- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.301
almadık yaprakcım limonda uğramamış bugün oda iyidir inş sen nasılsın mavi şeker nasıl geziyomu evde pıtır pıtır ayy bembeyaz bi bursa ama ben karıda kışıda sevmiyorum bi an önce bitsede çocukları alıp çıkabilsek dışarı cuma günü ecrini yeşim hanıma götürmeyi düşünüyodum nasıl yapcaz bilmem inş yarın biraz hava açarda götürürüm bende
yaprakcım yakaladım seni napıyosun hiç denk gelmiyoruz kaç gündür bu arada bişey sorcam ilaydanın kulaklarını deldirmeyi düşünüyomusun eim tututrmuş deldirelim diye bende en az 2 yaşına girsin dedim
Kızlar ben pazar günü genel anestesi ile sezeryan olucam bugün Ahmet beyle öyle karar aldık dua etmeyi unutmayın limoncum belki sende olursun pazar?
Kızlar ben pazar günü genel anestesi ile sezeryan olucam bugün Ahmet beyle öyle karar aldık dua etmeyi unutmayın limoncum belki sende olursun pazar?
alm kızlar sevinç doruğu kucağına aldı artık. umarım kolay bir doğum olmuştur. bende tel nosu var ama bir kaç gün geçsin öyle arayacağım . arayıp rahatsız etmek istemiyorum. biraz kendine gelsin ağrısı acısı geçsin öyle arayacağım.
bakalım canım. benim için ne karar verecek. hakkımızda hayırlısı olsun umarım kolay bir doğum olur. rabbim yardımcımız olsun.
yaprakcım yok daha gelen dişleri henüz yarın gidiyoruz yeşim teyzeye 11e 10 kala aldım randevuyu ne diyecek bakalım gerçi dün gecede telefonla aradım ecrinin eline çay döküldü yüreyim ağzıma geldi gene oruçlu olduğum için erkenden demledim çayı eşimde tutturdu ben hemen içecem diye bende beş dakka bekle namazımı kılayım ben ecrini alırım sen içersin dedim ama yok sen dök ben içerim dikkatli dedi ellemesin diyede eline azcık dokundurdum çekti ellemez diye düşündüm diyo ağzına götürmeye başlayınca hop ecrin yapışıyo kupaya bende namazdayım eşimin eyvah demesiyle nasıl kalktım namazdan bilmiyorum baktım nasıl ağlıyo hemen sürahi vardı yanımda tuttum bütün suyu boşalttım eline aldım kucağıma gözyaşları nasıl geliyo annne diye ağladıkça bende başladım ağlamaya eşimde dönüyo etrafta bişey yok diye sonra sustu baktım ki cidden bişey yokmuş şükürki o anda korkmuş bide bağırdık falan ama çok ağladı doğdu doğalı hiç o kadar ağlamamıştı kuzucum evde pomad vardı onu sordum yeşim hanıma oda sürebilirsin dedi sürdüm ama Allaha şükür ki bişey olmamış eşim ne derse desin ben en az 2 yaşına kadar deldirmiycem zaten alsın canım küpe almak isteyen bi gün delinecek nasılsa o zaman takar maviş kızım arif beye süpriz yapcaz diye düşürürsünüz ilaydayı bak karışmam sonra üstünü çıkar öyle göster prensesi bide yürüteçe bindirdinmi ilaydayı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?