Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bu soğukta nereye çıkacaz yaprakcım vallahi çıkaran çokmuş ama benim canım sıkılıyo diye kızımı hasta edipte sonra çok hasta napcam demek istemiyorum ama dediyin cengaverler var gerçekten napalım yazın inş bol bol çıkarız insanın canı sıkılınca çocuğu bi parka kadar götürse bile yeter hem onlara hem bize ama bi iki ay daha sabır

medicalin sayfasına girdim e bebek var orda tüm bebekleri göstere tıkladım sonra hastane olarakta bursa medicali seçtim orda gördüm anne adı sevinç bebeyin adıda doruktu heralde bu bizin paşa dedim:)

evet canım, sen zaraydan bahsediyorsun sanırımvet doğumu acil olmuş ama özer bey ilgisini hiç eksik etmemiş. kız çok minnettar. 11 yıl sonra önce Allah sonra özer bey sayesinde kavuştum bebeğime diyor. ne güzel bir doktordan böyle bahsedilmesi. bilinçli insanlar zaten sırf benimle muhabbet etsin, kanki olalım derdinde olmaz hiç bir zaman. bebeğinin ve kendisinin sağlığını düşünür. riskli bir durumda doktorun yanında olması, kendisine ulaşılabilmesi çok öenmli. ama bazıları kankilik derdinde neyse boşver. geçmişi sil kafandan diyorum ya ihmali kusuru olan kişiler cezasını bir şekilde çeker diye. üzme kendini boşver. ahmet beyi çıkarmış Allah karşına. bir tane daha doğurmak istersen en azından kafan rahat ahmet beye gidersin. ya da o olmazsa riskli gebeliklerde uzman olan özer beye gidersin takma kafana artık.

eee sen ne doktorundan randevu aldın peki. çocuk doktorundan mı. sizin doktor gerekli görmüş işte nörolojiye gidin demiş. ne demek o doktor gerekli görürse. sen kimden randevu aldın ki profesor doçent falan mı. yoksa asistanlar bakıyor genelde. boşver onlar gerek yok dese de sen götür ecrini nörolojiye. aklında kalmasın. gerçi maşallah çok iyi benim keltoşum turp gibi ama olsun bir kontrol edilir senin de için rahatlar vereliniortak

ya havalar çok soğuk gerçekten. araba olursa sorun olmuyor biz de arada annemlere kayınpedere falan gidiyoruz ama arabadan inip hemen eve giriyoruz. yoksa yollarda üşütür çocuk ya. ama evet ben dedikodu dinliycem, gezip gönlümü avutucam diye de çocuğu hasta etmeye gerek yok.
dediğin gibi havalar ısınsın açık havada parkta falan gezdirmek daha güzel.

medicalin sayfasına girdim e bebek var orda tüm bebekleri göstere tıkladım sonra hastane olarakta bursa medicali seçtim orda gördüm anne adı sevinç bebeyin adıda doruktu heralde bu bizin paşa dedim:)

tamam canım ben o şekilde bakmamıştım. direk medicalpark bursanın sayfasından baktım. bi de öyle bakayım bakalım. göreyim şu yakışıklıyı

ben randevuyu bi türlü alamadım görümcem almış direk nöroloji diye alamıyomuşuz onlar görüp karar vereceklermiş ama muhtemelen yollarlar diye düşünüyorum onlar yollamazlarsa bu ayın sonunu bekleyip dörtçelike götürcem artık bu fakülteden ben bişey anlamıyorum zaten sormadım görümcemede doktormu asistanmı ne diye bakalım orda halledemezsem yeşim hanımı arayıp sorcam bildiyi bi yer varmı diye

evet canım havalar ısınsın artık çıkarız inş açık hava hem onlara hem bize iyi gelir senin annenlerde burdaymış şanslısın gene hiç deyilse haftada bi gidersin özlem giderir sıkıntılarını paylaşırsın benim öyle bi şansımda yok annem burda olsaydı keşke başka bişey istemezdim ben dün gece gene baktım doruka çok tatlı yumuk yumuk çıkmış maşallah ama limonda yok oda doğurdu galiba inş sorun yoktur çünkü şu gün doğuracam derdi bence hayırlısı olsun hepsi için

maşallah canım, epey büyümüş beril hanım.
Allah sağlıklı uzun ömürler versin ona ve sizlere inşallah
çok tatlı maşallah

eşekkür ederim canım amin hepimize.evet büyüdü mşallah.toparladı kendini.seninki de çok tatlı ya.resimlere yazı yazıcam ama daha msj sayım yetmiyormuş. 100 ü geçmen lazım diyor .bende burdan yazayım çooooook tatlı maşallah.:)

Öylemi diyorsanız doğrudur tabi yaşayan anneler olarak.ama ne yapalım öyle böyle büyütcez.çooook tatlı olduklarından katlanabiliyoruz.

rabiacım hoşgeldin küçük cadı fırsat verdi galibaki geldin annesi maşallah büyümüş yaa vay be zaman cidden su gibi akıyo doğuracam diyodunuz hepiniz bak şimdi kızın kocaman oldu

Evet canım öyle yapıyorum bende.uyudukça açıyorum.Ya canım sana bişey sorucam.beril in göbeği dışarı çıkık acaba normal mi sonradan içeri gircek mi?

rabiacım hoşgeldin küçük cadı fırsat verdi galibaki geldin annesi maşallah büyümüş yaa vay be zaman cidden su gibi akıyo doğuracam diyodunuz hepiniz bak şimdi kızın kocaman oldu

hoşbuldum canım.evet uyuyor şimdi kimse de yok.yani misafir falan.çok misafir geliyordu.yavaş yavaş kesildi:)))Evet ya ne çabuk geçiyor zaman ben de inanamıyorum

rabiacım ecrinde göbek çıkması yaşamadık ama bazı bebeklerde oluyomuş diye duydum zamnala geçtiyini söylenilir ama ben bu konuda hiç bilgi sahibi deyilim eyer doktorunuz varsa bi arayıp sor istersen yada netten bi araştır normalmiymiş

eh artık misafirlerde azalsın biraz epeyi oldu bebek doğalı ecrinin resmi yok pc deyiştiya bizim buna daha yüklemedik resimleri o yüzden koyamadım diyer kızlarda merak ediyodu son halini ama bu pcden ben anlamıyorum eşime söyledim fotoları at diye oda bikere tamam dedi sonra oda unuttu bende

selam kızlar
benim cadı uyudu ama her an uyanabilir.
o yüzden çok kalamıycam.

mecburecim bir götür bakalım fakülteye
büyük ihtimalle hiç bişey çıkmayacak
çok sağlıklı benim keltoş kızım
sen merak etme annesi maşallah ona alkisalkisalkis
doruk hast. topiğinde yazdıklarını okudum
inan çok üzüldüm, çok duygulandım.
üzme artık kendini, geçmişi unut.
benimde geçmişte yaşadığım çok üzücü şeyler var
ama napayım unutmak zorundayız ve ben epey başardım bu işi
sen de unut tatlım ya
bak bizim gözümüzün içine bakan, bize çok muhtaç yavrularımız var
onlar için hem bedenen hem de ruhen çok iyi olmalıyız
ecrin çok iyi ve gittikçe de çok iyi olacak. sen de iyi ol annesi vereliniortak

Anladım canım.daha doktorumuz yok.netten de araştırdım tam yanıt alamadım.kendini çok sıkıyor o zaman daha da çıkıyor.inşalah düzelir kalmaz öyle.gidicez bakalım doktora o zaman sorucam.

çok teşekkürler canım a.s.
seninki de çok tatlı olmuş maşallah
olsun canım, yazmış kadar oldun.
mesaj sayın dolunca yazarsın yine.
hem yeni resimler de ekliycem yakında zaten.

bu arada doruğun fotosunu görebildim nihayet.
çok tatlı ya maşallah
trabzonspor forması gibi bir tulum vardı üzerinde o sanırım
trabzonsporlu mu olacak ne
sevinç zayıf zayıf deyip duruyordu
maşallah 3200 gr doğmuş
son haftalar sevinç iyi beslemiş tosunu cokacimcoook

unutmaya çalışıyorumda dün gece rüya gördüm gene bebeklerim olmuş üçüz ama gene kuvözdelermiş ay ecrinin beni uyandırmasına hiç bu kadar sevinmemiştim:)atlatırım illaki ama benim bunları anlatmaya ihtiyacım varki bi şekilde kurtulayım içimdekilerden bide ecrinin bütün testlerinin bitmesi lazım ki ben rahatlayım bi oh deyim yaşadıklarımızı unutamazsak zaten yaşayamayız heralde insaoğlu işte baha gelince ablamın yanına gitmek istiyorum bi hafta on gün falan çok dolu kafam bi şekilde boşaltmam lazım hamdolsun sağlığım yerinde ecrininde öyle ama sürekli ağlıyorum işte bide çok sabırsız olmaya başladım hiç beklemeye tahammülüm kalmadı artık yoksa biçok anne var prematüre bebek sahibi çoğu antidepsaran kullanıyomuş ama ben kendime bakamadım ki kızımı düşünmekten bide herkes tabi inançlıdır ama ben daraldıkça namaz kıldım dua ettim yaradanıma sığındım ve şükürki rahatım sadece doktor kontrollerimiz dışında:)

gördünmü doruğu çok tatlı şişkocuk:) maşallah iyi almış son dönemde bide doğduktan bikaç gün sonra bebekler daha az çıkıyo kilo olarak ama limonu merak ettim ben yok ne zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…