- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.021
Merhaba arkadaşlar.ben geldim.nasılsınız?sevinç limon siz nasılsınız ne kdar kaldı doğuma canlarım???korkmayın :)
canım sen gezzme yişnede.bebek bi 4-5 aylık olsun karnında ondan sonra çıkar gezersin ona bişeyler almak için.ben tabi wc ye falan gidiyordum,ev işi yapmıyordum eğilip doğrulma diyorlardı ,yemekleri de çoğunlukla 3 hafta annem gelip yapmıştı.ama ufak tefek şeyleri kalkıp yap canım fazla kendini yormadan sağa sola uzanmadan.ağır işleride eşin yapsın biraz canım.herşey güzel olacak eminim hele bebeğini gidip gör sen,doktor zaten der sana bolbol istirahat et diye canım.allah bebeciğine uzunnnn ömürler versin
ya yorumun için çok tşk. insan çok tedirgin oluyor
sağolsun eşim yapıyor herşeyi (temizlik/yemek)
annem yurtdışında ve yakında hiç akrabam da yok
kayınvalidemi beklersem açlıktan ölürüm :)
Allah razı olsun o kunda eşimden hiç ama hiç şikayet edemem
sağol canım p.tesi yi iple çekiyorum
heycandan bunları sormak hiç aklıma gelmedi
oda hiç bahsetmedi yatmam gerek yada değil diye
sadece ağır kaldırma, uzun yolculuk yapma ve bu ay ilişki yasak demiş
ben duymadım bile, eşim söyledi (aklım nerdeydiyse)
canım sepeti ve duvar süsünü akşam yaptım.kapı süsüde bikaçgün sürer.bugün resmini çeker yaptıklarımın koyarım,herşey tam hayalimdeki gibi oldu.ben süs türü seyleri kendim yapmayı seviyorum hazır almaktansa. 80 tane falan minik patik ördüm onların içine de mevlüt şekerlerini koyacağım mevlütte.hastane içinde yapmıştım 20 tane onun resmini koymuştum görmüşsğndür canım.yaptığım duvar süsüne doruk yazdım.o çok bsit bsk ecrine yapabilirsin pembelisinden çokta güzel olur canım.yarın koyarım kısmetse resimleri.
bu arada yarın akşam kontrolümüz var yine bakalım doruk bey bu sefer büyüyebildimi canım
bana hiç yat fln demedi
dr. muayenehanesi FSM bulvarında
dönüşte kent meydanına uğradık (bizim eve yakın)
KFC de bişeyler yedik ve birkaç mağza gezdik
ve karnım baya ağrıdı
hemen eve geldik ve dünden beri hiçbirşey yapmadan yatıyorum
ufak tefek şeyler hariç
bu: 'hiç kalkmadan yatacaksın' tan olarak ne anlamalıyım
wc hariç hiçbiyere kalkmican mı yoksa
15/20 dk mesela yemek yapmak için fln kalkabilirmisin
henüz evde yemek yokda :)
ve inşallah görürüz bebeğimizi :)
sen ayları bitirmişsin maşallah baksana haftalara düşmüş :)
Merhaba arkadaşlar.ben geldim.nasılsınız?sevinç limon siz nasılsınız ne kdar kaldı doğuma canlarım???korkmayın :)
çok güzel olmuş ellerine sağlık canım benim içimde hep bi uhde kaldı kızıma ben hiçbişey yapamadım o yüzden hala bu tür şeylere hevesim var ama napalım ki bizimde tesellimiz sağlıklı olması patikleri görmedim ben ama bitirince koyarsın şekerleriniz çok güzelmiş onlar hazır alındı tahminimce bende üzerinde bebek olan çikolata yaptıracaktım güya doğumda ama kızım acele geldi altın yastığında çok güzel onudamı sen süsledin bizimki danteldendi aldınmı bilmiyorum ama mevlitte bebek hocanın kucağına verilirken yatıracağın altaçma tarzı bişey görmüştüm süslü çok güzel tabi benim kızım hocanın örtüsünü yolmaya çalıştı kocaman olduğu için öyle kucakta vermedik çok güzelde mevlütlükler var
bu arada limoncum arada bi ses ver sen hamilesin iyimisin diye merak ediyoruz herşey yolundamı
altın yastığımız
Yaaaaaaa sen neler yapmışsın ellerine sağlık çook güzel olmuş hepsi...Allah güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin hayırlısıyla...ben mevlüt şekeri yaptırmıştım,daha mevlüt yapmadan bitti,yenilerini sipariş edicem,mevlüde yakın...bi de mum almıştım süslü püslü,onlardan hediye etmiştik gelenlere hatıra olsun diye...
kızlarilginize tşk.
önümüzdeki p.tesi 5 hafta olacak daha çok erken
ama 2 kere karnımda öldü yaklaşık 10 haftayken, hiç kanama olmadı, 2 hafta öyle gezmişim!!!!!
dolayısıyla normalden çok tedirginim bişey olacak diye
artı karnım çok ağrıyor
ağrıda değil nasıl tarif etsem; gerilme gibi kramp gibi daha önce hiç başıma gelmedi
dr. da bişey demedi sadece: ağır kaldırma
ama karnımdaki sızıyı tüm gün hissediyorum
artık ptesi yi iple çekiyoruz. bende pregesteron a başlayacakmışım ama hap olarak
ama bebeği önce görmesi lazımmış biz sade keseyi gördük şimdilik
onun için ptesi tekrar gideceğiz......
evet ellerine sağlık sevinç
ben de çok severim el işleri fln yapmayı, kreatif imdir
inşallag şöyle 7 ay sonra fln bende bu telaşları yaşarım :)
ayyy doruk bebeğe neler yapılmış ölee süper şeyler bizde gelelim bari ziyaretine örnekleri alalım :)) Allah sağlıkla sıhhatle doğum nasip etsin hepimize inşallah geçen gün medical park a yeni doğum yapanları görmek istedik annemle çıktık katları dolaştık 2 tane doğum yapan vardı bebeklerini sevdik :)) onlara ölece baktım kaldım.. süper bi duygu Allah bizlerede öle yanımızda yattıklarını göstersin inşallah... Bu arada bende doruk efem için hazırlatayım bariii özendim :))) Allah hepimizi kurtarsın sağlıkla arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?