Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kiloyu takmıyorum artık 3 olsunda doğunca besleriz artık.bekletmez canım elinden gelse pazartesi alalım diyecekti şuan bile risk altında.ben pazarı bekleyelim teyzesi de ameliyata girsim dedim ama suyuna bakarız yine ama riske atmayalım suyu yok kordon boğabilir dedi.artık o dese de ben bekletmem en kısa zamanda alsın yoksa çok tedirginim birşey olur diye 3-5 gün önce veya sonra sağlıklı olsunda hemen olsun artık.doktoruma güveniyorum inşallah hemşireler de iyidir ve güzel 2 gün geçiririz hastanede canım

bazı doktorlar sonda takmadanda yapıyorlarmış. sürgü koyuyorlarmış altına diyorlar ama ahmet bey kabul edecek mi bilmiyorum. bande soracağım takmasak olurmu diye ama bir taraftanda takılsa daha rahat edermiyiz diyede düşünüyorum. bakalım bu gittiğimizde etraflıca konuşuruz herşeyi. seninle ben aynıyız. hastaneye girince tansiyonum yükseliyor. bilmiyorum ne yapacağım narkoz hiç almadım daha önce. ya diyorum bi daha ayılamazsam. kafamı hep böyle şeylerle meşgul edip duruyorum.

canım evet annemde kalacağım iyileşene kadar.ben sana özelden numaramı msj atayım sen bana msj çekersin ben sana anlatırım canım hastaneden çıkınca nasıl geçtiğini.ama iyi düşünüyorum çabuk toparlanırım gibi geliyor ne bileyim hiç ameliyat olmadığım ve acısını bilmediğim için sanki uyanınca herşey bitecek iyi olacağım gibi.ama öyle olmaz o başka

anladım canım. doktor ne derse onu yapacağız en doğrusunu onlar biliyorlar. sen bebişin hareketlerini dinle bu süre içinde inşallah sağ salim kavuşacağız bebişlere haftaya bugün belkide kollarında olacak doruk paşa. darısı başımıza allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın inş. zaten ilk gün zor oluyormuş. biraz ağrı sızı sonra geçiyormuş. yeterki bebekler sağlıklı olsun.

bende diyorum bazen ayılamazsam diye ama hasyane ortamındayız birşey olacağını sanmam eninde sonunda ayıltır onlar bizi canım.geçende eşime diyorum ya narkoz beni bayıltmazsa diye oda diyor öyle bir bayıltırlar ki ruhun duymaz.valla kalçadan vurulacak iğnelere,koluma takılacak serumlara,sonda,lavman hepsine takmış durumdayım canım çünkü daha önce hiçbirini yaşamadım naparım bilmem hastane inler heralde ben bayılana kadar

tamam canım. p.tesi doktora gidincede mutlaka yaz olur mu ne zaman diyecek bakalım. kendini nasıl şartlarsan öyle olur diyor herkes. inş. çabuk toparlanacağız. ben ameliyat öncesi çok heyecan yapmaktan korkuyorum. bşde şu sonda lavman falan çok utanıyorum onlardan. sana sezeryan olacaksın diye çatı muayenesi falan yapmadı dimi canım.

bende tüm bu saydıklarının hiç birini yaşamadım canım. benim bir arkadaşım sezeryan oldu geçen ay. ona soruyorum. çok heyecan yaparsan sakinleştirici veriyolar dedi. zaten sersem gibi oluyorsun. seninle konnuşurken narkozu veriyorlar hiç anlamıyorsun zaten bide bakıyorsun herşey bitmiş dedi. sonra seni uyandırıyorlar uyanırken öyle tatlı bir uykudan uyanıyormuşsun gibi zor uyanıyorsun diyor. tabi o sırada biraz acın oluyor diyor ama ağrı kesiciyi verince geçiyormuş.ikinci gün daha kolay oluyormuş.

evet canım haftaya bu zaman epeyde iyileşmiş olurum inşallah.doruk beyde artık gözümün önünde olur.onuda çok merak ediyorum nasıl bişey kime benziyor,çokmu minik diye canım bakalım göreceğiz az kaldı.bu arada aryaa ya da daha gün vermemiş.gerçi normal istiyor arya ama bakalım haftaya ikinizinki de netleşir artık canım

canım ben kaçıyorum. yarın fırsat bulursam yine gelirim konuşuruz. rahat ol tatlım bak haftaya oğlun kolarında olacak. herşey çok güzel geçecek böyle düşün. sonra bize moral verceksin kokmayın diye. hepimiz atlatacağım bir şekilde içimizde kalacak değiller bir şekilde çıkacak kuzucuklar. yeterki sağlklı olsun meleklerimiz. kendine iyi bak. öpüyorum. bol bol dinlen uyu. son hazırlıklarını yap. herşey çok güzel olacak.

yok canım yapmadı yapmazda heralde artık,aman yapmasın bide onu düşünmeyeyim canım.işte tüm tahlilleri aynı gün yapıyorlar dedi.9 da olursan 7 de gelirsin dedi kan tahlili falanda yapılıyor ya canım.ameliyata kadar 2 saat orda tahliller sondalar lavmanlar ben kesin sakinleştirici yerim yoksa sakinleştiremezler bei heralde.en çokta kalçadan iğneden korkuyorum ilkini vurunurum çok acırsa vurunamam acıyı çekerim heralde canım.işimiz zor allah yardımcımız olsun.dünyaya bir can getirmek gerçekten çok zor

ya bende çok merak kime benzeyecek diye. çok minik değil canım. 3 kilo bebiş normal kilolu oluyor. zaten ondan sonra hergün biraz daha büyüyecekler. evet canım arya normal istiyor. allah hepimizin gönlüne göre versin gönlümüzden geçenler bizim için hayırlı olanlar olsun. netleştiğinde sen buralarda olurmusun bilmiyorum canım ama yazarım buraya görüşürz canım.

inşallah canım hepimiz için herşey güzel geçer.sen misafirlerin gidince bolbol uğra konuşuruz canım.allah herşeyin hayırlısını ve kolayını versin.görüşürüz canım öptümmm

yok canım kalçadan iğneden korkmuyorumda ben kendimi ameliyat masasında hayal edemiyorum hiç bakalım. öyle böyle bir şekilde geçecek. tahlillleri falan iki saat mi sürüyormuş. o iki saat ben bol bol ağlarım işte ohhhhhhhhhhhhh.

inşallah canım hepimiz için herşey güzel geçer.sen misafirlerin gidince bolbol uğra konuşuruz canım.allah herşeyin hayırlısını ve kolayını versin.görüşürüz canım öptümmm

hafta sonu c.tesi yada pazar gidecekler o zaman bol bol konuşuruz. öpüyorum kendine iyi bak. haretlerini dinle bebişin. inşallah herşey çok kolay olacak. moralini yüksek tutmaya çalış. çok düşünmemeye çalış kafanı dağıt başka şeylerle ilgilen tatlım. zaman çabucak geçecek herşey bitecek.

herlade canım 2 saat önce hastanede olman yeterli herşeyı yapıyorlar dedi.ama çok erken istemem ben bari sabah uyuyayım da zinde gireyim ameliyata.çıkıncada bobol uyurum artık agrıdan.ağlarız canım artık napalım bide aile fertleri gelecek onlar güler ben ağlarım

tamam tatlım görüşürüz takmıyorum.ben karar aldım son gün takacağım simdiden dert etmeye gerek yok.öpt.kendine dikkat et

inş. canım yaaaaaaaaaaaa. çok heyecan var çooooooookkkk. bide kızımı çok merak ediyorum. ayyyyyy iyice sulu göz oldum. doğuma giderken ve kızımı kucağıma alınca kesin çok ağlıcam.

olmazmı vardır tabi heyecan hadi hayırlı haberlerinizle gelin inş bide kızımız gelecek yakında ağlaman gayet normal çok güzel bi duygudur heralde doğar doğmaz bebeyini görüp kucaklamak

oooooo iyi kaynatmışsınız kızlar korkmayın bu kadar iğneden lavmandan sondadan bi iğne ağrısı kadar zaten sondayla lavmanın ağrısı lavman can acıtıcı deyilde garip bişey nasıl desem rahatsız edici biraz o kadar limonda hafta sonu dönüyo aramıza hadi bakalım hayırlısıyla doğurup gelin herbiriniz

günaydın kızlar
limon ve arya da gelmiş, sayfa epey ilerlemiş.
kızlar korkmayın artık sonuna geldiniz maratonun
inşallah 1 hafta 10 gün içinde bebişleriniz kucağınızda olacak
o zaman bütün dertler sıkıntılar korkular geride kalacak
sonra gelişimlerini paylaşırız inşallah bu sayfalardan kaydirigubbakcemile2

kızlar benim maviş prensesim bugün 1-2 adım attı ya
çok duygulandım gerçekten senağlama
uzun zamandır zaten tutunup ayağa kalkıyordu bahsetmiştim
bir süredir de kalktıktan sonra tutunmadan durmaya başladı.
sandalye veya koltuklara tutunup adımlar da atıyordu, sıralıyordu
dün ve bugün de biryere tutunmadan küçük adımlar atmaya başladı
gerçi sonra poposunun üzerine düşüyor ama olsun bu bile güzel
daha erken zaten yürümesi için ama çok duygulandım işte sizlerle de paylaşmak istedim.
darısı sizlerin başına inşallah :Saruboceq:

canım bizde bir atlatsak şu doğumu ister istemez korkuyor insan yada biz çok korkak tipleriz ne bileyim. canım sen medicalde doğum yaptığın için sana sorayım. nerede hazırlayacaklar bizi. yani hastaneye giriş yaptık diyelim. hemen bizi odamıza mı çıkarıyorlar. sonra lavman ve sonda işini odada mı yapıyorlar. yada başka bir yere mi götürüyorlar. sonda nasıl bişey çok acıtıyor mu ya nereye takacaklar onu? bide sonda ve lavman yapmak için şu alttan muayene koltuğu varya oraya mı yatıracaklar bizi ? bu işlemleri öyle bir koltukta mı yapıyorlar. sonra odaya mı getiriyorlar? ay çok soru sordum demi? lütfen kusura bakma çok kafama takılıyor. hiç bilmeyince çok garip oluyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…