- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.361
merhaba arkadaşlar ben geldm.nasılsınız?bizim net yoktu bayadır ondan giremiyordum.merak ettim sizi.doğum yaptınız mı? sevinç limon?
hoşgeldin canım.
evet sevinç doğum yaptı. bebeği de kendisi de iyiymiş çok şükür.
limon da bu hafta yapacaktı büyük ihtimalle. belki de yaptı bilmiyorum.
hiç gelmemiş haftasonu falan. arya diye bir arkadaş var. o da dün yapacaktı.
sen nasılsın canım. minik beril nasıl.
büyümüştür annesi. yeni fotoları varsa sayfaya koy da sevelim biraz
teşekkür ederim canım.hadi kurtulmuş sevinç te allah analı babalı büyütsün inşallah sağlık sıhhat ve mutlulukla inşallah.aynı şeyler arya için de.beril de iyi oldu artık biraz sarılık oldu atlattık şükür.koydum resim.
zaten bindiriyorum yürütece hiçte yadırgamadı cadı kızım benim yeşim hanımda cesaret veriyo ayakta durması için dedi bizde aldık 10 dk bile kalmıyo bazen nörolojiye bulamadım bende yaprakcım dörtçeliki aradık ama bugün randevu alırım demişti görümcem ama unutmuştur büyük ihtimalle fakülteden ben yarın sabah deneyecem ecrinden fırsat bulamıyorum ki bişeye evet canım kaldık biz senla başbaşa olsun girip bişeyler yazsam bile ben kendi adıma kafam dağılıyo çok bunalıyorum yaprakcım etrafıma bakıyorum herkesin annesi ablası yanında benim kimsem yok burda ne bi arkadaş ne bi akkraba kafam çok dolu yaşadığım şeyleri unutamıyorum doğumdan sonra yaşadıklarım gece gündüz aklımda arada deliliye vuruyorum ama hemen gözlerim doluyo en ufak bişeyde kimseyede anlatamıyorum iyiki burayı keşfetttim en önemliside iyiki seni ve diyer kızları tanıdım en azından aynı dili konuşab,ildim bikaç insan var burda bu yüzdendir ki benim ahmet beye olan minnettarlığım ben yaşadıkça sürecek ALllah ondan milyon kere razı olsun bana keltoşumu verdi hem ahmet bey hemde yoğunbakım doktorumuz hüseyin bey ayy gene çenem düştü ama mazur görün kızlar
bu arada bende baktım dün gece sevincin bebişine çok tatlı pamukcuk 3200 doğmuş gayet güzel maşallah ama dün aryanınkini aradım bulamadım bugün doğan bebek yok diyodu ama bilmiyorum belkide fotosunu yayınlatmak istemediler
limonda yok bikaç gündür iyidir niş odamı habersiz doğurdu ne yaptı bu ara doğuran doğurana dorukumuz geldi yarenimiz gelecek aryanın bebişinin adını bilmiyorum ama oda gelmiştir artık maşallah çok bereketli topicimiz çokkk
Ya artık çok zor oluyor başka şeylerle ilgilenmek sürekli bebekle ilgilenmek gerekiyor arkadaşlar ondan fazla giremiyorum.biraz daha büyüsün belki o zaman rahatlarız.kendi kendine oynamaya falan başlayınca diye düşünüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?