Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

Kızlar Hakkınızı helal edin.inşallah kızımda haberler vericem size hepinizi öpüyorum.

gittik yaprakcım yeşim teyzemiz herşey yolunda dedi nörolojiye bu ay gitseniz olur dedi bende baktım dörtçelikte yok ay sonuna kadar fakülteye bakcaz pazartesi günü artık yürüteçe binebilir dedi ama diyer anneler pek öenrmiyolar fakat yeşim hanım şöyle açıkladı bebeye cesaret veriyomuş ayakta kalması için ayakta durmayı öğrenirse alırsın sıralamaya başlar dedi bilmiyorum kararsız kaldım prematüre bebeklerde kas yapısı daha zayıf falan diyolar ama yeşim hanımda ecrin prematüre bi bebek deyil yaşıtlarını yakaladı diyo zaten uzun süreli kalmıyo içinde sizde gidin bakalımda arif amcasına süpriz olsun küçük maviş penguen bu aralar seninde dediyin gibi galiba kendi kendimize kalcaz

herkese selam.

bu ara kimse gelmez gerçi ama olsun ben yazayım yine de
aryacım doğum yaptı sanırım. inşallah sorunsuz geçmiştir bebeği de kendisi de iyidir.
Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.

limoncum ne yaptı acaba. onun da eli kulağındaydı.
büyük ihtimalle bu hafta o da bebeğine kavuşacaktır.

mecbure tatlım kaldık başbaşa. kaydirigubbakcemile5
oh keltoşum da iyiymiş. annesi ona çok iyi bakıyor çünkü
maşallah ona
canım tamam artık bak doktorunuz da premature değil artık diyormuş
sen de unut premature olduğunu. tabi yine özenli davran zaten öyle yapıyorsun ama sanki herşeyde geri kalacakmış düşüncesini çıkar aklından. biraz rahatla.

ben 2 ayı aşkın süredir yürütece bindiriyorum ilaydayı
hiç bir zararını görmedim. hatta yürümesini geciktirir falan dediler
tam tersi oldu bizde. 8 ay 3 haftalıkken yürüdü benim mavişim.
şimdi neredeyse hiç oturmuyor. sen de bindirebilirsin. alışsın.
ilk zamanlar yadırgayabilir, korkabilir. içindeyken ağlayabilir.
ilaydada öyle olmuştu ama sonra alışıyor merak etme.
evet ayakta durmayı öğrenir, cesaret gelir. zaten günde en fazla 10 dakika falan biniyor.
ilk başlarda hatta 5 dakika falan. yani çok uzun süre kalamıyorlar istesen de o yüzden alabilirsin.
arif amcamıza sürpriz olmayacak pek.
haftasonu eşim arif beyle karşılaşmış, konuşmuşlar biraz.
hastanede nöbetçiymiş, kantinde çay içmişle .
ilaydayı sormuş. dişleri çıktı mı falan diye sempatiksalakcinni.
eşim de 4 tane dişimiz var. bi de alt tarafta kabaranlar var huzursuz o yüzden falan demiş. o da normal olduğunu söylemiş.
yürümeye başladı deyince şaşırmış :1shok:
erken daha ama olabilir, maşallah ona demiş
haftaya getirin bakayım demiş vereliniortak.
önmüzdeki cumartesi için randevu almaya çalışacak eşim.
eğer alamazsa haftaiçi erken çıkacak birgün öyle götürücez.
ama ben yine de yürüyerek içeri sokucam ilaydayı bakalım başarabilecekmiyiz :uhm:

merhaba arkadaşlar ben geldm.nasılsınız?bizim net yoktu bayadır ondan giremiyordum.merak ettim sizi.doğum yaptınız mı? sevinç limon?

merhaba arkadaşlar ben geldm.nasılsınız?bizim net yoktu bayadır ondan giremiyordum.merak ettim sizi.doğum yaptınız mı? sevinç limon?

hoşgeldin canım.
evet sevinç doğum yaptı. bebeği de kendisi de iyiymiş çok şükür.
limon da bu hafta yapacaktı büyük ihtimalle. belki de yaptı bilmiyorum.
hiç gelmemiş haftasonu falan. arya diye bir arkadaş var. o da dün yapacaktı.

sen nasılsın canım. minik beril nasıl.
büyümüştür annesi. yeni fotoları varsa sayfaya koy da sevelim biraz

teşekkür ederim canım.hadi kurtulmuş sevinç te allah analı babalı büyütsün inşallah sağlık sıhhat ve mutlulukla inşallah.aynı şeyler arya için de.beril de iyi oldu artık biraz sarılık oldu atlattık şükür.koydum resim.

zaten bindiriyorum yürütece hiçte yadırgamadı cadı kızım benim yeşim hanımda cesaret veriyo ayakta durması için dedi bizde aldık 10 dk bile kalmıyo bazen nörolojiye bulamadım bende yaprakcım dörtçeliki aradık ama bugün randevu alırım demişti görümcem ama unutmuştur büyük ihtimalle fakülteden ben yarın sabah deneyecem ecrinden fırsat bulamıyorum ki bişeye evet canım kaldık biz senla başbaşa olsun girip bişeyler yazsam bile ben kendi adıma kafam dağılıyo çok bunalıyorum yaprakcım etrafıma bakıyorum herkesin annesi ablası yanında benim kimsem yok burda ne bi arkadaş ne bi akkraba kafam çok dolu yaşadığım şeyleri unutamıyorum doğumdan sonra yaşadıklarım gece gündüz aklımda arada deliliye vuruyorum ama hemen gözlerim doluyo en ufak bişeyde kimseyede anlatamıyorum iyiki burayı keşfetttim en önemliside iyiki seni ve diyer kızları tanıdım en azından aynı dili konuşab,ildim bikaç insan var burda bu yüzdendir ki benim ahmet beye olan minnettarlığım ben yaşadıkça sürecek ALllah ondan milyon kere razı olsun bana keltoşumu verdi hem ahmet bey hemde yoğunbakım doktorumuz hüseyin bey ayy gene çenem düştü ama mazur görün kızlar

bu arada bende baktım dün gece sevincin bebişine çok tatlı pamukcuk 3200 doğmuş gayet güzel maşallah ama dün aryanınkini aradım bulamadım bugün doğan bebek yok diyodu ama bilmiyorum belkide fotosunu yayınlatmak istemediler

rabiaberil böyle gelin arada yaa özletiyosunuz kendinizi :)geçmiş olsun canım bebeyin atlatmış sarılığı gerisi önemli deyil

limonda yok bikaç gündür iyidir niş odamı habersiz doğurdu ne yaptı bu ara doğuran doğurana dorukumuz geldi yarenimiz gelecek aryanın bebişinin adını bilmiyorum ama oda gelmiştir artık maşallah çok bereketli topicimiz çokkk

benimde konuşasım tuttu ama kimse yok :) herkesi öpüyorum tabi yeni bebişleri kokluyorum şimdi onlar mis kokuyolardır

kimse gelmemiş ama ben genede slm kızlar diyim limonda doğurdumu ne yaptı gelmiyo kaç gündür yaprakcım sende ilaydadan fırsatmı bulamıyosun

Ya artık çok zor oluyor başka şeylerle ilgilenmek sürekli bebekle ilgilenmek gerekiyor arkadaşlar ondan fazla giremiyorum.biraz daha büyüsün belki o zaman rahatlarız.kendi kendine oynamaya falan başlayınca diye düşünüyorum ben.

maşallah canım, epey büyümüş beril hanım.
Allah sağlıklı uzun ömürler versin ona ve sizlere inşallah
çok tatlı maşallah

canım söyledim ya sana ilk zamanlar zaten ancak 5-10 dak. biniyor.
zamanla artar. bir alışsın önce.

canım alırsın randevunu ya. çok acelesi yokmuş zaten.
ben o fakülteyi hiç sevmiyorum ya. bir girdin mi çıkamıyorsun kolay kolay.
bi de film falan gerekliyse günler hatta bazen aylar sonrasına atıyorlar.
babam, annem falan çok gitti ameliyat falan oldular orada uzun süre yattılar
ama çok sevimsiz bir yer. tama hastanelerin hepsi kötü Allah düşürmesin, eksikliğini de göstermesin derler ya. ama ne bileyim orayı sevmiyorum ben. tabi çok iyi ilgili doktorlar da var. ama genelde asistanlar muayne ediyor. neyse sen şansını dene bakalım. karşına iyi bir doktor çıkar inşallah.
ya canım e o bunalandardanım malesef. benim de yanımda kimse yok. bazen insan arıyor gerçekten ama az kaldı bu cadılar büyüsün en önemli arkadaş onlar olacak bize inşallah, başka arkadaş aramayacaz gibi geliyor.
valla canım yakın olsak ecrinle ilayda oynardı ama çok uzaksın ya. hava güzel olsa yine gel diyecem ama biz öyle cengaver annelerden değiliz işte. bu karda kışta sırf gezeyim biraz dedikodu yapayım diye çocuklarla yollara düşemeyiz valla
inşallah bahar gelsin havalar ısınsın o zaman bol bol çıkarız.

canım boşver unut artık şu geçmiş ya. düşündükçe daha kötü oluyorsun farkındayım ama düşünme. çok şükür kızın yanında Allah korusun tam tersi de olabilirdi. diğer topikte egeyle konuşuyoruz da o da senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşamış ama özer bey sağolsun hemen devreye girmiş ve ege o kötü dönemi mutlulukla anımsıyoru diyor ve ikinci çocuğa bile niyeti var gibi. doktor çok öenmli gerçekten. neyse şükür ki karşına ahmet beyi çıkarmış Allah. bebeğin de sen de sağlıkla kurtulmuşsunuz. o yüzden unut boşver. hatası ve ihmali olan insanlar birgün bunun cezasını çeker merak etme kötükedihüso alsanaalsanasmile.

ya ben bulamadım ya, medicalin sayfasından girdim epey aradım ama nereden ulaştınız bana da söyleyin ben de bakayım doruk paşaya :sm_confused:

ya evet limon da yok. bence o da doğum yaptı. yoksa mutlaka gelip haber verirdi. şu gün doğuma giricem falan diye. neyse inşallah bir problem yoktur. doğum yaptıysa da bebeği de kendisi de iyidir inşallah :Saruboceq:

canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama büyüdükçe işin daha da zorlaşacak.
benimki şu an yürüyor maşallah ama devamlı peşindeyim. şimdi de küçükken ne rahatmışım diyorum. hareket başlayınca esas maraton başlıyor yani. neyse Allah sağlık versin hem onlara hem bizlere de üstesinden gelicez inşallah. ben de ancak uyuduğunda gelebiliyorum.

rabiacım yapraka katılıyorum büyüyünce dahada zorlaşıyo bakımları ama kendileri tabi biraz daha düzene giriyo bu seferde dişleri başlıyo sağlıklı olsunlarda gerisi boş sende vakit buldukça gelirsin

egenin yaşadıklarını biliyorum hatta geçen baktım özer beyin topicine bi arkadaşın doğumuna girememiş ama arayıp bilgi almış ya doktor dediyin böyle olmalı işte bazı durumlarda anlarım insanın elinden bişey gelmez ama bursadaki bütün doktorlar birbirlerini tanıyolar öyle yada böyle aynı yerde çalışmışlıkları oluyo insan arayıp doktora bari söyler benim hastamdı diye ama doktor gibi doktor yapar bunu ancak hastalarını para makinası gibi gören doktorlar deyil zaten tam tersi olsaydıda kızım olmasaydı yanımda bu olasılığı aklımdan çıkaramıyorum o zaman ben bunun hesabını kimden soracaktım sorsam bile neye yarayacaktı ben Allaha havale ettim herşeyi fakülteden aldık randevu ama nörolojiye yokmuş önce doktor muayene edip gerek görürse yollayacakmış preşembe günü bakalım bende sevmiyorum fakülteyi cidden çok soğuk ama ben bi gece kalınca başımda 4 doktor bi hemşire çok ilgi gördüm:) tabiki bu durumun kritik olmasıyla alakalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…