Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

benim kızımına boynunda kordon dolalı ama normal doğuma engel deği dedi ben kendim istemedim. sezeryan istedim. kordon konusnda korkma. çoğu bebekte oluyor dedi.

benim kızımına boynunda kordon dolalı ama normal doğuma engel deği dedi ben kendim istemedim. sezeryan istedim. kordon konusnda korkma. çoğu bebekte oluyor dedi.

doğru çoğu bebekte oluyormuş cnm.bu arada doruğun resmini görmek isterseniz medical park sitesine girip e-bebekten resimlere bakabilirsiniz.ben gördüm çok şeker bir bebek.ALLAHIM nazardan korusun

doğru çoğu bebekte oluyormuş cnm.bu arada doruğun resmini görmek isterseniz medical park sitesine girip e-bebekten resimlere bakabilirsiniz.ben gördüm çok şeker bir bebek.ALLAHIM nazardan korusun

ayyyyyyyyyyyy bende gördüm canım yaaaaaa. çok tatlı maşallah. pazar senin kızınında fotosunu göreceğiz inş. allah nazarlardan korusun canım.

800 ytl doğum için ödemiş cnm. 400 de miyom ve miyom tahlilleri için ödemiş canım.

anladım cnm bizde 800 vericez o halde başka bir ekstra çıkmasa ALLAHIN izniyle.bugünde bitti bir yarın kaldı o da hazırlıkla geçer.inş.bende alırım kızımı artık kucağıma.:Saruboceq: zaman durdu.

amin canım inşallah bizde alırız kuzucukları kucağımıza. inşallah sağlıkla rabbim yardımcımız olsun.

slm kızlar sevincin haberini almışsın limoncum bugün bende medicaldeydim taburcu olacağını tahmin ettim bide kaldığı odayı hadi onu geçtim soyadını bilmiyodum yoksa yanına çıkmayı düşündüm ama büyük ihtimalle çıkmışlardı hastaneden güzel geçmiş bakın oda korkuyodu korkulacak bişey yok desekte inanmıyodu bari siz inanın:)korkulacak kadar kötü bi durum deyil hakkınızda hayırlısı limoncum tansiyonuna baktırıyomusun canım dikkat edin havalarda soğuk

aryacım sende bi an önce doğurup gelir yazarsın inş doğum güzeldi diye pazarada az kaldı son saatler geliyo prenses

maviş21 medicalemi gideceksin canım sen ahmet beye orda ultrason için almazlar ama ekstradan tahlil falan yaparlarsa onlar ücretli tabi ki sen ilk kez gideceksen senden isteyecektir idrara ve kan tahlilleri

yaprakcım gelmemiş bugün ilaydamı izin vermedi ki acaba gelmesine inş iyidir prenseste yaprakta

evet canım birimiz daha atlattı hakkımızda hayırlısı artık ama sevinç bana moral oldu umarım bizimde öyle güzel geçer. siz cimcime ile kontrole mi gittiniz? benim tansiyon 14-8 yüksek malesef neden bilmiyorum sıkıntı mı yapıyorum ne ? eller ayaklar şiş. korkuyorum ama neyse az kaldı.

uykularda yalan oldu artık.uyuyamıyorum bacak aram çok ağrıyor. sanki bıçak saplanıyor oturup kalkarken yatarken yürürken çok zorlanıyorum. bu arada sevinç sonda taktırmadı ama ben taktırayım belki ben onun kadar şanslı olmayabilirim o zaman daha zorlanırım. napalım katlancaz. zaman azaldı ha doğurdum ha doğurcam

selam kızlar,
sevinçden haber almışsınız. iyilermiş demek çok sevindim gerçekten.alkisalkisalkis
çok korkuyordu, ama hayırlısıyla atlattı işte. Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bebeğine kendine ve eşine inşallah.
darısı limon, arya , psilokum ve ismini şuan hatırlayamadığım diğer arkadaşların başına inşallah.
aryacım sen de yarın gireceksin sanırım doğuma
inşallah herşey güzel geçer. sorunsuz alırsın bebeğini kucağına.
önümüzdeki haftada hayırlısıyla limon alacak bebişini kucağına.
mecbure desene kaldık başbaşa kaydirigubbakcemile5. olsun ya bir süre böyle idare ederiz.
sonra onlar da kendilerini toparlayınca tabi bi de bebeişlerden fırsat bulunca gelirler inşallah.

yaprakcım gelmemiş bugün ilaydamı izin vermedi ki acaba gelmesine inş iyidir prenseste yaprakta

evet canım dün gelemedik.iyiyyiz çok şükür. bir sorun yok canım.
annemlere gittik. ilayda da pek uyumadı. fırsat olmadı yani.
merak etmişsin canım, sağolasın. sen de pek fırsat bulamıyorsun bu ara ecrinden.

bunlar normal canım. endişelenme. biraz daha sabır.
çok az kaldı. inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına.
sonda taktırmanı tavsiye ederim, hiç korkulacak bişey değil merak etme.
benim gibi korkak birine bile 3 kez takıldıysa herkese takılır yani.

ayyyyyyyyyyyy bende gördüm canım yaaaaaa. çok tatlı maşallah. pazar senin kızınında fotosunu göreceğiz inş. allah nazarlardan korusun canım.

nerden gördünüz ya, medicalin sitesinden nasıl bakıyorsunuz
ben de bir bakayım. görürüm inşallah.sengözlerimebaksanab

ne oldu canım, yeşim teyzeniz ne dedi.
iyi dimi keltoşum. biz de haftaya gidicez inşallah.
bugün alışverişe gittik. montla saldım yere yüreyebiliyor ya
biraz astranotlar gibi oldu ama arif amcasının yanına girerken montu çıkardık mı daha hoş olacak. zaten içerde tamamen çıplak kalacak mavişim. dışarda montu çıkarabiliriz yani. bakalım ne diyecek arif amcası mavişime.alkisalkisalkis

fakülteye mi yönlendirmişler,
ay inşallah bişey çıkmaz. hemen hallolacak birşeydir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…