Bursa bahçeci tüp bebek merkezi

Kızlar transfer olanlar ve olacaklar, rahim dinlendirme sürecinde ilaç vitamin vs kullandınız mi? Bir de Betül hanıma whatsapptan yazdım ama cevap yok siz nasıl ulaştınız bu süreçte?
Canım tedaviler gerçekten kişiye özel ben transfer öncesi progynex iğne prednol estrofem coraspin birde antibiyotik tablet kullandım

Kızlar transfer olanlar ve olacaklar, rahim dinlendirme sürecinde ilaç vitamin vs kullandınız mi? Bir de Betül hanıma whatsapptan yazdım ama cevap yok siz nasıl ulaştınız bu süreçte?
Vitaminlerini kullan bırakma transfer öncesi de sonrasıda beslenmene dikkat et paketli gıdalar hazır yoğurttur hazır süttür market yumurtasıdır bunlardan uzak dur . Protein ağırlıklı beslen şöyle güzel bi kemik suyu kaynat arada iç . Mayalarının yoğurttan her gün ye . Hurma bol bol tüket . Suyunu bol iç . Mevsiminin sebzesini meyvesini bol bol tüket bir de insana karışma fazla covit olmamak için kendini koru kolla

Sağol canım tedaviye başladığımızdan beri extra dikkat eder olduk zaten, biz elimizden geleni yapıcaz artık gerisi Allah’ın takdiri

Kızlar amh düşük olup olumlu sonuclar cıktı mı betül hocada duydunuz mu hıc ? ınstegramda goruyorum paylasıyor ama hanı kac yumurta cıktı surec ne kadar surdu vıtamın nekadar kullandırıyor?

Kızlar amh düşük olup olumlu sonuclar cıktı mı betül hocada duydunuz mu hıc ? ınstegramda goruyorum paylasıyor ama hanı kac yumurta cıktı surec ne kadar surdu vıtamın nekadar kullandırıyor?
amh ı çok düşük olup olumlu sonuç alan daha önce paylaşmıştı betül hoca..
benim de amh değerim düşük 0,94,33 yaşındayım..
8 yumurta toplandı , 4 tanesi 5.gün olarak donduruldu..
şuan rahim dinlendirme sürecindeyim,adetimle beraber transfer hazırlığım başlayacak..

tesekkur ederım verdıgın cevap ıcın umarım rabbim emeklerınızı bosa cıkarmaz cok iyi sonuclar ama amh göre güzel yumurta toplanmıs guzel oluşmuş vitamin nekadar sure kullandınız ve ısımlerı nedir?

ben stromega ve maxijuno kullandım.. 1-2 ay önce başladım hala da kullanıyorum..

amin hepimizinn emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim..

Merhaba öncelikle herkes için hayırlısı neyse o olsun
Bende yarın transfer sürecine başlıyorum inşallah herşey yolunda gider çok heyecanlıyım
Transfer olan var ise aramızda adetiniz kaçıncı günü transfer olsunuz

Merhaba, Rabbım hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah..
Bu ay transfer olacak birkaç kişi olduk, ben de adet bekliyorum birkaç güne..
Sizin problem neydi, ilk denemeniz mi?

Merhaba, Rabbım hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah..
Bu ay transfer olacak birkaç kişi olduk, ben de adet bekliyorum birkaç güne..
Sizin problem neydi, ilk denemeniz mi?
Ben pko hastasıyım daha önce 2 aşılama oldum tüp bebek de ilk denemem dün regli oldum şuan merkezdeyim kan sonuçlarım normal çıkarsa transfer sürecine başlıcaz inşallah

Ben pko hastasıyım daha önce 2 aşılama oldum tüp bebek de ilk denemem dün regli oldum şuan merkezdeyim kan sonuçlarım normal çıkarsa transfer sürecine başlıcaz inşallah
Hayırlı olsun hakkınızda inşallah..
Bizi de haberdar edin güzel haberler verin inşallah..
C candyyyy nin de bugün transfer için ilk muayenesi vardı,

Hayırlisı olsun insallah guzel çıkar sonuclar bende aynı durumdaym seninle vitamin kullanyorum adet olunca gidicem bende yazarsınız sonuclarınızi merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…