- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.441
aa anneler çoğaldı topicimizde geçmiş olsun limoncum tahmin etmiştik biz doğum yaptığını rabbim annalı babalı büyümesini nasip etsin sarılıkta hafifse atlatır meraklanma sütünde inş bollaşır zaten zamanla bollaşıyo ben doğum yapınca damla yoktu makinayla sağmaktan canım çıkmıştı sonra yavaş yavaş çoğaldı 5 ay yetti sonra bitti:)
limoncum olur inş zamanla dinlenmek önemli anne sütü için stres yapma olur inş olmazsada yapcak biley yok mama verirrsin sen elinden geleni yapta küçük tospike bak sarılıkta hafifmiş deyerleride iyi çıkmış bundan sonra seni bol gazlı ve uykusuz geceler bekliyo annesi:) medicaldemi doktorunuzda bebişine bakan yani kim baktı muayenesini kim yaptı
slm kızlar eve geldim bişeyler almaya.hepinizin güzwl dilekleri için teşekkür ederim kızlar.bu arada limonnn ve aryaa sizleride tebrik ederim allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.inşallah doğumunuz güzel geçmiştir sizlerinde benimki gibi.
bizler iyiyiz kızlar doruk beyde iyi martın 2 sine randevu verdiler fakülte için.oradaki sonuçlarda iyi çıkarsa çok rahatlayacağız.bu arada mecbure ve yapraknilcim valla çok özledim hepinizle konuşmayı.yakında görüşürüz inşallah.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi öpüyorummmm
zafer çaparda iyi bi doktordur biz pazar günü ecrini ateşi yükselince götürmüştük gayet ilgili zaten ben bütün doktorları tanıyorum hepsi yoğunbakım ünitesine giriyolardı:)sütün inş zamanla bollaşır
slm kızlar eve geldim bişeyler almaya.hepinizin güzwl dilekleri için teşekkür ederim kızlar.bu arada limonnn ve aryaa sizleride tebrik ederim allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.inşallah doğumunuz güzel geçmiştir sizlerinde benimki gibi.
bizler iyiyiz kızlar doruk beyde iyi martın 2 sine randevu verdiler fakülte için.oradaki sonuçlarda iyi çıkarsa çok rahatlayacağız.bu arada mecbure ve yapraknilcim valla çok özledim hepinizle konuşmayı.yakında görüşürüz inşallah.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi öpüyorummmm
bu arada kimse gelmiyo bikaç gündür yeni anneler bebişlerle meşkul yaprakcım sende gelmiyosun iyisiniz dimi ilaydayla meşkulsun sende galiba bide haftasonu falan biz gene evdeyiz kızımla kös kös
kızlarrrrrr sevgililer gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn bende küçük aşkımla evdeyim başbaşa evde geçiriyoruz bu sevgililer gününü büyük aşkımızda akşama gelcek öpüyoruz hepinizi ben ve keltoş aşkım ecrinim
slm canım nasılsın sütün geldimi kızının adını e koydun canım bebeğin nasıl doğumun nasıl gecti
limoncum sana sormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?