Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

Merhaba arkadaşlar.ben geldim.nasılsınız?sevinç limon siz nasılsınız ne kdar kaldı doğuma canlarım???korkmayın :)

merhaba canım hoşgeldin,arada gir canım özlüyoruz seni.büyüdümü minik prensesimiz canım,iyisinizdir inşallah.
doğuma az kaldı canım 1 aydan düştü normal şartlarda.sezeryan olursa15-20 gün falan var canım ve sezeryan istiyorum ahmet beye kabul ettirebilirsem.inşallah herşey kolay geçer canım korkulacak bir durum ama ne yapalım mecburen çekmemiz gereken bir durum.
limonn epeydir girmiyor canım nasıl bende merak ettim doğrusu.iyidir oda inşallah.
öpüyorum bebişini

ya yorumun için çok tşk. insan çok tedirgin oluyor
sağolsun eşim yapıyor herşeyi (temizlik/yemek)
annem yurtdışında ve yakında hiç akrabam da yok
kayınvalidemi beklersem açlıktan ölürüm :)
Allah razı olsun o kunda eşimden hiç ama hiç şikayet edemem
sağol canım p.tesi yi iple çekiyorum
heycandan bunları sormak hiç aklıma gelmedi
oda hiç bahsetmedi yatmam gerek yada değil diye
sadece ağır kaldırma, uzun yolculuk yapma ve bu ay ilişki yasak demiş
ben duymadım bile, eşim söyledi (aklım nerdeydiyse)

kızlar oğlumun duvar süsü bu beşiğinin duvarına asacağız

Eklentiler

• $Görüntü000.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 24
bunlarda geçmiş olsuna gelenlere ikramlık bardaklarımz

Eklentiler

• $Görüntü007.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 23

canım benim kanamam olmuştu biraz düşük riskine karşı demişti bana. ama ilk 3 ay kollamak lazım kendini sen şimdiden dikkatli ol yorma kendini de sorunsuz stressiz geçsin canım.zor bir iş değil yat evde bütün gün,yemegini yap yine yat.pazartesi inşallah bebişide görürsün.kaç haftalık olacak canım pazartesi

çok güzel olmuş ellerine sağlık canım benim içimde hep bi uhde kaldı kızıma ben hiçbişey yapamadım o yüzden hala bu tür şeylere hevesim var ama napalım ki bizimde tesellimiz sağlıklı olması patikleri görmedim ben ama bitirince koyarsın şekerleriniz çok güzelmiş onlar hazır alındı tahminimce bende üzerinde bebek olan çikolata yaptıracaktım güya doğumda ama kızım acele geldi altın yastığında çok güzel onudamı sen süsledin bizimki danteldendi aldınmı bilmiyorum ama mevlitte bebek hocanın kucağına verilirken yatıracağın altaçma tarzı bişey görmüştüm süslü çok güzel tabi benim kızım hocanın örtüsünü yolmaya çalıştı kocaman olduğu için öyle kucakta vermedik çok güzelde mevlütlükler var

ben ilk hamile kaldığım andan itibaren sürekli kanama yaşadım haftada bir iğne vuruluyodu günde dört kere ikişer tane progestan yutuyodum doktorun bana dediyi şey sadece wc için kalkacaksın yataktan yoksa yasak demişti ama benim hamilelik kesesi içinde kananam oluşmuştu ya o kana bebeyi düşürecek yada bebek büyüyüp kanamayı bitirecek demişti ki kızım güçlü çıktı ama 4 aya yakın bi zaman sürekli kanama yaşadım hep yattım bu arada ağzıma lokma yemek girmedi o kadarki bulantı yaşadım günaşırı serumla beslendim artık hemşire eve gelip evde takıyodu serumu ben baya risk atlattım ama sende kanama yoksa kendini yorma ağır kaldırma çok sıcak suyla duş alma fazla ayakta kalma gezmelerede biraz ara ver 3 ay en azından dikkat et sonra normal yaşantına dönebilirsin

bu arada limoncum arada bi ses ver sen hamilesin iyimisin diye merak ediyoruz herşey yolundamı

canım hevesin varken şimdide yapabilirsin daha ecrin çok büyük değilki.evet mevlüt patiklerini hazırladım da içine şekerleri koyup süslemedim daha.hastane şekerleri içinde kalp çubuklar aldım işte tülle kurdelalarla tüylerle süsledim.evdede sandığım vardı içine köpük koyup kenarlarını kaplayıp süsledim onun içine koydum şekerleri.
mevlüt için kıyafetini falan almadık canım daha ama bende gördüm çok güzel kıyafetine uygun içine yatırıyorsun bakalım onuda doğsun mevlüt için çarşıya çıkar o zaman alırım diyorum canım ama çok güzel şeyler var gerçekten.
yastığınıda ben dikip süsledim canım.ben çok seviyorum böyle ince işlerle uğraşmayı,kapı süsüyle uğraşıyorum akşamlarıda.annemde yapıyorum akşamları oraya gidip.inşallah oda güzel olur da bitince gösteririm canım

altın yastığımız

Yaaaaaaa sen neler yapmışsın ellerine sağlık çook güzel olmuş hepsi...Allah güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin hayırlısıyla...ben mevlüt şekeri yaptırmıştım,daha mevlüt yapmadan bitti,yenilerini sipariş edicem,mevlüde yakın...bi de mum almıştım süslü püslü,onlardan hediye etmiştik gelenlere hatıra olsun diye...

teşekkür ederim canım,vakit varken uğraşıyorum işte,bebek olunca yapamayız bişeyler.mevlüt şekerini bende doğumdan sonra hazırlamayı düşünüyorum.herşeyi hazır da şekerlerini alıp süslemesi kaldı.mum fikride güzelmiş canım hatıra olarak.
kızın nasıl canım,artık herşey yolundadır inşallah

kızlarilginize tşk.

önümüzdeki p.tesi 5 hafta olacak daha çok erken
ama 2 kere karnımda öldü yaklaşık 10 haftayken, hiç kanama olmadı, 2 hafta öyle gezmişim!!!!!
dolayısıyla normalden çok tedirginim bişey olacak diye
artı karnım çok ağrıyor
ağrıda değil nasıl tarif etsem; gerilme gibi kramp gibi daha önce hiç başıma gelmedi
dr. da bişey demedi sadece: ağır kaldırma
ama karnımdaki sızıyı tüm gün hissediyorum
artık ptesi yi iple çekiyoruz. bende pregesteron a başlayacakmışım ama hap olarak
ama bebeği önce görmesi lazımmış biz sade keseyi gördük şimdilik
onun için ptesi tekrar gideceğiz......

evet ellerine sağlık sevinç
ben de çok severim el işleri fln yapmayı, kreatif imdir
inşallag şöyle 7 ay sonra fln bende bu telaşları yaşarım :)

canım sen yorma kendini hep dinlen.bazılarında hamile kalınca belirtiler olurmuş ya belki öyle bişeydir sendeki sızının nedenide.5 hafta da çok erken canım yine göremeyebilirsiniz belkide.ben 6 haftalıkken gittim,ablam hemşire erken gidersen göremezsin tekrar tekrar çağırır demişti beklemiştim 6 haftayı ama 6.haftada kalp seslerini bile duymuştuk canım.inşallah sen 5 haftalık görebilirsin bebeğini.ağrın çok olursa doktorunu ara söyle canım tekrar muayene eder belki vajinal olarak bakar canım kamerayla.inşallah sende güzel haberlerle gelirsin ve seviyorsan kendin yaparsın bütün süs eşyalarını canım

ayyy doruk bebeğe neler yapılmış ölee süper şeyler bizde gelelim bari ziyaretine örnekleri alalım :)) Allah sağlıkla sıhhatle doğum nasip etsin hepimize inşallah geçen gün medical park a yeni doğum yapanları görmek istedik annemle çıktık katları dolaştık 2 tane doğum yapan vardı bebeklerini sevdik :)) onlara ölece baktım kaldım.. süper bi duygu Allah bizlerede öle yanımızda yattıklarını göstersin inşallah... Bu arada bende doruk efem için hazırlatayım bariii özendim :))) Allah hepimizi kurtarsın sağlıkla arkadaşlar

canım gelin tabi her zaman kapımız açık örnekte veririz.biz size günü söyleriz bizide ziyarete gelirsiniz teyzesi.doruklar hem adaş hem arkadaş olurlar.
inşallah canım bizde hayırlısıyla atlatır ve o günleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…