Tüp Bebek Merkezleri Bursa Bahçeci Tüp bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Canım benim yaa üzmemeye çalış kendini senin için çok dua ettim vardır rabbimin Bi bildiği rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur her şeyde vardır Bi hayır umudunu kaybetme lütfen her zaman dualrımdasınız🙏
Allah razı olsun canım inşallah ya hayırlısı artık napalım bir daha deneriz elimizden geldiği sürece

Benimde test günüm 4 haziran ama dayanamıyorm aradım yarın gidicem 12. Günüm oluyor dualarınıza ihtiyacım var hayırlı haberlerle döneriz inşallah

Benimde test günüm 4 haziran ama dayanamıyorm aradım yarın gidicem 12. Günüm oluyor dualarınıza ihtiyacım var hayırlı haberlerle döneriz inşallah
İnşallah güzel sonuçlar alırsın biraz da güzel şeyler duyalım moral olsun bize de, hayırlısı olsun canım dualarım seninle🤲🏻

Canım senden belli tahliller isteyecek yakın tarihli var ise tahlillerin istemeyedebilir Bi sıkıntı görmez ise de tedaviye başlıyacak bnde sıkıntılar çıkmıştı o yüzden 2. Adetimle başlamştık hayırlı olsun hakkında inşallah🥰
Sagolasin canm. Insallah ellerimiz boş dönmeyiz 🤲🤲 hakkımızda hayırlısı inşallah. Ama üzülerek söylüyorum randevu alamadım betul hanıma. Onda devam edemeyeceğim 😞

Kızlar moralim çok bozuk şuan farkettin lekelenme şeklinde kanama gelmiş yarın da adet tarihim acaba onun için mi 11.ngün yerleşme kanaması olur mu hiç duydunuz mu

Kızlar moralim çok bozuk şuan farkettin lekelenme şeklinde kanama gelmiş yarın da adet tarihim acaba onun için mi 11.ngün yerleşme kanaması olur mu hiç duydunuz mu
Kanama yoğun şekilde değilse kahverengi pembe ise olur canım benimde kimyasal geçirdiğim gebeliğimde hafif kahve pembemsi akıntım olmuştu inşallah yerleşme kanamasıdır

Kanama yoğun şekilde değilse kahverengi pembe ise olur canım benimde kimyasal geçirdiğim gebeliğimde hafif kahve pembemsi akıntım olmuştu inşallah yerleşme kanamasıdır
Kahve rengiyle yakın leke şeklinde
Biran önce sabah olsun diye bekliyorum rabbim hakkımızda hayırlısını neyse onu nasip etsn inşallah

Back
X