- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.061
kızlar bugünde oruçluyum akşama ben ne yemek yapsamki
inşallah bursaaya iki doruk gelio inşallah :) kimbilir belki biz bile görüşemesek onlar birbirlerini bulurlar aynı zamanın çocukları olacak :) peki bişey danışmak istiyorum bu bebeklerinizin kaç haftalık olduğunu yazıyor sizin yazılarınızın altında onları nasıl yapıyorsunuz birde doğğumdan sonra doğum hikayeni anlatırsan sevinirim :)
teşekkür ederim canım. evet üzüldüğümü anladı 1 haftada 500 gram aldı oğlum.inşallah bu haftada iyi kilo alır.
canım ilaydaya üzüldüm ya yaramaz yaktı elini desene,önemli bişey olmadığına sevindim canım,şimdi yürümeye çalışırken çok dikkatli olmak gerekecek.aman sen ilaydaya dikkat et arada gelir yazarsın canım iyi olunda
aaa üzüldüm canım ama o kadarda kalmış en azından kendi kendine kalkıyomu cadı maşallah fıstığıma yok zaten boş bırakmaya gelmez bunları geçen gün mutfağa gittim yerde yatıyodu artık kaç kere dönmüşse bi geldim ki beşiyin altında beşiyin ayaklarına sarılmış ağlıyo bide benim evde doğalgaz sobası var mutfağa falanda götüremiyorum bu yüzden eşime çok kızıyorum ilk döşetirken neden sobalı yaptırdın diye oda ben ne bileyim annemler yaptırdı diyo ya cidden limonu merak ettim yok ne zamandır doğum yapsa bile eve çıkardı bence şimdiye kadar dimi biz ne kadar sakıınsakta bunlar bebek düşe kalka büyüyolar daha neler geçirecekler bugün baktım ecrininde kafasında çizik bide kızarmış oyuncağı patlatmış kafasına
haklısın sevinç ben epiduralle doğuranları tebrik ediyorum ben doğuramazdım gerçekten en güzeli genel boşver bi uyuyosun sonra uyanıyosun herşey bitmiş anne olmuşsun evet suyum fazlaydı falan diyodu limon bu hamilelik ne garip bende hiç su kalmamış 6 buçuk aylıktı halbuki inş sorun yoktur sorun sadece bilgisayardadır bugün bende oruçluyum nasıl bi üşüme ve başağrısı var
slm kızlar nasılsınız? geçmişi çok okuyamadım. beni merak etmeyin ben iyiyim arkadaşlar. sorun yok şimdilik çok şükür. eltimler geldi. yarında kayın validemler gelecek ev kalabalık çok bir türlü fırsat bulup yazamadımda sizlere. merakta bıraktığım için hepinizden ayrı ayrı özür dilerim. amaçok mutlu oldum hepiniz beni merak etmişsiniz. demek unutulmamışım. opuyorumnanaktan suyum hala haftasına göre fazlaymış. o yüzden hareketlerini çok fazla duyuyormuşum. ama hastalık boyutunda değil dedi doktor. bişey olsa söylerim herşey gayet yolunda evham yapma dedi. kordonu hala boynunda dolalıymış. doğum konusunda hiç konuşmadık. ağrım sancım hiç bişeyim yok. kocaman olan göbeğimi taşımak dışında hiç şikayetim yok. inşallah hayırlısı ile bitiririz bu yolculuğu zaman hiç geçmiyor. ooffffffffffffffff bide misafirler. çok yorgunum çoooooooooooookkkkkkkkkkkk kızlar. görüşürüz öpüyorum hepinizi. çocuklardan fırsat bulursam yine yazarım.
inşallah bursaaya iki doruk gelio inşallah :) kimbilir belki biz bile görüşemesek onlar birbirlerini bulurlar aynı zamanın çocukları olacak :) peki bişey danışmak istiyorum bu bebeklerinizin kaç haftalık olduğunu yazıyor sizin yazılarınızın altında onları nasıl yapıyorsunuz birde doğğumdan sonra doğum hikayeni anlatırsan sevinirim :)
canım o kaç haftalık olduğunu bende becerememiştim yapraknil sağolsun halletti.aynı anda açık denk gelirseniz rica et sanada yapıverir hemen.doğum hikayelerini anlatırız tabi canım her doğum yapan arkadaş hikayesini yazıyor sağolsunlar.inşallah yazacak güzel bir hikayemiz olur okurken sizde mutlu olursunuz
kızlar bugünde oruçluyum akşama ben ne yemek yapsamki
allah kabul etsin canım,canın neyi çekiyorsa ondan yap bence. tutamadığın günleri tutuyorsun heralde canım,bizde bu sene tutamadık seneye telafi ederiz inşallah.
evet canım ya hayırlısı ile doğsalar da bizde size yazsak çok yaramazlar diye canım,ama yaramaz olmazlar belki belli olmaz doruk bey karnımda bile pek kıpırdamıyor çıkınca yaramaz olacak bi hali yok ama bilemeyeceğim.inşallah uslu bir çocuk olur yaza ben sınava girene kadar sonra yaramazlık yapsa da sorun olmaz.
ecrin de bilgisayarcımı olacak ne şimdiden merak salmış baksana.biraz anlasın okula gitsin sana bırakmaz bilgisayarı annesi bu gidişle
teşekkürler canım. evet yaramaz yaktı elini.
neyse bugün daha iyi. epey iyileşti.
bundan sonra daha dikkatli olmak ve gözümü üzerinden ayırmamak lazım.
maşallah canım oğlun güzel kilo almaya başladı. ne yediysen aynen devam cokacimcoook
sağol canım.
evet ilayda epeydir bu şekilde tutunup kalkıyor
hatta kalktıktan sonra ellerini bırakıp tutunmadan bir süre duruyor, koltuğa tutunup adım atıyoryani epey hareketlendi maşallah. emeklemesi falan da çok hızlandı. o yüzden ben onun hızına yetişemez oldum.
bir anlık boşluğumdan yararlandı yaramaz kaydirigubbakcemile neyse bugün daha iyi. epey geçti. gözümü ayıramıyorum. şimdi uyudu da ancak öyle geldim. yemek yaparken falan da mama sandalyesine oturtup mutfakta yanımda duruyor. çok sıkılıyor ama . hep gezmek emeklemek ayakta durmak istiyor yaramaz. bunlar yürüyünce ne yzpıcaz mecbure bilmiyorum :sm_confused:
Allah kazalardan belelardan korusun yavrularımızı :Saruboceq: sağlıklı uzun ömürler nasip etsin hepsine inşallah. evet dediğin gibi düşe kalka büyüyorlar. aman sen de dikkatli ol. ecrin de epey hareketlenmiştir.
epidural doğum güzel ya, niye korkuyorsunuz ki. bence doğum yapacak arkadaşlar epidurali de düşünün derim. ben çok memnun kalmıştım. ama doktorunuz ve en önemlisi de anestezi uzmanı çok önemli burada. benim her ikisi de çok süperdi şansıma a.s.
Allah kabul etsin oruçlarını mecburecim.
evet sevincin dediği gibi canın ne çekiyorsa onu yap.
ama yaramazlar pek fırsat vermez ki uzun uzadıya yemek yapmamıza
o yüzden pratik ama doyurucu şeyler yaparsın cokacimcoook
özel mesaj nasıl açılıo burdan nasıl yollanıo bilmiorum benyeni üye oldum sana özelden şifremi de vereyim istersen sen yapabilirsen yap bana mesajı nasıl atıcam sana ilayda...rica etsem :)
aman iyi olmasına sevindim maşallah ilaydaya çok güzel kalkmaya çalışması ecrinde hareketli ama biraz ters benim kızım arka arkaya emekliyo daha normal emekleyip kalkmaya çalışmıyo doktora sorduğumdaysa erinde hiçbi sorun yok hiçbişeye zorlama canı neyi ne zaman isterse o zaman yapar dedi görümcemin oğlu 1 yaşında daha o bile ayakta durmuyo o yüzden maşallah maviş kızıma evet rabbim büyük kazalardan korusun onları evet epidural aslında hem bebek hem anne için genel anesteziden daha iyi diye okudum netten ama ne bileyim gözün açık olcak işte fazla anlatmakta istemiyorum şimdi o atmosferi falan doğuracak arkadaşlar var şimdi ama epidural genele göre daha sağlıklıymış bebek narkoz almıyo anne bebeyin dünyaya gelişini görüyo hem epiduralde hem genelde anestezi uzmanı çok önemli çünkü genelde narkoz alıyosun ki çok verilirse bebeye zararlı epiduraldede sinirler zedelenince ayağa kalkamıyosun oda zararlı o yüzden her ikisindede anestezi uzmanı önemlibana son anda vermişlerdi narkozu anestezist doktor gelince vericemki bebek zarar görmesin demişti
5 eylül son adet benim 20 haftalık sanırım tam bugün teşekkür eederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?