Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

tamam canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım. ne kadar sıkıntı yapsakta bi şekilde olacak bitecek diyorum kendi kendime öyle düşünmeye çalışlıyorum. ben artık çok dışarıya çıkamıyorum. 87 kilo oldum her yerim ağrıyor. bi görsen şişik şişik dolaşıyorum. bide çok baskı yapıyor benim kızda senin oğlan gibi. sanki çıkacak gibi geliyor. artık doğru düzgün oturamıyorumda hep yatış vaziyetinde. mecbur kalmadıkça kalkmıyorum. son ay zor oluyor diyorlardı inanmıyordum. hakikaten zormuş. rabbim yardımcımız olsun dua ederken hepimiz için dua ediyorum. doktordan gelince konuşuruz yine iyi haberlerle gel tatlım. bakalım bize ne diyecek bu hafta. kendine iyi bak. öpüyorum. çok yakında doruk bebek kucağunda allahın izniyle. herşeyin kolay olması için sana dua edeceğim.

bakalım bu hafta gittiğimizde doktor ne diyecek ona göre son hazırlıklara başlayacağım. kuaföre gideceğim kısmetse. saçlarımıda kestirecektim ama annemler kestirmeme izin vermiyorlar. artık doğumdan sonra. sonra ağda temizlik işimizi halledip hazır bekleyeceğiz. bakalım bu hafta belli olur inş. bizimde.

evet canım geçecek bir şekilde.bende geçen hafta 17 kilo almıştım,1 kiloda bu hafta aldıysam 18 olmuşumdur canım.millet 12 kilo alıyor biz uçtuk.geçen abimiz hanımıda geldi bizle doktora,ordaki hamileleri görünce dedi doktorun bütün hastaları sadece göbeğine kilo almış sen her taraftan şiştin diye.ama ne yapayım yemesem çocuk kilo alamıyor yesem ben çok alıyorum.aman takmıyorum artık veririz elbet.canım allah hepimizi hayırlısıyla ağrısız sızısız kurtarsın.ahmet bey sizede der haftaya yapalım diye canım.çok erken söylemiyor stres yapmayalım diye herlade.
bende saçımı kestireceğim canım gidip bugün vakit bulabilirsem,ben daha öncede kestirmiştim hurafelere inanmıyorum pek.çok uzun saçım kestirmessem epey zahmet çekerim ameliyat olunca çünkü.
canım bu arada beşik gelmedi bekliyorum bugün 2 ye kadar getireceğiz dediler bakalım doğru söyledilermi.

evet hiç aklımdan çıkmıyor ki doğum bir doğursamda rahatlasam. işte öyle böyle zaman geçiyor ama son zamanlar hiç geçmek bilmiyor sanki.

canım banada zaman öyle çabuk geçiyorki şu 1 hafta nasıl geçti de yeni haftaya girdik anlamadım su gibi gidiyor bende zaman.
benimde sabahları miğdem bulanıyor gibi oluyor canım.zaten 2-3 sabahtır uyanıyorum erkenden artık.önce 12 ye kadar uyurdum artık strestenmidir nedir uyuyamıyorum.
geldimi annenler canım bu hafta gelecekti ya gelmiştir inşallah sana yardımcı olur.
bu araa çarşamba günü kar yağacakmış ya doruk kara kış bebeği olacak,karda kışta gideceğiz hastaneye.yazdan beri hep diyordum kar yağarken olur bende medicalin üst katlarından kar yağışını izlerim 2 gün diye.diyorlardı ayağa kalkabilirsen izlersiz.hakkaten de kar yağacak ya inşallah üşüyüp hasta olmayızzz

senin yine iyi 18 almışsın ben 28 kilo aldım benim durumum daha vahim. herkes hiç belli olmuyor diyor ama ben kendimi çok ağır hissediyorum. bide kocaman bir göbek var. sırtım belim çatlıyor ağrıdan. bende kestirmek istiyorum ama annemler kestirme diyor o yüzden doğumdan sonra kestiririm kısmetse. kilolarıda doğumdan sonra vereceğiz inş. ben hamilelikten önce zayıftım o yüzden bir on kilosu kalsa ben razıyım. çok kötü durmaz gibime geliyor. umarım göbek kalmaz. bakalım ahmet bey ne diyecek ben haber veririm sizlere. geçen gittiğimizde hiç bahsetmedi doğumdan. bu gittiğimizde o konuşmasa bile ben soracağım. haftaya 39. haftaya gireceğiz. banada artık alır gibi geliyor. gerçi benim sancım kasılmam ağrım falan hiç yok ama bakalım ne diyecek. seni nstye bağladı mı hiç bani hiç bağlamadı. sezeryan için son muayeneyi nasıl yapıyor acaba.

bende çok uyanıyorum. kafam kazan gibi uyanıyorum. evet canım annem geldi çok şükür artık rahatım. allah razı olsun. beni hiç kaldırmıyor yerimden. çarşamba kar yağacağından haberim yoktu. bizim bebişler kış bebişi olacak. ama olsun şubattan sonra bahar gelecek. yaz geldiğinde bizimkiler bayağı toparlanmış olacaklar. bol bol gezeceğiz onlarla allah nasip ederse. ben hep iyi düşünüyorum. hep diyorum herşey çok kolay olacak. hiç anlamayacağım diye. dikkat edeceğiz kendimize canım. hastalanmamamız lazım. bebişlere bakacağız çünkü .

canım 32,haftalarda medicalde bağlamıştı nts ye boynunda kordon var diye bide az hareket ediyordu ondan.bidaha bağlamadı hiç.son kontrolü de herzamanki gibi yapıyordur heralde ama belki bağlar şimdi ntsye sonson.dopler ulrtasonla ayrıntılı inceleme yapar diye düşünüyorum.heralde sezeryan olacak birine alttan muayene yapmaz dimi canım.çarşambaya anlaşırsak yarın bide gidip medicalin odalarına bakacağım bi dolaşayım içini de sonra yabancılık çekmeyeyim.çıkmışken hastane için çikolata kolanya falanda alırım artık gelenlere tutmaya.gerçi hastane şekeri yaptım ama çikolata da olsun kimse yemezse ben yerim 2 gün orda artık.ay yine kendimimi düşünüyorum ne o durumda bile.,nşallah kolay geçer herşey.bakalım sonda takmayalım diyeceğim ne diyecek.en büüyük isteğim bunu kabul etmesi.kabul ederse artık daha az düşünürüm canım.inşallah eder ya dua et canım.
bence sen artık tekrar söyle gidince sezeryaN istiyorum diye belki unutmuştur normal doğumunu bekliyordur.yoksa artık günü belli eder canım.38 bitince her an doğabilirlermiş çünkü

gözün aydın canım bak annen şimdiden bakmaya başlamış sana.insanın annesi gibisi yok inanki.kimse kimseye annesi gibi bakamaz diye düşünüyorum.benim annemde 9 aydır benden daha meraklı hazırlandı bebeğe.hasta olsam hemen yanıda oldu işlerimi yaptı beni kaldırmadan.kayınvalideler öyle değil canım iyiki annelerimiz var yoksa ben çoook bunalım geçirirdim heralde.annem deli olurken torunum olacak diye kayınvalidem 9 ayda 2 kere evime geldi.hele yatmam gerektiği zamanlar ne aradı ne sordu ben ayağa kalkana kadar.son günlerimde de samsuna gezmeye gitti şimdi gelmiş 3 gün önce gelinim doğuracak diye.ama arayıp sorduğu yok.artık pişkin pişkin hastaneye gelir biz doğuma giderken.valla ben de kayınvalide olacağım bu kadar vurdumduymaz olurmuyum sanmıyorum.her insan o kadar farklı ki ötekinden anlayamıyorum artık insanları

canım bu arada kızının ismi ne olacak gül mü yoksa.hiç demedin canım minik prensesimizin ismini.artık kendi gelecek öğrenelim bizde.bu arada sen ne zaman gideceksin kontrole canım.

bakalım nasıl kontrol edecek seni bende ona göre tedbirli giderim. ama alttan muayene etmez sanırım. ne gerek var sezeryan olacak olursak. bakalım bugün senin herşey netleşecek. bizimde netleştiğinde bende hastane için son hazırlıkları tamamlayacağı. yok ben normal doğum istemediğimi söylemiştim. ama o üzerinde durmadı. çoktan unutmuştur. bu gittiğimde iyice konuşmamız lazım. netleşmesi lazım bu konunun.

hiç kimse insanın annesinin yerini tutamıyor. allah razı olsun onlardan. inşallah bizde annelerimiz gibi birer anne oluruz. kayınvalidem beni arar sık sık ama insanın annesi gibi olamıyor tabi. benimki doğumdan sonra gelir çünkü sırayla gelsinler istiyorum. ben yalnız kalmayım evde diye. hem ben iyice toparlanıncaya kadar yanımda birileri olsun. annelerimizin eksikliğini göstermesin rabbim.

canım bu arada kızının ismi ne olacak gül mü yoksa.hiç demedin canım minik prensesimizin ismini.artık kendi gelecek öğrenelim bizde.bu arada sen ne zaman gideceksin kontrole canım.

kızımın ismini yaren düşünüyoruz canım. eğer yüzünü gördüğümüz zaman değiştirmezsek. ben çarşamba-perşembe-cuma yada c.tesi gideceğim. tam günü belli değil eşimin işlerine bağlı canım. ama ben çok daraldım. bir an önce gitmek ve şu doğum konusunu konuşmak istiyorum. eşimin uygun olsa bugün bile gitmek istiyorum. çok sabırsızlanıyorum. kafamdaki belirsizlik beni tedirgin ediyor.

çok güzel isim canım yaren bence. tabi size kamış kızını görğnce belkş aklına başka biişey geliverir.
canım evet belirsizlik insanı çok huzursuz ediyor.öğrenince de bi korku sarıyor insanı heyecanla karışık ama netleştir artık beynini ona göre hazırla canım.sen gidene kadar bizim doruk bey olacak canım.belki biz hastaneden bile çıkmış olacağız kısmetse.ama haber ver bana senin ne zaman olacak diye canım.bende sana doğumun nasıl geçtiğini msj atarım artık nete giremem o zaman.
evet canım anne gibisi yok.iyi yine senin kayınvaliden de arıyormuş bakacak allah razı olsun yinede o kadar düşünmesi yeter.benimki bende kalsın gelip diyor ama ben sevince yemek yapamam o herşeyi yemez,ben bebeğe bakamam kucağıma bile almam küçükken diyor.e bu nasıl bakmak zaten onları yapabilsem kimsede kalmam gelir evimde kalır kendi kendime bakarım.laf olsun işte gelim doğrurdu çağırdım gelmedi diyecek sonrada.allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyorum canım hep,ben kendime de bakarım yeterki kötülükleri de dokunmasın da iyilikleri de gerekmeza napalım

canım unutmuştu o senin sezeryan istediğini.benim küçük defterime 2 hafta oldu yazalı arkasına yazmıştı sezeryan olacak diye.canım bugünde hızla geçiyor beşiğimde daha gelmedi.daha saçımı kestirmeye de gideceğim.ben bu zamana yetişemiyorum canım ya akşamada doktora gideceğiz.yarın hastane falan derken hemen çarşamba gelecek.inşallah herşeyi yetiştiririz sonra aklımda kalmaz şunu yapamadım bunu yapamadım diye

kısmet canım isim konusunda kararsızız ama yaren ağır basıyor. belirsizlik daha can sıkıcı. en azından günü belli olsa kendimi hazırlayacağım. gün belli olduğunda ben sana haber vereceğim canım. konuşuruz tatlım. ben merak ederim seni. hele sen bir atlat doğumu iyileş ben seni ararım tatlım o zamana kadar ben doğurmamış olursam tabi kayınvalide konusuna gelince benimki o kadar değil ama annemin yerinide tutmuyor tabi. sen bu konulara hiç takılma. boşver doruk geliyorrrrrrrrrrrrrrr onun hayalini kur. ne güzel yolun sonuna geldik tatlım. allahın izni ile kucağımıza alacağız.

kesin unuttu benim sezeryan istediğimi zaten o zaman konuştuğumuzda kendini şartlama demişti. normal yapalım demeye getirmişti. ama ondan sonra hiç konuşmadık bir daha o yüzden benim defterde hiç bişey yazmıyor. saat iki oldu hala beşiği getirmediler yani. dur bakalım biraz daha bekle belki getirirler. yarın hastaneyi gezersen banada yazarsın fiyat vs. onlarıda konuşursan yazarsın tatlım. bende merak ediyorum. ona göre tedbirli gideriz. yetişirsin tatlım merak etme. hepsi olur. daha yarın var. hepsi halledilir.

selam kızlar, nasılsınız.
sevinçcim bugün son kontrolüne gideceksin sanırım
hadi hayırlısı olsun.
geçmişi çok okuyamadım. herkes iyi sanırım.
limoncum yaren çok güzel biri isim gerçekten.
benim de kızım için düşündüğüm isimler arasındaydı
ama babası ilayda naz da ısrar edince kıramadım onu.
ama ilaydaya da alıştım artık, seviyorum yani.

kızlar benim maviş prensesim yürüyor artık
darısı sizlerin başına inşallah. sizler de bu duyguları yaşayacaksınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…