Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kızlar benim yaramaz uyandı çıkıyorum.
mavişcim inşallah en kısa zamanda geçer enfeksiyonun
ve biran önce sen de hamile kalırsın :teselli:

maviş banamı sordun canım sen ben antibiyotik kullanıyodum bide toz bi antibiyotik vardı ondan kullandım ayaklarımı üşütmedim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmmmm. doğum yaptım. rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. şükürler olsun allah'ıma. en kısa zamanda gelip yazacağım uzun uzun detayları. sizlere haber vermeye hiç fırsatım olmadı. kızım hafif sarılık oldu. sütümde çok gelmiyo. inşallah zamanla çoğalır. hepinizi öpüyorum.

Kızlar bende döndüm şükür derinim kollarımda.ama zor bir doğum geçirdim ne yazıkki.plesanta rahim duvarına yapıştı.kazımışlar az kalsın rahmimi kaybedebilirdim ya da kanamadan gidebilirdim.ahmet bey çok ilgilendi sağolsun pztsi diikişlerimi aldırıcam.böyle işte şimdide gribim.ama kızım herşeye değer.

geçmiş olsun tatlım allah analı babalı büyütsün. kızına ve sana sağlık diliyorum. en kısa zamanda toparlanırsın inşallah.

canım geçmiş olsun.ne mutlu sana yavrun kollarında.inşallah kızın çabucak iyileşir ve sütün bollaşır..

canım çok çok geçmiş olsun.. allah korumuş.inşallah çabucak toparlarsın.bir ara ayrıntıları anlat.bide doğum yapacaklara önerilerde bulun.ihtiyacımız olabilir. kızını allah bağışlasın.hep birlikte sağlıklı ve mutlu günler geçirin inşallah..

sendemi ahmet yılmaza gidiyosun

kızlar tebrik ediyorum ikinizi de a.s.
çok geçmiş olsun, neyse hayırlısyla atlattınız.
bebişlerinize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Analı babalı büyüsünler, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

limoncum yeni doğan bebeklerde genelde oluyor sarılık.
benimkinde de olmuştu. sonra geçiyor merak etme.
sütün de zamanla çoğalacaktır endişelenme vereliniortak

aryacım doğumun zor olmasına üzüldüm canım, Allah korumuş.
ahmet bey ustalığını göstermiş yine desene alkisalkisalkis
ama neyse ki bebişin de sen de iyisiniz şimdi.
inşallah gribini de biran önce atlatırsın. çok geçmiş olsun :teselli:

lokumum nasılsın canım, hiç gelmez oldun artık
özledik valla seni olumunekankayizsmile
şu işlerini bir yoluna koyda gel biraz anlat ya
nasıl gidiyor hamilelik
sıla tekmeler atmaya başlamıştır artık
kocaman kız olmuş annesi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.:Saruboceq:

limon ve aryaa

ikinizinde bebekleri analı babalı büyüsün
sağlıkla sihatle
gözünüz aydın, gerisi doğumu yaklaşan annelerin başına

aa anneler çoğaldı topicimizde geçmiş olsun limoncum tahmin etmiştik biz doğum yaptığını rabbim annalı babalı büyümesini nasip etsin sarılıkta hafifse atlatır meraklanma sütünde inş bollaşır zaten zamanla bollaşıyo ben doğum yapınca damla yoktu makinayla sağmaktan canım çıkmıştı sonra yavaş yavaş çoğaldı 5 ay yetti sonra bitti:)

aryacım geçmiş olsun canım hoşgelmiş derincik aramıza iyi olmanıza sevindim doğumun zor olmasına üzüldüm ama ahmet beyin tecrübeli bi doktor olduğunu bi kere daha anlıyoruz ki zamanında müdahale etmiş gribinde geçer inş bi an toparlanırsın gelinde anlatın bize doğumunuzu maske takıyosundur dimi bebeyede bulaşmasın sonra annesi

psilıokum bizi çok boşluyosun sılaya söyle annesinden şikayetçiyiz:) şaka bi yana fırsat buldukça uğrayıp bize güzel haberler ver kocaman olmuş baksana sıla hanım

maviş21 burdakilerin hepsi ahmet beyin hastası yada önceden hastasıydı inş sende bi an önce tedavini bitirip hamile kalırsın

maviş21 burdakilerin hepsi ahmet beyin hastası yada önceden hastasıydı inş sende bi an önce tedavini bitirip hamile kalırsın
insallah bende hamile kalırım ama hala adet olmadım ilaç kullanıyorum ama gelmiyo bu adet fartual kullanıyorum bi fikri olan varmı arkadaslar

çok tşk ederim canım. allaha şükürler olsun. sarılığı için bugün test yaptırdık yine korkulacak sarılığı yokmuş kızımın. düşmüş sarılık değeri bu değer çok normal dedi. doktor bir daha çağırmadı sarılığı için çok şükür. ama sütüm ne zaman çoğalacak. çok üzülüyorum yavruma yeteri kadar anne sütü veremiyorum diye. mama vermek zorunda kalıyoruz. moralim bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…