Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

neyse canım, sen de sevdiği şekilllerde vermeye devam et o zaman.
büyüdükçe düzelirler inşallah.
nar konusunu gidince arif beye sorarım evet, sormadan vermem.
seninkine dokunmamıştır da benimkine dokunacağı tutar Allah korusun
o yüzden tedbirli olmak lazım.

canım bir ara rica et eşinden arkadaşlarım görmek istiyor diye,
o da yüklesin de bakalım keltoşumuza, epeydir görmedik büyümüştür.
saçları da çıkıyormuş bak maşallah ona
neyse canım biraz daha sabır, bahar gelsin atacaz kendimizi inşallah dışarılara hihoyyyt

canım diş pilavıda mı yapılıyormuş, ben onu bilmiyorum. sadece diş buğdayı diye bişey duymuştum. ama o kadar telaşa giremem şu ara. diş çıkarma aşaması mahvetti bizi, resmen göçtüm. yorgunluk ve uykusuzluktan duddaklarım uçukladı, direncim düştü. biraz kendime gelmem lazım. ben aşure yapmayı düşünüyordum :icecream:. onda da buğday pişiyor ya. bu hafta yaparım diyordum da nerde. biraz toparlıyayım kendimi yapıcam inşallah.bayanssulusmile

evet canım, kendini iyi hissettiğin sürece gitmeye devam et sen.
acil bişey olursa Allah korusun hastaneye de yakınmış dersanen
doğumdan sonra en az 1 ay gitmen zor olur. yok yok sen içini rahat tut. bişey olmaz Allah'ın izniyle. zamanında gelecek inşallah doruğumuz
ilayda prenses dişini çıkardı eyvahedigeldismile 1-2 gündür daha bir sakinleşti teyzesi bilmiyorumkismile . aman nazar değmesin en azından uzun bir süre böyle devam eder inşallah :Saruboceq:. biraz kendime gelmem lazım benim de.

evet canım tedbirli olmak lazım söz konusu bebek olunca bende şimdi sebze meyve filesi baktım netten burda ben hamileyken bi yerde görmüştüm ama neresiydi unuttum eşime sorayımda olmazsa netten alcam çünkü eline verince çok güzel emiyo ama muzu falan büyük koparıyo korkuyorum

söylerim bi ara ama bişeyleri yüklemem lazım dedi zaten benim msn yokta kendi msnsinide açamıyo fırsatta bulamıyo uğraşmaya bugünde çalışıyo evde bizde diş bulguru yaparız ama burda ilk defa gördüm ben diş pilavı yapıyolar komuşalrımzda öyle yaptı görümcemde pilav yaptı aslında pilav daha kolaysengözlerimebaksanabpirinç pilavı bide tavuk o kadar arkasınada çayla ikramlık tatlı bişeyle verdiler bende bi tatlı bi tuzlu yapayım diyorum haftaya cuımartesi yaparım kısmet olursa zaten burda benim akrabam yok komşuları çağıracam sadece kayınvalidem alt katta oturuyo zaten görümcemi bide onun görümcesini çağırırım toplam 10 kişi falan pazarteside kayınvalidem yapacakmış aşure bizim bütün komşular yaptı yaprakçım ilaydanın uykusu düzene girdimi ecrin hiç uyanmazsa gecede 3 kere uyanıyo artık uyku uyumak bana lüks bişeymiş gibi geliyoguclubacismile

herkese tekrar merhaba :) yeni katıldım kadınlar kulubune doktorumun adını da görünce hemen yorumları okudum ve bende yazmak istedim ii ki de yazmışım ne güzel cevaplar vermişsiniz çok teşekkür ederim hepinize sanırım birinizin de oğlunun adı doruk benim de oğlum olacak inşallah bende ismini doruk seçtim çokta güzel yorumlar gelmişti doruk ismi için dünyada ve ahirette dorukta olur inşallah bebeğin yazmış bi yüreği güzel arkadaş çok hoşuma gitmişti inşallah hepimizin bebeği öle olur benden önce doğum yapacak olan arkdaşlar doğumdan sonra paylaşırlarsa dakika dakika olanları çok sevinirim :) epidural sezeryan düşünen varsa tabii ben normal doğumdan çok korkuorum çünkü...soranlar olmuş sanırım duyduğumu paylaşmak isterim Bende araştırıorum az çokta bilgi edindim yiğenim sigortalı tabii 800 tl ye epidural sezaryen oldu 50 tl de yanında kalan için yemek parası ödemiş o kadar başka bişey çıkmadı dedi sağlıkla doğsun da inşallahhh...

madem yeni üye olmuşsun o zaman iki kere hoşgeldina.s.aslında benim sizlere tavsiyem nette falan doğum videoları izlemeyin insan kendide öyle bişey geçireceyini bilince tedirgin oluyo doktor çok tecrübeli ve güvenilir tabianestezi uzmanlarıda öyle ben ameliyathanede ahmet beyi beklerken nasıl ağlıyorum ama sessiz içten hem dua ediyorum kızımı bağışla ALLAHIM diye sonra anestezi uzmanı geldi epeyice yaşı vardı yüzümü okşadı bana merak etme kızım korkma hiç ALLAHIN izniyle bebeyede sanada bişey olmayacak dedi sonra ahmet bey geldi en son onun yüzünü gördüyümü hatırlıyorum daha doğrusu gözlerinikaydirigubbakcemile3çünkü maskey vardı yüzünde oda bana gülümsedi korkma olurmu herşley çabuk bitecek inş ALLAHIN izniyle bebekte yaşayacak dedi hamdolsunki öyle oldu ama hastanede yattığım süre boyunca hiç boş ümitler vermedi bana durumum neyse olduğu gibi gakat anlayabileceyim dilde ve yumuşak bi ses tonuyla anlattı en çok hoşuma giden tarafıda ALLAHA kalmış diyodu sürekli

hem üzüldüm hem çok sevindim durumuna bebeğinede sana da bişey olmamış ya en güzel yanı bu anlattıklarının..gerçekten öle bi doktor baştan beri ben heyecanla balık kaç günde bir yiyeyim ceviz ne kadar yemem lazım boyu normal mi uzun mu olcak şimdi böle giderse kaç kilo doğar gibi sorular soruorum sürekli o da bana hep benim annem tarhanayla doğurmuş beni bak doktor olmuşum ne cevizi ne balığı dioodu :))) başta sinir olmuştum ya aynı şeymi senin zamanınla diodum içimden sonra alıştım doktoruma düşündüm de dediğin gibi neyse onu sölüo yersen çok zeki olacak anlamına gelmio dio doğru haklıda aslında Allah şimdiden onun bütün hayatını yazdı sadece doğruyu yanlışı göstererek biz yönlendirmeye çalışıcaz eğer görecek günleri varsa senin gibi bende sağlıkla alıcam bebeğimi kucaağıma en azından boşa konuşmuyor ve sadece yeteri kadar kafana tak herşeyi sorun yapma deyip aslında içimizde ki heyecanı yatıştırıorr doktorumu bende çok seviorum bak senin canına can kattığı için şimdi daha da çok sevdim :))

hem üzüldüm hem çok sevindim durumuna bebeğinede sana da bişey olmamış ya en güzel yanı bu anlattıklarının..gerçekten öle bi doktor baştan beri ben heyecanla balık kaç günde bir yiyeyim ceviz ne kadar yemem lazım boyu normal mi uzun mu olcak şimdi böle giderse kaç kilo doğar gibi sorular soruorum sürekli o da bana hep benim annem tarhanayla doğurmuş beni bak doktor olmuşum ne cevizi ne balığı dioodu :))) başta sinir olmuştum ya aynı şeymi senin zamanınla diodum içimden sonra alıştım doktoruma düşündüm de dediğin gibi neyse onu sölüo yersen çok zeki olacak anlamına gelmio dio doğru haklıda aslında Allah şimdiden onun bütün hayatını yazdı sadece doğruyu yanlışı göstererek biz yönlendirmeye çalışıcaz eğer görecek günleri varsa senin gibi bende sağlıkla alıcam bebeğimi kucaağıma en azından boşa konuşmuyor ve sadece yeteri kadar kafana tak herşeyi sorun yapma deyip aslında içimizde ki heyecanı yatıştırıorr doktorumu bende çok seviorum bak senin canına can kattığı için şimdi daha da çok sevdim :))

Son düzenleme:

o nasıl bişey ya, bulunca bana da göster
ben pek eline vermiyorum zaten öye şeyleri
mandalinayı bir iki kez emdirdim o da benim elimdeyken
evet boğazına kaçabilir Allah korusun dikkatli olmak lazım.
canım biz bir sürü meyveyi karıştırıp biraz kaynatıp püre haline getiriyoruz
ben sana o tarifi vermişmiydim. ilayda çok seviyor. kokteyl gibi bişey oluyor
ecrin de sever belki bir dene bakalım. yani ecrinin yiyebileceği hangi meyve varsa evde, güzelce yıkayıp kabuklarıyla bir tencereye doğra, sonra biraz su koy, bir taşım kaynat ve sonra süzgeçten geçir. püre şeklinde oluyor. birkaç gün kullanıyorum ben bu şekilde ve ilaydada severek yiyiyor. mesele kahvaltısına, gece muhallebisine falan da katıyorum. belki ecrin de yer. bir dene istersen.

yok canım ya ben duymadım hiç öyle diş çıkarınca tavuklu pilav yapıldığını.
yani bizim buralarda pek öyle adet yok sanırım. buğday kaynatıyorlar genelde
ama tavuklu pilav da yapılıp ikram edilebilir tabi neden olmasın. önemli olan niyettir. bebeğin dişlerinin çıkışı niyetine bir kutlama bir şükür gibi bişey aslında.
ben de aşure yapmayı planlıyordum haftasonu ama çok yorgun ve halsizdim yapamadım. kendimi toparlar toparlamaz yapıcam inşallah. ama sitede var bak diş buğdayı partileri yapıyorlar. diş şeklinde kurabiyeler bir sürü ikramlıklar bir de buğday pişirip servis ediliyor gelen misafirlere de kim uğraşacak. eşim de diyor, her adeti yapmak zorunda değilsin. çok istiyorsan aşure yapıp dağıtırsın falan diyor da bakalım. bir kendime geleyim bişeyler planlıycam inşallah.

ilaydanın ikinci dişi çıktıktan sonra bir iki gündür uykuları iyi çok şükür ama gece uyanıyor tabi yine. ama altını değiştiriyorum, emziriyorum ya da mamasını yediriyorum sonra yine uyuyor. evet haklısın canım anne olunca uyku uzun bir süre lüks gerçekten.
Allah onlara da bizlere de sağlık, güç kuvvet versin de az uyuruz napalım. ecrinin de yeni dişler gelecektir yakında çok sık uyanıyorsa bir sıkıntısı vardır büyük ihtimalle de diştir canım. biraz sabredicez artık eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
yasemin evet bu topikte herkes iyi niyetli ve paylaşımcıdır.
sen merak ettiklerini sor elimizden geldiğince yardımcı oluruz
inşallah doruğunu da sağlıkla kucağına alırsın.

evet ahmet bey hastasını çok pohpohlamaz, gereksiz muhabbetlere girmez
ama işini en iyi şekilde yaptığına inanıyorum.
hasta kazanıcam veya kaybedicem endişesi ile hastalarıyla kanka olmaz ya da tersini yapmaz. gerekeni gerektiği şekliyle gerektiği zamanda söyler. bazen insanlar gerçekleri duymaktan hoşlanmaz ve aman ne sinir doktor ne soğuk, bilmem ne bey, ya da bilmeme ne hanım ne kadar samimi davranıyor, güzel güzel sohbet ediyor, bana gülücükler atıyor diyebilir ama doktorluk sohbet muhabbet etmek, gülücük dağıtmak ve boş vaadlerde bulunmakdan ibaret değildir. varsa bir sorun söylemesi lazım ve bu sorunu gidermek için elinden geleni zamanında yapması lazım. yoksa onlar bizim arkadaşlarımız değil yani. ha gerekirse dışarda arkadaşımız da olabilirler, ama muayne esnasında sadece bebeğin ve benim sağlığımızla ilgili konuşması ve bilgi vermesi yeterli.
daha fazlasını yapmadığı için ilgisiz, soğuk, iletişim yoksunu şeklinde nitelendirilmemeli hiç bir doktor bence.kaydirigubbakcemile5

ayrıca ben epidural sezeryan olmuştum. bu konuda da soracağın bişey olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım vereliniortak

Son düzenleme:
kimseler yok bugün ya
sevinç, limon, mecbure kızlar siz hep gelirdiniz
uyanamadınız mı hala yoksa mirmirmirmir

ayyyy canım oğlun oğlumun adaşı olacak desene ne güzel.iki tane doruğumuz oldu topicte artık.dediğin gibi inşallah hep dorukta olurlar canım

sabah test yaptım ve HAMİLEYİMMMMM

zelcancım süperrrrrr haber gerçekten.bak allah fazla beklemeni istemedi ve hemen bir bebiş verdi sana.inşallah çooook uzun ömürlü ve sağlıklı olur. sen en kısa zamanda doktoruna git takiplerine şimdiden başlasınlar canım,kendini de yorma bolbol dinlen ve vitamin al ki bebeciğinin sağlığı iyi olsun.tekrar tebrik ederim canım

kimseler yok bugün ya
sevinç, limon, mecbure kızlar siz hep gelirdiniz
uyanamadınız mı hala yoksa mirmirmirmir

canım iki gündür deshane vardı bugünde deneme sınavı vardı sabahtan koşturuyoruz işte.çıkmışken çarşıda dolaştım biraz malum bikaç hafta sonra uzunca bir istirahate çıkacağız.kapı süsü için malzeme falan aldım kapı süsümü kendim yapıyorum bide sepet yapıyorum mevlüt şekerlerini dağıtmak için.duvar süsü falanda yapıyorum.işte malzeme aldım biraz bu akşam yapmaya başlarım.bitince sizede resmini çeker gösteririm.ilaydanın iyi olduğuna sevindim,ohhh dişini de çıkardı rahatlamıştır artık.

arkadaşlar limonnn epeydir uğramamış eskiden hep uğrardı iyidir inşallah.
limonnnn arkadaşım arada ses verde iyi olduğunu bilelim az kaldı bebişlerimize kavuşmamıza malum merak ediyoruz bikaç gün yok olsanız

saol canım bende böyle tatsız bi tecrübe yaşadım ama sonu güzel bitti inş sen ve burdaki bütün hamile arkadaşlar sorunsuz laırsınız bende balık yemedim açıkçası hayatımda ağzıma sürmedim sürmemde sürememde gördüyüm an midem bulanıyo ama ahmet beyde ne güzel söylemiş annem beni tarhanayla doğurud bak doktor oldum diye kaydirigubbakcemile3bazı şeyleri akışına bırakmak lazım sen ne yaparsan yap doğa kanunu işliyo zaten boy ve kiloda bi yerde genetik zaten küçük bile doğsa bi ay sonra çabucak büyüyolar yeterki sağlıklı olsunlar

dün netten baktım canım e .bebek diye bi site varya orda duldum ama stokta kalmamış tutacak bi yeri var filenin içinede meyve koyuyosun püre gibi oluyo zaten emerken içinde hemde bes,in deyerleri ölmüyomuş burdada varmış galiba e.bebek şubesi görümcem var dedi ama ben hiç bilmiyorum alırsam söylerim sanada yerini inan her türlüsdünü denedim bugün yoğurtla verdim yemedi küçükken biberonla içiyodu şimdi hiç almıyo son çare bide onu deneyecem onuda almazsa artık büyüyünce yesin diycem bende düşündüm aslında diş şeklinde kurabiyeler falan ama kalabalık olmıycak sadece bi iki komuşu bide görümcem zaten kayınvalidemle her gün görüşüyoruz yeşim teyzemiz dedi zaten dişler bitene kadar huysuzluk huzursuzluk devam eder diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…