Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

iyiyiz canım. sen nasılsın? biz sevinçle bu son günlerde iki korkak birbirimize moral vermeye çalışıyoruz. sevinç için zaman artık daha kısa. bugün büyük gün. bakalım bizim kız ne durumda. ne diyecek doktor amcası. benide haftaya alır gibime geliyor ama bakalım ne diyecek. yaren ismini bende çok seviyorum ama bakalım ne olacak. en son hastaneden eve geldiğimizde karar vereceğiz sanırım. ahmet beyde soruyor ismi belli oldu mu diye bende karar veremiyoruz dedim. oda bende kızımın nüfus cüzdanını çıkarmaya gidene kadar karar verememiştik diyor. bizimde öyle olacak galiba. :roflol::roflol::roflol::roflol:

maviş prensese maşallah nazar değmesin. erkenden başlamış yürümeye. artık arkasından gezerken daha çok yorulacaksın. rabbim bizlerede kısmet etsin inş. bizde görelim yürüdükleri günleri allahın izniyle.

ben kaçayım kızlar. banyo yapmak istiyorum. çok terliyorum. sıkıntılar basıyor. sonrada çarşıya gitmek istiyorum. çantamızda bebek bezimiz eksik ve kendim için hasta bezi almam onuda çantaya koyayım. kapatayım çantaları hazır olsun.

ayy geçmişi okuyum dedim nasıl kaynatmışsınız:) maşallah bizim korkusuz anne adaylarına hiç korkmuyolar:)

iyim limoncum sen nasılsın tatlım annende geldi ohh sür vallahi keyfini bu arada yaren ismi çok güzelmiş adı her ne olursa olsun sağlıkla gelsin anne ve babasına rabbim ismiyle uzun sağlıklı bi ömür versin hem senin kızına hemde sevincin doruk paşasına

saol sevinçcim ecrini tatlı bulmuşsun teyzesi biliyorum rabbbime şükür sorunu yok ama bazı şeyler için kronolojik ayını beklememiz gerekecek galiba hayırlısı olsun sağlıklı olsunda zamanla yapar herşeyi

ayy bende hamile kalınca kestirmemişti kayınvalidem saçımı bide 40 çıkana kadar bekledik saçlarım belime kadardı limoncum sende galiba bekleyeceksin ben aslında bu tür şeylere inanmam ama kestircem diyince kayınvalidem sürekli bekle dedi bende hani onunla inatlaşırmış gibi olmasın diye kestirmedim

bu arada maviş yürüyomuş annesi çok sevindim maşallah gerçekten epeyi erken yürüyo ilayda darısı benim tontişimin başına inş

sevinçcim seninde iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz canım gelince bizi bilglendir ne işin varsa kuaförde git bugün hallet ohhh çarşambayada doruk bey aramızda:)

son hazırlıklarını tamamla artık limoncum sende kızlar bende çok kilo almıştım ama sadece 6 buçuk ay hamile kaldım 9 ay olsaydı ne olurdu bilmem:) şaka bi yanada bendeki ödemdi ve halada var 1 seneye kadar oluyomuş preklampsi geçiren bazı annelerle konuşuyoruzda hepsi çok uzun zaman içinde vermişler ben 38 giyerim normalde hastanedeyken 40 numara terlik bide ayağım girmedi o denli şişmiştim

ayy ammada konuştum haa neyse kızlar kendinize dikkat edin hazırlıklarınızı bitirin bekleyin meleklerinizin gelmesini:)

son günlerde böyle olmanız çok normal canım.
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
ben de çok korkuyordum ama bir şekilde atlattık, sizler de atlatacaksınız inşallah.
evet sevinç bugün güzel haberlerle gelir inşallah. seninki de haftaya olur büyük ihtimalle.

yaren çok güzel canım. yani karar sizin ama sana can yoldaşı olur ömrün boyunca
yaren dost, can yoldaşı demek diye biliyorum. ismiyle yaşar inşallah.
ilayda da su perisi demek. babası bi de naz ekledi bir nazlı ki sorma.
kişiler isimlerinin özelliklerini çom taşıyormuş öyle derler.
umarım büyüdükçe bu nazı biraz azalır en azından bize karşı nazlı olmaz zemuszemus

teşekkürler teyzesi, biz de şaşırdık evet :1shok:
bu kadar erken beklemiyorduk, evet sürekli peşindeyim kaydirigubbakcemile
çok dikkatli olmak lazım kafamçokkarıştı
daha çok yeni gerçi ama insan çok duygulanıyor ya senağlama
Allah nazarlardan korusun yavrumu
darısı sizlerin başına inşallah :Saruboceq:.

bu arada maviş yürüyomuş annesi çok sevindim maşallah gerçekten epeyi erken yürüyo ilayda darısı benim tontişimin başına inş

çok teşekkürler canım
inşallah en kısa zamanda darısı başına
benimki biraz aceleci çıktı
sen sakın endişelenme fisfisfis
ecrinin durumu özel zaten
ama herşeyden önemlisi sağlığı annesi
ve çok sağlıklı maşallah benim keltoşum alkisalkisalkis

ayy geçmişi okuyum dedim nasıl kaynatmışsınız:) maşallah bizim korkusuz anne adaylarına hiç korkmuyolar:)

ya evet sevinç ve ben doğurana kadar başınızı çok ağrıtacağız. hiç korkarmıyız. hiç korkmuyoruz. korkmak mı oda ne ? alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

çok şükür canım artık rahatım yemeği temizliği bulaşığı vs. herşeyi o hallediyor. bana hiç bişey elletmiyor allah razı olsun. amin canım sağlıkla kavuşalım meleklerimize. rabbim hepimizin kuzucuklarını korusun.

benimde öyle olacak galiba. kestirme diyorlar bende kestirmiyorum. ama çok güçsüzleşti saçlarım. kestirmem lazım ama 40 ı çıkana kadar kestiremeyeceğiz galiba.

amin canım. darısı önce senin tontişin sonrada bizimkilerin başlına. ayyyyyyy ne komik oldum dimi daha çocuğu doğuramadım bide yürüdüğünü düşünüyorum. :roflol::roflol::roflol:

ben çok fazla kilo aldım. çünkü kontrollü yemedim kendime kızıyorum. keşke dikkat etseydim. abur cubur çok yedim. benimde ellerim ayaklarım şiş şiş. tombik tombik oldu. ellerimi bir görsen erkek eli gibi. önceden ne zarif uzun uzun incecik parmaklarım vardı. hey gidi günler :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…