- 21 Ağustos 2020
- 220
- 305
- 53
- 35
- Konu Sahibi tiramisu505
-
Haydi inşaAllah son başlangıcınız olurAynen benim de öyle başlıyor hep o lekelenmeyi saymıyorum o yüzden ama kafa karıştırıyor o durum oldum mu olmadım mı diyeama bugün kırmızıya döndü bayaa.. Daha öncekilerde hep 2.gün başladığım için emin olamadım neyse pazartesi gidicez artık
Amin inşallahHaydi inşaAllah son başlangıcınız olurÇifter versin Rabbim
Kızlar tedaviye adetin 3.günü başlayan var mı? Normalde 2.günü diyorlar hep ama bugün adet oldum pazar günü gidemeyeceğime göre pazartesiye randevu alıcam, birşey farkediyor mu 2. veya 3.gün olması??
İkiz hamiş adayımızikisi de tutar inşaAllah Allahımmmmm Bana tek embriyo konuldu .
Ben de hep 2.günde gittiğim için aklım karıştı haftasonuna denk gelince ama 3.gün başlayanlar varmış buraya yazınca rahatladım birazbende 3.günü gittim bu ayda 2veya 3 de çagırıyorlar farketmiyor.
Merhaba şahsım adına ben çok ama çok memnunum Betül hocamı çok seviyorum . Klinikten de personelden de çok memnun kaldım . Transferimi oldum 16 sında beta hcg bakılacak dua ile bekliyoruz bakalımMerhaba memnun kaldiníz mı betül hanımdan hangi surectesiniz merkez nasıl peki
Merhaba kızlar bugün test günümüzdü 1500 çıktı sonucumuz pozitifimizi aldık . Allah bin kere razı olsun Betül hocamdan . Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Yaa hayırlı olsun Allah saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımızaMerhaba kızlar bugün test günümüzdü 1500 çıktı sonucumuz pozitifimizi aldık . Allah bin kere razı olsun Betül hocamdan . Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
ay çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba kızlar bugün test günümüzdü 1500 çıktı sonucumuz pozitifimizi aldık . Allah bin kere razı olsun Betül hocamdan . Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Sizin tedaviniz nasıl devam ediyor memnun musunuz ben de ilk gorusmeye persembe gidicem probleminiz neydi sizin pekiay çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsindarısı bizlere inşallah, ben henüz yumurtaları büyütme aşamasındayım.. ne güzel umut oldunuz bize de
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, evet kesinlikle böyle pozitif haberler bize umut oluyor.Merhaba kızlar bugün test günümüzdü 1500 çıktı sonucumuz pozitifimizi aldık . Allah bin kere razı olsun Betül hocamdan . Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Ben 3 kez dış gebelik geçirdim daha önce doğal yolla gebe kalmıştım, tüplerimi aldırdım bunların sonucunda.. daha önce Acıbadem’de iki kez denedik olmadı, umudumuz bahçeci inşallahSizin tedaviniz nasıl devam ediyor memnun musunuz ben de ilk gorusmeye persembe gidicem probleminiz neydi sizin peki
Insallah sizin icin hayirlısı ile olur benim troit problemim var antikorlarm yuksek esiminde orta degerleri insallah bizim icinde umut olur betul hanm..Ben 3 kez dış gebelik geçirdim daha önce doğal yolla gebe kalmıştım, tüplerimi aldırdım bunların sonucunda.. daha önce Acıbadem’de iki kez denedik olmadı, umudumuz bahçeci inşallah
Sizin için de hayırlısı olsun Betül hanım da diğer çalışanlar da gayet güler yüzlü ilgililer memnun kalacağınızı düşünüyorum..
sizin problem neydi?
Olur inşallah, hergün güzel haberler paylaşıyorlar bize de nasip olur inşallah..Insallah sizin icin hayirlısı ile olur benim troit problemim var antikorlarm yuksek esiminde orta degerleri insallah bizim icinde umut olur betul hanm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?