- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.381
egenin yaşadıklarını biliyorum hatta geçen baktım özer beyin topicine bi arkadaşın doğumuna girememiş ama arayıp bilgi almış ya doktor dediyin böyle olmalı işte bazı durumlarda anlarım insanın elinden bişey gelmez ama bursadaki bütün doktorlar birbirlerini tanıyolar öyle yada böyle aynı yerde çalışmışlıkları oluyo insan arayıp doktora bari söyler benim hastamdı diye ama doktor gibi doktor yapar bunu ancak hastalarını para makinası gibi gören doktorlar deyil zaten tam tersi olsaydıda kızım olmasaydı yanımda bu olasılığı aklımdan çıkaramıyorum o zaman ben bunun hesabını kimden soracaktım sorsam bile neye yarayacaktı ben Allaha havale ettim herşeyi fakülteden aldık randevu ama nörolojiye yokmuş önce doktor muayene edip gerek görürse yollayacakmış preşembe günü bakalım bende sevmiyorum fakülteyi cidden çok soğuk ama ben bi gece kalınca başımda 4 doktor bi hemşire çok ilgi gördüm:) tabiki bu durumun kritik olmasıyla alakalıydı
bu soğukta nereye çıkacaz yaprakcım vallahi çıkaran çokmuş ama benim canım sıkılıyo diye kızımı hasta edipte sonra çok hasta napcam demek istemiyorum ama dediyin cengaverler var gerçekten napalım yazın inş bol bol çıkarız insanın canı sıkılınca çocuğu bi parka kadar götürse bile yeter hem onlara hem bize ama bi iki ay daha sabır
medicalin sayfasına girdim e bebek var orda tüm bebekleri göstere tıkladım sonra hastane olarakta bursa medicali seçtim orda gördüm anne adı sevinç bebeyin adıda doruktu heralde bu bizin paşa dedim:)
maşallah canım, epey büyümüş beril hanım.
Allah sağlıklı uzun ömürler versin ona ve sizlere inşallah
çok tatlı maşallah
canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama büyüdükçe işin daha da zorlaşacak.
benimki şu an yürüyor maşallah ama devamlı peşindeyim. şimdi de küçükken ne rahatmışım diyorum. hareket başlayınca esas maraton başlıyor yani. neyse Allah sağlık versin hem onlara hem bizlere de üstesinden gelicez inşallah. ben de ancak uyuduğunda gelebiliyorum.
rabiacım yapraka katılıyorum büyüyünce dahada zorlaşıyo bakımları ama kendileri tabi biraz daha düzene giriyo bu seferde dişleri başlıyo sağlıklı olsunlarda gerisi boş sende vakit buldukça gelirsin
rabiacım hoşgeldin küçük cadı fırsat verdi galibaki geldin annesi maşallah büyümüş yaa vay be zaman cidden su gibi akıyo doğuracam diyodunuz hepiniz bak şimdi kızın kocaman oldu
rabiacım ecrinde göbek çıkması yaşamadık ama bazı bebeklerde oluyomuş diye duydum zamnala geçtiyini söylenilir ama ben bu konuda hiç bilgi sahibi deyilim eyer doktorunuz varsa bi arayıp sor istersen yada netten bi araştır normalmiymiş
eşekkür ederim canım amin hepimize.evet büyüdü mşallah.toparladı kendini.seninki de çok tatlı ya.resimlere yazı yazıcam ama daha msj sayım yetmiyormuş. 100 ü geçmen lazım diyor .bende burdan yazayım çooooook tatlı maşallah.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?