Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

oh afiyet olsun canım. pizzayı ben de çok severim ama bir türlü pizzacılar gibi yapamıyorum o yüzden hep dışarda yeriz biz pizzayı. senin gibi marifetli değilim ben yani :hulya:

eşinin işi çok desene. herkesin işine koşturuyor alkisalkisalkis. olsun iyilik yap denize at diye bir laf var ya. mutlaka karşılığını görür. hiç kimse bilmezse Allah biliyor ya en önemlisi de bu zaten

evet erkek ismide doruk efe olacak nasipse yazılıyorsa ekleyebilirsen sevinirim :)

http://lbdf.lilypie.com/rGBWp2.png

yasemin yaptım canım ama
umarım olmuştur ve sen de beğenirsin.
beğenmezsen de ya da eklemek istediğin bişey olursa sonra yine değiştiririz.
çünkü ben birazdan çıkmak zorundayım, bebeğim uyanmak üzere.

şimdi canım üstteki linki kopyala
profiline gir, orada hakkımda kısmında kilo doğum takip çizelgesi var
bu linki oraya yapıştır
umarım olur. kk da sorularınız kısmında da ayrıntılı açıklamışlar
gerekirse orayı da oku canım vereliniortak.

evet canım hareketli olduğu zaman zor oluyo pizzayı bizde dışarıda yiyoduk ama ecrin doğduğundan beri dışarıda yemek yemiyoruz nasipse yaza başlarız artık bana çok kolay geliyo yapmak birebir pizzacılar gibi yapamıyorum en basiti onların fırınları çok yüksek ısıda hemen pişiriyo ama fenada olmuyo işte ecrin erken doğduğu için endişeliyim sürekli 3 yaşına kadar hep risk grubundalar diye okudum nette ama doktorumuz ecrin artık prematüre deyil dedi ama işte burda prematüre annelerle paylaşımlarımız oluyo bizimde onların yazdıkları şeyler beni dahada telaşlandırıyo muhakkak bi ortopediye götürmek gerekiyo dediler bende sordum yeşim hanıma güldü ecrinin hiçbi sorunu yok dedi sadece içimizin rahat etmesi için 1 yaşına girmeden önce nörolojiye yollayacam sizi dedi ama evvet her bebek faklı şeyler yapıyo o yüzden h,iç sıkıntı yapmıyorm

5 aylık hamile olan varmı yada o zamanlarda ne kadardı kilosu bebeğinizin hatırlıomusunuz? 20 haftalıkken yani hatırlayan varmı

5 aylık hamile olan varmı yada o zamanlarda ne kadardı kilosu bebeğinizin hatırlıomusunuz? 20 haftalıkken yani hatırlayan varmı

canım benimki 18 hafta 3 günlükken 232 gramdı 22 haftalık talıkken de 610 gramdı.ama 20 haftalık gitmediğimiz için bilemiyorum canım.seninki kaç haftalık

kızlar bugün kimsecikler uğramamış kar yağınca herkes istirahatemi çekildi yoksa.biz bugün doruğun beşiğini almaya çıktık çarşıya çok soğuktu,sonra annemler ablamlar evi temizlemeye geldiler,doğum öncesi heryerleri toparladılar,perdeleri yıkadılar.hazırladılar bizi doğuma yani.inşallah doruk beyde zamanında gelir daha önce gelmez.ablam karnın çok aşağıya indi 2 hafta daha beklemeyebilir diyor.inşallah kararlaştırılan zamanda olur dua edin kızlar bizim için.

iyi geceler kızlar bugün uğrayan pek olmamış bende bilgisayarı açamadım bi sorun varmış eşim halletti şimdi herkesi öpüyorum

ohoooooooo siz hafta sonu diye hiç uğramaz oldunuz kızlar hani bizim topic hafta sonlarıda şenlenirdi şaka biyana herkesin eşi evde sanırım herkese keyifli pazarlar diliyorum

ohoooooooo siz hafta sonu diye hiç uğramaz oldunuz kızlar hani bizim topic hafta sonlarıda şenlenirdi şaka biyana herkesin eşi evde sanırım herkese keyifli pazarlar diliyorum

canım birkaç gündür pek uğrayan yok,yoğun kar yağışından mı ne herkesin işi var galiba.evet eskiden daha şendi buralar artık kimsecikler yoookkk

canım birkaç gündür pek uğrayan yok,yoğun kar yağışından mı ne herkesin işi var galiba.evet eskiden daha şendi buralar artık kimsecikler yoookkk

evet haklısın canım gelen pek yok hamileler doğurunca bebekle ilgileniyolar limonunda misafirleri var yaprakta ilaydayla ilgileniyo galiba bende nasıl bi baş ağrısı var bugün yatmak istiyorum sürekli ama nerde şimdi hem ecrini salladım hemde bi bakayım dedim uyudu cadı yemek yapcam namaz kılcam derken gene ecrin uyanır ben fırsat bulmadan

selam kızlar
kara kış geldi çattı :umursamaz:
evlere kapandık ama
benim yaramazdan fırsat bulup gelemiyorum ya kaydirigubbakcemile
herkes iyidir umarım. kendinize iyi bakın.

slm arkadaşlar ben iyiyim de geri kalanları bilemiyorum pek uğramaz oldu hamileler bu sıralar.
sizlerde iyisinizdir inşallah,bebişlerde iyidir.aman üşütmeyin onları soğuklarda.
mecburecim bendede aynı gece korktum bir ara uyanıp onndan mı bilmem bir baş ağrısı sorma.bişeyler atıştırıp ilaç içeyim diyorum.öptüm hepinizi

hayırdır sevinç neden korktun canım inş geçer başağrın ben akşama kadar alamamda ağrı kesici yaprakçım bak sen mavişe bende çıkıyorum şimdi dediyim gibi oldu ben daha işlerimi bitirmeden cadı uyandı bi namaz kılıp çorbasını yedircem cadının öpüyorum hepinizi en çokta maviş kızımı ilaydayı amaopuyorumnanaktan

canım valla ne bileyim gece tuvalete kalkarken cam tarafında yatıyorum uyku sersemi perdeye dokundum sanki ordan sert bişey uzandı yanlışlıkla onu tuttum korkudan çektim elimi hemen.sonra yine uzattım ney acaba diye bişey yoktu.bu psikolojiyle deliriyorum mu ne dedim.eskiden çok kabuslar falan görür uyuyamazdım hiç aman yine öyle olmayayımda.yatarken dua okuyorum ama yinede oluyor arada anlamadım neden.neyse bende öpüyorum sizin minik cadıları,üşütmeyin sakın onları kızlar

zelcan bugün doktora gidecekti merak ettin bebeciğini gördümü acaba.
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin zelcancım

selam kızlar nasılsınız

mavişimin üstten 2 dişi daha çıktı çok şükür
dün akşam babası farketti, çok mutlu olduk kaydirigubbakcemile5
darısı sizlerin başına inşallah eyvahedigeldismile

sevinçcim dün gözümden kaçmış canım
doruğun cicileri hayırlı olsun, iyi günlerde kullansın inşallah
hazırlıklar da son hız devam ediyor sanırım.
evler de temizlenmiş oh mis bayanssulusmile
inşallah hayırlısıyla gelsin artık doruk bebek.
canım sen bu karda buzda pek bir yere çıkma
dersaneye falan da gitme sakın. Allah korusun kayıp düşersin falan
dikkatli ol aman yasakkelime

gece kabuslar falan görmen de normal.
son günler olur böyle. ılık süt veya ıhlamur falan iç yatarken
rahatlatır. korkma artık. doğsa bile sağlıklı olacaktır paşamız.
limoncum da gelmemiş. misafirleri gitmedi herhalde
ay kız doğuracak bi de misafir ağırlıyor ya.
ay şu insanların düşüncesizliği de yani. hiç bişey yapmasa bile
rahat rahat uzanıp dinlenemez. tam gelecek zamanı bulmuşlar yani.
umarım yardım amaçlı gelmişlerdir de iş falan yapmıyordur limoncum.

mecbure sen nasılsın tatlım, ecrin nasıl
dişler ne alemde. biz bu son dişleri hiç anlamadık ya.
10 gün önce altta ikinci dişini çıkarmıştı. hemen arkadan 2 dişin daha geleceğini hiç ummuyorduk. çok şaşırttı bizi maviş akannehir
darısı başına inşallah canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…