Bursa bahçeci tüp bebek merkezi

İnşallah Rabbim kucaklarımızı doldursun.. Sizin transfer günü belli oldu mu

Ayyy canım çok sevindim saglikla kucağına alırsın insaallah bizlerede dua et

İnşallah Rabbim kucaklarımızı doldursun.. Sizin transfer günü belli oldu mu
Aminnnnnn isteyen herkese nasip etsin . Bugün transfer öncesi ilaca başladım 12 günlük bir tedavi . 12 gün sonra transfer günü verecek büyük ihtimalle martın ilk haftasına tekabül ediyor

Aminnnnnn isteyen herkese nasip etsin . Bugün transfer öncesi ilaca başladım 12 günlük bir tedavi . 12 gün sonra transfer günü verecek büyük ihtimalle martın ilk haftasına tekabül ediyor
Hayırlısı olsun inşallah, muhtemelen benim yumurta toplamam da o zamana denk gelir, belki karşılaşırız belli mı olur

Hayırlısı olsun inşallah, muhtemelen benim yumurta toplamam da o zamana denk gelir, belki karşılaşırız belli mı olur
Ya İnan her gittiğimde bekleme salonunda aklımdan geçiyor acaba forumdan birisi şuan burada var mı diye ben siyah ferace ve peçeliyim denk gelirsen seslen muhtemelen benimdir inşaAllah sağlıklı ve bol yumurtan olur

Merhaba arkadaşlar. Bu merkeze gidenlerden fiyat bilgisi alabilir miyim ne kadar tedavi ücreti acaba?

Kızlar betül hanıma tedavi olan transfer yapılan varsa iyi veya kötü deneyimlerinizi(inşallah hepsi olumlu sonuçlanır) düşüncelerinizi yazabilirmisiniz benim gibi kararsız kalanlara yol göstermek adına

Kızlar betül hanıma tedavi olan transfer yapılan varsa iyi veya kötü deneyimlerinizi(inşallah hepsi olumlu sonuçlanır) düşüncelerinizi yazabilirmisiniz benim gibi kararsız kalanlara yol göstermek adına

ben henüz rahim dinlendirme aşmasındayım martta kısmetse tranferim
Ben merkezden de Betül hocadan da memnunum her zaman bi sorum olduğunda yanıtsız bırakmadı güleryüzlü pozitif.. başı fazla kalabalık tek sıkıntı bazen o oluyor.

Selam kızlar 3 Mart için transfer günümüz belli oldu dua eder dua beklerim
Dualarımız seninle inşallah, Rabbim hayırlısını nasip etsin
Ben de bu ay başlayamadım, mevcut yumurtalarımdan biri fazla büyümüş, o diğerlerinden önce çatlarsa salgıladığı hormonla diğerlerini de kötü etkilermiş riske atmak istemedi Betül hoca,
adetimin 21. Günü kullanmam için genotropin iğne ve estofrem verdi, bunlar ön hazırlık içinmiş.. Benim amh da düşük,sanırım onunla da alakalı..
Bunlardan kullanan var mı?

Merhaba ben de bu ay itibariyle bahçecide tedaviye başladım, daha önce Acıbadem’de iki negatifim var ve bence de Şahin beyden sonra Betül hanım daha ilgili geliyor insana Şahin bey daha ezbere gidiyordu sanki..

Benim de yumurta rezervim düşük o yüzden bugün genotropin ve estrofeme başladım, genotropin için belli bi saat söylediler mi size

Benim de yumurta rezervim düşük o yüzden bugün genotropin ve estrofeme başladım, genotropin için belli bi saat söylediler mi size
Yok henüz bişey demediler, daha adetimin 4.günü, Ben iğneyi alıp merkeze tekrar gidicem tarif etmeleri için..
İğneyi kaça aldınız, 777 TL normal satış fiyatı

Yok henüz bişey demediler, daha adetimin 4.günü, Ben iğneyi alıp merkeze tekrar gidicem tarif etmeleri için..
İğneyi kaça aldınız, 777 TL normal satış fiyatı
Anladım, 650 TL diye hatırlıyorum başka ilaçlarla birlikte almıştım net bilmiyorum o yüzden ama 645-650 civarı olması lazım

Kişiye özel tedavi yapıyor canım

Bildigim kadariyla rapor hakkin olunca aslinda verilmesi gerek. Ancak fakulte suan pandemide sadece rapor alanlarin yogunlugu olmasin diye 2 deneme orda olduktan sora rapor verebildigini soyledi. Ancak dediginiz gibi ilac raporu ayrica mi oluyor bilmiyorum.
Beklememek icin bahceciye gittik ancak cok uzin sure bekledim hadi yogunluk var bizde muhtaciz beklerim girdigimde son hastaydim hatta ciktigimizda isiklar kapanmisti. Yorgundu doktor hanim haliyle e baktiginiz zaman benimde ilk heyecanim ilk deneyimim o yuzden icim isinamadi bir de bir durum icin hastaneyi aradim doktora msj atmami soylediler donus yapmadi velhasil vazgectik. Madem hakkimiz var sabredip uludagda devam edeyim istedim

Merhaba ben de bu ay itibariyle bahçecide tedaviye başladım, daha önce Acıbadem’de iki negatifim var ve bence de Şahin beyden sonra Betül hanım daha ilgili geliyor insana Şahin bey daha ezbere gidiyordu sanki..

merhaba
Benimde ilk denemem şahin beyde idi
Kesinlikle katılıyorum hastaya göre bi yaklaşım göremedim orda rutin gidiyo herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…