Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kimseler yok bugün ya
sevinç, limon, mecbure kızlar siz hep gelirdiniz
uyanamadınız mı hala yoksa mirmirmirmir

oooooooo ben 8 de kalktım bu sabah ecrine kahvaltı eşime kahvaltı sonra ortalığı topla ecrine yoğurt çorba derken canım tatlı istedi markete gittim tatlı yaptım ecrin çorbasını içirdim derken gün böyle bitt,

aferrin kız sana
hamarat değilim diyorsun birde
hamaratsın işte alkisalkisalkis

ay bu topik hamarat hatunlarla dolu ayol
ben kendşmş pek bir yeteneksiz hissettim valla
biri diyor tunik örüyorum
diğeri bebek şekeri kapı süsü falan
ben de bir numara yok
ben ne örsem ki :hulya:

gerçekten herşeye yetişiyorsun maşallah
oğlun da senin gibi çalışkan olur inşallah

evet ya, limon gelirdi aslında :sm_confused:
dinleniyor herhalde,
ya da hazırlıkları hızlandırmıştır belki
evet dediğin gibi iyi olduğunu bilelim yeter

evet canım ebebek bursada da var. istanbul yolunda
özdileği falan geçiyorsun, as merkeze gelmeden daha.
kimlik alışveriş merkezinin içinde
ben arada gidiyorum oraya da hiç senin dediğin gibi bişeye denk gelmedim
belki de dikkatimi çekmedi.
gerçi ilaydanın meyve yemekle ilgili bir sorunu yok çok şükür ama
sen alıp deneyebilirsin. işe yarayacaksa neden olmasın. yemesi lazım aslında ya
vitamin mineral deposu meyveler, ama yemeyince de zorla yediremiyorsun işte.
inşallah alışır ya.
canım az kişiyseniz tabi o kadar ayrıntıya gerek yok. ikramlık bir iki bişey yapıp aranızda kutlarsınız işte kaydirigubbakcemile5.
evet dişler kabusum oldu eyvahedigeldismile. şu an bekleme devresindeyiz. bakalım ne kadar sürecek bu rahatlık :uhm:

kızlar tşk. ederim dün hemen gittim dr.uma
şimdilik bu dr. devam edeceğiz ben de varsa eşim çok memnun bu dr.
çünkü hem psikolog gibi bize moral depolayıp yolluyor
henüz çok erken olduğu için ultrasonda pek bişey görünmedi ama
haftaya p.tesi tekrar çağırdı
ve önlem amaçlı bebek aspirini, progesteron ve vitamin takviyesi mi ne verecekmiş
ama bu keseyi/bebeği tam gördükten sonra verebilirmiş ancak
çok mutluyuz :)

hayırlı olsun canım, tekrar tebrik ederim a.s..
kime gidiyordun sen, serhat tatlıkazan mıydı ?
doktorundan memnunsan devam et tabi
tercih senin sonuçta vereliniortak
evet daha kese falan gözükmez ancak haftaya
inşallah sağlıklı olarak kucağına almak nasip olur :Saruboceq:

tşk ederim

sen tanıyormusun serhat beyi????

tşk ederim

sen tanıyormusun serhat beyi????

yok şahsen tanımıyorum da,
adını duydum, muayn. altıparmak caddesinde
girişte şaypa mı ne var onun orada sanırım.
biz özer beye gittiğimizde arabayı oradaki otoparka bırakıyorduk
geçerken görüyordum tabelasını
hatta bu sitede birisi bahsediyordu
başka bir doktora gitmiş de
serhat beyden sonra çekilmiyor yazmıştı.
çok kibar falan diye bahsetmişti
ama kimdi hangi topikteydi hatırlamıyorum.
bursalı doktorlar ve hastanelele ilgili topikleri bir incele
ya da bursa serhat tatlıkazana gidenler diye bir topik de açabilirsin
yorumları merak ediyorsan, gidenler gelip yorum yazar zaten

aferrin kız sana
hamarat değilim diyorsun birde
hamaratsın işte alkisalkisalkis

aman bunlar hergün yaptığım işler zaten rutine bağladım sabah kalk ecrine kahvaltı sonra kendim kahvaltı ortalığı topla ecrine meyve püresiher ne kadar yemesede çorba yoğut derken kendimize yemek sonra akşam yemeyi çay arkasına kahve sonra ecrini uyut sonra uyu iki saat sonra uyan böyle dfevam ediyo ertesi günde aynı yani

evet biliyorum orayı geçen sene gitmiştim ama çok sık gitmiyoruz bu ara asmerkeze gidecez zaten görümcemin oğlunun doğum günü var hediye bakcam onada ne alırım hiç bilmiyorum evet çok kalabalık olmayacak bi tatlı bide tuzlu yaparım yeter bence zaten önce tavuk pilav ayran arkasınada çayla beraber yeter onlar sadece tatlı yapmıştı diş kocaman insanları bile etkiliyo bebekler ne yapsın helede üst dişler dahada zorluyomuş bebekleri:gitme:

memnunsanız devam edin tabiki zaten ultrasonda görülmesi zor şimdiden önce keseyi sonrada kesenin dolduğunu görürsünüz inş vitamini genelde veriyolar bende 4 ay kullandım progestanı aspirinide kan cıvıtması için veriyo galiba hadi hayırlısı inş

bu arada sevinç sende marifetler varmış ben mevlütte sepet aldım ama kendin yapabiliyosan ne güzel kapıyada süs için duvak tülleri aldım çeşitli süsler aldım sadece bi kapı süsü takmantansa diyer türlü daha süslü görünüyo halada duruyo süsler tüller kopana kadar çıkarmıycam ama kapı süsünü ve sepet süslemesini bende merak ettim koy bakalım fotolarınıda belki bizde yaparız bende kapıma süs almayı istiyodum zaten:)

canım sepeti ve duvar süsünü akşam yaptım.kapı süsüde bikaçgün sürer.bugün resmini çeker yaptıklarımın koyarım,herşey tam hayalimdeki gibi oldu.ben süs türü seyleri kendim yapmayı seviyorum hazır almaktansa. 80 tane falan minik patik ördüm onların içine de mevlüt şekerlerini koyacağım mevlütte.hastane içinde yapmıştım 20 tane onun resmini koymuştum görmüşsğndür canım.yaptığım duvar süsüne doruk yazdım.o çok bsit bsk ecrine yapabilirsin pembelisinden çokta güzel olur canım.yarın koyarım kısmetse resimleri.
bu arada yarın akşam kontrolümüz var yine bakalım doruk bey bu sefer büyüyebildimi canım

canım banada progesteron kullandırmışlardı 9 haftalıkken kanamam olmuştu düşük riski var diye yaklaşık 1 ay kullandım ve hiç kalkmadan yayacaksın demişti doktor.şükür hepsi geçti gitti.doktorun gerekli önlemleri alır merak etme,sende bolbol dinlen canım,güzel düşün ki herşey güzel olsun.pzt si görürsün inşallah bebeciğinin kesesini.belki kendisinide görürsün.ben 6 haftalık gitmiştim görmüştük 5mm boyu vardı o zaman canım.inşallah seninki de hemen büyüyüverir

bana hiç yat fln demedi
dr. muayenehanesi FSM bulvarında
dönüşte kent meydanına uğradık (bizim eve yakın)
KFC de bişeyler yedik ve birkaç mağza gezdik
ve karnım baya ağrıdı
hemen eve geldik ve dünden beri hiçbirşey yapmadan yatıyorum
ufak tefek şeyler hariç
bu: 'hiç kalkmadan yatacaksın' tan olarak ne anlamalıyım
wc hariç hiçbiyere kalkmican mı yoksa
15/20 dk mesela yemek yapmak için fln kalkabilirmisin
henüz evde yemek yokda :)

ve inşallah görürüz bebeğimizi :)

sen ayları bitirmişsin maşallah baksana haftalara düşmüş :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.ben geldim.nasılsınız?sevinç limon siz nasılsınız ne kdar kaldı doğuma canlarım???korkmayın :)

canım sen gezzme yişnede.bebek bi 4-5 aylık olsun karnında ondan sonra çıkar gezersin ona bişeyler almak için.ben tabi wc ye falan gidiyordum,ev işi yapmıyordum eğilip doğrulma diyorlardı ,yemekleri de çoğunlukla 3 hafta annem gelip yapmıştı.ama ufak tefek şeyleri kalkıp yap canım fazla kendini yormadan sağa sola uzanmadan.ağır işleride eşin yapsın biraz canım.herşey güzel olacak eminim hele bebeğini gidip gör sen,doktor zaten der sana bolbol istirahat et diye canım.allah bebeciğine uzunnnn ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…