Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

çok teşekkür ederim ellerine sağlık...

süper olmuş saolll :)

çok güzelll olmuş canım takvimin yapraknilin ellerine sağlık hepimizi takvimledi sağolsun

rica ederim kızlar ya
takvim yapmak çok basit bir iş gerçekten
sizleri böyle takvimli görünce çok hoşuma gidiyor
hem takip etmek de kolay oluyor
hayırlı olsun alkisalkisalkis
inşallah bebişleriniz doğduğunda
doğumgünü takvimi de yapıcaz hepsine :içelim:

teşekkür ederim canım evet son hız hazırlıklara devam ediyoruz.yarın doktor amcamıza gideceğiz büyük ihtimalle artık doruğun doğum günü belli olur,inşallah vaktinden erken gelmek isteyip beni telaşa sokmaz.
çok sevindim canım ya ilayda artık dişlerini sorunsuz çıkarıyor demek oh artık hepsi çıkar birer birer.inşallah hepsi rahat çıkar canım.
evet limonnn misafirlerden gelemiyor heralde.bu gidişle misafirleri doğuma kadar gitmez ne kaldı ki zaten.
diğer arkadaşlar da pek uğramıyorbikaçgündür çook ıssız burası artık herkes gelsede şenlensek

olsun canım, büyüdüklerinde daha sık yeriz inşallah.
biz arada dışarda yiyiyoruz da bebekle hiç rahat olmuyor gerçekten cokacimcoook
yani ilayda rahat durmuyor, hareket etmek istiyor. e tabi mama koltuğuna oturtuyoruz ya da anakucağında olmak zorunda kalıyor ve çok sıkılıyor. kucağımıza alıyoruz. geçende öyle yaptık. masadaki yoğurda elini bir daldırdı. hem kendi üstü başı hem de eşimin üstü bütün yoğurt oldu. daldırdıktan sonra biz silene kadar oraya buraya sürüyor tabi. zor yani.

canım sen de haklısın hep yüreğin ağzındadır inanıyorum. ama doktoruna güven sen.
çok da panik olma. inşallah zorlu dönemleri atlattı ve bundan sonra da atlatacaktır. yazın daha bir kolay olur işimiz inşallah. tabi doktorunuz ne derse sen onu dikkate al. alıyorsun da zaten.

mecbure bir ara özelden bana şu pizza tarifini yazıp versene ya. ben de deniyeyim bakalım. ben bir iki kez evde yapma teşebbüsünde bulundum da hamuru epey kabardı ve güzel olmadı. seninkini de bir deniyeyim belki tuttururum. ama özelden yaz ha bu sayfaları gereksiz muhabbet ve bilgilerle doldurmayalım dimi tatlım kaydirigubbakcemile5
anladın sen onu kaydirigubbakcemile3

hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
doruğumuz da hayırlısıyla dünyaya gelir.

evet canım çok şükür çıktı 2 dişimiz daha.
bunları pek anlamadan çıkarttı ama
10 gün kadar önce çıkan alttaki diş çok zorladı senağlama
ve ilk dişten sonra epey zaman aldı çıkması. nerdeyse 2 ay sürdü
o yüzden biz de bu son 2 dişi hiç beklemiyorduk bile
son birkaç gündür huzursuzluğu vardı ama biz havalar çok soğudu
üşüttü gazı var falan diye düşündük ama dişmiş salakcinni
neyse bunları da atlattık. inşallah diğerlerini de ağrısız sancısız çıkarır yavrum.
darısı sizlerin başına inşallah :Saruboceq:

kızlar ya bişey soracağım hastaneye gidince hemşireler lavmanı nasıl yapıyorlar,serum şişsesinden serum hortumu ile yavaş yavaş mı yoksa direkt suyu içeriye sıkarak mı yapıyorlar merak ettim iki şekilde de yapılıyormuş galiba medical parkta nasıl acaba tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.bide uzun gecelik lazım olur mu ben uzun boydan hiç almadım önden düğmeliler var ama acıbadem de doğum yapanlardan istiyorlarmış diye duydum bizede gerekirmi acaba

canım ben lavmanı evde yapıp gitmiştim.
oralarda uğraşmıyayım zor olur belki diye
eczaneden almıştı eşim direk içeri sıkıyorsun
yani öyle serum hortumu falan yoktu.
onun kendisinin var zaten ucunda hortum gibi bişey ama kısa yani
ama belki hastanede farklı yaparlar bilmiyorum, ben medicalde yapmadığım için doğumu yanlış bilgi vermek istemem, rabia vaya pari geldiğinde onlar sana daha ayrıntılı cevap verir canım. mecbue de hatırlıyordur belki.
boydan elbise gecelik türü bişey zübeydede de istediler.
ben de hastaneden ameliyat önlüğü verecekler diye düşünüp almamıştım bile yanıma
hemen apar topar eşim kantine gidip dandik bişey almıştı mecburiyetten giydim
ama sen yanına al bulunsun. medicalde ameliyat önlüğü giydiriyorlar sanırım.

teşekkür ederim canım,bizim doktor evde yapılmasına izin verirmi bilmiyorum,zaten son kontrolde konuşacağım sonda istemiyorum yada ayılmadan önce takılsın diye,lavmanı da söylerim evde yapsak olur mu diye ama bilmem kabul edermi canım.hastanede birde onların stresini yaşamak istemiyorum,lavman ve sonda olmasa heralde daha rahat gider sezeryan olurum.çünkü nasıl olacağını acısını falan bilmediğim için pek korkum olmaz.ama diğerleri hastaneye girdiğin gibi yapılınca ister istemez insan stres olur.bakalım inşallah ahmet bey kabul ederde bende rahat rahat giderim doğuma canım

ahmet bey izin verir vermesine de sadece yapabilirmisiniz diye sorar
yani önemli olan bağırsaklarının tamamen boşalması
kendin biraz zor yaparsın karnın büyük olduğu için eğilmek zor oluyor
mesela benim eşim sıkmıştı ilacı, sen de eşinden veya ablandan rica edersin
ablan sağlık personeli olduğu için daha başarılı olur.
ama sonda taktırmamak konusunda bişey diyemiycem
yani o rahatlık varken niye eziyet çekesin ki
çünkü özellikle ilk gün kalkarken çok zorluk çekersin
wc ye nasıl kalkacaksın ki, hadi onu hasta beziyle falan hallettiniz diyelim
ameliyat esnasında ihtiyacını nasıl karşılayacaksın. yani mutlaka idrar çıkışı olur
ameliyat masasına akar takılmazsa. o yüzden sonda mutlaka takılır. ama bu kadar korkuyorsan bayılttıktan sonra takarlar söylersin.
ama inan sevinççim bunlar hiç kafaya takılacak şeyler değil
inan hepsi çok ayrıntı ve o gün geldiğinde heyecandan ve telaştan ne sondadan ne de lavmandan falan korkup utanacaksın. biran önce oğlum doğsun da kucağıma alıp koklıyayım diyeceksin. ki bu işlemi yapan personel de tecrübelidir sonuçta ilk defa sana takmıyorlar ki acıtmazlar yani merak etme. korkma.
sen bebişini düşün birtek
ahmet bey de sana benzer şeyler söyleyecek emin ol.
sevinç hanım bunları gözünüzde büyütmeyin
basit işlemler bunlar diyecektir kaydirigubbakcemile5

ya mecbure gelmemiş bugün hiç
gelirdi o aslında, niye gelmedi ki
ecrin durmuyor herhalde, ya da misafiri falan vardır belki.

kız mecbure pizza mı yapıyorsun yoksa
ay 2-3 gündür pizza diye diye canımı çektirdin ya cokacimcoook
diyetteyim aslında ben ama bugünlerde biraz ara verdim :icecream:
hava soğuk iyice direncim düşmesin diyorum kafamçokkarıştı
birkaç gün sonra tekrar başlıycam inşallah
ama bu sefer sporla birlikte yapıcam hihoyyyt
3-4 kg fazlam kaldı onu da vermem lazım.
ama 5 kg verirsem de fena olmaz yani zemuszemus

ooooooo bizim topic düşmüş geriye sayfalara kızlar benim biraz işim var onları halledip yazcam gene özelden yazarım yaprakcım sanada anladım anladım ben onu boş muhabbete gerek yok :)

ooooooo bizim topic düşmüş geriye sayfalara kızlar benim biraz işim var onları halledip yazcam gene özelden yazarım yaprakcım sanada anladım anladım ben onu boş muhabbete gerek yok :)

mecburecim kimsecikler gelmiyor artık ya ne oldu bu kızlara.insan gelir biraz sohbet eder bak bizim son günlerimiz,hamişler gelse de konuşsak onların nasıl gidiyor son zamanları.yapraknille sen sakinleştiriyorsun bizi canım siz bari geliyorsunuz hergün yooksa kimsecikler olmayacak ya.
NERDE BU AHMET BEYİN HASTALARI GELİN LÜTFENNNNN

selam kızlar, nasılsınız.

ya evet pek gelen giden yok artık.
sevinç, mecbue ve benden başka.

benim maviş iyice yaramaz oldu sempatiksalakcinni
bi de dişlerden dolayı uyku düzeni epey bozuldu
o yüzden ancak uyuduğunda gelebiliyorum
bir dakika yalnız bırakmaya gelmiyor kaydirigubbakcemile
hatta bazen gözümün önündeyken bile türlü yaramazlıklar yapıyor

diğer arkadaşlar nerelerde gerçekten :sm_confused:.
mecbue senin ne işlerin var kız :hulya: .
pek bir gizemli takılıyosun bu ara :1ninca:
hadi hallet bakalım işlerini
kolay gelsin sana :a015:

ah ya bunlar cidden gözünüzde büyüdüyüne deyecek şeyler deyil doktor izin versede hsatane prosedürüne aykırı olabilir ki inan bana bırak ordaki hemşireler yapsın zaten 16. katta hazırlayacaklar seni ordakiler ebe hemşire lavmanı serum tarzı bi poşetin içinde hortumla hızlı bi şekilde veriyolar sondada lavman gibi bişey sezeryandan önce illaki takılmak zorunda çünkü yaprakçımında dediyi gibi illaki idrar çıkışın olacak o yüzden takılır ama korkma gayet tecrübeliler bu konuda ben hiç gecelik kullanmadım zaten ameliyata girerken tamamen soyunuyosun ameliyat önlüğü giyip ameliyata giriyosun çıkınca seni temizleyip giydiriyolar zaten altına bişey giyemiyosun sonda falan oluyo üstüne giyiyosun sonda çıkana kadar ben hiç gecelik giymedim pijama üstü giydim sonda çıkıncada altını giydim hasta bezi alıdırırlar size o kadar gecelik falan istemiyuolar

evet uğrayan pek yok limon sık geliyodu onunda misafirleri doğuma kadar kalıcı galibailayda büyüdü yaprak onunla ilgileniyo bende bu yaramazdan fırsat bulamıyorum uyuduğundaysa oruçlu olduğum için yemek yapıyorum ama genede günde bi kere uğruyoruz biz bebek olduğu halde demekki hamileler doğursa o kadarda gelmeyecekleer:)

aman ne gizem ne gizem ecrin uyuyo diye oturma odasını süpürmemiştim süpürdüm ecrine çorba içirdim görümcem bugün doktora gitti oğlunu kayınvalideme bıraktı onu ecrinin yanına getirdi epeyi oynadılar onlar indi ben geldim işte şimdide kalkıp pilav yapayım hazır benim cadı uyuyo özeldende yazdım ya sana dün geceden sonra dahada korkmaya başladım hiç bırakmıyorum

haklısın canım aslında takmaya değmez kafaya ama yinede bi rica edelim doktorumuzdan.olmaz derse katlanırız ne yapalım.bir günlük bir stres acı çekeriz sonra toparlanırız sonda falan çıkınca heralde.allah herşeyin kolayını nasip eder inşallah canım.
evet hamileler yok oldu canım,son sürar hazırlıklar yapılıyor heralde.bende evi temizlettirdim oturup ders çalışıyorum arada sıkılınca nete bakıyorum işte.daha beşiğimiz gelmedi hafta sonu gelecek gelince onu yerleştiririz işimiz biter kısmetse.zaman çok azaldı insan stres yapıyor ister istemez,havalarda soğuk.inşallah sıcak olur doğumumuzda.
öpüyorum sizin minik prensesleri.iyi bakın onlara

kızlar günaydın.
dün doktor amcamıza gittik ve artık doruk beyi biran önce almamız gerektiğini söyledi.suyu çok azalmış boynunda da kordon olduğu için kordon su yokken sıkışabilirmiş riske atmayalım dedi.pazartesi gel son kez suyuna bakayım ondan sonraki bir iki gün içinde alalım dedi.hafta sonunu beklesek teyzesi de ameliyata girse dedim riske atmayalım hafta sonuna kadar ne olur ne olmaz dedi bizde tamam dedik.yani büyük ihtimalle çarşamba günü sezeryan olacağım.zaten ahmet beyde sezeryan yapalım diyecekmişti normal doğumu bekletemezmiş.artık bir haftadan az kaldı kızlar strestenmidir nedir gece bile uyuyamadım hepte başım ağrıyor,belkide birşey olurmu diye korkudan.dikkat et hareketlerine bebeğin dedi inşallah bir hafta daha sorunsuz dayanır oğlum ameliyatımız da başarı ile geçer.
ya bu hafta hiç kilo almamış yaramaz geçen 2885 di şimdi 2910 olmuş acaba suyu olmadığı içinmi alamıyor diyorum.en iyisi bir an önce doğsun da öyle bakalım böyle karnımda korkusunu yaşamaktansa yanımdayken daha iyi bakarım.
kızlar şaka gibi geliyor inan,ne zaman geçti 9 ayda doğacak diyorum.artık ömür boyu bizimle olacak birisi gelecek çok tuhaf bir duygu gerçekten.heralde bide görünce o duygu daha da anlatılmazdır.dua edin kızlar bizim için.
acaba benimle aynı olacak diğer hamilelerin belli oldumu tarih falan yoksa başı bizmi çekiyoruz kızlarr

demek belli oldu canım paşamızın doğum tarihi
hadi inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın oğlunu
en azından netleşti, belirsizlik daha kötü. zaten normal tarih canım ya
erken falan diye endişe yapma. haftaya 38 i geçmiş olacaksın ki zaten sezeryanları genelde bu haftalarda yapıyorlar benimki de 38 + 4 de olmuştu normal yani.

merak etme annesi bu kadar dayandı doruğumuz 1 hafta daha dayanır.
sonlara doğru zaten su azalıyor. bak sezeryan istiyordun o da oldu.
sonda lavman meselelerine konuşamadın sanırım ama hiç takma sen onları kafaya
önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı. gerisi hiç önemli değil. belki acır ama saniyelik bi acı yani gelip geçiyor. merak etme. kaydirigubbakcemile5

dualarımız seninle canım. daha 1 hafta var hem. görüşürüz buralardayız.
sen kendine dikkat et. hava soğuk pek dışarı çıkma evde son günlerin tadını çıkar
bebişinle konuş, şarkı söyle masal anlat ona opuyorumnanaktan

sevindim canım güzel haberlerine 3 kilo falan gelecek senin paşan sen kilosunu problem etmedoğunca a lır zaten sağlıklı olsunda evet suyu azsa riske atmayın hiç kimi beklemek istiyodun ki sen ablanmı rahatsız için rahat olsun doktorun tecrübeli hastanede öyle gayet güzel bi hastane hertürlü donanım mevcut personlede gayet iyiydi ben doğurunca yani herkes işini hakkıyla yapıyodu öyle boş muhabbetler yapıp geyik yapan hemşiresi ebesi falan yok yani için rahat olsune artık doğurda kurtulşaka bi yana sağlıkla gelir inş doruk ayyy ben bile heyecan yaptım haftaya topicimize oğluşumuz gelecek bak sende bebek doğunca gelmemezl,ik etme arada gel olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…