Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

tşk ederim cnım. sarılığımız azalmış bir daha çağırmadı doktor. değerleri düşmüş. şükürler olsun allaha. süt olayım bilmiyorum. yetmiyor kuzuma sütüm. aç kalıyor. ek olarak mama veriyoruz çok üzülüyorum. inşallah zamanla artar sütüm. bende 6 ay emzirsem razıyım inşallah bol bol sütüm olur zamanla.

limoncum olur inş zamanla dinlenmek önemli anne sütü için stres yapma olur inş olmazsada yapcak biley yok mama verirrsin sen elinden geleni yapta küçük tospike bak sarılıkta hafifmiş deyerleride iyi çıkmış bundan sonra seni bol gazlı ve uykusuz geceler bekliyo annesi:) medicaldemi doktorunuzda bebişine bakan yani kim baktı muayenesini kim yaptı

canım medicalde zafer bey baktı kızıma teyzesi. yavrucuklar iyi olsunda herşeye değer. mis kokulular. rabbim sağlık versin meleklerimize. umarım şu süt olayını hallederiz.

zafer çaparda iyi bi doktordur biz pazar günü ecrini ateşi yükselince götürmüştük gayet ilgili zaten ben bütün doktorları tanıyorum hepsi yoğunbakım ünitesine giriyolardı:)sütün inş zamanla bollaşır

slm kızlar eve geldim bişeyler almaya.hepinizin güzwl dilekleri için teşekkür ederim kızlar.bu arada limonnn ve aryaa sizleride tebrik ederim allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.inşallah doğumunuz güzel geçmiştir sizlerinde benimki gibi.
bizler iyiyiz kızlar doruk beyde iyi martın 2 sine randevu verdiler fakülte için.oradaki sonuçlarda iyi çıkarsa çok rahatlayacağız.bu arada mecbure ve yapraknilcim valla çok özledim hepinizle konuşmayı.yakında görüşürüz inşallah.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi öpüyorummmm

bizde seni özledik sevinçcim tekrar rabbim analı babalı büyümesini nasip etsin paşanı inan bana ben o kadar unutkan olmuşum ki sevinç sen özelden bana tel numaranı yazmıştın o gün kaydediyim dedim ecrin ağlayınca acele kalktım sonrada bende hiç akıl kalmadı yeni mesajlara yer kalmayınca hepsini sildim sonradan eyvah dedim ama sana karşı çok mahçup oldum cidden ama inan bana geçen yaprakcımada anlattım namaz kılarken bile kıblenin ters yönüne durmuşum o kadar yoruyo uykusuzluk falan derken mazur gör artık beni olurmu canım e bide yaşılılık var inş fakültedede bi sorun çıkmaz nesi varmış doruk paşanın sorunsuz geçer herşey rahatlarsın inş rabbim korusun süt kuzularınızı

bu arada kimse gelmiyo bikaç gündür yeni anneler bebişlerle meşkul yaprakcım sende gelmiyosun iyisiniz dimi ilaydayla meşkulsun sende galiba bide haftasonu falan biz gene evdeyiz kızımla kös kös

kızlarrrrrr sevgililer gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn bende küçük aşkımla evdeyim başbaşa evde geçiriyoruz bu sevgililer gününü büyük aşkımızda akşama gelcek öpüyoruz hepinizi ben ve keltoş aşkım ecrinim

canım hoş geldin a.s. çok geçmiş olsun
bebeğin hayırlı uğurlu olsun, analı babalı büyüsün
sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah.
medicalin sayfasında doruğun fotosunu gördük. çok tatlı maşallah.
tosun gibi bişey. Allah nazarlardan korusun
bak çok korkuyordun ama güzel bir şekilde atlattın çok şükür.
darısı diğer hamile arkadaşların başına.
valla sizler gelmeyince sayfa çok durgun malesef.
mecbureyle ben idare ediyoruz da
bizim de minik cadılardan fırsat kalmıyor kaydirigubbakcemile
inşallah en kısa zamanda toparlanıp tekrar aramıza dönersiniz a.s..
biz de sizleri özlüyoruz.

mecbure canım, tahmin ettiğin gibi ilaydadn fırsat bulamıyorum hiçbirşeye
haftasonu gittik arif amcamıza. benim cadı epey sergiledi hünerlerini.
bir iki tur yürüdü, alkış falan yaptı alkisalkisalkis
arif amcası, yalnız çok tatlı olmuş bu çekirdeksiz üzüm dedi :icecream:.
çok beğendi. çok sevdi. idrar ve kan tahlili yapıldı
ama epey uğraştırdı bizi cadı.
ayrıntıları bizim diğer topiğe yazdım canım.

sen nasılsın ecrin nasıl.
sen de benim gibi kafası karışık ve dalgınsın bu ara kafamçokkarıştı
yarın gidiyorsun fakülteye sanırım. inşallah çok güzel haberlerle gelirsiniz canım.
ben öyle olacağına inanıyorum. sıkma canını.kaydirigubbakcemile5

iyi bir doktora benziyor bakalım. zamanla tanıyacağız birbirimizi. ecrin nasıl şimdi iyi mi? çok sık sık gelemiyorum artık. kızım uyutmuyo geceleri bizi. sütümde gldi çok şükr artık mama vermiyoruz. umrarım yeterlidir sütüm kızıma. bu yüzden gece sık sık emziriyorum. mamaya göre daha çok acıkıyor fıstığım. inşallah uzun süre ezirmeye yetecek süt olur kızımda doyar opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin. inşallah doruk paşamdada bişey çıkmayacak. sarılığı ne durumda kuzucuğun? bizimkinde düşmüş değer ama hala gözlerinde biraz var. bizde seni çok özledik. kendine iyi bak. bizde seni öpüyoruz canım.

sevindim canım ilaydada herşeyin iyi gitmesine yok fakülteye gitmiyoruz ancak bi ay sonraya randevu veririz demişler poliklinik muayenesinden sonra görümcem dörtçeliki aramış baya bi tartışmış perşembe gününe almış 10 30 gibi gitcez bakalım hayırlısı olur inş şimdi netten araştırdım anadolu hastanasini orayı söylemişti bide yeşim hanım ama her gün olmuyomuş işte dörtçelik istediyim gibi olmazsa şayet orayı bi araştırıp götürcem hiç gitmedim ben dörtçelike nasıl bi hastane doktorları iyimidir ilgileniliyomu yoksa diyer bütün devlet hastaneleri gibimi yani sadece neyin var diye sorup bakmadan mı yolluyolar

evet zamanla tanırsınız doktorunuzu ama sonuçta beyenmediyinde deyiştiririsin doktor çok yeterki ilgi alaka olsun seni bilgilendirebilsin bizim doktorumuz benim bütün sorularıma büyük bi sabır ve güler yüzle cevap veriyo:) sütün olsunda yeterki emzir sık sık ilk zamanlar çok yorulur hemen uyuyr sonra çabuk uayanır acıkır ama bi iki ay içinde girer düzene inş fıstık ee biz size uyuyun bu günlerinizi iyi deyerlendirin demiyoduk boşuna bakk şimd,den başlamış uykusuz geceller sağlıklı olsunlarda uyklusuzlukta önemli deyil

bu arada kimse gelmiyo bikaç gündür yeni anneler bebişlerle meşkul yaprakcım sende gelmiyosun iyisiniz dimi ilaydayla meşkulsun sende galiba bide haftasonu falan biz gene evdeyiz kızımla kös kös

öyle yoğun geçiyorki günler fırsat olmuyor hiç nerede eski günler öğlene kadar uyurduk. şimdi ayakta uyuyorum resmen ama herşeye değer. rabbim kuzucuklarımıza sağlık versin.

canım geç oldu ama seninde sevgililer günün kutlu olsun. benim eşim ilk defa sevgililer gününü unuttu. hala doğumun yorgunluğunu atamadı adapte olamadı yeni yaşantımıza. bozuldum biraz ama neyse. alsanaalsanasmile

slm canım nasılsın sütün geldimi kızının adını e koydun canım bebeğin nasıl doğumun nasıl gecti

slm canım. iyiyim sen nasılsın? sütüm geldi çok şükür. kızımın adını yaren koyduk canım. bebeğim iyi çok şükür. büyüyoruz yavaş yavaş. doğumum çok güzel geçti canım. çok kolay oldu. rabbim herkese böyle doğum nasip etsin. çok korkuyordum doğumdan ama çok güzel geçti şükürler olsun allah'a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…