Bursa bahçeci tüp bebek merkezi

Haydi inşaAllah son başlangıcınız olur Çifter versin Rabbim

Kızlar tedaviye adetin 3.günü başlayan var mı? Normalde 2.günü diyorlar hep ama bugün adet oldum pazar günü gidemeyeceğime göre pazartesiye randevu alıcam, birşey farkediyor mu 2. veya 3.gün olması??

bende 3.günü gittim bu ayda 2veya 3 de çagırıyorlar farketmiyor.

Merhaba bende betül hanım a gitmeyi dusunüyorum da siz memnun kaldiníz mi bu surecte

Merhaba memnun kaldiníz mı betül hanımdan hangi surectesiniz merkez nasıl peki

Merhaba memnun kaldiníz mı betül hanımdan hangi surectesiniz merkez nasıl peki
Merhaba şahsım adına ben çok ama çok memnunum Betül hocamı çok seviyorum . Klinikten de personelden de çok memnun kaldım . Transferimi oldum 16 sında beta hcg bakılacak dua ile bekliyoruz bakalım

Aaa cok guzel hayirlı olsun insallah sağ salim kucagna alırsın benim de persembe gunü randevum

Merhaba kızlar bugün test günümüzdü 1500 çıktı sonucumuz pozitifimizi aldık . Allah bin kere razı olsun Betül hocamdan . Rabbim bekleyen herkese nasip etsin

yaaaaaaaaa çok sevindim acaip motivasyon oldu banaaa yrn kontrole gidicem transfer günü belli olacak
Bugünden beri senin mesajını bekliyordum
inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Darısı bizlere

Sizin probleminiz neydi peki rahim dinlendirme yapildı mı size

Merhaba kızlar bugün test günümüzdü 1500 çıktı sonucumuz pozitifimizi aldık . Allah bin kere razı olsun Betül hocamdan . Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
ay çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah, ben henüz yumurtaları büyütme aşamasındayım.. ne güzel umut oldunuz bize de

ay çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah, ben henüz yumurtaları büyütme aşamasındayım.. ne güzel umut oldunuz bize de
Sizin tedaviniz nasıl devam ediyor memnun musunuz ben de ilk gorusmeye persembe gidicem probleminiz neydi sizin peki

Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, evet kesinlikle böyle pozitif haberler bize umut oluyor.
Bugün Betül hn ın paylaştığı sizin sonucunuzdu o zaman ne mutlu yaa

Sizin tedaviniz nasıl devam ediyor memnun musunuz ben de ilk gorusmeye persembe gidicem probleminiz neydi sizin peki
Ben 3 kez dış gebelik geçirdim daha önce doğal yolla gebe kalmıştım, tüplerimi aldırdım bunların sonucunda.. daha önce Acıbadem’de iki kez denedik olmadı, umudumuz bahçeci inşallah
Sizin için de hayırlısı olsun Betül hanım da diğer çalışanlar da gayet güler yüzlü ilgililer memnun kalacağınızı düşünüyorum..
sizin problem neydi?

Allah hepinizden razı olsun canlar Rabbim sizleri de sevindirsin hepinize bu hissi tattırsın . Çok teşekkür ederim çooook

Insallah sizin icin hayirlısı ile olur benim troit problemim var antikorlarm yuksek esiminde orta degerleri insallah bizim icinde umut olur betul hanm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…