- 21 Ağustos 2020
- 220
- 305
- 53
- 35
- Konu Sahibi tiramisu505
-
Canım tedaviler gerçekten kişiye özel ben transfer öncesi progynex iğne prednol estrofem coraspin birde antibiyotik tablet kullandımKızlar transfer olanlar ve olacaklar, rahim dinlendirme sürecinde ilaç vitamin vs kullandınız mi? Bir de Betül hanıma whatsapptan yazdım ama cevap yok siz nasıl ulaştınız bu süreçte?
Vitaminlerini kullan bırakma transfer öncesi de sonrasıda beslenmene dikkat et paketli gıdalar hazır yoğurttur hazır süttür market yumurtasıdır bunlardan uzak dur . Protein ağırlıklı beslen şöyle güzel bi kemik suyu kaynat arada iç . Mayalarının yoğurttan her gün ye . Hurma bol bol tüket . Suyunu bol iç . Mevsiminin sebzesini meyvesini bol bol tüket bir de insana karışma fazla covit olmamak için kendini koru kollaKızlar transfer olanlar ve olacaklar, rahim dinlendirme sürecinde ilaç vitamin vs kullandınız mi? Bir de Betül hanıma whatsapptan yazdım ama cevap yok siz nasıl ulaştınız bu süreçte?
Sağol canım tedaviye başladığımızdan beri extra dikkat eder olduk zaten, biz elimizden geleni yapıcaz artık gerisi Allah’ın takdiriVitaminlerini kullan bırakma transfer öncesi de sonrasıda beslenmene dikkat et paketli gıdalar hazır yoğurttur hazır süttür market yumurtasıdır bunlardan uzak dur . Protein ağırlıklı beslen şöyle güzel bi kemik suyu kaynat arada iç . Mayalarının yoğurttan her gün ye . Hurma bol bol tüket . Suyunu bol iç . Mevsiminin sebzesini meyvesini bol bol tüket bir de insana karışma fazla covit olmamak için kendini koru kolla
İyi aksamlar canım senin transferin oldu muBatmalar iyidir iyiiiiRahim gebeliğe hazırlanıyor inşallah
amh ı çok düşük olup olumlu sonuç alan daha önce paylaşmıştı betül hoca..Kızlar amh düşük olup olumlu sonuclar cıktı mı betül hocada duydunuz mu hıc ? ınstegramda goruyorum paylasıyor ama hanı kac yumurta cıktı surec ne kadar surdu vıtamın nekadar kullandırıyor?
tesekkur ederım verdıgın cevap ıcın umarım rabbim emeklerınızı bosa cıkarmazamh ı çok düşük olup olumlu sonuç alan daha önce paylaşmıştı betül hoca..
benim de amh değerim düşük 0,94,33 yaşındayım..
8 yumurta toplandı , 4 tanesi 5.gün olarak donduruldu..
şuan rahim dinlendirme sürecindeyim,adetimle beraber transfer hazırlığım başlayacak..
tesekkur ederım verdıgın cevap ıcın umarım rabbim emeklerınızı bosa cıkarmazcok iyi sonuclar ama amh göre güzel yumurta toplanmıs guzel oluşmuş vitamin nekadar sure kullandınız ve ısımlerı nedir?
tesekkur ederımm tedavıye basslamadan once vıtamınlerı alıcam mutlakaben stromega ve maxijuno kullandım.. 1-2 ay önce başladım hala da kullanıyorum..
amin hepimizinn emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim..
Esinize vitamin verdi mi peki betul hanmben stromega ve maxijuno kullandım.. 1-2 ay önce başladım hala da kullanıyorum..
evet eşimde proxeed plus, teatrio ve imprly kullandı..Esinize vitamin verdi mi peki betul hanm
Teatrio caps mievet eşimde proxeed plus, teatrio ve imprly kullandı..
Siz maXijino kullanirken adetinizde gecikme oldu muEsinize vitamin verdi mi peki betul hanm
ben stromega ve maxijuno kullandım.. 1-2 ay önce başladım hala da kullanıyorum..
Evet teatrio kapsül..Teatrio caps mi
Hayır olmadıSiz maXijino kullanirken adetinizde gecikme oldu mu
Merhaba, Rabbım hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah..Merhaba öncelikle herkes için hayırlısı neyse o olsun
Bende yarın transfer sürecine başlıyorum inşallah herşey yolunda gider çok heyecanlıyım
Transfer olan var ise aramızda adetiniz kaçıncı günü transfer olsunuz
Ben pko hastasıyım daha önce 2 aşılama oldum tüp bebek de ilk denemem dün regli oldum şuan merkezdeyim kan sonuçlarım normal çıkarsa transfer sürecine başlıcaz inşallahMerhaba, Rabbım hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah..
Bu ay transfer olacak birkaç kişi olduk, ben de adet bekliyorum birkaç güne..
Sizin problem neydi, ilk denemeniz mi?
Hayırlı olsun hakkınızda inşallah..Ben pko hastasıyım daha önce 2 aşılama oldum tüp bebek de ilk denemem dün regli oldum şuan merkezdeyim kan sonuçlarım normal çıkarsa transfer sürecine başlıcaz inşallah
Hayırlisı olsun insallah guzel çıkar sonuclar bende aynı durumdaym seninle vitamin kullanyorum adet olunca gidicem bende yazarsınız sonuclarınızi merak ederimBen pko hastasıyım daha önce 2 aşılama oldum tüp bebek de ilk denemem dün regli oldum şuan merkezdeyim kan sonuçlarım normal çıkarsa transfer sürecine başlıcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?