- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.041
sevinçcim bak telaş yapıyodun çok zayıf diye ama gördünmü oğlun annesini üzmedi zaten sonr haftalarında epeyi alıyolarmış bebekler güzel haberlerine sevindim ben o zamnada söyledim zaten şimdi doğsa bile erken doğum deyil sizinkiler maşallah tontişmi olmuş yanaklar küçük maymunun rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hem sana hem diyer arkadaşlara inş miyomundanda kurtulursunda ikisi bi arada çıkar normal mi epiduralmi olcak sezeryan
sevinç maşallah oğluna canım.
toparladı hemen, annesini üzmedi daha fazla.
korkma canım 3 kilonun üzerinde bile doğabilir.
sen aynı şekilde beslenmene ve dinlenmene devam et.
oğlun için hazırladığın süsler de çok güzel ayrıca.
bayıldım valla. ben bu konularda çok beceriksizimdir.
bu tür şeyler hep hazır aldım ben.
yetenek meselesi bu işler alkisalkisalkis
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım :hulya:
haklısın sevinç ben epiduralle doğuranları tebrik ediyorum ben doğuramazdım gerçekten en güzeli genel boşver bi uyuyosun sonra uyanıyosun herşey bitmiş anne olmuşsun evet suyum fazlaydı falan diyodu limon bu hamilelik ne garip bende hiç su kalmamış 6 buçuk aylıktı halbuki inş sorun yoktur sorun sadece bilgisayardadır bugün bende oruçluyum nasıl bi üşüme ve başağrısı var
kızlar bu arada doruk paşamla doktor amcasına gittik bu akşam.oğlum beni üzmemiş bu hafta epeyce kilo almış ve 2800 e çıkmış.doğuma kadar 3 ü geçecek inşallah.doktor amcasıda şaşırdı bu hafta çokmu yemek yedin dedi.bu arada ahmet beyle sezeryanı konuştuk tamam yaparız dedi.haftaya kontrol bidahaki hafta gittiğimde ise sezeryan için son kontrolu yapacakmış. şuan doğsa kucağınıza alır çıkarsınız artık küveze falan gerek kalmaz dedi.oğlumu fazla göremedik kafası aşağıda olduğu için ama tombiş tombiş yanakları vardı görünen.yeri dar geldiği için görememişiz kıpırdayamıyormuş pek.sezeryanda eğer alınabilecek durumda ise miyomuda alacak ahmet bey.inşallah alınırda ondanda kurtulmuş olurum.
kısmetse 20 güne kadar aramızda arkadaşlar doruk paşam.allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
bu arada ben limonu cidden merak etmeye başladım gelmemezlik etmezdi o bide hamile
selam kızlar nasılsınız herkes iyi sanırım.
ama evet dikkatimi çekti limon yok.
erken doğum yapmış olamaz dimi
gelirdi o ya. inşallah herşey yolundadır.
mecbuecim benim yaramaz dün kalorifer peteğine tutunup
kalkmaya çalışırken petek sıcak olduğu için elini yaktı.
çok sıcak değildi tabi ama onların ciltleri hassas işte.
benim yanımdaydı, emekliyordu, mutfakta sandalyelere tutunup ayağa kalkıyordu falan
mamasını hazırlarken birkaç saniye arkamı dönmemei fırsat bilip heen diğer odaya gidip pat kalorifere tutunmuş. bir ağlama sesi ödüm koptu düştü sandım. baktım elleri kızarmış.
hemen buz koydum. eşimi aradım. o da yapmama gerekenleri söyledi.
yüreğim ağzıma geldi ya. o yüzden pek yalnız bırakmıyorum. zaten bırakmıyordum da bir anlık boşluğumdan yararlandı yaramaz kaydirigubbakcemile
çok sıcak olmamasına rağmen petek yine de biraz kabardı eli. ben de çok üzüldüm, kendimi suçlu hissettim. o yüzden gelemedim 2 gündür. şimdi de uyuyor uyanana kadar bir bakayım dedim. öyle işte canım. büyüdükçe dertler de büyüyor gerçekten. neyse Allah beterinden saklasın yavrularımızı :Saruboceq:
aaa üzüldüm canım ama o kadarda kalmış en azından kendi kendine kalkıyomu cadı maşallah fıstığıma yok zaten boş bırakmaya gelmez bunları geçen gün mutfağa gittim yerde yatıyodu artık kaç kere dönmüşse bi geldim ki beşiyin altında beşiyin ayaklarına sarılmış ağlıyo bide benim evde doğalgaz sobası var mutfağa falanda götüremiyorum bu yüzden eşime çok kızıyorum ilk döşetirken neden sobalı yaptırdın diye oda ben ne bileyim annemler yaptırdı diyo ya cidden limonu merak ettim yok ne zamandır doğum yapsa bile eve çıkardı bence şimdiye kadar dimi biz ne kadar sakıınsakta bunlar bebek düşe kalka büyüyolar daha neler geçirecekler bugün baktım ecrininde kafasında çizik bide kızarmış oyuncağı patlatmış kafasına
kızlar görüşürüz kendinize iyi bakın bakalım misafirler ne zaman giderse bende o zaman doya doya yazacağım sizlere . öpüyorum hepinizi. görüşürüz.
canım iyi olduğuna sevindim çok merak etmiştik seni.arada yaz merakta bırakma.
canım gelin tabi her zaman kapımız açık örnekte veririz.biz size günü söyleriz bizide ziyarete gelirsiniz teyzesi.doruklar hem adaş hem arkadaş olurlar.
inşallah canım bizde hayırlısıyla atlatır ve o günleri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?