Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

tamam tamam anladık
iş dediğin ev işiymiş, ben de işlerim var deyince
önemli işler mi dedim yani :roflol:

ecrinin oyun arkadaşı var desene.
ilaydaya da lazım bir arkadaş ya
karşı dairede bir bebek var ama çok fazla diyaloğum yok
annesi çalışıyor, babaannesi bakıyor bebeğe
arada kapıya gelip ilaydayı bir göreyim diyor
içeri gel teyze diyorum gelmiyor da
ilaydayı cama çıkarın bizim torunla bakışsınlar diyor akannehir
ben pek camdan baktırmıyorum, bizimki camlara vurmaya başlıyor
camları yalıyor falan :icecream:
yani yakın olsaydık ecrinle oynarlardı ya
çok sıkılıyor sorma kaydirigubbakcemile2

yok canım sen korkma bunlar düşe kalka büyüyorlar işte
bizimki hergün düşüyor hemen hemenbazen hemen yetişiyorum bazen de
kaçıyor cadı kaydirigubbakcemile
işimiz zor yani bundan sonra, gözümüzü dört açmamız gerek kaydirigubbakcemile5

aferin kız herşeyi güzel özetlemişsin valla alkisalkisalkis
bir daha doğuracak olursam
özer beye medicale gelmesini rica edicem
hatta ahmet beyle eşim de girsin doğuma
3 doktorla doğum yapmak nasıl olur acaba.
hastaneden kovarlar herhalde beni :roflol:
ama orada doğum yapan herkes çok memnun kalmış ya :hooray:
inşallah bizim kızlar da memnun kalacak :Saruboceq:

aman benim başka ne işim olur önemli kar kış dışarıya çıkamıyoruz biz öyle bebeklerle çıkaranlarıda hayretle izliyorum o ayrı yok sürekli burda olmuyo görümcem gerçi olmuyo desem yalan olurda bi gün evinde iki gün burdakaydirigubbakcemile3annesi dışarıya çıkınca sıkılıyo diye bize getiriyo kayınvalidem öyle yani cidden yakın olsak iyi olurdu oynarlardı birbirleriyle ecrinde kimseyi görmüyo yavrum bi bebek gördümü nasıl sevinç çığlıklar atıyo evet düşe kalka büyüyeceklar artık bizde böyle uyuşuk gezeriz dün gece sürekli uyanıp ağladı ecrinde yarında 4 buçukta doktora gidecez randevumuz var

e doğruları söyledim ben boş muhabbetlere zamanları yok ordakilerin hepsi işini yapıyo tabi tabi özer bey ahmet bey eşin başka varsa doktor onlarıda çağır tam olsun istersen bende gireyim ameliyat başlamadan zaten ben bayılırım ben ayıkana kadar sende uyanırsınkaydirigubbakcemile3bellimi olur belki özer beyde medicalle çalışır bakarsın ama gerçwekten ben çok memnun kaldım herşeyden önce ordaki herkese minnet borcum var iyi hatırlıyorum beni doğuma alıyolardı asansöre binerken yeni bebekleri doğmuş bi aile nasıl bağırıyo sevinç çığlıkları atıyo hemşirede benle 10 gün ilgilendi bana hep moral veriyodu hadi doğurda git sıkıldık bebek çok sağlıklı olcak nstsi çok iyi diye çığlık atan aileye lütfen biraz saygılı olun burası hastane siz sevinçlisiniz ama burdada üzgün bi hasta var ded,i ailede saolsun özür diledi benden sonra o yüzden medicalin personelide bi ayrı iyidir yani

teşekkürler canlarım evet bir an önce olsun ne yaşayacaksak yaşayalım ve bitsin dimi kızlar,beklemek daha kötü.korkarım falan ama geçer hepsi biliyorum hastane ortamı gerer beni eve dönünce inşallah bişeyciğim kalmaz.zaten 15 gün falan annemde kalacağım iyileşene kadar.o sürede yazamam size ama eve dönünce yazarım kızlar.anneme kalsa 40 gün yollamam ben onu diyor bebeğe alışınca nasıl yollayacağız evine burda kal diyor ama 40 gün çok uzun süre ben iyileşince geçerim evime,gelip burda bakarlar birazda artık.pazsi gideyim size tam günü söylerim kızlar inşallah herşey güzel olur.
yapraknilcim lavmanı falan konuşmadım pazartesi son kontrolde konuşurum diye öyle de yaparım heralde.zaten ahmet bey akşam çok yorgun görünüyordu inan ayakta zor duruyordu.sekreteri de yoktu onun yerine eşi gemiş yardıma bir görseniza çok şeker bişey maaşallah çok yakışıyorlar birbirlerine

inşallah canım bizde burda memnuniyetimizi dile getiririz size yakında.tabi devlet hastaneleri gibi olmaz illa daha iyi olacak.özel odada da kalınca rahat ederiz herlade.diyorum bir gün önceden falan gideyim odalarını falan görmeye,hem ertesi gün gideceğim yeri bilince daha az stres yaparım görürsem.gösterirler dimi kızlar

Cnm hayırlısı olsun az kalmış ne güzel kavuşacaksın kuzuna.hiçbirşeyi takma kafana kordon dolanması çoğu bebekte olabiliyor.çok sıkıntılı bir durum olsa hemen sezeryan yapardı ahmet bey herhalde.bizde salı gittik.şükür herşey yolunda ama çatıyı bu salı ölçücek ve karar vericek.benimde hemoroid sorunu var bakalım inş.epidural normal yapabilirim.ama sanki banada sezeryan diyecekmiş gibi bir his var içimde.limon ne yaptı acaba.

slm kızlar nasılsınız? benim hala misafirlerim var o yüzden sık sık giremiyorum ama öyle özledim ki hepinizi anlatamam. geçmişi çok okuyamadım. umarım herkes iyidir. biz iyiyiz çok şükür şimdilik haftaya salı yada çarşamba doktora gideceğiz. bakalım ne diyecek. gçn gittiğimizde hiç bişey demedi. kontrol etti gönderdi. doğumdan hiç bahsetmedi. bakalım haftaya ne diyecek. haftaya doğumdan konuşuruz herhalde diye tahmin ediyorum. bakalım zaman daraldı. benim kız maşallah uyutmuyo beni. öyle tekmeler atıyorki çok canımı yakıyor kuzum ama doğum yaklştıkça acayip tırsıyorum. her akşam rüyamda doğurdpumu görüyorum. ter içind uyanıyorum. hakkımızda hayırlısı allah hayırlısı ile kurtulmayı nasip etsin allah.

inşallah canım istediğin şekilde yaparsın sende.ben sezeryan istiyordum zaten öylede olacak.sizin daha belli olamış canım tarih ve doğum şekli.benim oğlan hızlı çıktı baksana galiba ilk biz doğuracağız sonra sırasıyla sen ve limon.inşallah hepimizinki güzel geçer kızlar.korktuğumuza değmez inşallah

sevinç ne yapıyorsun canım iyimisin ? çok geçmişi okuyamadım. zamanımız çok az kaldı ben çok korkuyorum. sen nasılsın?

inş. canım yaaaaaaaaaaaa. çok heyecan var çooooooookkkk. bide kızımı çok merak ediyorum. ayyyyyy iyice sulu göz oldum. doğuma giderken ve kızımı kucağıma alınca kesin çok ağlıcam.

canım bizde seni özledik.gitmiyormu senin misafirler daha.limoncum hazır ol bu gidişte belkide sana da gün verebilir doğum için.kimbilir siz kontrole giderken belkide ben doğurmuş olurum.inan insan çok stres yapıyor 1 haftadan bile az kaldı ya şaka gibi

inşallah canım. allah hepimizin gönlüne göre versin. hakkımızda hayırlısı olsun. biz daha hiç konuşmadık ahmet bey ile. sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor. ağrım sızım hiç bişeyim yok çok şükür. bakalım zamanımız daraldı. korktuğumuza değmez çabucak ayaklanırız ama benim sıkıntıdan sivilceler bastı yüzümü. çok stres yapıyorum galiba.

sevinç ne yapıyorsun canım iyimisin ? çok geçmişi okuyamadım. zamanımız çok az kaldı ben çok korkuyorum. sen nasılsın?

ah canım nasıl olayım psikolojik olarak kendimi hazırlamaya çalışıyorum nasıl olacak hastaneye nasıl gideceğim bilmem.pazartesi son kontrol ve sonraki 2 gün içinde sezeryan canım valla allah yardımcımız olsun.sende iyisindir inşallah.bebişte büyümüştür.ben 3 kg yspsmsdsn doğuracağım bu gidişle.büyümüyor benim oğlum ne yapsasam ya

çok iyi anlıyorum seni canım. seni okuyunca çok kötü oldum biliyormusun gözlerim doldu. çok heyecan yaptım. bu gittiğimizde banada gün verir gibi geliyor canım. fiyat sordun mu canım bellimiymiş onuda öğrenmek lazım hazırlıklı gidelim. benim misafirler haftasonu gidecek sanırım. sonrada annem gelecek. ama annem geldiğinde sorun olmaz bol bol yazarım o zaman sizlere zaten sıkılıyorum. acayip stres sizinle konuşunca rahalıyorum. bir taraftan diyorum olsun bir an önce kafamdaki korkular gitsin bir taraftanda korkudan zaman hiç gelmesin istiyorum. çok garip bir duygu çoooooookkkkkkk.

canım dün gittik bizde son turlar artık dedi.ulrtasonla da bakınca suyu azalmış iyice haftaya alalım beklemeyelim daha fazla dedi canım riske atmayalım suyu çok az dedi.e mecburen hafta içi alınacak.sende bu gidişte konuşursun canım seninde az kaldı epey.artık benden sonra sırayı size bırakıyorum.aynı gün doğuramayacağız canım anlaşılan sen daha bekleyeceksinnnnn

belki p.tesi suyun yetecek kadar varsa zamanı uzatır biraz daha arkadaşım ya. ne garip ya senin suyun az benim suyum fazla. ne acayip bişey bu hamilelelik. biz iyiyiz çok şükür tatlım şimdilik. bakalım. biz gidince ne diyecek. canım bence hiç kafana takma kilo konusunu hem 3 kilo az değilki arkdaşım hem daha bir hafta var doğuma o zamana kadar 3 kiloyu geçer bence. sağlıklı olsunlar yetrki.

aynen canım çok acayip bir duygu olsun kurtulayım biran önce diyorum ama heralde hastaneye yola çıkınca başlarım ağlamaya artık beni bayılınca sustururlar heralde.çok korkarım ben hastanelerden.diş çektirirken bile hüngür hüngür ağlıyordum korkudan bunda daha da ağlarım.gelinler gibi hem ağlar hem gider derler ya bizde öyle yapacağız ağlaya ağlaya gideriz inşallah güle güle de çıkarız canım.
fiyatı konuşmadık pzt si gidince son kontrolde konuşuruz ama değişmemiştir sanırım canım.sondayı falanda söyleyeceğim kabul etmez ama şansımı deneyeyim dimi canım

bende haftaya gittiğimizde gün verir diye düşünüyorum bakalım. ama senin paşan hepimizden önce gelecek. bizim kızlar tembel çıktı tatlım. canım doğumdan sonra annende kalcaksın bize anlatamayacaksın doğumu. bende çok heyecan var çooooooookkkkkkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…