Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım benim, çok düşündüğün ve kafaya taktığın için rüyalarına giriyor.
ben sana anlatma demiyorum zaten. tabiki anlatacaksın, içini döküp rahatlayacaksın.
gerekirse hakkını arayacaksın. bu konuda seni destekliyorum ben zaten.
benim demek istediğim kendini bu kadar yıpratma ve üzme.
çok daha kötü şeyler yaşayanlar da var. benim arkadaşım karacabeyde doğum yapmıştı. o yatarken başka bir kadın daha doğum yapmış ve kadının hiç bir sorunu yok. bebek tam zamanında geliyor. hastaneye gidiyorlar. ama kadının doktorunun acil işi çıkıyor ve doğuma giremiyor başka bir doktor yaptırıyor doğumu ve bebek ölü doğuyor ya da doğduktan sonra ölüyor tam bilemiyorum o kadarını ve onlar da doktoru suçlu buluyor, dava falan açmışlar hatta o arkadaş anlatmıştı. yani böyle örnekler de var. ama sen önce Allah sonra da ahmet beyin sayesinde keltoşuna kavuşmuşsun. zamanla herşey rayına oturur merak etme. üzme kendini. antidepresanlaraı falan da boşver. sen inançlarına sığın yine de o da bir terapi çünkü. ecrinin testleri falan da iyi çıkacak inşallah merak etme.
ablan bursada mıydı. her neredeyse gitme imkanın varsa git tabi. biraz kalırsın. değişiklik olur hem ecrin hem de senin için açılırsın biraz.
gördünmü doruğu çok tatlı şişkocuk:) maşallah iyi almış son dönemde bide doğduktan bikaç gün sonra bebekler daha az çıkıyo kilo olarak ama limonu merak ettim ben yok ne zamandır

ay evet gördüm ya. tam tosuncuk maşallah Allah bağışlasın. Allah nazarlardan saklasın, çok şeker bişey.
limon da doğum yaptı bence. bize haber vermesine fırsat kalmadan ahmet bey doğuma aldı onu da. umarım herşey yolunda gitmiştir. bebekleri de kendileri de sağlıklıdır. neyse 1-2 hafta içinde gelirler inşallah bakalım o zaman ayrıntılı öğreniriz herşeyi.

slm arkadaslar bende ahmet yılmaza gitmeye basladım hamile değilim adet gecikmesinden dolayı gittim gerçekten çok iyi bi doktor muayene ücreti nekadar özelinde biliyormusunuz

yok zaten antideprasanlar falan düşünmüyorum zaten öyle bi rahatsızlığım yok sadece panik yapıyorum ecrin konusunda bide sabırsızım işte salı gününün bi an önce gelmesini ve bitmesini istiyorum mesela:) ablam ankarada burda olsa zaten ben sıkılmam bu kadar ya aslında her kış oluyo bu sıkıntılar bana geçen kışta hamileydim yattım kimsemde yok diye çok üzülmüştüm grip oldum geçen kış hamileykende akşam 9a kadar yemek yiyemedim kalkıp hazırlamaya mecalim yoktu eşim gelince dışardan söyledik zorla yedirmişti en basiti yani annem arayınca kızım daha yemek yemedinmi diyince ben tabi hamileyimya hormonlar tavan seviyede koyverdim kendimi başladım ağlamaya ne bileyim böyle küçük şeyler işte yoksa rabbime şükür büyük sorunlarımız yok her insan gibi işte hwerkes yaşıyodur bu tip şeyleri helede ailesinden uzakta oturanlar dahada çok yaşıyo ankaraya gitmeyi düşünüyorum ama havalarda çok kötü bu ara biraz açılırsa inş niyetindeyim eşimde gönüllü deyil pek ben ecrinsiz sensiz naparım bi hafta 2 gün yeter diyo bende tabi tabi diyorum:) bakalım hayırlısı olsun

evet doruk tam tosuncuk cidden maymun trabzonlu gibi olmuş küçük hamsi:) Allah annesine babasına bağışlasın limonda doğurdu galiba evet acele bi doğum oldu gibime geliyo benimde inş iyilerdir

hoşgeldin maviş21 iyi bi seçim yapmışsın uzman doktorların hepsi aynı ücret alıyo galiba 100 ila 120 arası deyişiyo ama ahmet bey 100 lira galiba ben özeline gitmedim ama diyer arkadaşlar söylüyodu

slm arkadaslar bende ahmet yılmaza gitmeye basladım hamile değilim adet gecikmesinden dolayı gittim gerçekten çok iyi bi doktor muayene ücreti nekadar özelinde biliyormusunuz

canım ben de 100 tl diye duymuştum.
ayda 1 kez alıyormuş. arada kontrol olursa tekrar ücret almıyormuş.
özeline giden arkadaşlar anlatıyordu.
şu an doğum yaptıkları için pek gelmiyorlar.

adet söktürücü verdi
AMA halen adet olmadım ya

adet söktürücü bittikten birkaç gün sonra adet başlıyor diye biliyorum.
epey zaman geçtiyse arayıp sorabilirsin.
gebelik testi yapmıştın herhalde. inşallah önemli bişey değildir canım.

yok canım iyisin sen maşallah.
yaşadıklarına rağmen kızın için dimdik ayakta durmuşsun
gayet de güçlüsün. üzme kendini zamanla herşey rayına oturur.
evet burada yakınların olmadığı için zorlanıyorsun farkındayım
benim var gerçi ama herkes kendi işinde gücünde ya
1 gün gelirler 2 gün gelirler üçüncü gün herkes yine kendi hayatına dönmek zorunda
sonuçta onların da bir kurulu düzeni var. ama tabi aynı şehirde olmak başka.

ankara buradan daha soğuk canım. hele otobüsle falan gideceksen yollarda üşütme ecrini
biraz daha sabret nisan falan gelsin o zaman gidersin. çok sıkılıyorsan bana gel ya. sizin oradan bizim buraya direk otobüs var. niyetin olursa evi tarif ederim. çok kolay yani. sen gelicem de yeterki. ben de dinlerim derdini. gerçi ben de de dert çok, kelin merhemi olsa başına sürer misali körler sağırlar birbirini ağırlar yaparız. ecrinle ilayda da oynar mı didişir mi bilmem alsanaalsanasmile ama teklifimde ciddiyim bak buyrunnnnnnnnn

yaptım canım enfeksiyon kapmışsın dedi fitil verdi

demek muaynede enfeksiyon bulgusuna rastladı.
o zaman fitillerin bitsin. adet söktürücü içeli ne kadar oldu bilmiyorum
biraz daha bekle yine adet olmazsan ya tel ile ara görüş
ya da tekrar muayneye git. ama yakında adet olursun bence enfeksiyonun da geçer.

alttan baktı çok utandım ya
çok xzor geldi bana

canım seni çok iyi anlıyorum.
ben de daha önce bayan doktora gidiyordum
ama sonra çok bir faydasını göremeyince ahmet beye gitmiştim ben de.
beni de ilk muayne eden erkek dokor ahmet beydi. ben de çok utanmıştım ilk başta
ama sağlık için, bebeklerimize kavuşmak için bu gerekiyorsa yapacağız başka çaresi yok.
ama ahmet bey kendisi de utangaç bir yapıya sahip zaten. çok efendi biri o yüzden ben yenmiştim hemen utangaçlığımı. :kedi:

ahmet ben daha önce jimerde çalışıyormuş neden medicale gecti acaba biliyormusunuz

canım 3 yıl önce ben ilk kez ahmet beye gittiğimde yine medicaldeydi
sonra 2008 eylül gibi ben hamile kaldım ve medicali aradığımda ahmet beyin ayrıldığını öğrendim ama nereye gittiğini söylemediler. sonra bu sitede bazı arkadaşlara sordum medicalden sonra önce anadolu hastanesine geçmiş daha sonra da jimere. jimerde 1 yıl bile çalışmadı sanırım sonra tekrar medicale geçti. sebebini biz bilemeyiz canım. ücret konusu olabilir. medical de ahmet beyin kıymetini gidince anladı sanırım. çünkü çok hastası var gerçekten. çok tercih edilen bir doktor. diğer doktorların kapısında 3 hasta bekliyorsa ahmet beyinkinde 13 hasta bekliyor yani.

saol yaprakcım biliyorum ciddi olduğunu ama şimsdi hiç çıkarmak istemiyorum ecrini bende bursayı aman aman bilen biri deyilim evlendim 3 ay sonra ham,ile kaldım sonra doğum yaptım hiç ç.ıkma fırsatım olmadı doğru düzgün bildiyim bikaç yer var::) harici pek bilmiyorum saol inş yazın yada bahar ayı gelince bende düşünüyorum toplanalım diye ama şimdi keyfim için hasta etmek istemiyorum kısmet bakalım buluşunca bol bol dertleşiriz artık ordan burdan nasipse keltoşum uyandı şimdi bana cilve yapıyo anneeeeeee diye çok zilli oldular bu fındıklar evet biraz daha bekleyecem soğuk havalar aman benimki normal kış bunalımı:) havada kapalı oldumu tamam artık:)

tamam canım ne zaman istersen
kapım her zaman açık.
o kış depresyonu bende de var malesef.
bu kış çok uzun geldi, sanki bahar hiç gelmeyecek gibi
bir ısınsa havalar kim tutar bizi
ay cilve yapan ağzını yerim ben o keltoşun
tamam canım sen işine bak. benimki de kıpırdanıyor
eli kulağında her an uyanabilir, sonra ancak akşama gelebilirim

maviş21 benim ilk muayenemi bayan yapmıştı inan bana bende çok utanmıştım farketmiyo yani erkek kadın olması ama onlara normal geliyo çünkü işleri bu yaprakcımında dediyi gibi zaten ahmet bey senden dahda utangaç insanın yüzüne bile bakmaya çekinir ama mecburiyetten işte napcaksın sağlık söz konusu olunca iş başka o yüzden kendini çok kasmamaya çalış enfeksiyon biz bayanların en büyük sorunu malesefki bendede çok olur sürekli uygularım tedavisini ama nasıl oluyo bende bilmiyorum:)inş memnun kalırsın ahmet beyden jimerde çalışmış evet ama doktor sonuçta nerden neden ayrıldığını biz bilemeyiz ama çok talep var kendisine fakat şuda var bana iyi gelir sana gelmez onu bilemeyiz insanların kendilerinin gidip birebir görüp karar vermesi lazım

anladım canım sanada fitilmi verdi daha kullanmadım ben fortelmi ne fitilin adı yanma yapıyormus kullanınca nasıl kullanılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…