Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

sevinçcim alırım şimdi numaranı ecrin hanım izin verirse tabi çok cadı oldu bu aralar kalvyeyi alıp kucağında oturmak istiyo sonra bi başlıyo vurmaya gerisi malum zaten annemi bakacak sana ohh vallahi ne güzel annelerininzle aynı yerde kalmanız büyük bi avantaj ssizler için çok gıpta ediyorum inş hayırlısıyla doğurur büyütürsünüzde sizde ayy çok şımarıyo diye yazarsınız

limoncum iyi olmana sevindim aşkolsun yaa unuturmuyuz seni hiç burdaki herkse birbirini merak ediyo gerçekten helede siz hamilesiniz misafir var diye yorma canım kendini gelenler yabancı deyilmiş sonuçta boşver kendileri yapıp yesinler yazık sana son haftaların şimdi doğuma yardım için falanmı geldiler yoksa gezme amaçlımı kayınvaliden doğum içinmi gelecek canım annende gelecekmiydi doğuma benmi öyle hatırlıyorum hayırlısıyla doğurursunuz inş su olayını takma demiş madem takma canım sende zaten bi tesrlik olsa ahmet bey yatırırdı seni hastaneye hele bi doğsunlarda sizinkilerde seneye bu zamanlar ayy çok yaramaz oldu diye yazacaksınız hiç meraklanmayın zaman gerçekten su gibi akıp geçiyo buraya yazmaya başladığımızda herbirimiz diyoduk biz bebekler büyüse siz bi an önce doğsalar diye eh bizimkiler biraz toparladılar sizin doğumda yaklaştı

kızlar bugünde oruçluyum akşama ben ne yemek yapsamki

allah kabul etsin canım,canın neyi çekiyorsa ondan yap bence. tutamadığın günleri tutuyorsun heralde canım,bizde bu sene tutamadık seneye telafi ederiz inşallah.
evet canım ya hayırlısı ile doğsalar da bizde size yazsak çok yaramazlar diye canım,ama yaramaz olmazlar belki belli olmaz doruk bey karnımda bile pek kıpırdamıyor çıkınca yaramaz olacak bi hali yok ama bilemeyeceğim.inşallah uslu bir çocuk olur yaza ben sınava girene kadar sonra yaramazlık yapsa da sorun olmaz.
ecrin de bilgisayarcımı olacak ne şimdiden merak salmış baksana.biraz anlasın okula gitsin sana bırakmaz bilgisayarı annesi bu gidişle

canım o kaç haftalık olduğunu bende becerememiştim yapraknil sağolsun halletti.aynı anda açık denk gelirseniz rica et sanada yapıverir hemen.doğum hikayelerini anlatırız tabi canım her doğum yapan arkadaş hikayesini yazıyor sağolsunlar.inşallah yazacak güzel bir hikayemiz olur okurken sizde mutlu olursunuz

teşekkürler canım. evet yaramaz yaktı elini.
neyse bugün daha iyi. epey iyileşti.
bundan sonra daha dikkatli olmak ve gözümü üzerinden ayırmamak lazım.

maşallah canım oğlun güzel kilo almaya başladı. ne yediysen aynen devam cokacimcoook

sağol canım.
evet ilayda epeydir bu şekilde tutunup kalkıyor
hatta kalktıktan sonra ellerini bırakıp tutunmadan bir süre duruyor, koltuğa tutunup adım atıyor yani epey hareketlendi maşallah. emeklemesi falan da çok hızlandı. o yüzden ben onun hızına yetişemez oldum.
bir anlık boşluğumdan yararlandı yaramaz kaydirigubbakcemile neyse bugün daha iyi. epey geçti. gözümü ayıramıyorum. şimdi uyudu da ancak öyle geldim. yemek yaparken falan da mama sandalyesine oturtup mutfakta yanımda duruyor. çok sıkılıyor ama . hep gezmek emeklemek ayakta durmak istiyor yaramaz. bunlar yürüyünce ne yzpıcaz mecbure bilmiyorum :sm_confused:
Allah kazalardan belelardan korusun yavrularımızı :Saruboceq: sağlıklı uzun ömürler nasip etsin hepsine inşallah. evet dediğin gibi düşe kalka büyüyorlar. aman sen de dikkatli ol. ecrin de epey hareketlenmiştir.

epidural doğum güzel ya, niye korkuyorsunuz ki. bence doğum yapacak arkadaşlar epidurali de düşünün derim. ben çok memnun kalmıştım. ama doktorunuz ve en önemlisi de anestezi uzmanı çok önemli burada. benim her ikisi de çok süperdi şansıma a.s.

selam canım. evet epey merak ettik seni.
doğumun da yakın ya acaba erken doğum falanmı oldu dedik. aman Allah korusun zamanında gelsin prensesin inşllah.
neyse ki bir sorun yokmuş. misafirlerin umarım yormuyordur seni. tam doğum üstü yardıma gelmişlerdir inşallah. aman önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı o yüzden hiç yorma kendini.

istiyorsan sana da yaparım yasemin.
sen son adet tarihini yaz. ve yukarı ve alta ne yazılmasını istiyorsan onu da yaz. ben birara yapıp gönderirim sana. özel mesajların açıksa özelden yollarım değilse de buradan yollarım.

kızlar bugünde oruçluyum akşama ben ne yemek yapsamki

Allah kabul etsin oruçlarını mecburecim.
evet sevincin dediği gibi canın ne çekiyorsa onu yap.
ama yaramazlar pek fırsat vermez ki uzun uzadıya yemek yapmamıza
o yüzden pratik ama doyurucu şeyler yaparsın cokacimcoook

saol canım önceki sene mecburen yemiştim 7 gün hamile kalınca tutamadım bu senede süt olsun diye yemek zorunda kaldım etti 37 gün şimdi onları telafi etmeye çalışıyorum işte 11 gün oldu kaldı 26 gün sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo oruç yormuyoda bu cadı yoruyo sabah biraz uyuyyabilsem ama oda yok o yüzden sağlık olsunda tutarız orucumuzuda inş sizde seneye tutarsınız artık süt verirseniz onu bilemem bu zamanda uslu bebek varmı bilmiyorum ama inş seninki uslu olur evet telefon bilgisayar televizyon kuamndası bayılıyo bunlara babaya çekmiş ben elektronikten pek anlamam eşim bekarken varmış cep telefonu ve bilgisayar dükkanı internet kurara telefon tamir eder bilgisayara format atar bilgisayar tamir eder ama ben anlamam

özel mesaj nasıl açılıo burdan nasıl yollanıo bilmiorum ben yeni üye oldum sana özelden şifremi de vereyim istersen sen yapabilirsen yap bana mesajı nasıl atıcam sana ilayda...rica etsem :)

aman iyi olmasına sevindim maşallah ilaydaya çok güzel kalkmaya çalışması ecrinde hareketli ama biraz ters benim kızım arka arkaya emekliyo daha normal emekleyip kalkmaya çalışmıyo doktora sorduğumdaysa erinde hiçbi sorun yok hiçbişeye zorlama canı neyi ne zaman isterse o zaman yapar dedi görümcemin oğlu 1 yaşında daha o bile ayakta durmuyo o yüzden maşallah maviş kızıma evet rabbim büyük kazalardan korusun onları evet epidural aslında hem bebek hem anne için genel anesteziden daha iyi diye okudum netten ama ne bileyim gözün açık olcak işte fazla anlatmakta istemiyorum şimdi o atmosferi falan doğuracak arkadaşlar var şimdi ama epidural genele göre daha sağlıklıymış bebek narkoz almıyo anne bebeyin dünyaya gelişini görüyo hem epiduralde hem genelde anestezi uzmanı çok önemli çünkü genelde narkoz alıyosun ki çok verilirse bebeye zararlı epiduraldede sinirler zedelenince ayağa kalkamıyosun oda zararlı o yüzden her ikisindede anestezi uzmanı önemlibana son anda vermişlerdi narkozu anestezist doktor gelince vericemki bebek zarar görmesin demişti

amin canım saol vallahi pizza istedi canım onu yapcam galiba çorbada var yeter eşimde arkadaşının arabasını fren muayenesine götürmüş ordan komuşunun kızı parmağını kırmıştı onu hastaneye götürmüş ordan gelcek görümcem gilin arabasını tamirciye götürcek ne evde kaldığı günlerde göremiyorum ki adamı

yasemincim ilaydanın isminin üzerine tıkla orda yazar ilayda kullanıcısına özel mesaj gönder diye oraya tıkla ordan başlık var oraya yazdıktan sonra aşağıya in ve yazmak istediklerini yaz sonrda göndere tıkla

özel mesaj nasıl açılıo burdan nasıl yollanıo bilmiorum ben yeni üye oldum sana özelden şifremi de vereyim istersen sen yapabilirsen yap bana mesajı nasıl atıcam sana ilayda...rica etsem :)

canım o zaman boşver, özel mesajla uğraşmayalım şimdi. birara açarsın sen. vaktim olursa anlatırım onu sana sonra.
ben senin takvimini yapıp buraya koyarım. sen de alıp yapıştırırsın.
senin oğlun olacaktı sanırım. erkek bebeğe uygun bişey yapalım o zaman sevincinki gibi. sen bana son adet tarihini söyle o zaman. kaç haftalık hamilesin sen ? :sm_confused:

evet canım ilayda 1 ayıdan fazla zamandır böyle ayağa kalkıyor maşallah
5,5 6 ay civarı emekledi. ama başlarda yavaş emekliyordu.
şimdi epey hızlandırdı onu da maşallh
ama ne kadar çok hareket o kadar da dikkat. çok dikkatli olmam lazım o yüzden.

canım bebekler önce geri geri emeklermiş zaten ilayda da başlarda öyle yapıyordu, ben de bir sorun mu var demiştim de eşim normal bu demişti. sonra düzeliyor merak etme. evet doktorunuz da doğru söylemiş. her bebek her şeyi aynı zamanda yapmıyor. diğer topikte benim bir arkadaşım var iklimsu diye onun kızı da 10 aylık oldu. daha yeni tutunup ayağa kalkmaya başladı. ama ilaydanın emeklediğinden çok daha önce emeklemişti o da. her çocuk bir olmuyor işte. sen de endişelenme. ecrin erken doğdu hem. ama maşallah yine de yaşıtlarını yakalıyor annesi. maşallah ona

evet canım epidural doğum güzel bence de bebeğin ilk doğum anını görüyorsun, narkoz almıyorsun ama işte onu da riskleri var tabi. anestezi doktorunun çok tecrübeli olması gerek. gerçi ben ilaydanın ilk doğum anını kaçırdım ya. çok heyecan ve panik olunca sakinleştirici vurdular ve geçici olarak içim geçmiş ve tam o anda ilayda doğmuş. aslında yanıma getirmişler sevmişim konuşmuşum ama hatırlamıyorum ne yazık ki. olsun napalım. şimdi yanımızdalar ya buna da şükür. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…