- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.181
atlatırsınız hepsini merak etmeyin evet ecrin uyutmadı cadı dişleri zorluyo galiba ecrini dün mustafa beyede sordum çok huysuz diye oda dişlerdendir dedi bilmiyorum artık bi çıksalarda rahatlasak hayırlısıyla bende nasıl acıkmışım bugüncokacimcoook
evet devlet hst de yıkamıyorlar. ilaydayı da yıkadıklarını sanmıyorum.
sadece silip temizliyorlar, ama evde yıkamak içi ben de göbeğinin düşmesini beklemedim çünkü bizimkinin göbeği 15-20 gün sonra düştü epey uzun sürmüştü yani. o kadar bekleyemezdik hava da sıcaktı çocuk kokardı yani pişik olurdu. 3-4 gün sonra çocuk doktoruna sorup yıkamıştık biz de bayanssulusmile
canım valla bende çok merak ediyorum doğum hikayemi.akşam rüyamda görüyorum hastanedeyim ahmet bey serum takacak ben bas bas bağırıyorum taktırmam diye.kocaman iğnesi var bide serumun bağıra bağıra taktılar.bide kızlar ben fazla acıda hemen bayılıyorum inşallah işlemler sırasında düşüp kalmam sonra derler daha ameliyata girmeden bayıldı diye.
canım teşekkürler ama keşke dediğin kadar güçlü olabilsem.kimbilir belki o an bir güç gelir hiç korkmam ama buna ben bile inanmıyorum canım
evet bebek ne kadar silinsede olmaz yani banyo şart helede hava sıcaksa tamam artık ya ben sana özelden tarif yazacaktım unuttum bak bu aralar nasıl bi dalgınlık varsa artık geçen gün namaz kılmak için seccadeyi serdim durrum kılmaya eşim geldi napıyosun sen dedi namaz kılcam ne oldu dedim böylemi dedi bi baktım kıblenin tam tersine durmuşum
dişlerdendir büyük ihtimalle canım ya
artık çıkar seninkinin dişleri de eyvahedigeldismile
dün akşam ilayda yanağımı bir ısırdı sorma sempatiksalakcinni
acayip şişti valla arı sokmuş gibi, buz falan koydum biraz da indi.
çok cadı ya sorma kaydirigubbakcemile
mustafa bey ne doktoru canım, nörolog falan mı
bişey çıkmadı sanırım ecrinde dimi. iyi maşallah annesi için rahat olsun hadi.
özelden de yazıcam sana okudum da yazamadım daha.
artık yarın bakarım geçmişe tam olarak ama ilaydanın adım attığını okudum çok sevindim yaprakcım darısı benim kızımın başına bi emeklese ama daha onuda yapmıyo cadı kız bugünde doktordaydık haftayada yeşim teyzemize gideriz heralde öpüyorum hepinizi
boşver bişey bilmeden gitmek daha iyi inanki.
ben doğum için doktorumu beklerken, bekleme odasında benimle aynı gün sezeryana girecek bayanlar vardı. birkaç tanesi sen ne kadar rahatsın böyle sanki hiç doğum yapacak gibi değilsin dedi. ben de ne yapabilirm oturup ağlıyayım mı yani demiştim
onlar sürekli sızlanıyordu çünkü. birinin sancıları vardı, biri diğer çocuğunu kayınvalidesine bırakmış ilk defa o da onun için ağlıyordu yani herkesin derdi ayrı sonuçta. ben de bekliyorum içten içe heyacanlıyım tabi ama o ortamda bunu çok belli etmek de istemedim tabi. bir diğeri de onun daha ilk bişey bilmiyor o yüzden böyle sakin demişti akannehir
ben de bu doğum ve sezeryan işi çok zor ve korkunç bişey herhalde dedim. ve tam ameliyathaneye girdiğimde acayip bir korku ve paniğe kapıldımklava:. özer bey de çok şaşırmıştı ne oldu birden bire böyle diye :sm_confused:. hatta sakinleştirici vurdular falan kafamçokkarıştı . yani boş yere panik yapmışım inan hiç korkulacak bişey değilmiş ya. gayt rahat geçti. sonrasında ağrım sızım oldu ama o kadar da olacak tabi. o yüzden gözünüzde çok büyütmeyin. bebeğimi alıp evime dönücem bunun yolu da bu deyin ve içinizi rahatlatın vereliniortak[/QUO
evet canım işte korkutuyorlar insanı.nette falan okuyoruz ya yazılanları illa tedirgin oluyoruz.inşallah ben hazırlanırken oralardan birileri ağlayıp sızlamaz acıdan falan.doğum yapanda olmaz inşallah o ara öyle şeyleri görürsem panik olurum.16.katta herkesi ayrı odada hazırlıyorlardır heralde canım,inşallah görmem sezeryan olanları falan yoksa onlar benide korkutur.
insanın bünyesi ile alakalı bence.bazısı çok acı duyuyor bazısı az.bakalım bizim bünye ne kadar dayanıklı göreceğiz.
doğduktan sonra da sizin gibi gece uykularımız kaçacak.o yüzden bolbol uyuyorum sabah 12 lere kadar kızlar.inşallah sağlıklı doğarlar da tek dert bizim ağrımız sızımız olur
boşver bişey bilmeden gitmek daha iyi inanki.
ben doğum için doktorumu beklerken, bekleme odasında benimle aynı gün sezeryana girecek bayanlar vardı. birkaç tanesi sen ne kadar rahatsın böyle sanki hiç doğum yapacak gibi değilsin dedi. ben de ne yapabilirm oturup ağlıyayım mı yani demiştim
onlar sürekli sızlanıyordu çünkü. birinin sancıları vardı, biri diğer çocuğunu kayınvalidesine bırakmış ilk defa o da onun için ağlıyordu yani herkesin derdi ayrı sonuçta. ben de bekliyorum içten içe heyacanlıyım tabi ama o ortamda bunu çok belli etmek de istemedim tabi. bir diğeri de onun daha ilk bişey bilmiyor o yüzden böyle sakin demişti akannehir
ben de bu doğum ve sezeryan işi çok zor ve korkunç bişey herhalde dedim. ve tam ameliyathaneye girdiğimde acayip bir korku ve paniğe kapıldımklava:. özer bey de çok şaşırmıştı ne oldu birden bire böyle diye :sm_confused:. hatta sakinleştirici vurdular falan kafamçokkarıştı . yani boş yere panik yapmışım inan hiç korkulacak bişey değilmiş ya. gayt rahat geçti. sonrasında ağrım sızım oldu ama o kadar da olacak tabi. o yüzden gözünüzde çok büyütmeyin. bebeğimi alıp evime dönücem bunun yolu da bu deyin ve içinizi rahatlatın vereliniortak
kızlar bütün gün bekledim beşik gelecek diye getirmediler ya.akşama kadar kesin gelecek dediler akşam 9 da armışlar gelemiyoruz diyorlar.pztsi gelecekmiş ama bu yalandan sonra onada güvenemiyorum canımı sıktılar ya
sevinç yarın büyük gün hadi bakalım. doktor dönüşü mutlaka yaz arkadaşım. merak etmeyelim seni. ne dedi. ne zaman yapacak doğumu. bizi mutlaka haberdar et canım.
sevinçcimgetirirler canım sıkma canını sen rahat olki bebekte rahat olsun aklınızda olsun kızlar siz ne kadar stres yaparsanız bu size beyinizde gaz olarak geri dönecek:)annede sıkıntı sterste bebeklerde gaz yapıyomuş ona göre sen doğum telaşı geriliyosun bide istediyin gibi olmayınca bazı şeyler canın sıkılıyo ama daha doğuma var o zzamana kadar hallolur sen doğursanda hallederler onu merak etme benim kızıma hastaneden çıkacağı gün almıştık beşiyini:)
limoncum ne o ebeliyemi merak saldın tatlım:)ee bu kadar düşünrseniz doğumu doğurursun tabi rüyanda benden sana tavsiye bulduğun her fırsatta uyu bak bugünlerini bulmazsın söyleyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?