Tüp Bebek Merkezleri Bursa Bahçeci Tüp bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

İyiym canım sen nasılsın 🌸Bnmde kasık ağrım var regli olucakmşm gibi ağrı giriyor arada ve göğüslerim çok acıyor lekenme vs bnde de yok bugün 7. Gün zaman geçmek bilmiyor 🤩
Ben de iyiyim, öyle adet olacak gibi falan ağrım yok benim hatta hiç yok, ağrılar genelde iyiye işaretmiş hadi hayırlısı🤗 Benim de 9.günüm sabırla bekliyorum çarşamba gününü, benimle transfer olanlar test yapıp sonuçlarını almış diğer topikte ama inatla yapmıyorum ben inşallah o gün Betül hanımdan alırım güzel haberi😊😊

Ben de iyiyim, öyle adet olacak gibi falan ağrım yok benim hatta hiç yok, ağrılar genelde iyiye işaretmiş hadi hayırlısı🤗 Benim de 9.günüm sabırla bekliyorum çarşamba gününü, benimle transfer olanlar test yapıp sonuçlarını almış diğer topikte ama inatla yapmıyorum ben inşallah o gün Betül hanımdan alırım güzel haberi😊😊
Bende o gün öğrenmek istiyorum o yüzden yapmadım test falan hayırlısı artık güzel haberler veririz inşallah ikimizde 🥰

Nasılsın canım nasıl geçti transferin
İyidir çok şükür,transfer korktuğumdan kolay geçti, idrara çok aşırı sıkışmadan girdim ve çok rahat ettim. İnşallah sonucu da güzel olur.
Sizin nasıl geçiyor, test gününüze az kaldı.. İlk günler yatarak mı istirahat ettiniz sürekli?

İyidir çok şükür,transfer korktuğumdan kolay geçti, idrara çok aşırı sıkışmadan girdim ve çok rahat ettim. İnşallah sonucu da güzel olur.
Sizin nasıl geçiyor, test gününüze az kaldı.. İlk günler yatarak mı istirahat ettiniz sürekli?
Ben transferden sonra 1.30 saat yolculuk yaptm şehir dışından geliyrdm ilk gün yattım diğer gnler ara ara hep kalkarak yattım transfer günü ile birlkte 4 gün evdeydim snra işe başladım şuanda da ağır işler yapmıyorum ama günlük yaşantıma döndüm 🌸hepim hayırlı haberler veririz inşallah🥰

Arkadaşlar bir şey soracağım yumurta toplama sürecinde 2 günde bir kontrole gidiyoruz ya her gittiğimizde muayene ücreti ödüyor muyuz

Ben de aynı durumdayım siz oldunuz mu adet
Ben ilk kontrole gittim vitamin yazıldı ve adet söktürücü adet oldum şimdi ikinci adeti bekliyorum büyük ihtimalle 1 hafta sonra olucam kontrole gidip opu için hazırlıklara başlarız artık iğne ilaç bant bakalım ne verirse

Kızlar sonuç alan henüz yok sanırım transfer olan arkadaşlarada geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini alıriz

İyiyim canım heyecanla ttedavimin başlamasını bekliyorum inşallah canım hep dua edıyorum Rabbim nasip eder hayırlısıyla inşallah sen nasılsın meleğin nasıl oldu büyüdümü😇🌸🌸
Hadi hayırlısı olsun İnşaAllah 🤲 🥰 iyi hamdolsun teyzesi 2 yaşında oldu büyüyor yavaş yavaş

Merhabalar. Bende betul hanımda 3.deneme için baslayacagim. Bugun adet oldum ama cok korkuyorum. Randevu almam lazm betul hanımla ilk defa tedaviye baslayacagim. Yorumlarda gördüğüm kadarıyla çok memnun kalmışsınız. Gidenler hemen tedaviye başladılar mi yoksa bi sonraki adeti mi beklediniz? Bilgi verebilir misiniz arkadaşlar? Benim gibi amh düşüklüğü olanlar varmi aranızda? Amh 0.02 ☹

Merhabalar. Bende betul hanımda 3.deneme için baslayacagim. Bugun adet oldum ama cok korkuyorum. Randevu almam lazm betul hanımla ilk defa tedaviye baslayacagim. Yorumlarda gördüğüm kadarıyla çok memnun kalmışsınız. Gidenler hemen tedaviye başladılar mi yoksa bi sonraki adeti mi beklediniz? Bilgi verebilir misiniz arkadaşlar? Benim gibi amh düşüklüğü olanlar varmi aranızda? Amh 0.02 ☹
Canım senden belli tahliller isteyecek yakın tarihli var ise tahlillerin istemeyedebilir Bi sıkıntı görmez ise de tedaviye başlıyacak bnde sıkıntılar çıkmıştı o yüzden 2. Adetimle başlamştık hayırlı olsun hakkında inşallah🥰

İyi akşamlar hanımlar
Benim yarın test günüm evde hiç test yapmadım yarın kan vereceğim, bugüne kadar sabırla bekledim ama artık saatler kaldı ve heyecan dorukta🙈 dua edin bana nolur yarın pozitif sonuç alayım inşallah🤲🏻🥰

Amin canım en az s
İyi akşamlar hanımlar
Benim yarın test günüm evde hiç test yapmadım yarın kan vereceğim, bugüne kadar sabırla bekledim ama artık saatler kaldı ve heyecan dorukta🙈 dua edin bana nolur yarın pozitif sonuç alayım inşallah🤲🏻🥰
Amin canım inşallah🥰 en az senin kadar heyecanlıyım emin olabilirsin dualarım seninle 🙏

İyi akşamlar hanımlar
Rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah canım, ben de senin adına çok heyecanlıyım.. Dualarımız seninle inşallah güzel haberle geleceksin..

Back
X