Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

hadi hayırlısı tatlım çok iyi anlıyorum seni. senin için dua edeceğim. bakalım yarın yine konuşuruz git dolaş hastaneyi bakalım nasıl. odanıda ayırtmak iyi olur. çok az kaldı yolun sonuna geldik arkadaşım.

öyle düşünüyorum canım ama bakalım son an korkudan vazgeçmessem artık o an vazgeçebilirim korkudann

evet canım 9 ayın emeğini alalım kuacaklarımıza.artık yeni bir hayat başlayacak ve o hayat çok daha güzel olacak canım yeterki sağlıcakla doğsunlar kuzucuklarımızzz

selam arkadaslar ben daha yeni üyelerdenim çok korkuyorum ahmet yılmaza randevu aldım bakalım nasıl gececek 10 aylık evliyim hiç korunmadığım halde hamile kalamadım çok üzülüyorum adetim 14 gün gecikti dün akşam jimerde kan testi yaptırdım negatif çıktı dünya basıma yıkılmış gibi hissettim niye 14gün gecikti test negatif çıktıysa anlam veremiyorum

slm canım.hoşgeldin aramıza. ne zaman gideceksin randevun bugün mü? adetin neden gecikti onu en iyi doktor bilecek tatlım. bakalım ne diyecek. muayeneden sonra belli olur. daha önce muayene oldun mu canım. bazen bebek olmamasının sebebi strestende kaynaklanabiliyor. sıkıntı yapma tatlım. umarım en kısa zamanda hamile kalırsın. bakalım doktor ne diyecek.

günaydın kızlar. gerçi öğlen oldu ama. artık geceleri uyuyamıyorum. gündüzde bu saatlere kadarda uyuyorum sonra.

sen neresindesin bursanın kac aylık hamilesin bi defa gittm doktora hersey normal dedi bakalım nolucak vajinal ultrasonlada bakarmı acaba

sen neresindesin bursanın kac aylık hamilesin bi defa gittm doktora hersey normal dedi bakalım nolucak vajinal ultrasonlada bakarmı acaba

cnm ben dokuz aylık hamileyim son 15 güne girdik belki daha az. doktor sorun yok dediyse endişelenme bakalım ahmet bey ne diyecek. belki eşinle ilgili bir sıkıntı vardır. yada daha zamanı vardır. stres yapma tatlım. ben hamile kaldıktan sonra gittim ahmet bey'e. vajinal bakar diye tahmin ediyorum. çünkü karından ultrasonda çok net görünmüyor diye biliyorum vajinal bakması daha doğru olur herhalde.

tesekkür ederim canım bursanın neresinde oturuyorsun ben ertuğrulkentteyim jimer nasıl bi hastanes

canım biz nilüferdeyiz. ama bursanın yerlisi değiliz tatlım. eşimin işi sebebi ile buradayız. bursayı pek bilmiyorum. bir tek bildiğim doktor ahmet bey. gittiğim hastanede medical park. o hastaneyide doğumda tecrübe edeceğiz kısmetse. jimeri bilmiyorum tatlım diğer bursalı arkadaşlar geldiğinde sana bu konuda daha yardımcı olacaktır canım.

ben de balıkesirliyimn ama evlendim ve buraya yerlestim bende tanımıyorum doktorları bilşmiyorum kim daha iyyi senden hiç bi farkım yok 10aydır oturuyorum yani

ben de balıkesirliyimn ama evlendim ve buraya yerlestim bende tanımıyorum doktorları bilşmiyorum kim daha iyyi senden hiç bi farkım yok 10aydır oturuyorum yani

canm bn ahmet bey'den çok memnun kaldım. sende memnun kalırsın inş. canım. diğer arkadaşlar bu konuda sana daha çok yardımcı olacaklardır arkadaşımmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…