- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.121
aman ne gizem ne gizem ecrin uyuyo diye oturma odasını süpürmemiştim süpürdüm ecrine çorba içirdim görümcem bugün doktora gitti oğlunu kayınvalideme bıraktı onu ecrinin yanına getirdi epeyi oynadılar onlar indi ben geldim işte şimdide kalkıp pilav yapayım hazır benim cadı uyuyo özeldende yazdım ya sana dün geceden sonra dahada korkmaya başladım hiç bırakmıyorum
sevindim canım güzel haberlerine 3 kilo falan gelecek senin paşan sen kilosunu problem etmedoğunca a lır zaten sağlıklı olsunda evet suyu azsa riske atmayın hiç kimi beklemek istiyodun ki sen ablanmı rahatsız için rahat olsun doktorun tecrübeli hastanede öyle gayet güzel bi hastane hertürlü donanım mevcut personlede gayet iyiydi ben doğurunca yani herkes işini hakkıyla yapıyodu öyle boş muhabbetler yapıp geyik yapan hemşiresi ebesi falan yok yani için rahat olsune artık doğurda kurtulşaka bi yana sağlıkla gelir inş doruk ayyy ben bile heyecan yaptım haftaya topicimize oğluşumuz gelecek bak sende bebek doğunca gelmemezl,ik etme arada gel olurmu
tamam tamam anladık
iş dediğin ev işiymiş, ben de işlerim var deyince
önemli işler mi dedim yani :roflol:
ecrinin oyun arkadaşı var desene.
ilaydaya da lazım bir arkadaş ya
karşı dairede bir bebek var ama çok fazla diyaloğum yok
annesi çalışıyor, babaannesi bakıyor bebeğe
arada kapıya gelip ilaydayı bir göreyim diyor
içeri gel teyze diyorum gelmiyor da
ilaydayı cama çıkarın bizim torunla bakışsınlar diyor akannehir
ben pek camdan baktırmıyorum, bizimki camlara vurmaya başlıyor
camları yalıyor falan :icecream:
yani yakın olsaydık ecrinle oynarlardı ya
çok sıkılıyor sorma kaydirigubbakcemile2
yok canım sen korkma bunlar düşe kalka büyüyorlar işte
bizimki hergün düşüyor hemen hemenbazen hemen yetişiyorum bazen de
kaçıyor cadı kaydirigubbakcemile
işimiz zor yani bundan sonra, gözümüzü dört açmamız gerek kaydirigubbakcemile5
aferin kız herşeyi güzel özetlemişsin valla alkisalkisalkis
bir daha doğuracak olursam
özer beye medicale gelmesini rica edicem
hatta ahmet beyle eşim de girsin doğuma
3 doktorla doğum yapmak nasıl olur acaba.
hastaneden kovarlar herhalde beni :roflol:
ama orada doğum yapan herkes çok memnun kalmış ya :hooray:
inşallah bizim kızlar da memnun kalacak :Saruboceq:
sevindim canım güzel haberlerine 3 kilo falan gelecek senin paşan sen kilosunu problem etmedoğunca a lır zaten sağlıklı olsunda evet suyu azsa riske atmayın hiç kimi beklemek istiyodun ki sen ablanmı rahatsız için rahat olsun doktorun tecrübeli hastanede öyle gayet güzel bi hastane hertürlü donanım mevcut personlede gayet iyiydi ben doğurunca yani herkes işini hakkıyla yapıyodu öyle boş muhabbetler yapıp geyik yapan hemşiresi ebesi falan yok yani için rahat olsune artık doğurda kurtulşaka bi yana sağlıkla gelir inş doruk ayyy ben bile heyecan yaptım haftaya topicimize oğluşumuz gelecek bak sende bebek doğunca gelmemezl,ik etme arada gel olurmu
aferin kız herşeyi güzel özetlemişsin valla alkisalkisalkis
bir daha doğuracak olursam
özer beye medicale gelmesini rica edicem
hatta ahmet beyle eşim de girsin doğuma
3 doktorla doğum yapmak nasıl olur acaba.
hastaneden kovarlar herhalde beni :roflol:
ama orada doğum yapan herkes çok memnun kalmış ya :hooray:
inşallah bizim kızlar da memnun kalacak :Saruboceq:
kızlar günaydın.
dün doktor amcamıza gittik ve artık doruk beyi biran önce almamız gerektiğini söyledi.suyu çok azalmış boynunda da kordon olduğu için kordon su yokken sıkışabilirmiş riske atmayalım dedi.pazartesi gel son kez suyuna bakayım ondan sonraki bir iki gün içinde alalım dedi.hafta sonunu beklesek teyzesi de ameliyata girse dedim riske atmayalım hafta sonuna kadar ne olur ne olmaz dedi bizde tamam dedik.yani büyük ihtimalle çarşamba günü sezeryan olacağım.zaten ahmet beyde sezeryan yapalım diyecekmişti normal doğumu bekletemezmiş.artık bir haftadan az kaldı kızlar strestenmidir nedir gece bile uyuyamadım hepte başım ağrıyor,belkide birşey olurmu diye korkudan.dikkat et hareketlerine bebeğin dedi inşallah bir hafta daha sorunsuz dayanır oğlum ameliyatımız da başarı ile geçer.
ya bu hafta hiç kilo almamış yaramaz geçen 2885 di şimdi 2910 olmuş acaba suyu olmadığı içinmi alamıyor diyorum.en iyisi bir an önce doğsun da öyle bakalım böyle karnımda korkusunu yaşamaktansa yanımdayken daha iyi bakarım.
kızlar şaka gibi geliyor inan,ne zaman geçti 9 ayda doğacak diyorum.artık ömür boyu bizimle olacak birisi gelecek çok tuhaf bir duygu gerçekten.heralde bide görünce o duygu daha da anlatılmazdır.dua edin kızlar bizim için.
acaba benimle aynı olacak diğer hamilelerin belli oldumu tarih falan yoksa başı bizmi çekiyoruz kızlarr
hadi bakalım kızlar sırayla doğurun gelin buraya :)
Cnm hayırlısı olsun az kalmış ne güzel kavuşacaksın kuzuna.hiçbirşeyi takma kafana kordon dolanması çoğu bebekte olabiliyor.çok sıkıntılı bir durum olsa hemen sezeryan yapardı ahmet bey herhalde.bizde salı gittik.şükür herşey yolunda ama çatıyı bu salı ölçücek ve karar vericek.benimde hemoroid sorunu var bakalım inş.epidural normal yapabilirim.ama sanki banada sezeryan diyecekmiş gibi bir his var içimde.limon ne yaptı acaba.
inş. canım yaaaaaaaaaaaa. çok heyecan var çooooooookkkk. bide kızımı çok merak ediyorum. ayyyyyy iyice sulu göz oldum. doğuma giderken ve kızımı kucağıma alınca kesin çok ağlıcam.
inşallah canım istediğin şekilde yaparsın sende.ben sezeryan istiyordum zaten öylede olacak.sizin daha belli olamış canım tarih ve doğum şekli.benim oğlan hızlı çıktı baksana galiba ilk biz doğuracağız sonra sırasıyla sen ve limon.inşallah hepimizinki güzel geçer kızlar.korktuğumuza değmez inşallah
sevinç ne yapıyorsun canım iyimisin ? çok geçmişi okuyamadım. zamanımız çok az kaldı ben çok korkuyorum. sen nasılsın?
canım bizde seni özledik.gitmiyormu senin misafirler daha.limoncum hazır ol bu gidişte belkide sana da gün verebilir doğum için.kimbilir siz kontrole giderken belkide ben doğurmuş olurum.inan insan çok stres yapıyor 1 haftadan bile az kaldı ya şaka gibi
inşallah canım. allah hepimizin gönlüne göre versin. hakkımızda hayırlısı olsun. biz daha hiç konuşmadık ahmet bey ile. sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor. ağrım sızım hiç bişeyim yok çok şükür. bakalım zamanımız daraldı. korktuğumuza değmez çabucak ayaklanırız ama benim sıkıntıdan sivilceler bastı yüzümü. çok stres yapıyorum galiba.
ah canım nasıl olayım psikolojik olarak kendimi hazırlamaya çalışıyorum nasıl olacak hastaneye nasıl gideceğim bilmem.pazartesi son kontrol ve sonraki 2 gün içinde sezeryan canım valla allah yardımcımız olsun.sende iyisindir inşallah.bebişte büyümüştür.ben 3 kg yspsmsdsn doğuracağım bu gidişle.büyümüyor benim oğlum ne yapsasam ya
çok iyi anlıyorum seni canım. seni okuyunca çok kötü oldum biliyormusun gözlerim doldu. çok heyecan yaptım. bu gittiğimizde banada gün verir gibi geliyor canım. fiyat sordun mu canım bellimiymiş onuda öğrenmek lazım hazırlıklı gidelim. benim misafirler haftasonu gidecek sanırım. sonrada annem gelecek. ama annem geldiğinde sorun olmaz bol bol yazarım o zaman sizlere zaten sıkılıyorum. acayip stres sizinle konuşunca rahalıyorum. bir taraftan diyorum olsun bir an önce kafamdaki korkular gitsin bir taraftanda korkudan zaman hiç gelmesin istiyorum. çok garip bir duygu çoooooookkkkkkk.
canım dün gittik bizde son turlar artık dedi.ulrtasonla da bakınca suyu azalmış iyice haftaya alalım beklemeyelim daha fazla dedi canım riske atmayalım suyu çok az dedi.e mecburen hafta içi alınacak.sende bu gidişte konuşursun canım seninde az kaldı epey.artık benden sonra sırayı size bırakıyorum.aynı gün doğuramayacağız canım anlaşılan sen daha bekleyeceksinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?