- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.241
kızlar beşiği getirdiler sildik annnemle şimdide gidip saçımı kestireyim sonra grsz öptümm hepinizi
ayy ammada konuştum haa neyse kızlar kendinize dikkat edin hazırlıklarınızı bitirin bekleyin meleklerinizin gelmesini:)
son günlerde böyle olmanız çok normal canım.
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
ben de çok korkuyordum ama bir şekilde atlattık, sizler de atlatacaksınız inşallah.
evet sevinç bugün güzel haberlerle gelir inşallah. seninki de haftaya olur büyük ihtimalle.
yaren çok güzel canım. yani karar sizin ama sana can yoldaşı olur ömrün boyunca
yaren dost, can yoldaşı demek diye biliyorum. ismiyle yaşar inşallah.
ilayda da su perisi demek. babası bi de naz ekledi bir nazlı ki sorma.
kişiler isimlerinin özelliklerini çom taşıyormuş öyle derler.
umarım büyüdükçe bu nazı biraz azalır en azından bize karşı nazlı olmaz zemuszemus
teşekkürler teyzesi, biz de şaşırdık evet :1shok:
bu kadar erken beklemiyorduk, evet sürekli peşindeyim kaydirigubbakcemile
çok dikkatli olmak lazım kafamçokkarıştı
daha çok yeni gerçi ama insan çok duygulanıyor ya senağlama
Allah nazarlardan korusun yavrumu
darısı sizlerin başına inşallah :Saruboceq:.
seviiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnçççççççç nerdesin çok merak ediyorum seni arkadaşım. gittin mi doktora. ne dedi. hadi gel. çatladım meraktan.
canımmm gittim geldim son 36 saate girdik canım kısmetse çarşamba günü saat 11 gibi doruk bey doğacakkkk
canımmm gittim geldim son 36 saate girdik canım kısmetse çarşamba günü saat 11 gibi doruk bey doğacakkkk
canım hayırlısı olsun. başka ne dedi konuştun mu herşeyi. doruk nasılmış. hadi anlat bak çatladımmmmmmmmmmmm.
muayene üzreti nasıl ahmet yılmazın
canım normal ultrasonla muayene etti plasentası çok yaşlanmış dedi suyuda epey azmış nırmal isteseydin hemen bu akşam suni sancı vererek alırdım çocuğu dedi canım.ama sezeryana çarşamba anlaştık.sabah 9 da orda olacakmışım 1 tüp kan alıp 14.kata yollayacaklarmış 11 gibi yaparız dedi.ben ameliyattan çok sondadan korkuyorum takılmasa olurmu dedim olur tabi ama çok zahmet çekersin dedi.ameliyattan sonra hemen ayağa kalkman gerekir tuvalete dedi,bayıltınca takamazmış çocuğa narkoz giderse yoğun bakıma almamız gerekir biz elimizde bıçakla bekliyoruz hemen bayıldığın gibi bebeği almamız gerekiyor dedi.ha ayılınca takılsın dersen oda olmaz çünkü ondan sonrada kan gövdeyi götürüyor takamazlar dedi canım.bende kararsız kaldım ablam taktır ayağa kalkamazsın hemen zahmet çekersin diyor bende çok korkuyorum bilmem ne olacak.ahmet bey çok güzler yüzlüydü espriler falan yaptı her soruyu cvpladı.kiloların sana hatıra kalsın falan dedi.içimi rahatlattı biraz canım ama allah göstermesin çocuk bir gece kordonunun üstüne yatıp sıkıştırıp boğulabilirmiş sonra yapacağımız hiçbirşey kalmaz biran önce alalım dedi işte canım tedirgin oldum bende.çarşamba gelse de sağ salim alabilsek kucağımıza canım
doruk 3 kilo anca olmuş teyzesi.işte plesantası yaşlanmış heran doğum da başlayabilirmiş heralde o yüzden kilo da alamıyor artık en iyisi bir an önce sezeryan olmak canım.kalp atışlarını dinledi şuan iyiymiş sorun yok ama tek sorun susuzluk canım inşallah 2 gün daha bişey olmaz korktum valla.ama ahmet bey çok neşeli neşeli konuştu ne bileyim onun yanında güvende hissediyorum kendimi doktoruma güveniyorum canım inşallah herşeyin iyisi güzeli olur hepimiz için.ben artık saat sayıyorum darısı başına.bu arada ücretler değişmemiş özel odada kalırsan günlük 150 tl falan dedi sezeryanda 500 işte toplam 800 falan olacak canım
canı aklına hiç kötü şeyler getirme ne kaldı doğuma sol tarafına yat tatlım. yorma kendini. bol bol dinlen. canım inş. ben gittiğimdede neşeli olur. bence doruğun kilosuda iyi tatlım. rabbim inş. bol bol süt verir bize. doğduktan sonra bol bol kilo alırlar. ücret konusunada sevindim. umarım benim zamanıma kadarda değişmezde birde onu düşünmeyiz.
artık buay değişmez canım ücretler heralde. canım herkesin duasına çok ihtiyoacım var dua edinde herşey kolayca olup bitsin.evet bi diyorum söylenenleri dinleyeyim taktırayım sonra çok sancım olur zahmet çekrim bide diyorum çok korkarım ya nasıl taktıracağım.ahmet beyede dedim ben sezeryandan çok sondadan korkuyorum diye güldü.hastanede zorla hiçbirşey yapamazlar istemessen istemiyorum doktorumla konuştum de yeter dedi ama sonrasında ne yaparım canım bilmiyorum ayağada kalkamam heralde ya ablamlara işkence edeceğim sürgü falan koyacaklar bilmiyorumki nasıl bir acı sancı olacak.düşüneceğim son ana kadar ogün çok korkak olursam taktıramam heralde karar veremiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?