- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.401
unutmaya çalışıyorumda dün gece rüya gördüm gene bebeklerim olmuş üçüz ama gene kuvözdelermiş ay ecrinin beni uyandırmasına hiç bu kadar sevinmemiştim:)atlatırım illaki ama benim bunları anlatmaya ihtiyacım varki bi şekilde kurtulayım içimdekilerden bide ecrinin bütün testlerinin bitmesi lazım ki ben rahatlayım bi oh deyim yaşadıklarımızı unutamazsak zaten yaşayamayız heralde insaoğlu işte baha gelince ablamın yanına gitmek istiyorum bi hafta on gün falan çok dolu kafam bi şekilde boşaltmam lazım hamdolsun sağlığım yerinde ecrininde öyle ama sürekli ağlıyorum işte bide çok sabırsız olmaya başladım hiç beklemeye tahammülüm kalmadı artık yoksa biçok anne var prematüre bebek sahibi çoğu antidepsaran kullanıyomuş ama ben kendime bakamadım ki kızımı düşünmekten bide herkes tabi inançlıdır ama ben daraldıkça namaz kıldım dua ettim yaradanıma sığındım ve şükürki rahatım sadece doktor kontrollerimiz dışında:)
gördünmü doruğu çok tatlı şişkocuk:) maşallah iyi almış son dönemde bide doğduktan bikaç gün sonra bebekler daha az çıkıyo kilo olarak ama limonu merak ettim ben yok ne zamandır
slm arkadaslar bende ahmet yılmaza gitmeye basladım hamile değilim adet gecikmesinden dolayı gittim gerçekten çok iyi bi doktor muayene ücreti nekadar özelinde biliyormusunuz
adet söktürücü verdi
AMA halen adet olmadım ya
yok zaten antideprasanlar falan düşünmüyorum zaten öyle bi rahatsızlığım yok sadece panik yapıyorum ecrin konusunda bide sabırsızım işte salı gününün bi an önce gelmesini ve bitmesini istiyorum mesela:) ablam ankarada burda olsa zaten ben sıkılmam bu kadar ya aslında her kış oluyo bu sıkıntılar bana geçen kışta hamileydim yattım kimsemde yok diye çok üzülmüştüm grip oldum geçen kış hamileykende akşam 9a kadar yemek yiyemedim kalkıp hazırlamaya mecalim yoktu eşim gelince dışardan söyledik zorla yedirmişti en basiti yani annem arayınca kızım daha yemek yemedinmi diyince ben tabi hamileyimya hormonlar tavan seviyede koyverdim kendimi başladım ağlamaya ne bileyim böyle küçük şeyler işte yoksa rabbime şükür büyük sorunlarımız yok her insan gibi işte hwerkes yaşıyodur bu tip şeyleri helede ailesinden uzakta oturanlar dahada çok yaşıyo ankaraya gitmeyi düşünüyorum ama havalarda çok kötü bu ara biraz açılırsa inş niyetindeyim eşimde gönüllü deyil pek ben ecrinsiz sensiz naparım bi hafta 2 gün yeter diyo bende tabi tabi diyorum:) bakalım hayırlısı olsun
yaptım canım enfeksiyon kapmışsın dedi fitil verdi
alttan baktı çok utandım ya
çok xzor geldi bana
ahmet ben daha önce jimerde çalışıyormuş neden medicale gecti acaba biliyormusunuz
saol yaprakcım biliyorum ciddi olduğunu ama şimsdi hiç çıkarmak istemiyorum ecrini bende bursayı aman aman bilen biri deyilim evlendim 3 ay sonra ham,ile kaldım sonra doğum yaptım hiç ç.ıkma fırsatım olmadı doğru düzgün bildiyim bikaç yer var::) harici pek bilmiyorum saol inş yazın yada bahar ayı gelince bende düşünüyorum toplanalım diye ama şimdi keyfim için hasta etmek istemiyorum kısmet bakalım buluşunca bol bol dertleşiriz artık ordan burdan nasipse keltoşum uyandı şimdi bana cilve yapıyo anneeeeeee diye çok zilli oldular bu fındıklar evet biraz daha bekleyecem soğuk havalar aman benimki normal kış bunalımı:) havada kapalı oldumu tamam artık:)
anladım canım tesekkür ederim.senin çocuğun var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?