- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.961
kızlar maviş prensesimin 1 tane daha dişi çıktı çok şükür
kaç gecedir çok huzursuz ve huysuzdu, uyumuyordu doğru dürüst
dün gece babası farketti. çok şükür. darısı sizlerin başına inşallah.
dişlerin fotosunu çekmeyi çalıştım ama ağzını açmadı cadı.
çok az uçtan görünüyor bi tanesi
bu da sarı papatyamın fotosu teyzeleri
ayyy tatlım ya nazar değmesin kocaman kız gibi maaşallah.hele o gözler bir içim su.dişi pek görünmemiş annesi ama keyfi, sağlığı iyi görünüyor maaşallah.
teşekkür ederiz sevinç teyzesi, darısı başına inşallah.
bilmiyorum ki canım, büyük mü görünüyor.
ben biraz fazla süslüyorum belki o yüzden olabilir.
bu günlerde diş nedeniyle epey huzursuzluğu oldu senağlama
ama umarım yeni dişler gelene kadar daha huzurlu olur :Saruboceq:.
hadi bakalım inşallah senin oğlun da maviş gözlü olur
canım bizimde son 10 gündür aynı şekildeydi. 1 tane dişi daha kurban bayramında çıkarmıştı, epey zaman geçti. ben de ha bugün geliyor ha yarın diye diye sonunda geldi. ama zor oldu ya. aynı senin anlattığın gibi gece saat başı uyanıyordu, yorgan morgan örttürmüyor. ben ancak pamuklu battaniyeler varya ince onlardan örtersem uyuyor. yoksa uyku setinin yorganı, polar battaniyeyle falan rahat edemiyor sanırım. sürekli uyanıyor. ben de evin içi sıcak diye pamuklu battaniye örtüyorum artık. umarım üşütmez.
canım işte bu çocuklar bir garip bizimkinin meyveyle sorunu yok, severek yiyiyor da çorbayı ilayda da pek yemiyor. ancak çok açsa o zaman mecburen yemek zorunda kalıyor. başka bişey vermiyorum çünkü, getirip getirip onu yediriyorum. artık aç kalacağıma yiyeyim bari diyor sanırım. sen de öyle yap. eninde sonunda yer. böyle böyle alışacaklar. zorlama ama ağzına tıkıştırma ters tepki yapmasın. sadece ara ara ver bir şekilde yer hem meyveyi hem de çorbayı. meyveyi püre şeklinde yoğurtla karıştırıp vermeyi dene bir de bakalım belki öyle sever.
mandalina suyunu sıkıp içiriyoruz biz de. nar için erken değilmi daha ya. kuvvetli bişey çünkü o. dokunmasın sonra. kız ne turşusu Alllah iyiliğini versin. turşu verilirmi daha 8-9 aylık bebeğe. şimdiden alıştırıyorsun ha.
demekki seninki ekşi tatları daha çok sevecek desene . cokacimcoook
çok teşekkür ederim canım,evet biraz küçük olacak bu gidişle canım ama napalım sağlıklı olsaunda doğunca büyür.evet bir risk olsa ahmet bey söyler önlem alırdı heralde.şimdi bizde doğum korkusu da olunca evham yapıyoruz herşeyi canım.inşalla sizinkiler gibi diş çıkardıklarınıda görürüz.
benim doktorum Ahmet bey çok sakin ve çok uyumlu bir doktor sizi gereksiz bilgilerle ve çok safsatayla şişirmio biraz kendine güvenini getirior açıkçası insanın daha 5 aylık hamileyim 5 aydır gidiorum özel olarak gidiorum kendisine ama doğumumu medicak park ta yapıcam inşallah ii bi doktor ama çok yoğun şimdiden hayırlı olsun bebeğiniz
ooo burda herkes kanka olmuş :) benim gibi haziran ayında doğum yapacak olan anne adayı varmı aranızda :) ben en baştan yiğenimden duymuştum ahmet beyi doğumunda odada onu bekliordum dünya güzeli bi yiğen verdi bize önce Allah tabii :) baktım yiğenim 10 dakka sonra yanımıza geldi odasında güzelce muhabbet ettik aa dedim ne kolaymış :) tabii inşallah bizimde öle kolay olur bende epidural sezeryanla ahmet bey i istedim normal doğum çok güzel ama korkuorum saatlerce acı sonrasında dikişler zorluo die duydum istemiorum inşallahta onun gibi kolay olur bende o niyetle ahmet beyi tercih ettim başta ooo bişey anlatmıo herşeyi Allah a bırakıo balık şart değil ceviz şart değil eskiden insanlar nasıl doğuruomuş die kızmıştım değiştirmeyi çok düşündüm ama o kadar ii bi insan ki insana güven verio sonradan düşündüm çok fazla kafaya takmamak için o şekilde anlatıo die düşündüm çok iii bi insan paracı olmadığına da özellikle eminim neden derseniz gereksiz yere yok o lazım bu lazım bu test lazım demio yiğenimin çocuğuna doruk tıp ta sağlıklı olmayabilir bu beebek o test lazım bu test gerekio demişler baya üzülmüşlerdi sonra Ahmet beyi bulmuşlar bişey yok bu bebekte ne hastalığı ne testi demiş ii ki demiş öle güzel mavi gözlü bir kızımız oldu siz düşünün gerisini istese üstünden çoookk pirim yapardı çok üzülmüş haldeydiler yani paracı değil özel yerine çağırıo demiş bi arkadaş o kadar da onun hakkı olsun bence her ölçümünü güzelce yapıp çok mükemmel ilgilenio milim milim uğraşıo en azından gereksiz üzmüo ve yormuo seviorum doktorumu bide beni bu içimde şimdilik gücü yetmeyen ama ha bire tepişen küçükkk oğlumla beni bi kavuştursa daha çok sevicem :)) zaman geçmek bilmior önce Allahın izniyle ve sağlıklaaa hazirannnnn gellllllll gellllllll gellllllll :)))
yoğurt seviyo ama içine meyve girince yemiyo çorbada zorda olsa içiyo sade sebzeli içmiyo o kadar bende mercimek falan karıştırıyorum içine öyle içirmeye çalışıyorum narıda ben ek gıdaya geçtiyimizde vermiştim doktorda sorun olmaz verebilirsin dedi şükür zararıda gelmedi ama ecrin içmedi o ayrı turşu kemirmeyi çok seviyo aksi ya işte içindeki sebzeleri veriyorum emiyo bi güzel acı deyil zaten hazır turşuda deyil kayınvalidem yaptı o yüzden veriyorum rahat annemde burdayken limonlu çay içerdi limona uzanırdı ecrin verincede hiç sesini çıkarmadan yalardı ekşiyi seviyo tatlıyla pek arası yok galiba o yüzden meyveyi sevmiyo geçen gün limon vardı elimde yalamak istedi yalattırdım hiç şikayet etmedn nasıl iştahla yalıyo
bu arada yaprakcım senin o maviş cadıyı ben bi elime geçirsem varya nasıl mıncıklayıp ıssırırdım şimdi maşallah benim maviş kızıma çok güzelleşmiş zaten güzeldide tatlı olmuş fıstık olmuş
slm kızlar bugün nasıl herkes.kimse uyanamadı galiba.bende az önce kalktım.bişeyler yiyip hazırlanıp dershaneye gideceğim.herkes iyidir inşallah.artık sonra görüşürüz herkese hayırlı günlerrrrr
ooo burda herkes kanka olmuş :) benim gibi haziran ayında doğum yapacak olan anne adayı varmı aranızda :) ben en baştan yiğenimden duymuştum ahmet beyi doğumunda odada onu bekliordum dünya güzeli bi yiğen verdi bize önce Allah tabii :) baktım yiğenim 10 dakka sonra yanımıza geldi odasında güzelce muhabbet ettik aa dedim ne kolaymış :) tabii inşallah bizimde öle kolay olur bende epidural sezeryanla ahmet bey i istedim normal doğum çok güzel ama korkuorum saatlerce acı sonrasında dikişler zorluo die duydum istemiorum inşallahta onun gibi kolay olur bende o niyetle ahmet beyi tercih ettim başta ooo bişey anlatmıo herşeyi Allah a bırakıo balık şart değil ceviz şart değil eskiden insanlar nasıl doğuruomuş die kızmıştım değiştirmeyi çok düşündüm ama o kadar ii bi insan ki insana güven verio sonradan düşündüm çok fazla kafaya takmamak için o şekilde anlatıo die düşündüm çok iii bi insan paracı olmadığına da özellikle eminim neden derseniz gereksiz yere yok o lazım bu lazım bu test lazım demio yiğenimin çocuğuna doruk tıp ta sağlıklı olmayabilir bu beebek o test lazım bu test gerekio demişler baya üzülmüşlerdi sonra Ahmet beyi bulmuşlar bişey yok bu bebekte ne hastalığı ne testi demiş ii ki demiş öle güzel mavi gözlü bir kızımız oldu siz düşünün gerisini istese üstünden çoookk pirim yapardı çok üzülmüş haldeydiler yani paracı değil özel yerine çağırıo demiş bi arkadaş o kadar da onun hakkı olsun bence her ölçümünü güzelce yapıp çok mükemmel ilgilenio milim milim uğraşıo en azından gereksiz üzmüo ve yormuo seviorum doktorumu bide beni bu içimde şimdilik gücü yetmeyen ama ha bire tepişen küçükkk oğlumla beni bi kavuştursa daha çok sevicem :)) zaman geçmek bilmior önce Allahın izniyle ve sağlıklaaa hazirannnnn gellllllll gellllllll gellllllll :)))
canım o zaman sen de neyi seviyorsa onları ver o zaman. zorlama hiçbişey için.
zorlayınca ters tepki yapıyor malesef kaydirigubbakcemile.
narın zararı yoksa ben de vereyim o zaman.
ben hep daha erken 1 yaş civarı verilmesi gerek falan diye duymuştum da ama doktor onayladı diyorsun o zaman mesele yok. biz arada mandalina suyu sıkıp veriyoruz. onu da severek içiyor cokacimcoook.
limonu da hıçkırık tuttuğu zaman veriyoruz. ona da alıştı artık hiç yadırgamıyor. ama turşu falan kemirtmedim henüz eyvahedigeldismile ama dişleri için havuç ayva gibi şeyler kemirteyim bakalım. aman bizimki çabuk sıkılıyor herşeyden alsanaalsanasmile. sıkılınca da fırlatıp atıyor vallalmaz:
mecbure ben ilaydaya boza veriyorum biliyormusun, onu da seviyor. içinde bol miktarda b vitamini ve yararlı bakteriler var. biz içerken yalanıyordu tesadüfen tadına baktırdık ve veriş o veriş. çok seviyor şimdi. sen de dene bakalım belki ecrin de sever. hafif mayhoş bir tadı var ya. seninki de alışıkmış böyle tatlara o da içer belki. :icecream:
tamam teyzesi gel mıncıkla kaydirigubbakcemile3
ecrinin yeni fotoları yok mu, varsa onları da yüklesene sayfaya
bakalım keltoşumuz büyümüş mü, saçları çıkmış mı zemuszemus
turşu kemirirken falan da çek fotosunu görelim :1shok:
ya canım varya
bu halinle dershaneye mi gidiyorsun sen
bravo valla sana alkisalkisalkis
çok takdir ediyorum seni a.s.. inşallah emeklerin boşa çıkmaz
ve istediğin puanı alırsın sınavda. oğlun da senin gibi çalışkan olur inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?