- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.341
benim kızımına boynunda kordon dolalı ama normal doğuma engel deği dedi ben kendim istemedim. sezeryan istedim. kordon konusnda korkma. çoğu bebekte oluyor dedi.
doğru çoğu bebekte oluyormuş cnm.bu arada doruğun resmini görmek isterseniz medical park sitesine girip e-bebekten resimlere bakabilirsiniz.ben gördüm çok şeker bir bebek.ALLAHIM nazardan korusun
ayyyyyyyyyyyy bende gördüm canım yaaaaaa. çok tatlı maşallah. pazar senin kızınında fotosunu göreceğiz inş. allah nazarlardan korusun canım.
inşallah cnmm:Saruboceq: sonrada seninkini:Saruboceq: acaba ne kadar ödedi sevinçfisfisfis
800 ytl doğum için ödemiş cnm. 400 de miyom ve miyom tahlilleri için ödemiş canım.
anladım cnm bizde 800 vericez o halde başka bir ekstra çıkmasa ALLAHIN izniyle.bugünde bitti bir yarın kaldı o da hazırlıkla geçer.inş.bende alırım kızımı artık kucağıma.:Saruboceq: zaman durdu.
slm kızlar sevincin haberini almışsın limoncum bugün bende medicaldeydim taburcu olacağını tahmin ettim bide kaldığı odayı hadi onu geçtim soyadını bilmiyodum yoksa yanına çıkmayı düşündüm ama büyük ihtimalle çıkmışlardı hastaneden güzel geçmiş bakın oda korkuyodu korkulacak bişey yok desekte inanmıyodu bari siz inanın:)korkulacak kadar kötü bi durum deyil hakkınızda hayırlısı limoncum tansiyonuna baktırıyomusun canım dikkat edin havalarda soğuk
yaprakcım gelmemiş bugün ilaydamı izin vermedi ki acaba gelmesine inş iyidir prenseste yaprakta
uykularda yalan oldu artık.uyuyamıyorum bacak aram çok ağrıyor. sanki bıçak saplanıyor oturup kalkarken yatarken yürürken çok zorlanıyorum. bu arada sevinç sonda taktırmadı ama ben taktırayım belki ben onun kadar şanslı olmayabilirim o zaman daha zorlanırım. napalım katlancaz. zaman azaldı ha doğurdum ha doğurcam
ayyyyyyyyyyyy bende gördüm canım yaaaaaa. çok tatlı maşallah. pazar senin kızınında fotosunu göreceğiz inş. allah nazarlardan korusun canım.
slm kızlar sevincin haberini almışsın limoncum bugün bende medicaldeydim taburcu olacağını tahmin ettim bide kaldığı odayı hadi onu geçtim soyadını bilmiyodum yoksa yanına çıkmayı düşündüm ama büyük ihtimalle çıkmışlardı hastaneden güzel geçmiş bakın oda korkuyodu korkulacak bişey yok desekte inanmıyodu bari siz inanın:)korkulacak kadar kötü bi durum deyil hakkınızda hayırlısı limoncum tansiyonuna baktırıyomusun canım dikkat edin havalarda soğuk
inşallah canım ikiside iyiymiş. haftaya gideceklermiş fakülteye. doruk yanındaymış. şimdi annesinde kalacakmış. ya sonda taktıracağım ben korkuyorum diğer türlü zaten çıkaracaklar ayağa kalktığımızda. benide alır o zaman. allah ikimizide kurtarsın. hayırlısı canım. sevincin yazdıkları moral oldu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?