Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ayy ammada konuştum haa neyse kızlar kendinize dikkat edin hazırlıklarınızı bitirin bekleyin meleklerinizin gelmesini:)

konuşun konuşun bizlerin konuşmaya ihtiyacı var çenemiz düştü bizim. hazırlıkları bitirip bekleyelim bebişleri bakalım bize ne diyecek doktor amcamız.

ilayda naz ismide çok güzel bende sude naz nisa naz gibi bişeyler olsun istiyorum. naz ismini çok seviyorum ama tek başınadasöyleyişi çok garip geliyor. bakalım en son kararımız ne olacak..
maviş prensesimizi allah nazarlardan korusun inş. annesi. maşallah

benim kız hiç rahat durmuyor ya canımı nasıl acıyor. artık tekme mi atıyor. eliyle mi ittiriyor poposunu mu dayıyor bilmiyorum. sürekli hareket. canımı acıtıyor nasıl ittirdikçe. bide hep uyanık sanki hiç uyumuyor hep tepişiyor.

randevu aldım ahmet yılmaza bakalım ne çıkacak sonuclar çok korkuyorum adetim 15 gün gecti tes negatif çıktı niye bukadar gecikti anlamadım kist falan yoktur insallah

seviiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnçççççççç nerdesin çok merak ediyorum seni arkadaşım. gittin mi doktora. ne dedi. hadi gel. çatladım meraktan.

canım normal ultrasonla muayene etti plasentası çok yaşlanmış dedi suyuda epey azmış nırmal isteseydin hemen bu akşam suni sancı vererek alırdım çocuğu dedi canım.ama sezeryana çarşamba anlaştık.sabah 9 da orda olacakmışım 1 tüp kan alıp 14.kata yollayacaklarmış 11 gibi yaparız dedi.ben ameliyattan çok sondadan korkuyorum takılmasa olurmu dedim olur tabi ama çok zahmet çekersin dedi.ameliyattan sonra hemen ayağa kalkman gerekir tuvalete dedi,bayıltınca takamazmış çocuğa narkoz giderse yoğun bakıma almamız gerekir biz elimizde bıçakla bekliyoruz hemen bayıldığın gibi bebeği almamız gerekiyor dedi.ha ayılınca takılsın dersen oda olmaz çünkü ondan sonrada kan gövdeyi götürüyor takamazlar dedi canım.bende kararsız kaldım ablam taktır ayağa kalkamazsın hemen zahmet çekersin diyor bende çok korkuyorum bilmem ne olacak.ahmet bey çok güzler yüzlüydü espriler falan yaptı her soruyu cvpladı.kiloların sana hatıra kalsın falan dedi.içimi rahatlattı biraz canım ama allah göstermesin çocuk bir gece kordonunun üstüne yatıp sıkıştırıp boğulabilirmiş sonra yapacağımız hiçbirşey kalmaz biran önce alalım dedi işte canım tedirgin oldum bende.çarşamba gelse de sağ salim alabilsek kucağımıza canım

canım hayırlısı olsun. başka ne dedi konuştun mu herşeyi. doruk nasılmış. hadi anlat bak çatladımmmmmmmmmmmm.

doruk 3 kilo anca olmuş teyzesi.işte plesantası yaşlanmış heran doğum da başlayabilirmiş heralde o yüzden kilo da alamıyor artık en iyisi bir an önce sezeryan olmak canım.kalp atışlarını dinledi şuan iyiymiş sorun yok ama tek sorun susuzluk canım inşallah 2 gün daha bişey olmaz korktum valla.ama ahmet bey çok neşeli neşeli konuştu ne bileyim onun yanında güvende hissediyorum kendimi doktoruma güveniyorum canım inşallah herşeyin iyisi güzeli olur hepimiz için.ben artık saat sayıyorum darısı başına.bu arada ücretler değişmemiş özel odada kalırsan günlük 150 tl falan dedi sezeryanda 500 işte toplam 800 falan olacak canım

muayene üzreti nasıl ahmet yılmazın

canım ahmet beu-yden ben çok memnun kaldım bakalım çarşambada sezeryan yapacak inşallah ameliyatından da memnun kalırım.çok iyi bir doktor canım sorduğun her soruya net cvp alabilirsin.özel muayenesi 100 lira ama gayet güzel ilgileniyor.hadi bakalım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin ve yeni bir bebiş gelir

canım senin için dua edeceğim. çarşamba günü saat 11 gibide dua okurum. allah hepimizin yardımcısı olsun. sonda konusunda söylenenleri dinlemeliyiz canım. sonuçta kendi rahatımız için taktıralım ne yapalım. en doğrusu bu. rabbim kuzucuklarımızı korusun canım. çarşambaya ne kaldı. inş. herşey geçecek hayırlısı ile. yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun. her acı unutulur.

canı aklına hiç kötü şeyler getirme ne kaldı doğuma sol tarafına yat tatlım. yorma kendini. bol bol dinlen. canım inş. ben gittiğimdede neşeli olur. bence doruğun kilosuda iyi tatlım. rabbim inş. bol bol süt verir bize. doğduktan sonra bol bol kilo alırlar. ücret konusunada sevindim. umarım benim zamanıma kadarda değişmezde birde onu düşünmeyiz.

artık buay değişmez canım ücretler heralde. canım herkesin duasına çok ihtiyoacım var dua edinde herşey kolayca olup bitsin.evet bi diyorum söylenenleri dinleyeyim taktırayım sonra çok sancım olur zahmet çekrim bide diyorum çok korkarım ya nasıl taktıracağım.ahmet beyede dedim ben sezeryandan çok sondadan korkuyorum diye güldü.hastanede zorla hiçbirşey yapamazlar istemessen istemiyorum doktorumla konuştum de yeter dedi ama sonrasında ne yaparım canım bilmiyorum ayağada kalkamam heralde ya ablamlara işkence edeceğim sürgü falan koyacaklar bilmiyorumki nasıl bir acı sancı olacak.düşüneceğim son ana kadar ogün çok korkak olursam taktıramam heralde karar veremiyorum ya

canım yarında hastaneye gidip gezmek istiyorum bi göreyim odaları falan ahmet beyde git senin için daha iyi olur dedi.odanıda ayırtabilirsin dedi giderim yarın heralde canım.ordanda çikolata falan yaptırtırım.bu arada gece 12 den sonra bir yudun dahi su bile içme dedi canım.ağzıma hiçbirşey sürmemem gerekiyormuş.canım valla çok heyecan verici bişey ya hem korkuyorum hemde çok heyecanlıyım anlamadım

bence taktır tatlım doğru olan bu gibi görünüyor. bizim rahatımız için sonuçta ameliyattan sonra ağrı sancı olacak. o zaman pişman olmayalm neden taktırmadık diye tatlım. biz gözümüzü karartıp taktıralım.

kapı süsümüde taktım bu akşam bakın beğenecekmisiniz

Eklentiler

• $Görüntü014.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…