Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ayy heyecan yaptım şimdi ne güzel doğurmuş sevinç alacak bebeyini kucağına ohh emzirecek yanında kalabilecek ne güzel yaa kızlar bunun kıymetini bilin ben bile hala kötüt oluyorum böyle şeyleri yaşamayı çok isterdim ama kısmette yokmuş

karlı bir bursa gününden selamlar

ay ne güzel her taraf bembeyaz, manzara süper alkisalkisalkis
ama tabi Allah dışarda kalanların yardımcısı olsun.

kızlar sevinçden haber alanınız var mı :sm_confused:
doğmuştur artık doruğumuz dimi.
sevinç çok korkuyordu, sondadan da vazgeçmiş :gitme:.
inşallah çok güzel geçmiştir doğumu, doruğu sağlıkla almıştır kucağına
ve ikisi de çok iyilerdir :Saruboceq:

almadık yaprakcım limonda uğramamış bugün oda iyidir inş sen nasılsın mavi şeker nasıl geziyomu evde pıtır pıtır ayy bembeyaz bi bursa ama ben karıda kışıda sevmiyorum bi an önce bitsede çocukları alıp çıkabilsek dışarı cuma günü ecrini yeşim hanıma götürmeyi düşünüyodum nasıl yapcaz bilmem inş yarın biraz hava açarda götürürüm bende

bu arada maviş21 gelmiş hoşgeldin aramızza en iyisini yapmışsın ahmet beyden randevu alarak burda illaki biçok doktor var ama önemli olan en iyisini bulmak ahmet bey en iyilerden biri emin olabilirsin medicalde öyle bende senin gibi geçen sene hamile kalınca kime gideceyimi bilmeden tesadüf gitti birine sonucunda 28 haftalık erken bi doğum yaptım jimere gidiyodum ama medical gibi donanımlı bi hastane deyil bence tabi daha yeni açılmış yoğunbakım ünitesi çünkü bende oraya gidiyodum hamileyken fakat erken doğum olacağı anlaşılınca bizde doğuramazsınız yoğunbakım ünitemiz yok diye yoladılar fakülteye bidaha ne doktoruma ulaşabildim nede başka birine tercih senin genede

paride gelmiş dün sevindim paricim elifin iyi olup büyümesine ama arada gelip böyle bizi haberdar et olurmu

yaprakcım yakaladım seni napıyosun hiç denk gelmiyoruz kaç gündür bu arada bişey sorcam ilaydanın kulaklarını deldirmeyi düşünüyomusun eim tututrmuş deldirelim diye bende en az 2 yaşına girsin dedim

sizlerden birinde telefonu vardı diye hatırlıyorum
o yüzden haber alan oldu mu dedim.
ama daha yeni çıkmıştır doğumdan hemen aramak da olmaz tabi.
yarın falan haber verir sanırım. inşallah sorunsuz geçmiştir ve iyilerdir.

maviş iyi canım. evet geziyor sorma
penguenler gibi ayyaşlar gibi yana yıkıla geziyor sempatiksalakcinni.
sonra düşüyor ağlıyor falan görmen lazım.
ama onun için büyük bir özgürlük bu. vazgeçmiyor kesinlikle kaydirigubbakcemile2
az önce uyudu. uyumadan önce ve uykuda 2 tane foto çektim
bizim diğer topiğe ekledim vaktin olduğunda bakabilirsin.

ay evet canım ya, kış çok kötü bastırdı.
bu havada bebişlerle biryerlere çıkmak pek akıl karı değil.
araba bile çıkarması zor ama benim cengaver kocama kar kış farketmiyor :umursamaz:
sabah cep telini unutmuş evde ama arabasını çıkarmayı ihmal etmemiş alsanaalsanasmile

yok canım ya, daha erken kulak deldirmek için
annemler doğum gününde ilaydaya küpe almayı düşünüyorlarmış
onlar da kulağı delinsin falan lafı ettiler lmaz:
eşim şu an izin vermiyor. 2-3 yaş civarı belki de daha da büyüdüğünde yani.
şart değil hemen küpe takması. zaten şu an tehlikeli bile olabilir küpe takmaları
Allah korusun çıkarıp yutabilirler. o yüzden boşver sen takma kimseyi
eşine de yeşim hanımın onayını almadan olmaz de.gerçekten tehlikeli olabilir.

ben de ilaydayı önmüzdeki günlerde götürücem arif beye.
9 aylık olunca gelirsiniz demişti. soracağım bir sürü şey var.
hatta arif beyin kapısına geldiğimizde ilaydayı yere bırakıp yürüyerek içeri sokmayı düşünüyoruz :1shok:. doktor amcası da görsün benim penguenimi. ama üzerindeki paltoyla falan dengesini kaybedip küt diye düşüp sonra da kontrol boyunca zırlayabilir yani senağlama

ecrin nasıl, bir sorun yok dimi,
meyve yemeye başladı mı, benimki de çorba sevmiyor ya cokacimcoook
çok acıkmadan çorbayı içmiyor. bakalım birazdan yapıcam tekrar inşallah içer .

ecrinin dişler ne alemde, zorluyormu benim keltoşumu sempatiksalakcinni
ay çok zor şu diş çıkarma dönemi ya. inşallah biran önce atlatırlar eyvahedigeldismile

Kızlar ben pazar günü genel anestesi ile sezeryan olucam bugün Ahmet beyle öyle karar aldık dua etmeyi unutmayın limoncum belki sende olursun pazar?

alm kızlar sevinç doruğu kucağına aldı artık. umarım kolay bir doğum olmuştur. bende tel nosu var ama bir kaç gün geçsin öyle arayacağım . arayıp rahatsız etmek istemiyorum. biraz kendine gelsin ağrısı acısı geçsin öyle arayacağım.

Kızlar ben pazar günü genel anestesi ile sezeryan olucam bugün Ahmet beyle öyle karar aldık dua etmeyi unutmayın limoncum belki sende olursun pazar?

bakalım canım. benim için ne karar verecek. hakkımızda hayırlısı olsun umarım kolay bir doğum olur. rabbim yardımcımız olsun.

yaprakcım yok daha gelen dişleri henüz yarın gidiyoruz yeşim teyzeye 11e 10 kala aldım randevuyu ne diyecek bakalım gerçi dün gecede telefonla aradım ecrinin eline çay döküldü yüreyim ağzıma geldi gene oruçlu olduğum için erkenden demledim çayı eşimde tutturdu ben hemen içecem diye bende beş dakka bekle namazımı kılayım ben ecrini alırım sen içersin dedim ama yok sen dök ben içerim dikkatli dedi ellemesin diyede eline azcık dokundurdum çekti ellemez diye düşündüm diyo ağzına götürmeye başlayınca hop ecrin yapışıyo kupaya bende namazdayım eşimin eyvah demesiyle nasıl kalktım namazdan bilmiyorum baktım nasıl ağlıyo hemen sürahi vardı yanımda tuttum bütün suyu boşalttım eline aldım kucağıma gözyaşları nasıl geliyo annne diye ağladıkça bende başladım ağlamaya eşimde dönüyo etrafta bişey yok diye sonra sustu baktım ki cidden bişey yokmuş şükürki o anda korkmuş bide bağırdık falan ama çok ağladı doğdu doğalı hiç o kadar ağlamamıştı kuzucum evde pomad vardı onu sordum yeşim hanıma oda sürebilirsin dedi sürdüm ama Allaha şükür ki bişey olmamış eşim ne derse desin ben en az 2 yaşına kadar deldirmiycem zaten alsın canım küpe almak isteyen bi gün delinecek nasılsa o zaman takar maviş kızım arif beye süpriz yapcaz diye düşürürsünüz ilaydayı bak karışmam sonra üstünü çıkar öyle göster prensesi bide yürüteçe bindirdinmi ilaydayı sen

aryacım Allah yardımcın olsun inş kolay geçirirsin doğumunu dualarımız seninle

canım inşallah hayırlısıyla ve sağlıklı olarak alırsın bebeğini kucağına
dualarımız seninle :Saruboceq:.

kızlar arka arkaya doğurmaya başladınız valla :CüvCüv:.
çok güzel. inşallah hepiniz çok kısa sürede toparlanıp
tekrar aramıza dönersiniz a.s..
bu sefer artık mecbure ile benim gibi bebişlerin gelişimlerini konuşuruz inşallah

bi canım haklısın biraz toparlansın, kendine gelsin
o zaman aramak daha iyi olur vereliniortak.
o zaten demişti sanırım. hastanede wireless varsa ben bağlanıp haber veririm diye
belki bugün ya da yarın haber verir. gerçi yarın sabah çıkar büyük ihtimalle.
inşallah sorunsuz atlatmıştır, bebeği de kendisi de iyidir :Saruboceq:

bakalım canım. benim için ne karar verecek. hakkımızda hayırlısı olsun umarım kolay bir doğum olur. rabbim yardımcımız olsun.

canım inşallah sen de hayırlısıyla atlatırsın.
hiç sıkıntı yapma artık. maratonu tamamladın .
önümüzdeki hafta senin prenses de kucağında olacak inşallah :Saruboceq:

ay canım ya. üzüldüm birden
çok geçmiş olsun, neyse ki birşey olmamış keltoşuma
korkudan bağırıp ağlamıştır.
geçenlerde ilayda da kalorifer peteğinde yaktı ya elini
bizimki epey kızarıp kabardı su falan topladı yani.
bütün gün buzlu suya soktum ellerini merhemler sürdüm.
neyse ki geçti. oluyor mecbure bunlar ya
eskiden odun kömür sobaları varmış hemen her bebeğin bir soba macerası vardır yani
mutlaka elini kolunu yakan olmuştur sobada. ne kadar dikkate etsen de onlar bir boşluk bulup yapıyoryapacaklarını işte kaydirigubbakcemile. bozma moralini

dişler 6-9 ay arası çıkıyormuş genelde ama 15. aya uzadığı da oluyormuş bazen.
ecrin erken doğduğu için biraz gecikebilir. merak etme yakında çıkar.

gidin bakalım yeşim teyzenize. inşallah güzel haberlerle dönersiniz.
biz de bu hafta sonu ya da önümüzdeki haftasonu büyük ihtimalle gidicez arif amcamıza. dediğin gibi montunu falan çıkarıp öyle gireriz içeri. bakalım arif amcamız bize ne diyecek. bu kız hiç yemek yemiyor mu hiç kilo almamış falan der. akşam da çorba yaptım sebze çorbası içine biraz mercimek de kattım. ne bileyim mayıs annelerini okuyorum arada herkes herşey veriyor bebişlere. ama benimkine bir dokundu ki sorma. gecenin 3 üne kadar uyumadı 2 den 3 e kadar çığlık çığlığa ağladı ya senağlama ben de uyuyordum, eşim ilgilendi dün gece 3 de çığlık sesiyle uyandım. büyük ihtimalle mercimek gaz yaptı . bidaha mı tövbe. biraz büyüsün öyle veririm artık. başkasına dokunmaz da bizimkine dokundu işte. normalde çorba sevmiyor ama bunu sevdi cokacimcoook ben de sevindim severek içti diye içine epey de malzeme koymuştum sebze, et, mercimek bulgur erişte falan çocuk gaz bombası gibi oldu resmen. neyse fitil verdik de rahatladı biraz ve uyudu. 6 gibi tekrar uyandı mama verdim ve uyudu tekrar sabah da 11 de uyandık kızımla o da babamın telefonuyla sağolsun ilaydayı çok sevdiği için genelde sabah onun teli ile uyanıyoruz. merak ediyor torununu :1hug:.

ay küpeyi müpeyi boşver canım. alan alsın dediğin gibi ama takmam koyarım bir kenara. kulak falan deldirmem ben büyüyene kadar bayanssulusmile. yani çocuğun yutabileceği şeyler olmamalı üzerinde yasakkelime nazar boncuğu bile taktırmıyor eşim. geçende çünkü her nasılsa üzerindeyken çıkmış iğnesi de açık. yerde buldum yerlerde yuvarlanırken çıktı herhalde Allah korusun. neyse ki ondan önce yetişip kaldırdım hemen. o yüzden şimdi nazar boncuğu falan da takmıyoruz. Allah'a emanet artık yavrularımız. nazarlardan korusun Allah'ım onları. gözleri nazar boncuğu onun zaten diyorlar . ben de öyle avunuyorum işte.

ay amma uzattım ya.
mecbure şimdi bu arkadaşlar da doğum yapınca gelemez bir süre
kaldık başbaşa desene olumunekankayizsmile

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim.

Buyzlanma nedeniyle evdeyim.hepinizi çok özledim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…