- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.161
günaydın kızlar
limon ve arya da gelmiş, sayfa epey ilerlemiş.
kızlar korkmayın artık sonuna geldiniz maratonun
inşallah 1 hafta 10 gün içinde bebişleriniz kucağınızda olacak
o zaman bütün dertler sıkıntılar korkular geride kalacak
sonra gelişimlerini paylaşırız inşallah bu sayfalardan kaydirigubbakcemile2
kızlar benim maviş prensesim bugün 1-2 adım attı ya
çok duygulandım gerçekten senağlama
uzun zamandır zaten tutunup ayağa kalkıyordu bahsetmiştim
bir süredir de kalktıktan sonra tutunmadan durmaya başladı.
sandalye veya koltuklara tutunup adımlar da atıyordu, sıralıyordu
dün ve bugün de biryere tutunmadan küçük adımlar atmaya başladı
gerçi sonra poposunun üzerine düşüyor ama olsun bu bile güzel
daha erken zaten yürümesi için ama çok duygulandım işte sizlerle de paylaşmak istedim.
darısı sizlerin başına inşallah :Saruboceq:
günaydın kızlar
limon ve arya da gelmiş, sayfa epey ilerlemiş.
kızlar korkmayın artık sonuna geldiniz maratonun
inşallah 1 hafta 10 gün içinde bebişleriniz kucağınızda olacak
o zaman bütün dertler sıkıntılar korkular geride kalacak
sonra gelişimlerini paylaşırız inşallah bu sayfalardan kaydirigubbakcemile2
kızlar benim maviş prensesim bugün 1-2 adım attı ya
çok duygulandım gerçekten senağlama
uzun zamandır zaten tutunup ayağa kalkıyordu bahsetmiştim
bir süredir de kalktıktan sonra tutunmadan durmaya başladı.
sandalye veya koltuklara tutunup adımlar da atıyordu, sıralıyordu
dün ve bugün de biryere tutunmadan küçük adımlar atmaya başladı
gerçi sonra poposunun üzerine düşüyor ama olsun bu bile güzel
daha erken zaten yürümesi için ama çok duygulandım işte sizlerle de paylaşmak istedim.
darısı sizlerin başına inşallah :Saruboceq:
canım bizde bir atlatsak şu doğumu ister istemez korkuyor insan yada biz çok korkak tipleriz ne bileyim. canım sen medicalde doğum yaptığın için sana sorayım. nerede hazırlayacaklar bizi. yani hastaneye giriş yaptık diyelim. hemen bizi odamıza mı çıkarıyorlar. sonra lavman ve sonda işini odada mı yapıyorlar. yada başka bir yere mi götürüyorlar. sonda nasıl bişey çok acıtıyor mu ya nereye takacaklar onu? bide sonda ve lavman yapmak için şu alttan muayene koltuğu varya oraya mı yatıracaklar bizi ? bu işlemleri öyle bir koltukta mı yapıyorlar. sonra odaya mı getiriyorlar? ay çok soru sordum demi? lütfen kusura bakma çok kafama takılıyor. hiç bilmeyince çok garip oluyor insan.
inşallah canım. hayırlısı ile kucağımıza alalım sonra size ne yedirelim ne yapalım diye soracağız. sizde bıkacaksınız bizden valla. doğurmadan önce doğumu doğduktan sonra büyütmeyi bıkacaksınız bizden.
ne güzel kızın ilk adımınıda atmış. en kısa zamanda yürüdüğünüde görürsün inş. canım. maşallah mavişime.
canım benim ya maaşallah bizim prensesler çabuk yürüyecek galiba.ecrinde başlar yakında yavaş yavaş yürümeye.canım ne güzel bir duygudur ya yürüdüğünü görüyorsun artık,yaza koştuğunu da görürsün inşallah.maaşallah bizim mavişse düşe kalka yürüsün bakalım yavaş yavaş annesi
limoncum senle ben nasıl olacak diye düşünürken kafayı yiyeceğiz yakında.fazla acı vermiyorsa sorun olmaz canım.zaten hemşireler yapacak erkek te yapmayacak.ben canım acır da bağırırım taktıramam diye korkuyorum sonra kapışırız hemşirelerle falan.bana gıcık olurlar.inşallah acımıyordur.lavman pek acımaz heralde ama sondayı bende anlamış değilim nasıl olacak ne kadar can yakıyor.inşallah kolay olur.ben salı günü gidip bi medicali gezmek istiyorum nasıl bir odada kalacağım falan.ne bileyim bir gün önce görürsem gideceğim yeri bildiğim için içim daha rahat olur diye düşünüyorum.inşallah çok erken çağırmaz kızlar,ben erken uyanınca daha da stres yaparım sinirli olurum.bakalım biz pazartesi herşeyi konuşup netleştireceğiz,artık olup bitse de bizde evimize dönsek kızlar ya.allah kuluna çekemeyeceği derdi vermezmiş.o acıları çekebilecek durumdayız demek.belki de öyle büyüttüğümüz kadar acıda olmayacak kimbilir.siz bizim için dua edin kızlar allah herşeyin kolayını versin
canım bizde bir atlatsak şu doğumu ister istemez korkuyor insan yada biz çok korkak tipleriz ne bileyim. canım sen medicalde doğum yaptığın için sana sorayım. nerede hazırlayacaklar bizi. yani hastaneye giriş yaptık diyelim. hemen bizi odamıza mı çıkarıyorlar. sonra lavman ve sonda işini odada mı yapıyorlar. yada başka bir yere mi götürüyorlar. sonda nasıl bişey çok acıtıyor mu ya nereye takacaklar onu? bide sonda ve lavman yapmak için şu alttan muayene koltuğu varya oraya mı yatıracaklar bizi ? bu işlemleri öyle bir koltukta mı yapıyorlar. sonra odaya mı getiriyorlar? ay çok soru sordum demi? lütfen kusura bakma çok kafama takılıyor. hiç bilmeyince çok garip oluyor insan.
atlatırsınız canım korkmayın giriş yapılınca 16.kata çıkarsınız eşin kalacağın odayı ayarlar yada önceden ayarlarsınız seni içeriye alırlar tahminimce tahlil tansiyon falan bakılır önce lavman sonrada sonda takılır yok normal yatkta yapıyolar işlemleri doğuma gidene kadar 16.katta bekliyosun sonra sedyeye asansöre sonra doğumaeşyaların sen gelene kadar kalacağın odaya götürülür sen ameliyathanede ayılırsın odana alırlar sen hazırlana kadar bebeye banyo yaptırıp giydiriyolar sonrada yanına getiriyolar ve mutlu son sen evladını kucaklıyosun bu arada bebek için şampuan bebek yağı götürmeyi unutmayın kızlar
artık yarın bakarım geçmişe tam olarak ama ilaydanın adım attığını okudum çok sevindim yaprakcım darısı benim kızımın başına bi emeklese ama daha onuda yapmıyo cadı kız bugünde doktordaydık haftayada yeşim teyzemize gideriz heralde öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar. akşam hiç uyuyamadım. şimdi size bakayım dedim. henüz kimsecikler yok. herkes haftasonunun tadını çıkarıyor sanırım eşiyle. bizim misafirler bu sabah yola çıktı. artık yalnızım. ama annem gelecek. pazar yada p.tesi.
sevinçcim senin doğum hikayeni çok merak ediyorum şimdiden.
özellikle şu sonda ve lavman kısımlarını guclubacismile
ama sen güçlü bir kadınsın ve 10 tane sonda takılsa vız gelir sana kaydirigubbakcemile5
doğumdan sonra da hiç gözümde büyüttüğüm gibi bişey değilmiş diye yazacağına inanıyorum canım vereliniortak
tabi canım git odaları bir gez, personelden bilgi al
için daha rahat eder o şekilde.
ben belki haftasonu giremeyebilirim, fırsatım olmayabilir
ama pazartesi senden güzel haberler bekliyorum inşallah.
ohhh canım artık rahatlamışsındır.annen gelince daha da rahat edersin artık.valla kimse kimseye annesi gibi bakamaz canım.benim annemde deli oluyor torunum olacak diye,hem benim evi temizliyor hem kendi evini,hem doruğa birşeyler örüyor.inanın 9 ay boyu torununa bişeyler ördü sağolsun.hakkını nasıl öderiz bilmiyorum.inşallah bende öyle bir anne olrum oğlumda beni benim annemi sevdiğim gibi sever.
evet kızlar sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar.inşallah herşeyi kolayca atlatırız kızlar.ablamlar bebeği yıkamazlar hastanede diyor kızlar,göbeği düşmeden yıkamak iyi değilmiş sadece silinmesi gerekiyormuş.bakalım yıkayacaklarmı bende bilmiyorum.
inşallah hayırlısı ile atlatırız ooo haftaya bugün evimize bile gelmiş oluruz kısmetse
sevinçcim doğru devlet hastanelerinde yıkamıyolar hatta göbeyini bekleyin diyolar ama ben bizzat yaşadım doğar doğmaz yıkayıp yağlayıp giydiriyolar ki hastane ortamı her nasıl temiz olsada banyo steril dediler birinin göbeyi düşmeseydi ecrinin göbeyi düşmezdi sabah akşam yıkanıyolardı günde iki kere doğdukları andan itibaren görümcemde şevket ylmazda doğurdu silip verdiler bebyi ama getirir getirmez yıkadı bişeyde olmadı bu kadar düşünürsen doğumu olacağı o tabi rüyana girer sen hiç farkına bile varmadan herşey bitmiş olacak gör bak bu kadarmıymış diyeceksin
işte canım zaman daralınca bende daralıyorum sanki.bugünden sonra 3 gün daha rahatım ertesi gün kısmetse hastane yollarındayız.çok az kaldı mecburecim evet bide ilk olunca bişeyde bilmiyoruz o yüzden de tuhaf bir his işte.ama belki bilsek daha da korkarız böylesi daha iyidir.
hayırdır sen niye uyumadın ecrinmi uyutmadı.yoksa rahatsız falanmı canım senin prenses niye uyumadıki
işte canım zaman daralınca bende daralıyorum sanki.bugünden sonra 3 gün daha rahatım ertesi gün kısmetse hastane yollarındayız.çok az kaldı mecburecim evet bide ilk olunca bişeyde bilmiyoruz o yüzden de tuhaf bir his işte.ama belki bilsek daha da korkarız böylesi daha iyidir.
hayırdır sen niye uyumadın ecrinmi uyutmadı.yoksa rahatsız falanmı canım senin prenses niye uyumadıki
sevinçcim doğru devlet hastanelerinde yıkamıyolar hatta göbeyini bekleyin diyolar ama ben bizzat yaşadım doğar doğmaz yıkayıp yağlayıp giydiriyolar ki hastane ortamı her nasıl temiz olsada banyo steril dediler birinin göbeyi düşmeseydi ecrinin göbeyi düşmezdi sabah akşam yıkanıyolardı günde iki kere doğdukları andan itibaren görümcemde şevket ylmazda doğurdu silip verdiler bebyi ama getirir getirmez yıkadı bişeyde olmadı bu kadar düşünürsen doğumu olacağı o tabi rüyana girer sen hiç farkına bile varmadan herşey bitmiş olacak gör bak bu kadarmıymış diyeceksin
haftasonumu uykumu oda ne ne uyuması ne gece uyuduk nede gündüz vallahi sabah zor kalktım o kadar uykum varddıki ama mecburen cadı uyandı bende kalktım limoncum hiç önemli deyil ne demek elimizden geldiyince yardımcı olmaya çalışıyoruz ilk olunca insan herşeyi merak ediyo ikincisinde prosesyonel olcaz hepimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?