Bursa bahçeci tüp bebek merkezi

sağlıklı kaliteli olsun da o bir taneyle altın vuruş yaparsınız inşallah önemli olan bu

selamm.. ben de dün akşam ilk iğnelerimi yaptım..yakın zamanda başlayan var mı sürecimizi beraber takip edelim..

Ben onunuzdeki ay baslcam canm sizin sorununuz neydi biz muayene olduk vitamin verdi betul hanm

biz de benim amh düşük ve eşimin değerleri de düşük maalesef..ikimizde de sorun var yani..

sizin nedir sorun ?ilk denemeniz mi olacak ?

Bizim bende polikistik over belirtileri var bide troit problemim var ama doktor onu cok onemsemedi vitamin verdi ikimizede size verdi mi daha once vitamin evt ilk denemem olucak insallah sizin

Bende stromega ve maxijuno kullanyorum esime opstrevent verdi hayirlisı olur insallah hakkmzda

Hayirlısi olsun insallah sağlkli bir sekilde tutunur sana diger ay mı olucak transferin

Kızlar transfer olanlar ve olacaklar, rahim dinlendirme sürecinde ilaç vitamin vs kullandınız mi? Bir de Betül hanıma whatsapptan yazdım ama cevap yok siz nasıl ulaştınız bu süreçte?

merhabalarr bugun embriyomun 5.günüydü aradılar orta kalite ama gebelik oluşturabilecek durumda dediler ve dondurmuşlar nasıl sevindim anlatamam şimdi ben de transfere hazırlanıcam..

çokk sevindim gözün aydın
Bak bi tane ama 5.güne gitmiş maaşallah

transferi beklerken ilaç yok vitaminlere devam 2.adetinde gittiğinde estrofemle coraspin başlıyosun.

Kızlar transfer olanlar ve olacaklar, rahim dinlendirme sürecinde ilaç vitamin vs kullandınız mi? Bir de Betül hanıma whatsapptan yazdım ama cevap yok siz nasıl ulaştınız bu süreçte?
Whatsapp dan dönüş yapıyor genelde bazen geç te olsa dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…