- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.261
canım yarında hastaneye gidip gezmek istiyorum bi göreyim odaları falan ahmet beyde git senin için daha iyi olur dedi.odanıda ayırtabilirsin dedi giderim yarın heralde canım.ordanda çikolata falan yaptırtırım.bu arada gece 12 den sonra bir yudun dahi su bile içme dedi canım.ağzıma hiçbirşey sürmemem gerekiyormuş.canım valla çok heyecan verici bişey ya hem korkuyorum hemde çok heyecanlıyım anlamadım
bence taktır tatlım doğru olan bu gibi görünüyor. bizim rahatımız için sonuçta ameliyattan sonra ağrı sancı olacak. o zaman pişman olmayalm neden taktırmadık diye tatlım. biz gözümüzü karartıp taktıralım.
buda beşiğimizzzz
hadi hayırlısı tatlım çok iyi anlıyorum seni. senin için dua edeceğim. bakalım yarın yine konuşuruz git dolaş hastaneyi bakalım nasıl. odanıda ayırtmak iyi olur. çok az kaldı yolun sonuna geldik arkadaşım.
öyle düşünüyorum canım ama bakalım son an korkudan vazgeçmessem artık o an vazgeçebilirim korkudann
evet canım 9 ayın emeğini alalım kuacaklarımıza.artık yeni bir hayat başlayacak ve o hayat çok daha güzel olacak canım yeterki sağlıcakla doğsunlar kuzucuklarımızzz
canım çıkıyorum eşim geldi yemek yapıp yiyelim.yarın görüşürüz öptümmmm
selam arkadaslar ben daha yeni üyelerdenim çok korkuyorum ahmet yılmaza randevu aldım bakalım nasıl gececek 10 aylık evliyim hiç korunmadığım halde hamile kalamadım çok üzülüyorum adetim 14 gün gecikti dün akşam jimerde kan testi yaptırdım negatif çıktı dünya basıma yıkılmış gibi hissettim niye 14gün gecikti test negatif çıktıysa anlam veremiyorum
sen neresindesin bursanın kac aylık hamilesin bi defa gittm doktora hersey normal dedi bakalım nolucak vajinal ultrasonlada bakarmı acaba
arkadasım ordamısın
tesekkür ederim canım bursanın neresinde oturuyorsun ben ertuğrulkentteyim jimer nasıl bi hastanes
ben de balıkesirliyimn ama evlendim ve buraya yerlestim bende tanımıyorum doktorları bilşmiyorum kim daha iyyi senden hiç bi farkım yok 10aydır oturuyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?