Tüp Bebek Merkezleri Bursa Bahçeci Tüp bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

merhaba arkadaşlar, dün dayanamayıp transferin 9.günü biz de pozitif sonucu aldık çok şükür.. Rabbim hayırlısıyla ilerlemesini ve kucağımıza almamızı nasip etsin..ve bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün inşallah..

ben tedaviye başladığımdan beri betül hocam konusunda hiç tereddüt yaşamadım,ona çok inandım,sabrı sakinliği bana her zaman çok iyi geldi..artı hiçbir detayı atlamadan ilerledi..yeni tedaviye başlayacak olanlara fikir olması açısından yazmak istedim..

merhaba arkadaşlar, dün dayanamayıp transferin 9.günü biz de pozitif sonucu aldık çok şükür.. Rabbim hayırlısıyla ilerlemesini ve kucağımıza almamızı nasip etsin..ve bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün inşallah..

ben tedaviye başladığımdan beri betül hocam konusunda hiç tereddüt yaşamadım,ona çok inandım,sabrı sakinliği bana her zaman çok iyi geldi..artı hiçbir detayı atlamadan ilerledi..yeni tedaviye başlayacak olanlara fikir olması açısından yazmak istedim..
Hayırlı olsun canım tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah🌸🌸

Tebrikler canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah doğru diyorsun Betül hoca gerçekten sakin ve güzel dinleyen bir doktor bende memnunum çok şükür olur olmaz o rabbimin bileceği iş tabi şuan ben merkezdeyim bana da dua edin🙈

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏

Merhabalar. Bende betul hanımda 3.deneme için baslayacagim. Bugun adet oldum ama cok korkuyorum. Randevu almam lazm betul hanımla ilk defa tedaviye baslayacagim. Yorumlarda gördüğüm kadarıyla çok memnun kalmışsınız. Gidenler hemen tedaviye başladılar mi yoksa bi sonraki adeti mi beklediniz? Bilgi verebilir misiniz arkadaşlar? Benim gibi amh düşüklüğü olanlar varmi aranızda? Amh 0.02
Arkadaşlar bir şey soracağım yumurta toplama sürecinde 2 günde bir kontrole gidiyoruz ya her gittiğimizde muayene ücreti ödüyor muyuz

Hakkında hayırlısı olsun canım doğru diyorsun herkese vitamin veriyor Betül hanım aslında ben bile dün tereddüt yaşadım şöyle ki aradım randevu için sonuçta adet 2. Veya 3. Günü gitmem gerekiyor pazartesi izinliymiş doktor hanım salı günü kesin gitmem gerekiyor bana salı gününe randevu veremeyiz çok dolu dendi sonra aaa ama siz adet günü gidiceksiniz pardon dendi biz sizi arıcaz dediler 2 saat sonra aradılar işte salıya zorla aldım biraz kalabalıktan dolayı baştan savma durumlar olabiliyor fakat eşimde şunu söyledi o zaman bir limit belirleyin ona göre hasta alın yada ikinci bir doktor alın:/
Benzer şey benimde başıma geldi. Adetimdeyken randevu vermediler canm. Zaten betul hanm hemen tedaviye baslamayacak dediler. Uzun sure sonra ilk defa kendiliğimden adet görmüştüm. Özellikle gitmek istedim ama durum böyle olunca bende başka doktor arayışına girdim. İyi ki başka doktor arayıp gitmişm çünkü her seferinde 1 en fazla 2 yumurtam olurken smdi 4 yumurtayla başladık 7 yumurtam var. 😊

Benzer şey benimde başıma geldi. Adetimdeyken randevu vermediler canm. Zaten betul hanm hemen tedaviye baslamayacak dediler. Uzun sure sonra ilk defa kendiliğimden adet görmüştüm. Özellikle gitmek istedim ama durum böyle olunca bende başka doktor arayışına girdim. İyi ki başka doktor arayıp gitmişm çünkü her seferinde 1 en fazla 2 yumurtam olurken smdi 4 yumurtayla başladık 7 yumurtam var. 😊
Anladım canım sizin için iyi olmuş ben alabildim randevumu Betül hanımdan çok memnunuz çok şükür eşimde bende herkes için aynı olmuyor durumlar tabikide hakkınızda hayırlısı olmuş 😊

Kızlarrr bugün itibari ile opu hazırlıklarım başladı ilk iğnelerimi hemşire yaptı gösterdi nasıl olucak diye herşey güzel ilerliyor inşallah sonuçta güzel olur hamiş annişlere selamlar😂😍😊

Arkadaşlar mrb 6 aylik ön tedaviden sonra benimde bugün opu hazirliklarim başladı ilk ignemi vurdum Tedavim güzel başladı🌸sonuda güzel biter inşallah😘🌸

Arkadaşlar mrb 6 aylik ön tedaviden sonra benimde bugün opu hazirliklarim başladı ilk ignemi vurdum Tedavim güzel başladı🌸sonuda güzel biter inşallah😘🌸
Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah, moral çok önemli, tedavi süresince moralini yüksek tut, hiçbir şeyi kafana takma ❤️❤️

Back
X