Bursa bahçeci tüp bebek merkezi

bende de amh sorunu var
Senin gibi uzun protokol başladık 21.günde aynı şekilde genotropin le
Benimde hep önde gidiyodu yumurtamın biri genotropin eşit büyümelerini sağlıyomuş

Kızlar transfer öncesi progynex iğne kullanan var mı ? Bende fena bir kalça ağrısı yaptı yaparken acıtmıyor ama sonradan çok açıyor . Bende krem ile iğneden bir iki saat sonra ovdum öylelikle ayaklanabildim . Estofem ve coraspin kullanırken sorunum yoktu ama Antibiyotik ve prednol ilave edilince müthiş bir mide yanması oldu . Ona da doktor hanım gaviskon önerdi . Yarın transfer günümüz bakalım çok heyecanlıyım . İdrara sıkışık olma durumu biraz endişelendiriyor. Ya tutamazsam

Rabbim hayırlısı ile tutunmasını nasip etsin inşallah eğer çok sıkışık olursanız yerinizden kalkmadan ordekler var idrarı yapmak için ayağa kalkmadan onu kullanabilirsiniz instagramda aşkın arıcı var bir tüp bebek annesi aynı zamanda tüp bebek doktorlarının coguylada canlı yayın yapıyor transfere girmeden yaşadıklarını yazmış bence girmeden önce okuyun mesela transfer sonrası kuran-i kerim dinlediğini söylüyor bebeğinin duyacağı ilk ses olsun diye bence çok güzel bir düşünce sonraki süreçleri de anlatmış

Merhaba ben de bu ay itibariyle bahçecide tedaviye başladım, daha önce Acıbadem’de iki negatifim var ve bence de Şahin beyden sonra Betül hanım daha ilgili geliyor insana Şahin bey daha ezbere gidiyordu sanki..
Hayırlı olsun tedaviniz umarım en pozitifleri görürüz..benimde 3 negatifim var acıbademde şahin bey çok iyi bir insan ama negatiflerin nedenini bile açıklayamadı genetik testleri istedi bendende birdaha yaptırıp gitmedim 5 aydır dinleniyorum bu yaz başlamayı düşünüyorum betül hanımı tavsiye edermisiniz yoksa jimer mi kararsızım şuan..

Negatiflerin nedenini bile açıklayamadı demişsiniz aynen öyle durumdayım ben de.. Betül hanıma geldiğimizde ilk söylediği bunların nedenini araştıralım önce oldu, kanda pıhtılaşma problemi var bende ama eksik testlerin var dedi onları istedi tekrar, bilmiyorum biz sevdik kendisini ilgilenmesi sorduğumuz soruları güzelce açıklaması vs umutluyuz bu sefer inşallah Jimer hakkında bir bilgim yok, biz İstanbul bahçeciye gitmeyi düşünüyorduk Acıbadem’den sonra, Bursa’ya açılınca burayı seçtik direkt.. umarım sizin için de en hayırlısı olur..

Kızlar transferim oldu , 16 Mart test günümüz . Rabbim herkesin sürecini kolaylaştırsın miniklerimize kavuştursun
Amin inşallah bizde yazın yaptıracağız Bir kac soru sorsam size transfer nasıl oldu ağrı oluyor mu anesteziyle mi yapiyorlar kaç tane embriyo transfer edilebiliyor kullandığınız ilaçların maliyeti ne kadar tuttu Kusura bakmayın biraz fazla oldu ama

Bu sürecin en kolay en tatlı kısmı sanırım transfer günümdü çok tatlı çok heyecanlı bir andı . Beş dakika falan sürmedi bile galiba .Ağrısız ve acısız bir işlem. Sonra yaklaşık bir saat odada dinlendirildikten sonra taburcu oldum Anestezi verilmiyor . Daha öncesinde yapılan Yumurta toplama işlemi hafif bir anestezi ile yapılıyor . Benim ilaçlarım en ama en fazla 5 bindir . Tam net bir rakam veremem ama en fazla böyledir . Bu fiyat tedavinin en başından en sonuna kadar ki olan . Ama tedaviler çoğu zaman kişiye özel . Ezberde bir tedavi değil sana kullanılan ilaç bana kullanılmayabilir. Ama en babası 5 bin

Çok teşekkür ederim gercekten bende istanbul bahceci ile bursa arasında kalmıştım birşey daha sorabilir miyim bursada nerede rahim filmi çektirdiniz

İnşallah hayırlısı olsun sizin içinde..Ne güzel araştırmış betül hanım bu çok önemli her doktor yapmıyor malesef..ben nedenini bilmeden 3 defa hayal kırıklığı yaşadım çok acı tecrübelerdi umarım bu zorlu yolda en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz

Kızlar transferim oldu , 16 Mart test günümüz . Rabbim herkesin sürecini kolaylaştırsın miniklerimize kavuştursun

Pozitif haberini bekliyoruz heyecanla
Benimde bgn kontrolğm vardı kısmetse 20 si gibi transferim şimdiden çok heyecanlıyım..
2 tane 3.gün embriyom var ikisini de koyalım dedi coraspin ve estrofem başladık. O bahsettiğin iğneye ne zmn başlanıyor peki

Betül hanım gerçekten çok güzel yürekli bi insan doktorluğu bi yana beni öyle güzel motive ediyor ki ezbere konuşmuyor konuları geçiştirmiyor asla soru işaretiyle çıkmıyorum yanından ki ben çok didikleyen biriyim
Merak edenler için bikaç anekdot

Kızlar tedaviye adetin 3.günü başlayan var mı? Normalde 2.günü diyorlar hep ama bugün adet oldum pazar günü gidemeyeceğime göre pazartesiye randevu alıcam, birşey farkediyor mu 2. veya 3.gün olması??

12.gün kontrole çağırmıştır , o gün sabah gidip kan tahlili vereceksin demişlerdir . O gün endometrium kalınlığına bakılıp net bir transfer günü veriliyor muhtemelen 5 gün içinde oluyor . O kontrolde ilave ilaçlar yazıyor iğne yazıyor . Esteofem coraspin antibiyotik prodnol ve progynex iğne yazdı bana . İğne transfer sonunda da devam ediyor . Bi tane daha ilave ediliyor hatta . Bana şuan beta baktıracağım güne kadar iğne yazdı . 16 sına kadar yani

İnsanın bu süreçte hekiminden memnun olması Cidden moral kaynağı oluyor Rabbim sana da tüm bekleyenlere de nasip etsin .

Kızlar tedaviye adetin 3.günü başlayan var mı? Normalde 2.günü diyorlar hep ama bugün adet oldum pazar günü gidemeyeceğime göre pazartesiye randevu alıcam, birşey farkediyor mu 2. veya 3.gün olması??
Bende 3.günü başladım . Ama şöyle birşey var . Benim ilk gün kahve lekem geliyordu . Kahve leke adetten sayılmıyor . Kırmızı kanı gördüğün günü 1.gün kabul edip ona göre 2 ya da 3. Günü gittim ben hep . Doktor hanım öyle yapmamı istedi . Yani lekeleri de sayarsam 4. günü gitmiş oldum hatta . O zaten ultrasonda endometrium kalınlığına göre tedaviyi ayarlıyor .

İkiz hamiş adayımız ikisi de tutar inşaAllah AllahımmmmmBana tek embriyo konuldu .

Aynen benim de öyle başlıyor hep o lekelenmeyi saymıyorum o yüzden ama kafa karıştırıyor o durum oldum mu olmadım mı diye ama bugün kırmızıya döndü bayaa.. Daha öncekilerde hep 2.gün başladığım için emin olamadım neyse pazartesi gidicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…