- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.321
aryacım Allah yardımcın olsun inş kolay geçirirsin doğumunu dualarımız seninle
yaprakcım yok daha gelen dişleri henüz yarın gidiyoruz yeşim teyzeye 11e 10 kala aldım randevuyu ne diyecek bakalım gerçi dün gecede telefonla aradım ecrinin eline çay döküldü yüreyim ağzıma geldi gene oruçlu olduğum için erkenden demledim çayı eşimde tutturdu ben hemen içecem diye bende beş dakka bekle namazımı kılayım ben ecrini alırım sen içersin dedim ama yok sen dök ben içerim dikkatli dedi ellemesin diyede eline azcık dokundurdum çekti ellemez diye düşündüm diyo ağzına götürmeye başlayınca hop ecrin yapışıyo kupaya bende namazdayım eşimin eyvah demesiyle nasıl kalktım namazdan bilmiyorum baktım nasıl ağlıyo hemen sürahi vardı yanımda tuttum bütün suyu boşalttım eline aldım kucağıma gözyaşları nasıl geliyo annne diye ağladıkça bende başladım ağlamaya eşimde dönüyo etrafta bişey yok diye sonra sustu baktım ki cidden bişey yokmuş şükürki o anda korkmuş bide bağırdık falan ama çok ağladı doğdu doğalı hiç o kadar ağlamamıştı kuzucum evde pomad vardı onu sordum yeşim hanıma oda sürebilirsin dedi sürdüm ama Allaha şükür ki bişey olmamış eşim ne derse desin ben en az 2 yaşına kadar deldirmiycem zaten alsın canım küpe almak isteyen bi gün delinecek nasılsa o zaman takar maviş kızım arif beye süpriz yapcaz diye düşürürsünüz ilaydayı bak karışmam sonra üstünü çıkar öyle göster prensesi bide yürüteçe bindirdinmi ilaydayı sen
bakalım canım. benim için ne karar verecek. hakkımızda hayırlısı olsun umarım kolay bir doğum olur. rabbim yardımcımız olsun.
canım inşallah hayırlısıyla ve sağlıklı olarak alırsın bebeğini kucağına
dualarımız seninle :Saruboceq:.
kızlar arka arkaya doğurmaya başladınız valla :CüvCüv:.
çok güzel. inşallah hepiniz çok kısa sürede toparlanıp
tekrar aramıza dönersiniz a.s..
bu sefer artık mecbure ile benim gibi bebişlerin gelişimlerini konuşuruz inşallah
hoşgeldin psilokum özledik bizde seni canım ama malesefki benim çıkmam lazım ecrin bulduğu herşeye saldırıya geçti
bende veriyorum canım mercimek pirinç buğday daha doğprusu herşeyi veriyorum yeşil mercimekte veriyorum ama ne yerse yesin ecrin aşallah öyle bi gazlı ki mesela tavuk çorbası içti dün akşam bütün gece beşiyini salladı o kadarki gazlı düşün yani:)iki dişi var ecrinin diyerleride şişti çokta huysuz bu aralar acelem yok zaten iki tanesi çıktıysa geriside çıkar nasılsa evet felaket oldu zilli kucağımda dört dönüyo artık herşey ilgisini çekiyo cadının bu aralar hep kazalar hafif atlatıyoruz rabbim hem ecrini hem ilaydayı ve tabi bütün bebekleri korusun büyük kazalardan belalardan inş yalnız bu ara çok iştahsız ecrin dişler büyük ihtimalle yanları şişmiş kızarmış yakında gelecek galiba küçük inci dişler
ay maşallah ona canım
göstermiş işte yüzünü annesi.
ee o kadar gösteriyorlar doğana kadar
sonra bol bol göreceksin zaten.
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
sen de şaka maka yarıyı geçtin canım az kaldı.
inşallah iyisindir. arada uğra da merakta bırakma bizleri
sağol canım. yarıyı geçtim evet. ama öyle yoğun çalışıyorumki. doğumu düşünüp korkmaya bile fırsatım yok. iyide oluyo.bir bakmışım kızım kollarımda.inşallah sağlıcakla gelir yavrum. bizde ilayda ablası gibi pozlar veririz.
kızlar nasılsınız yazdıklarınızı çok okuyamadım ama herkes iyi sanırım. benim garip bir baş dönmem var bir iki gündür. anlamıyorum neden oluyor. midem bulanıyor. bu akşam balık kokusundan az daha çıkarıyordum. benim ilk aylar böyle olmadı şimdi ne oluyor anlamıyorum. başım çok ağrıyor. üşüttüm mü nedir bilmiyorum. bakalım yarın yada c.tesi doktora gideceğiz. günü konuşuruz diye tahmin ediyorum. çok heyecanyapıyorum ondan mı bilmiyorum baş ağrılarım mide bulantım falan. artık eski iştahımda yok. yolun sonuna geldik artık. bakalım haftaya benide sezeryana alır diye düşünüyorum. ama bilmiyorum neden durup durup ağlıyorum şimdiden. bakalım doğum zamanı ne olacak. çok korkuyorum. sevincide rahatsız etmek istemiyorum. aramıyorum. hemde daha çok korkarmıyım diye aramaya cesarette edemiyorum. hakkımızda hayırlısı bi şekilde olacak ama kötü hissediyorum kendimi hep ağlayasım var. ayyyyyy kızlar herşey olsa bitsede rahatlasak. bu bekleyiş dahada daraltıyor insanı. dua edin bizler için ne olur. su gibi geçsin herşey. bide kar kış bugünlerde. bizim bebişler tam kara kış bebişi olacak kısmetse.
bugün kuaföre gittim. temizlik işlerimizi halletik. çantaların eksikleri vardı onları hallettik. doktor hadi alalım derse hemen gidebilelim. senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Cnm bende o dediklerin 1 haftadır var sanırım doğuma az kaldığında oluyormuş.bende çok heyecanlıyım cnm küt küt atıyor kalbim.sevinci Arasaydın keşke bence memnun olurdu.
Bu Arada saolun kızlar moral için.hastaneden nete girebilirsem sizleri habersiz bırakmam tabi sağlık durumuma bağlı.
evet doğum yaklaştı artık sanırım. zor yürüyorum ben bide. heyecan nasıl tarif edilir bilmiyorum. tarif edemiyorum. ama çok korkuyorum. allah yardımcımız olsun. sevinci arayacağım ama bir türlü cesaret edemiyorum. ya kötü geçti derse dahada korkarım gibi geliyor. bakalım bugün çıkar sanırım hastaneden. cesareti toplayıp arayım. umarım mora olur bize. herşey güzel geçmiştir.
cnm inşallah öyle geçmiştir.ama keşke gerçeği söylese bizde ona göre epidural yaparız belki genelde daha çok ağrı çekiliyor diyorlar ya.bence sen bir ara korkmuyalım diye o az ağrım oldu der sanmıyorum kötü bişey diyeceğini.hem sağlık durumunuda öğrenmiş oluruz.ben doğurmadan keşke fikirlerini yazabilseydi ben epidural ile genel arasında kaldım ve doğumuma sadece 2 gün kaldı.eğer fikir değişirsem pazar günü epidural istiyeceğim ama çok kararsızım.
kızlar sevinç iyiymiş çok şükür bir bebişimiz daha oldu. msjlaştık şimdi. yazdığı mesajları şimdi size aynen yazayım. ay çok kötü oldum ya sevinç sırayı atlattı bize verdi sırayı. allah bizlerede nasip etsin inş.mesajı aynen yazıyorum:
CANIM SAĞOL İYİ GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR.AZ ÖNCE ANNEMLERE GELDİK HASTANEDEN ÇIKTIK. ANLATAYIM CANIM, SONDA TAKTIRMADIM BEN HİÇTE SORUN OLMADI 11 E GELİRKEN GİRDİM AMELİYATAHEYECAN FALAN YAPMADIM HİÇ AĞLAMADIM. AMELİYATHANEDE HERKES ÇOK İYİYDİ. GÜLDÜK KONUŞTUK 11.30 DA BİTTİ AMELİYAT AYILMA ODASINA ALDILAR. ADET SANCISI KADAR SANCIM OLDU İLK SAATLER. SONRA ODAMDA SORUĞU GETİRDİLER EMZİRMEYE ÇALIŞTIM SÜTÜM YOKTU YİNEDE EMDİ AMA MAMA VERDİLER ORDA. AKŞAMA KADAR ÖYLEYDİM CANIM AĞRISIZ SIZISIZ.SAAT 8 DE KALKIYORDUM Bİ İĞNE YAPTILAR TANSİYONUMU DÜŞÜRDÜ KALKAMADIM. 9 DA KALDIRDILAR TUVALETE GİDİP TUVALETİMİ YAPTIM. GECE BİRAZ AĞRIM OLDU AMA SÜREKLİ İĞNE YAPIYORLAR. AHMET BEY SÜREKLİ GELDİ YANIMA.AMELİYAT İYİYDİ CANIM. LAVMAN YAPTILAR ACIMIYOR. SONDADA TAKTIRMADIM BEN AMA TUVALETİMDE GELMEİ ZATEN KALKANA KADAR.CANIM MİYOMLARI ALDILAR ON TANE FALAN VARMIŞ O YÜZDEN KARACİĞERDE Bİ AĞRI HİSSETTİM ŞİDDERLİ ODA GEÇTİ ERTESİ GÜN. DÜN SAT BAŞI YÜRÜ DEDİ AHMET BEY YÜRÜDÜM HERŞEYDE YEDİM. BUGÜN DAHA İYİYİM.
BİDE DORUK BEBEĞİMİZİN AĞZINDA KAYMA VARMIŞ BİRAZCIK FAKÜLTEYE YOLLAMIŞLAR. İNŞALLAH BİŞEY YOKTUR.
işte böyle arkadaşlar sevinçte doruk bebişte iyiymiş şükürler olsun. ayyyyyyy çok mutlu oldum. bak yine ağlayasım var.
canım aşağıya yazdım sevincinle görüşmemizi. ben genel olcağım. çünkü heyecanım ve tansiyonum epidurale izin vermez o yüzden kesin kararlıyım genel olacağım allah kısmet ederse. bu konu biraz bünye ile alakalı gibime geliyor. arkadaşımın biri spinal oldu geçen geçen ay çok ağrısı olmuş. biride genel oldu. çok rahat geçti diyor. yani bünye meselesi bence epidural yada genel fark etmiyor ama bilemiyorum yinede. ama benim epidurale cesaretim yok.
canım senin 38+5 bugün değilmi? biz seninle aynıyız demişsin ama ben anlamadım benim. bugün 38+0. yani sezeryan için 39+0 a gün vermiş ahmet bey öyle mi? acaba banada öylemi verir. benim SAT 15.05.2009
Ayy cnm benim inşallah doruk biranönce kavuşur annesine önemli birşey değildir.darısı başımıza artık limoncum.bende çok duygulandım.
acaba bizdemi sonta taktırmasakfisfisfis ya çişimiz gelirsekaydirigubbakcemile3 cnm benim son sat:16.05.2009 yani sen benden 1 gün öndesin bile.ben yarın tam 38 olucam.ama ahmet bey hep bir hafta önde çıkartıyor diye fatoşa takvimi böyle yaptırmıştım sonrada düzeltemedim.benim tam 38 dolucak alıcak yani.sancılarım var normal doğumun gelmeden alalım dedi.kızımında boynuna kordon dolanmış ben 1 hafta daha bekleyemezdim herhalde zaten.seninde hemen alır gibi geliyor bana belki sanada pazar der bakarsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?