Tüp Bebek Merkezleri Bursa Bahçeci Tüp bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Canım senin bu yazını görmemişim ben şimdi gördüm kusura bakma sen şuan hangi aşamadasın
Adeti bekliyorum canım basliycam ama kararsizim öncesinden gidip bir muayene olayım mi bir sorun felan var mi diye tahlillerime felan normal demişti ama yoksa adetin 2. Günü direkt gitsem mi bilmiyorum

Adeti bekliyorum canım basliycam ama kararsizim öncesinden gidip bir muayene olayım mi bir sorun felan var mi diye tahlillerime felan normal demişti ama yoksa adetin 2. Günü direkt gitsem mi bilmiyorum
Ben adet olamıyordum gittiğimde söktürücü verdi adet oldum birkaç vitamin verdi diğer adetle gel opu için tedaviye başlıcam demişti şimdi salı günü gidiyorum bakalım neler dicek

Siz ilk görüşmeye gittiğiniz zaman tahlil istemedi mi eşinden ve senden benden hepatit B C prolaktin vb..testler eşimden sperm testi ve hepatit testleri istemişti onları yaptırdık salı günü götürücem

Siz ilk görüşmeye gittiğiniz zaman tahlil istemedi mi eşinden ve senden benden hepatit B C prolaktin vb..testler eşimden sperm

Valla canım bana kimse birşey söylemedi geçen yılki test sonuçlarım vardi doktor hanım ilk görüşmede rahim filmi istediğini söyledi bir onu yaptırdım sonra sonucu götürdum herşey normal dedi ama eşimden birşey istemediler ki eşimin değerleri de cok iyi degil yani sen hangi testleri yaptırdın zaman kaybetmeden bende yaptırayım canm doktor hanıma mesaj atmıştım sanırım kartta verilen numarasını kullanmıyor geri dönüş yapmadi

Anti HBS HIV HCV birde HBsAg bu testleri hem eşim hem benim için istedi sağlık ocağı yapıyor benim için ayrıca prolaktin toxoplazma IgG ruballa IgG PT APTT istedi bunlar özelde yapıldı bu ilk görüşmede hazırda bulunun bir kağıtta yazılıydı direk verdiler büyük ihtimalle her tüp bebek yaptıracaklardan isteniliyor birde işte eşimden sperm örneği istedi

Hımm anladim canm banada bir kağıt verdiler ama sadece ucretlendirme yazıyor bana sadece adetin ikinci günü gel baslayalim dediler bu hafta randevu alıp gitmeyi düşünüyordum boyle baştan savma tavirlari hic hoş degil rahim filminden sonra filmi götürdum smear yaptırayim mi dedim yaptır gel dediler yani ben söylemesem yapılmayacak mı anlamadim özellikle esimde bende sorduk bir test felan yapilacaksa gelmeden yaptiralim diye ama yok dediler çalışıyorum iznim az tatilimi düzgün kullanmalıyım toxoplasma testi diyorsun mesela canm benim evde kedim var benim bunu yaptırmam lazim kedim olmasada topraktan bile kapabilirim bana yaptır demesi lazımdı mesela sen simdi vitamin kullandigini yazmissin ya bize hicbirsey vermedi içime sinmedi açıkçası istanbula gitmeyi düşünüyorum daha mantıklı geliyor suan bu arada çok teşekkürler canm bilgi verdiğin için memnun kalan arkadaşlarda çok ama iletisim bilgilendirme ve hasta doktor ilişkisini kuramadık sanırım

Hakkında hayırlısı olsun canım doğru diyorsun herkese vitamin veriyor Betül hanım aslında ben bile dün tereddüt yaşadım şöyle ki aradım randevu için sonuçta adet 2. Veya 3. Günü gitmem gerekiyor pazartesi izinliymiş doktor hanım salı günü kesin gitmem gerekiyor bana salı gününe randevu veremeyiz çok dolu dendi sonra aaa ama siz adet günü gidiceksiniz pardon dendi biz sizi arıcaz dediler 2 saat sonra aradılar işte salıya zorla aldım biraz kalabalıktan dolayı baştan savma durumlar olabiliyor fakat eşimde şunu söyledi o zaman bir limit belirleyin ona göre hasta alın yada ikinci bir doktor alın:/

Bilmiyorum canm ya hakkımızda hayırlısı olsun tüp bebek farklı bir süreç güven duyduğun bir nevi enerjinin tuttuğu doktorla devam etmeli insan yani içine sinmeli istanbul da bir iki doktordan randevu aldım bakalim önümüzdeki hafta gideceğim görüşmeye

Doğru diyorsun canım kendini güvende hissettiğin yerde olman en güzeli ben o enerjiyi Betüş hanımdan aldım herkesin farklı oluyor tabi hayırlısı hangi doktor ise orası olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…