- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.281
iyim limoncum küçük hanım tepemde şu anda üstümü çekiştiriyo oyun istiyo o yüzden ben çıkıyorum bugün uyutunca gelecem bi ara öpüyorum hepinizi
Kızlar merhaba giremedim epeydir...geçmişi okuyup gelicem bi ara yine...biz iyiyiz,Elif büyüyor,her gün gözlemliyorum bunu,gülücükler,agular,çok heyecan verici.Hepinizi öpüyorum,görüşmek üzere...
mrb canım. evet uzun zamandır gelemiyordun. bebişler olunca fırsat bulamıyorsunuz sanırım. maşallah elife annesi. allah bizlerede nasip etsin inş. bizde seni ve kızını kocaman öpüyorzzzzzzzzzz. görüşürüz.
merhaba limonncum...son haftalara girdin heyecan doruktadır şimdi kaydirigubbakcemile3 sevinç yarın kucağına alıcakmış bebişini,ne güzel...Allah sağlıklı,rahat bi operasyon nasip etsin,ona da sana da ...sen normalmi doğurucaksın?neye karar verdin?geçmişte buna dair bişey okumadım ya da atladım...ama çok kilo almışsın herhalde....sıkma canını sakın bu konuyla ilgili..zaten ilk 15 günde yaklaşık 8-10 kilo vericeksin :dance: hem doğum hem emzirme yüzünden..sonra da koşturmacayla verirsin merak etme...ben 17 kilo almıştım,son 6 kilo kaldı fazlalık...onu da önümüzdeki 3-4 ayda verirsem yeter...çok fazla emziremiyorum sütüm az,emzirsem daha çok verirdim eminim...gerçi ben çok kan kaybettim ondan da çabuk verdim sayılır..neyse kilo falan çok önemli değil bebeklerimiz sağlıklı olsun biz sağlıklı olalım yeter güzelim.çok öpüyorum seni...
canım normal ultrasonla muayene etti plasentası çok yaşlanmış dedi suyuda epey azmış nırmal isteseydin hemen bu akşam suni sancı vererek alırdım çocuğu dedi canım.ama sezeryana çarşamba anlaştık.sabah 9 da orda olacakmışım 1 tüp kan alıp 14.kata yollayacaklarmış 11 gibi yaparız dedi.ben ameliyattan çok sondadan korkuyorum takılmasa olurmu dedim olur tabi ama çok zahmet çekersin dedi.ameliyattan sonra hemen ayağa kalkman gerekir tuvalete dedi,bayıltınca takamazmış çocuğa narkoz giderse yoğun bakıma almamız gerekir biz elimizde bıçakla bekliyoruz hemen bayıldığın gibi bebeği almamız gerekiyor dedi.ha ayılınca takılsın dersen oda olmaz çünkü ondan sonrada kan gövdeyi götürüyor takamazlar dedi canım.bende kararsız kaldım ablam taktır ayağa kalkamazsın hemen zahmet çekersin diyor bende çok korkuyorum bilmem ne olacak.ahmet bey çok güzler yüzlüydü espriler falan yaptı her soruyu cvpladı.kiloların sana hatıra kalsın falan dedi.içimi rahatlattı biraz canım ama allah göstermesin çocuk bir gece kordonunun üstüne yatıp sıkıştırıp boğulabilirmiş sonra yapacağımız hiçbirşey kalmaz biran önce alalım dedi işte canım tedirgin oldum bende.çarşamba gelse de sağ salim alabilsek kucağımıza canım
slm kızlar ancak eve gelebildim bugün ya.açarşıda işlerimi hallettim medical parkı gezdik boş oda yoktu yarına ayarlayacaklar kısmetse.güzel ve sıcak biryerdi kızlar.sonda konusunda son kararımı verdim ve taktırmak istemiyorum kızlar.şimdiden tansiyonum yükselmeye başladı ellerim falan şişmeye başladı onuda düşünürsem orda tansiyorum firlayabilir.10-11 olan tansiyorum akşamdan beri çıkışta en son 13,5 e kadar çıktı inşallah çok çıkmaz.sonda olmayınca stres yapmıyorum gibi geliyor ama beynim istemeden yapıyor galiba.başımda ağrımaya başladı,böyle giderse bu gece anneme gidip orda kalabilirim.zaten karda bastırdı kızlar yarın sabah nasıl gideceğiz bilmiyorum bakalım karda kışta.
kızlar benim için dua edin ahmet bey 11 e gelmeden beni sezxeryana alır gibime geliyor.inşallah sorun çıkmaz şimdiden içim bir tuhaf.inşallah herşey yolunda gider ve normal bir doğum geçiririm kızlar.inşallah oğluşumda sağlıcakla doğar dualarınızı esirgemeyin öpüyorum hepinizi kocaman.allaha emanet olun
canım benim allah yardımcın olsun inş. kolay olur herşey hiç anlamadan atlatırsın. senin için dua edeceğim güzelim. bi şekilde olacak hepsi geçecek tatlım. hayırlısı yarın akşam bu saatlerde ağrın acın bile dinmiş olacak güzelim. allaha emanet ol güzelim.
teşekkür ederim canım inşallah fazla ağrım sızım olmaz ve ameliyat güzel geçer canım.allah yardımcım olsun artık alnımıza ne yazıldı ise o olacak.inşallah güzel şeyler yazılmıştır.bide inşallah oğluşum çoook tatlı bir bebektir bakalım hayalimdeki gibimi olacak.inşallah bu akşam uyuyabilirim canım.yarın akşamada iyileşmiş olurum inşallah
inşallah tatlım herşey güzel olacak böyle motive et kendini. bütün bebişler tatlı güzelim. melek onlar eminim şirin bir oğlun olacak. bu akşam uyuman biraz zor olur heyecandan. ama yarın bol bol dinleneceksin. inş. yarın bu saatler ohhhhhhh demiş olacaksın. sırayı bana bırakacaksın.
evet canım ben atlatayım da sıra size gelsin canım.artık sırayla olacaklar yapılacak bişey yok sadece dua edelim de herşey kolay olsun canım.bazılarının zor bazılarının kolay oluyor allah bizede kolay olanını nasip etsin.canım medicalde walless varsa bilgisayarı götürüler perşembe akşamı yazarım ben size nasıl geçtiğini ama varmıdır bilmiyorum.yada perşembe msj çekersen telefonuma cvp yazarım sana.inşallah sende bende hayırlısı ile atlatacağız ve herşey güzel olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?