Anladım canım..hayırlısı olsun hakkında inşallah13.gün için çok düşük canım.. bilmiyorum ki daha önce gerek duyulmamıştı ilk defa söyledi yapabiliriz diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım..hayırlısı olsun hakkında inşallah13.gün için çok düşük canım.. bilmiyorum ki daha önce gerek duyulmamıştı ilk defa söyledi yapabiliriz diye
Allah razı olsun canım inşallah ya hayırlısı artık napalım bir daha deneriz elimizden geldiği süreceCanım benim yaa üzmemeye çalış kendini senin için çok dua ettim vardır rabbimin Bi bildiği rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur her şeyde vardır Bi hayır umudunu kaybetme lütfen her zaman dualrımdasınız![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsın biraz da güzel şeyler duyalım moral olsun bize de, hayırlısı olsun canım dualarım seninleBenimde test günüm 4 haziran ama dayanamıyorm aradım yarın gidicem 12. Günüm oluyor dualarınıza ihtiyacım var hayırlı haberlerle döneriz inşallah
Allah razı olsun canımmİnşallah güzel sonuçlar alırsın biraz da güzel şeyler duyalım moral olsun bize de, hayırlısı olsun canım dualarım seninle![]()
Evde test yaptın mı canım hiç inşallah hayırlı haberlerini alırızBenimde test günüm 4 haziran ama dayanamıyorm aradım yarın gidicem 12. Günüm oluyor dualarınıza ihtiyacım var hayırlı haberlerle döneriz inşallah
Yok yapmadım Amin inşallahEvde test yaptın mı canım hiç inşallah hayırlı haberlerini alırız
Ben dayanamaz yaparım herhaldeYok yapmadım Amin inşallah![]()
Bnde zor dayandım ama tek çizgi görmekten korktuğum için yapmadımBen dayanamaz yaparım herhalde![]()
Aynen oda var tabi canımBnde zor dayandım ama tek çizgi görmekten korktuğum için yapmadım![]()
Sagolasin canm. Insallah ellerimiz boş dönmeyizCanım senden belli tahliller isteyecek yakın tarihli var ise tahlillerin istemeyedebilir Bi sıkıntı görmez ise de tedaviye başlıyacak bnde sıkıntılar çıkmıştı o yüzden 2. Adetimle başlamştık hayırlı olsun hakkında inşallah![]()
Kanama yoğun şekilde değilse kahverengi pembe ise olur canım benimde kimyasal geçirdiğim gebeliğimde hafif kahve pembemsi akıntım olmuştu inşallah yerleşme kanamasıdırKızlar moralim çok bozuk şuan farkettin lekelenme şeklinde kanama gelmiş yarın da adet tarihim acaba onun için mi 11.ngün yerleşme kanaması olur mu hiç duydunuz mu
Kahve rengiyle yakın leke şeklindeKanama yoğun şekilde değilse kahverengi pembe ise olur canım benimde kimyasal geçirdiğim gebeliğimde hafif kahve pembemsi akıntım olmuştu inşallah yerleşme kanamasıdır
Dualarımız seninle inşallah canım, güzel haberini bekliyoruzKızlar 9.15 de tahlil verdm sonucmda çkmş doktorun çağırmasın bekliyorum dualarınıza ihtiyacım var![]()
Hadi inşallah canım güzel haberler bekliyoruz sendenKızlar 9.15 de tahlil verdm sonucmda çkmş doktorun çağırmasın bekliyorum dualarınıza ihtiyacım var![]()
Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınKızlar 9.15 de tahlil verdm sonucmda çkmş doktorun çağırmasın bekliyorum dualarınıza ihtiyacım var![]()
Çok şükür canım demekki dediğim gibi yerleşme lekelenmesi olmuş…amin inşallah rabbim bizede nasip etsin bu duyguyuKızlar müjde pozitif521değerim sağlıklı Bi şekile ilerler inşallah
rabbim isteyen herkese nasip etsin