Tüp Bebek Merkezleri Bursa Bahçeci Tüp bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

iki oglumu da osman haldun develioglu nun ellerinden teslim aldim. benden sonra pek cok arkadasim da biri 7 biri 5 basarisiz denemeden sonra osman develiogluyla hamile kaldi. kesinlike tavsiye ederim. bir de zihninizin rahat olmasi cok onemli . tedavi surecindexelijizden geldigince
baska seylere odaklani

iki oglumu da osman haldun develioglu nun ellerinden teslim aldim. benden sonra pek cok arkadasim da biri 7 biri 5 basarisiz denemeden sonra osman develiogluyla hamile kaldi. kesinlike tavsiye ederim. bir de zihninizin rahat olmasi cok onemli . tedavi surecindexelijizden geldigince
baska seylere odaklanin
Allah bagışlasın evlatlarinizi evet osman hoca çok bilgili bi dr başarısıda çok yüksek bende 6. son tedavimi kendisinde oldum ilk kez osman hocada ki tedavi m'de 5. Günü embriyolarım oluştu fakat tutunmadı bazen ne yaparsan yap nasip olmuyor osman hocadaN memnundum evet ama memnun olmadigim bazi yönleri de vardı mesela kalıplaşmış fikirlerinden kurtulamıyor kendisi yeniliklere açık değil bizde ki bilinen genetik kusuru kabul etmedi ve embriyolarımİz için pgt onermedi, erkekte ki sperm DNA hasarinida kabul etmiyor ve kabul etmeyincede ona yönelik tedavi yapmıyor düz bir tedavi yapıyor bizim 5 negatifimiz olduğu halde düz bir tedavi uyguladı kendisi tedavimiz kişiye özel değildi

Allah bağışlasın evet önemli olan rahat olmak şu süreçte bol bol yürüyüş yaparak zihnimi boşaltmaya çalışıyorum hayırlısı olsun hakkımızda bu dediğiniz doktor nerede görev alıyor
Şu an ki bahçeci osman hocanın merkeziydi canım bursa ART tüp bebek merkezi şu an isim değiştirdi bahçeciye devretti kendisine klinik açmış bahçeci karşısında

Şu an ki bahçeci osman hocanın merkeziydi canım bursa ART tüp bebek merkezi şu an isim değiştirdi bahçeciye devretti kendisine klinik açmış bahçeci karşısında
Hımm anladım canım Betül hanımla başladık artık bu yola birde şöyle bir durum var her doktorun negatif ve pozitif sonucu var bence bu birazda kişiyle alakalı

Allah bağışlasın evet önemli olan rahat olmak şu süreçte bol bol yürüyüş yaparak zihnimi boşaltmaya çalışıyorum hayırlısı olsun hakkımızda bu dediğiniz doktor nerede görev alıyor
bursa fsm bulvarinda. bahcecinin tam karsinda. bahcecinin bulundugu bina eskiden art idi. ordaydi. simdi tam karsisinda kendi kliniginde calisiyor

Allah bagışlasın evlatlarinizi evet osman hoca çok bilgili bi dr başarısıda çok yüksek bende 6. son tedavimi kendisinde oldum ilk kez osman hocada ki tedavi m'de 5. Günü embriyolarım oluştu fakat tutunmadı bazen ne yaparsan yap nasip olmuyor osman hocadaN memnundum evet ama memnun olmadigim bazi yönleri de vardı mesela kalıplaşmış fikirlerinden kurtulamıyor kendisi yeniliklere açık değil bizde ki bilinen genetik kusuru kabul etmedi ve embriyolarımİz için pgt onermedi, erkekte ki sperm DNA hasarinida kabul etmiyor ve kabul etmeyincede ona yönelik tedavi yapmıyor düz bir tedavi yapıyor bizim 5 negatifimiz olduğu halde düz bir tedavi uyguladı kendisi tedavimiz kişiye özel değildi
ilginc. osman hocayi aksine kisiye ozel tedavi ve hastayi bireysel degerlendirip kaliplara gore is yapmamasi ile taniyorum ben. istanbul bahcecide 5 kez tup bebek deneyen arkadasimda da troid yuksekligini ve kan pihtilasma sorununu gorup tedavi edip kizini verdi kucagina. hic bir dr daha once bunu ona soylememisti.
ben kaliplasmis fikirlerinden cok hep anlamaya calistigina arastirdigina yenilikleri takip ettigine sahit oldum. sonucta adam akademisyen ve cok iyi bi akademisyen. instagram paylasimlari ve gelen yorumlar da hep kisiye ozel tedavi uyguladigi yonunde.
yenilikleri yakinen takip ettigini biliyorum ama bize yeni diye hemen uzerine atlamanin dogru olmadigini, ispatlanmasini beklemenin dogru olacagini, aksinin umit tacirligi olabilecegini aciklamisti. sperm dna hasari da boyle herhalde. bildigim kadari ile bu cok karisik bir konu.
normal tup bebek icin belki soylediklerin gecerli olabilir ama mikroenjeksiyon icin degil. herkes de mikroenjeksiyon yapiyor zaten .
biz guvendik, pek cok arkadasima da tavsiye ettim, her seferinde guvenmekte ne kadar hakli oldugumuzu ispatladi bize.
bu arada merak ettim bahsettiginiz genetik kusur neydi?

evet canım bahçeci art merkezini almış değiştirmişler ismini merkezin içini falan önemli olanhem doktor ama daha çoklab. bence

evet canım bahçeci art merkezini almış değiştirmişler ismini merkezin içini falan önemli olanhem doktor ama daha çoklab. bence
Tedaviye başladığınız zaman tüp bebek tedavi ücretinin ne kadarını ödediniz birde yumurta büyütme ilaçlariniz ne kadar tutmustu sizin

Arkadaşlar tedaviye başladığınız zaman tüp bebek tedavisi ücretinin ne kadarını ödediniz tedavi ücretinin hepsini bi anda almıyorlar değilmi

Back
X