Hayırlısı ne ise o olsun canım rabbim nasip etmiştir inşallahSağol canım Allah razı olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı ne ise o olsun canım rabbim nasip etmiştir inşallahSağol canım Allah razı olsun![]()
Rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah canım, ben de senin adına çok heyecanlıyım.. Dualarımız seninle inşallah güzel haberle geleceksin..
İnşallah ya bakalım nasıl uyuyacağım bu gece bir an önce sabah olsun da gideyimHayırlısı ne ise o olsun canım rabbim nasip etmiştir inşallah![]()
Geldim canım kan verdim şimdi bekliyorum Allahım inşallah pozitiftir ya inşallah bu sefer olmuşturCandyyy ne yaptın canım gittin mi merkeze güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum![]()
İnşallah canımGeldim canım kan verdim şimdi bekliyorum Allahım inşallah pozitiftir ya inşallah bu sefer olmuşturBütün gece testler gördüm rüyalarımda sabahı zor ettim valla
![]()
1 saati bulur dedi 10.15 gibi çıkacak demek kiİnşallah canımNe zaman çıkıcak sonucu
Canım çıkmadı mı daha1 saati bulur dedi 10.15 gibi çıkacak demek ki![]()
Ben bile felaket heyecan yaptım ya sanki benim sonucum çıktıCanım çıkmadı mı daha![]()
Çıkmış ama bekliyorum daha çağırmadılar içeriCanım çıkmadı mı daha![]()
Of sormayın kızlar ya gözünün içine bakıyorum fadime hemşirenin ama yok adımı söylemiyor biBen bile felaket heyecan yaptım ya sanki benim sonucum çıktı![]()
Yazıcam size de bi öğreneyimValla sürekli sayfayı yeniliyorum ben de![]()
Tamam canım bizi habersiz bırakma dyalerm seninle inşallah güzel haberler vericek sin bizeÇıkmış ama bekliyorum daha çağırmadılar içeri
Geç olsun güzel olsun inşallahOf sormayın kızlar ya gözünün içine bakıyorum fadime hemşirenin ama yok adımı söylemiyor bi
Ah canım ne söylesek şimdi seni teselli etmez biliyorum, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah tedavisiz nasip olurOlmadı kızlar negatif
Bilemiyoruz dedi bi dahakine genetik tarama önerebilirim dedi. Bir de değer 9 çıktı burdan yükselmesi çok düşük bi ihtimal ama iki gün daha ilaçlara devam testi de tekrarlayacağız iki gün sonra bakalım..Ah canım ne söylesek şimdi seni teselli etmez biliyorum, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah tedavisiz nasip olur
Herhangi bir sebep belirtiyorlar mı
Canım belli mi olur ya bi bakarsın birden artar inşallah değerin genetik tarama için ikinci deneme neden bekleniyor acaba zaten senin bundan önce de 2 deneyimin varBilemiyoruz dedi bi dahakine genetik tarama önerebilirim dedi. Bir de değer 9 çıktı burdan yükselmesi çok düşük bi ihtimal ama iki gün daha ilaçlara devam testi de tekrarlayacağız iki gün sonra bakalım..
13.gün için çok düşük canım.. bilmiyorum ki daha önce gerek duyulmamıştı ilk defa söyledi yapabiliriz diyeCanım belli mi olur ya bi bakarsın birden artar inşallah değerin genetik tarama için ikinci deneme neden bekleniyor acaba zaten senin bundan önce de 2 deneyimin var
Canım benim yaa üzmemeye çalış kendini senin için çok dua ettim vardır rabbimin Bi bildiği rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur her şeyde vardır Bi hayır umudunu kaybetme lütfen her zaman dualrımdasınızOlmadı kızlar negatif