Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

dişlerdendir büyük ihtimalle canım ya
artık çıkar seninkinin dişleri de eyvahedigeldismile
dün akşam ilayda yanağımı bir ısırdı sorma sempatiksalakcinni
acayip şişti valla arı sokmuş gibi, buz falan koydum biraz da indi.
çok cadı ya sorma kaydirigubbakcemile

mustafa bey ne doktoru canım, nörolog falan mı
bişey çıkmadı sanırım ecrinde dimi. iyi maşallah annesi için rahat olsun hadi.
özelden de yazıcam sana okudum da yazamadım daha.

evet bebek ne kadar silinsede olmaz yani banyo şart helede hava sıcaksa tamam artık ya ben sana özelden tarif yazacaktım unuttum bak bu aralar nasıl bi dalgınlık varsa artık geçen gün namaz kılmak için seccadeyi serdim durrum kılmaya eşim geldi napıyosun sen dedi namaz kılcam ne oldu dedim böylemi dedi bi baktım kıblenin tam tersine durmuşum

yok yok merak etme bayılmazsın.
herkesde oluyor o korku ve kabuslar
ama yapacak bişey de yok, mecburen doğurmamız lazım
o yüzden ne kadar sakin ve güçlü olursan o kadar kolay olur herşey vereliniortak

kızım bu cadılar bizde akıl falan bırakmadı valla kaydirigubbakcemile
ben de aynen öyleyim, kafa dalgın karman çorman
eee yorgunluk, uykusuzluk stres bi de kış mevsimi eve tıkılıp kaldık
normal yani bunlar. inşallah yaza kadar bir düzene girerler ya :Saruboceq:

neyse birara yollarsın tarifi, acelesi yok
ben zaten diyetteyim, mavi yeşil bisküvilerle besleniyorum cokacimcoook

yok canım mustafa bey kardiyolog hem çocuk hastalıkları hemde kalp doç dr kendisi 6 ay önce gitmiştik bide dün gittik herşey gayet iyi dedi bi daha gelmesenizde olur ama yok ben illaki gelmek istiyorum derseniz dedi 2 yaşında gelin dedi nörolojiye bi yaşına girmeden yollarım dedi yeşim hanım ama çocuk nörolog varmı yoksa normal nöroloğamı gideriz bilmiyorum dün nasıl gerilmişsem ecrinde bişey çıkarmı diye yarım satte bi wcye gittim midem bulandı arabada ne zamanki herşey yolunda dedi doktor ben o zaman rahatladım ne mide bulantısı kaldı nede wc sıkıntısı rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ciddden çok zor sadece boyu kilosuna göre biraz kısa dedi bende yapılabilecek bişey varmı diye sorunca beslendikten sonra gerisi genetik dedi yüzde 70 genetik olur boyu dedi eşime bakıp babay çekerse uzar dedi bende muayenede çaktırmadım ama bozzuldum kaydirigubbakcemile3yani eşime dedim ben kısamıyım sanki doktor benden kısaydı diyekaydirigubbakcemile3

ay yaprakcım bide ben diyete girsem ne iyi olur doğumdan beri sadece 5 kilo vermişim bi ara bende takmıştım diyet yapayım diye ama araya oruç olayı girince saldım gene ama insan oruçluykende yapamıyoki tatlı yiyosun en basiti ekmek fazla yemiyorum ama işte artık yazın gayret edicem bende vallahi sorma ne akıl kaldı ne bişey herşeyi unutur oldum bide oruç başağrısı yapıyo herşey karıştı

canım inşallah ecrin de yakında hepsini yapacak merak etme.
diğer topikte emelin bebeği de 1 yaşına girecek 10 gün kadar sonra
o da daha yürümüyormuş. prematürelerde durum farklı olabiliyor merak etme.
ilayda da daha öyle çok bişey yapmıyor. emeklemesi hızlandı eskiye göre. tutunup kalkıyor. 2-3 gündür de birkaç adım atmaya başladı ama sonra hemen düşüyor yani. daha zamanı var. acelesi yok ne zaman olursa artık. Allah sağlık versin de hepsi olur merak etme.
biz de yakında kontrol için arif beye gidicez bakalım o ne diyecek. bizimki de zayıf ya. 8-8,5 kg civarında aama sürekli hareket ettiği için alamıyor fazla kilo hihoyyyt

evet canım işte korkutuyorlar insanı.nette falan okuyoruz ya yazılanları illa tedirgin oluyoruz.inşallah ben hazırlanırken oralardan birileri ağlayıp sızlamaz acıdan falan.doğum yapanda olmaz inşallah o ara öyle şeyleri görürsem panik olurum.16.katta herkesi ayrı odada hazırlıyorlardır heralde canım,inşallah görmem sezeryan olanları falan yoksa onlar benide korkutur.
insanın bünyesi ile alakalı bence.bazısı çok acı duyuyor bazısı az.bakalım bizim bünye ne kadar dayanıklı göreceğiz.
doğduktan sonra da sizin gibi gece uykularımız kaçacak.o yüzden bolbol uyuyorum sabah 12 lere kadar kızlar.inşallah sağlıklı doğarlar da tek dert bizim ağrımız sızımız olur

evet bebişleri olanlar artık gelemiyorlar kızlar.vakit mi bulamıyorlar acaba. ay inşallah bizimkiler uslu olur bide benim ders çalışmam lazım dershanem var,yaramaz olursa vakit nasıl bulurum bilmem.ama nete gelirim ben kızlar internetsiz hayat düşünemeyenlerdenim.sıkıntılarımı atıyorum böyle.zaten evde tüm gün yanlızım bide internet olmasa çok sıkılırdım.şimdi doruk beyde olacak ama olsun ben yinede gelirim sürekli kendi evime geçince.
evi sildim süpürdüm bugün sözde beşik gelecek ama hala yok piyasada.nerdeyse doruk doğacak daha beşiğimizi düzemedik kızlar ya gelir inşallah bugün.bugün derhanemde kaldı yarın eşime götür arabayla diyorum oda kızıyor bu halde derhaneye mi gitmeyi düşünüyorsun bu gidişle derhanede doğuracaksın diye.ama gitmezsemde çok geri kalırım zaten belki 1 ay gidemeyeceğim artık.bakalım ben biraz daha baskı yapayımda yarın götürür belki

kızlar bütün gün bekledim beşik gelecek diye getirmediler ya.akşama kadar kesin gelecek dediler akşam 9 da armışlar gelemiyoruz diyorlar.pztsi gelecekmiş ama bu yalandan sonra onada güvenemiyorum canımı sıktılar ya

sıkma canını tatlım getirirler p.tesi mutlaka. daha zaman var daralma. rahat rahat yetişeceksin. güle güle kullanın beşiği inş. iyi günlerde sağlıkla.

sevinç yarın büyük gün hadi bakalım. doktor dönüşü mutlaka yaz arkadaşım. merak etmeyelim seni. ne dedi. ne zaman yapacak doğumu. bizi mutlaka haberdar et canım.

iyi haftasonlar kızlar. bende artık uykular kalmadı. çok sık uyanıyorum. zombi gibi dolaşıyorum bütün gün. başım ağrıyor. çok rüya görüyorum. sayıklıyormuşum eşim uyandırıyor hep. kafam kazan gibi uyanıyorum sabahları. her akşam ya birilerini doğurtuyorum ya kendim doğuruyorum.

biliyorum yaprakcım zamanı gelince yapacakta ben biraz evhamlıyım ecrin konusunda ama elimde deyil kaç kere sordum yeşim hanıma nörolojiye gidelim ortopediste gidelim her seferinde kadın sabırla yollayacam merak etme sadece senin için rahat etsin diye diyo aslında prematürelerde evet doğması gereken aya göre yapıyolar bazı şeyleri ama yeşim hanım ve musatafa bey yaşıtlarını yakaladığını söylediler ve biliyosunki her bebek aynı deyil görümcemin oğlu bi yaşını geçti daha ayakta duramıyo adıma atıyo bikaç kere sonra düşüyo o yüzden dert etmiyorum desemde işte arada takıyorum ama biliyorum zamanı gelince yapacak mesela ecrinin söyledikleri daha anlaşılır görümcemin oğlu sadece işaretle gösteriyo benim kızmda anasına çekmiş diline vurmuş konuşmak istiyo:)anlaşılır dediyimde anne baba bay bay dede diyo:)

sevinçcimgetirirler canım sıkma canını sen rahat olki bebekte rahat olsun aklınızda olsun kızlar siz ne kadar stres yaparsanız bu size beyinizde gaz olarak geri dönecek:)annede sıkıntı sterste bebeklerde gaz yapıyomuş ona göre sen doğum telaşı geriliyosun bide istediyin gibi olmayınca bazı şeyler canın sıkılıyo ama daha doğuma var o zzamana kadar hallolur sen doğursanda hallederler onu merak etme benim kızıma hastaneden çıkacağı gün almıştık beşiyini:)

limoncum ne o ebeliyemi merak saldın tatlım:)ee bu kadar düşünrseniz doğumu doğurursun tabi rüyanda benden sana tavsiye bulduğun her fırsatta uyu bak bugünlerini bulmazsın söyleyim sana

sevinç yarın büyük gün hadi bakalım. doktor dönüşü mutlaka yaz arkadaşım. merak etmeyelim seni. ne dedi. ne zaman yapacak doğumu. bizi mutlaka haberdar et canım.

evet canım büyük günün arifesi desek daha dopru olur.büyük gün çarşamba olacak gibi.ay bide salı gel hemen yapalım derse korkudan oracıkta bayılırım ya işnşallah salı demez canım.aksam 8,30 da ordayım canım gece yazarım size artık.yarın gündüzde konuşuruz yine.bende iki gündür uyuyorum ama sürekli uyanıyorum.bugünde dershaneye gittim orda kafam biraz dağıldı işte ama eve gelince kasıklarımda çok basınç vardı.artık doruk gelmek istiyor anlaşılan

canım rahat olmaya çalışıyorum ama çok çabuk sinirleniyorum artık nedense.bazen çok sakinim bazende aşırı sinirli oluyırum ama normaldir heralde.canım senin ecrin prenses maaşallah bence gelişimi de kendi de iyi sen üzme canını resimlerde çok tatlı duruyor

limoncum ne o ebeliyemi merak saldın tatlım:)ee bu kadar düşünrseniz doğumu doğurursun tabi rüyanda benden sana tavsiye bulduğun her fırsatta uyu bak bugünlerini bulmazsın söyleyim sana

evet hiç aklımdan çıkmıyor ki doğum bir doğursamda rahatlasam. işte öyle böyle zaman geçiyor ama son zamanlar hiç geçmek bilmiyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…