- Konu Sahibi tiramisu505
-
Evet öyle kesinlikle iyi kaliteli olsun da bir tane olsun..Dualarımız seninle inşallah canım, hiç moralini bozma, tek olsun kaliteli olsun yeter, bize lazım olan bir tane zaten..
Merhaba kızlar, bugün aradılar beni sadece 1 tane yumurtam döllenmiş, diğer ikisi olmamış
Biraz canım sıkıldı ama Allahtan ümit kesilmez diyorum, kalan 1 embriyomun gelişimi güzel ilerler inşallah, dualarınızı beklerim
İnşallahHayirlısi olsun insallah sağlkli bir sekilde tutunur sana diger ay mı olucak transferin
kızlar geçen hafta transferim oldu kasıklarımda batmalar oluyor ara ara böyle olup hamile kalan oldu mu?Peki transfer sonrası özellikle dikkat ettiğiniz birşey var mı? Ben çok tedirgindim hareketlerimde mesela namaz kılarken bile korkuyordum.. siz nasıl yaptınız?
merhabalarr bugun embriyomun 5.günüydü aradılar orta kalite ama gebelik oluşturabilecek durumda dediler ve dondurmuşlar nasıl sevindim anlatamamşimdi ben de transfere hazırlanıcam..
Whatsapp dan dönüş yapıyor genelde bazen geç te olsa dönüyorKızlar transfer olanlar ve olacaklar, rahim dinlendirme sürecinde ilaç vitamin vs kullandınız mi? Bir de Betül hanıma whatsapptan yazdım ama cevap yok siz nasıl ulaştınız bu süreçte?
kızlar geçen hafta transferim oldu kasıklarımda batmalar oluyor ara ara böyle olup hamile kalan oldu mu?
Evet ya çok şükürWhatsapp dan dönüş yapıyor genelde bazen geç te olsa dönüyor
Çoooook sevindim şeker gibi bir haber bu çok şükürmerhabalarr bugun embriyomun 5.günüydü aradılar orta kalite ama gebelik oluşturabilecek durumda dediler ve dondurmuşlar nasıl sevindim anlatamamşimdi ben de transfere hazırlanıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?