Tüp Bebek Merkezleri Bursa Bahçeci Tüp bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah canım, ben de senin adına çok heyecanlıyım.. Dualarımız seninle inşallah güzel haberle geleceksin..

Hayırlısı ne ise o olsun canım rabbim nasip etmiştir inşallah 🤲🏼
İnşallah ya bakalım nasıl uyuyacağım bu gece bir an önce sabah olsun da gideyim🙈 Allah hepimize hayırlı haberler hayırlı evlatlar versin inşallah🤲🏻🥰

Ah canım ne söylesek şimdi seni teselli etmez biliyorum, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah tedavisiz nasip olur😓
Herhangi bir sebep belirtiyorlar mı
Bilemiyoruz dedi bi dahakine genetik tarama önerebilirim dedi. Bir de değer 9 çıktı burdan yükselmesi çok düşük bi ihtimal ama iki gün daha ilaçlara devam testi de tekrarlayacağız iki gün sonra bakalım..

Bilemiyoruz dedi bi dahakine genetik tarama önerebilirim dedi. Bir de değer 9 çıktı burdan yükselmesi çok düşük bi ihtimal ama iki gün daha ilaçlara devam testi de tekrarlayacağız iki gün sonra bakalım..
Canım belli mi olur ya bi bakarsın birden artar inşallah değerin genetik tarama için ikinci deneme neden bekleniyor acaba zaten senin bundan önce de 2 deneyimin var

Canım belli mi olur ya bi bakarsın birden artar inşallah değerin genetik tarama için ikinci deneme neden bekleniyor acaba zaten senin bundan önce de 2 deneyimin var
13.gün için çok düşük canım.. bilmiyorum ki daha önce gerek duyulmamıştı ilk defa söyledi yapabiliriz diye

Back
X