- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.081
amin canım saol vallahi pizza istedi canım onu yapcam galiba çorbada var yeter eşimde arkadaşının arabasını fren muayenesine götürmüş ordan komuşunun kızı parmağını kırmıştı onu hastaneye götürmüş ordan gelcek görümcem gilin arabasını tamirciye götürcek ne evde kaldığı günlerde göremiyorum ki adamı
evet erkek ismide doruk efe olacak nasipse yazılıyorsa ekleyebilirsen sevinirim :)
teşekkür ederim zahmet oldu sana da
evet canım ilayda 1 ayıdan fazla zamandır böyle ayağa kalkıyor maşallah
5,5 6 ay civarı emekledi. ama başlarda yavaş emekliyordu.
şimdi epey hızlandırdı onu da maşallh
ama ne kadar çok hareket o kadar da dikkat. çok dikkatli olmam lazım o yüzden.
canım bebekler önce geri geri emeklermiş zaten ilayda da başlarda öyle yapıyordu, ben de bir sorun mu var demiştim de eşim normal bu demişti. sonra düzeliyor merak etme. evet doktorunuz da doğru söylemiş. her bebek her şeyi aynı zamanda yapmıyor. diğer topikte benim bir arkadaşım var iklimsu diye onun kızı da 10 aylık oldu. daha yeni tutunup ayağa kalkmaya başladı. ama ilaydanın emeklediğinden çok daha önce emeklemişti o da. her çocuk bir olmuyor işte. sen de endişelenme. ecrin erken doğdu hem. ama maşallah yine de yaşıtlarını yakalıyor annesi. maşallah ona
evet canım epidural doğum güzel bence de bebeğin ilk doğum anını görüyorsun, narkoz almıyorsun ama işte onu da riskleri var tabi. anestezi doktorunun çok tecrübeli olması gerek. gerçi ben ilaydanın ilk doğum anını kaçırdım ya. çok heyecan ve panik olunca sakinleştirici vurdular ve geçici olarak içim geçmiş ve tam o anda ilayda doğmuş. aslında yanıma getirmişler sevmişim konuşmuşum ama hatırlamıyorum ne yazık ki. olsun napalım. şimdi yanımızdalar ya buna da şükür. olumunekankayizsmile
5 aylık hamile olan varmı yada o zamanlarda ne kadardı kilosu bebeğinizin hatırlıomusunuz? 20 haftalıkken yani hatırlayan varmı
ohoooooooo siz hafta sonu diye hiç uğramaz oldunuz kızlar hani bizim topic hafta sonlarıda şenlenirdi şaka biyana herkesin eşi evde sanırım herkese keyifli pazarlar diliyorum
canım birkaç gündür pek uğrayan yok,yoğun kar yağışından mı ne herkesin işi var galiba.evet eskiden daha şendi buralar artık kimsecikler yoookkk
hayırdır sevinç neden korktun canım inş geçer başağrın ben akşama kadar alamamda ağrı kesici yaprakçım bak sen mavişe bende çıkıyorum şimdi dediyim gibi oldu ben daha işlerimi bitirmeden cadı uyandı bi namaz kılıp çorbasını yedircem cadının öpüyorum hepinizi en çokta maviş kızımı ilaydayı amaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?