- Konu Sahibi tiramisu505
-
İnşallah Rabbim kucaklarımızı doldursun.. Sizin transfer günü belli oldu mu18 yumurta toplandı 6 tanesi 5.gün embriyosu oldu . Benim öncesinde kendiliğinden hamile kaldığım 2 dış gebeliğim oldu ikincide sağ tüpüm patladı ve alındı . Ayrıca pembe mavide 2 kere de aşılama denedim onlarda negatif sonuçlandı . Amh normal , son bir buçuk yıldır adet aralıklarım 50 günleri buluyor pcos var . Başka bir sorun yok çok şükür . Bugün de sohbet ettik biraz doktor hanımla muayene esnasında yaklaşık 1 buçuk saat bekledim . Kontrol muayenelerini normalde 5 er dakika arayla randevu veriyoruz dedi . Ama gel gelelim ki hasta transfer süreci kontrol muayenesinde 30 dakika çıkmıyor içerden . Ben girdim usg yapıldı reçetemi aldım bilgilendirme yaptı hepsi 10 dakika . Koridorda kalabalık yok ama giren çıkmıyor
Ayyy canım çok sevindim saglikla kucağına alırsın insaallah bizlerede dua etKızlar belki beni hatırlarsınız hsg çekilmek için adet olmayı bekliyodum.supriz bı şekilde hamile olduğumu öğrendik.biz tedaviye karar vermişken meğer hamile kalmışım.Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canım inşallah ilk isim herkese dua etmek oldu Allah isteyen herkese nasip etsinAyyy canım çok sevindim saglikla kucağına alırsın insaallah bizlerede dua et
Aminnnnnn isteyen herkese nasip etsin . Bugün transfer öncesi ilaca başladım 12 günlük bir tedavi . 12 gün sonra transfer günü verecek büyük ihtimalle martın ilk haftasına tekabül ediyorİnşallah Rabbim kucaklarımızı doldursun.. Sizin transfer günü belli oldu mu
Hayırlısı olsun inşallah, muhtemelen benim yumurta toplamam da o zamana denk gelir, belki karşılaşırız belli mı olurAminnnnnn isteyen herkese nasip etsin . Bugün transfer öncesi ilaca başladım 12 günlük bir tedavi . 12 gün sonra transfer günü verecek büyük ihtimalle martın ilk haftasına tekabül ediyor
Ya İnan her gittiğimde bekleme salonunda aklımdan geçiyor acaba forumdan birisi şuan burada var mı diyeHayırlısı olsun inşallah, muhtemelen benim yumurta toplamam da o zamana denk gelir, belki karşılaşırız belli mı olur
Merhaba arkadaşlar. Bu merkeze gidenlerden fiyat bilgisi alabilir miyim ne kadar tedavi ücreti acaba?
Selam kızlar 3 Mart için transfer günümüz belli oldu dua eder dua beklerim
Kızlar betül hanıma tedavi olan transfer yapılan varsa iyi veya kötü deneyimlerinizi(inşallah hepsi olumlu sonuçlanır) düşüncelerinizi yazabilirmisiniz benim gibi kararsız kalanlara yol göstermek adına
Dualarımız seninle inşallah, Rabbim hayırlısını nasip etsinSelam kızlar 3 Mart için transfer günümüz belli oldu dua eder dua beklerim
Benim de yumurta rezervim düşük o yüzden bugün genotropin ve estrofeme başladım, genotropin için belli bi saat söylediler mi sizeDualarımız seninle inşallah, Rabbim hayırlısını nasip etsin
Ben de bu ay başlayamadım, mevcut yumurtalarımdan biri fazla büyümüş, o diğerlerinden önce çatlarsa salgıladığı hormonla diğerlerini de kötü etkilermiş riske atmak istemedi Betül hoca,
adetimin 21. Günü kullanmam için genotropin iğne ve estofrem verdi, bunlar ön hazırlık içinmiş.. Benim amh da düşük,sanırım onunla da alakalı..
Bunlardan kullanan var mı?
Yok henüz bişey demediler, daha adetimin 4.günü, Ben iğneyi alıp merkeze tekrar gidicem tarif etmeleri için..Benim de yumurta rezervim düşük o yüzden bugün genotropin ve estrofeme başladım, genotropin için belli bi saat söylediler mi size
Anladım, 650 TL diye hatırlıyorum başka ilaçlarla birlikte almıştım net bilmiyorum o yüzden ama 645-650 civarı olması lazımYok henüz bişey demediler, daha adetimin 4.günü, Ben iğneyi alıp merkeze tekrar gidicem tarif etmeleri için..
İğneyi kaça aldınız, 777 TL normal satış fiyatı
Kişiye özel tedavi yapıyor canımDualarımız seninle inşallah, Rabbim hayırlısını nasip etsin
Ben de bu ay başlayamadım, mevcut yumurtalarımdan biri fazla büyümüş, o diğerlerinden önce çatlarsa salgıladığı hormonla diğerlerini de kötü etkilermiş riske atmak istemedi Betül hoca,
adetimin 21. Günü kullanmam için genotropin iğne ve estofrem verdi, bunlar ön hazırlık içinmiş.. Benim amh da düşük,sanırım onunla da alakalı..
Bunlardan kullanan var mı?
Bildigim kadariyla rapor hakkin olunca aslinda verilmesi gerek. Ancak fakulte suan pandemide sadece rapor alanlarin yogunlugu olmasin diye 2 deneme orda olduktan sora rapor verebildigini soyledi. Ancak dediginiz gibi ilac raporu ayrica mi oluyor bilmiyorum.Bende bilgi veren bayana sordum bende dışarıya vermiyor diye biliyordum hayır veriyor dedi hatta ben istedikleri islemleri özelde yapıp götürsek kabul ederlermi dedim ederler tabiki dedi ama 6 ay gibi bir süre sizi uğraşıdırlar dedi bizde zaman kaybetmemek adına rapordan vazgeçtik ama ilaçlar için ayrı rapor çıkarıyorlarmış en azından onu çıkarabilirsem iyi olur
Merhaba ben de bu ay itibariyle bahçecide tedaviye başladım, daha önce Acıbadem’de iki negatifim var ve bence de Şahin beyden sonra Betül hanım daha ilgili geliyor insana Şahin bey daha ezbere gidiyordu sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?