- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.461
evet zamanla tanırsınız doktorunuzu ama sonuçta beyenmediyinde deyiştiririsin doktor çok yeterki ilgi alaka olsun seni bilgilendirebilsin bizim doktorumuz benim bütün sorularıma büyük bi sabır ve güler yüzle cevap veriyo:) sütün olsunda yeterki emzir sık sık ilk zamanlar çok yorulur hemen uyuyr sonra çabuk uayanır acıkır ama bi iki ay içinde girer düzene inş fıstık ee biz size uyuyun bu günlerinizi iyi deyerlendirin demiyoduk boşuna bakk şimd,den başlamış uykusuz geceller sağlıklı olsunlarda uyklusuzlukta önemli deyil
çok sevindim canım sonda takdırdınmı epiduralmi oldu doğımun
evet onların tek bi gülüşü yetiyo bütün yorgunluğun uçup gidiyo vallahii ebn ecrine saat başı kalkıodum daha doğrusu şöyle anlatayım sana ben 3 ay hiç uyumadım sadece eşim eve gelince ecrine bakıyodu iki saat öyle uyuyodum haricinde hiç uyumadım uyanamıyosan eyer saat kurabilirsin ama alışırsın belki eşinin uykusudamı ağır ki benim uykum çok hafiftir ecrin dönse bile uyanıyorum ama eşim evde davul çalsa uyanmaz iki saat normal zaten iki saatte bi bi saatte bi ne zaman isterse artık prenses emmeyi artık evin patronu o o ne derse onu yapcaksın :)
oturtusunuz merak etme limoncum annene güveniyorda olabilirsin ama aslışırsın zamanla inş saat başı kurarın alarmı alışınca zaten uyanıyosun kendi kendine annelerin hakkı ödenemz evet anne olunca anlıyo insan ben kendimin bu kadar sabırlı olduğunu bilmezdim ama hayat neler gösteriyoa rabbim daha kötü günler yaşatmasın bize şükür ecrinim sağlıklı yaşadığım uorgunluklar uykusuzluklar hepsi geçti gerçi halada uyanıyo gece en az iki kere ama dün gece sürekli ağladı durdu sebepsiz yere
selamlar herkese sanırım doruk doğmuş ben çok takip etmediğim için kaçırdım biçok şeyibenim doruk'um daha 6 aylık ama sizlerin doğumu sezaryan mı normal mi oldu içerde neler yaşanıo benim sezeryan olacak inşallah öle istiyorum zaten bebeğinde kordonu dolanmış şuanda hareeketli ya oymarken doladı herhalde ahmet bey önemli değil dedi ama biz baya üzüldük neyseki sağlığı iii doruk un sayfasını yollarsan bende görmek isterim medicalin sayfasından birde doğum nasıl oldu biraz açık bilgi verirsen sevinirim :) hani girdim şu iğne yapıldı şukadar dakka sonra şu oldu gibi :) şimdiden herkese teşekkürler bu sayfada herkes çok iii insanlar okuyorum yazdıklarınızı herkes yazabilir doğumunu merak ettiğim bide tamamen bayılmak istiyorum ben iğneyle mi serumla mı solunumla mı bayıltıyolar hiç bilgim yok hayatımda ilk defa ameliyat olucam bilgi verirseniz sevinirim epidural i düşünmüorum öle istiyordum ama annem izin vermedi :))) korkuyor eşimde tamamen uyu bişey hissetme diyor o da gelecek doğuma nasipse sizlere sormak istediğim sadece içerde neler olduğu ve benim gibi tamamen uyuyan yada epidural olanlar yazarsa sevinirim kaç iğne olunuo kaç gün önce allıyorlar bebeği şimdiden çok teşekkürler ayrıca doruk u bende görmek isterim herkese Hayırlı evlatlar nasip etsin Allah ım
günaydın kızlar limoncum dşlerden galiba uyumuyo cadı üst dişleri geliyo galiba şişmişler iyice ki sorma ağladıkça ağlıyomusun ayy işte annelik böyle bişey ama ilerde alışırsın ben hasta olunca yada canının çok yandığını anlayınca ağlıyorum mesela geçen gece eşim çay içerken ecrinin elinede biraz sıçradı ama nasıl ağlıyo e bende dayanamadım haliyle :)
bu arada yaprakcım yoksun iki gündür ilayda iyice ayaklandı galiba:)
yasemincim ben 10 ay olcak doğuralı ama aklımda kaldığı kadarıyla anlatayım:) ben orda yattığım için ordayken bütün tahlillerim yapılmıştı önceden ama sana soruyolar bişeye alerjinin olup olmadığı eşinizle kan grubunuzu uyuşmazlık olup olmadığını falan sonra lavman yapılıyo sana sen wcye gittikten sonra sonda takılıyo arkasından sedyeye yatıp indiriyolar ameliyathaneye genel anestezide nefes alıp verirken bayılıyosun seni hazırlıyolar doktor gelene kadar verilmiyo anestezi ki bebek çok etkilenmesin sonra sen onu soluyosun farkına bile varmadan uyuyosun son gördüyün yüz ahmet bey oluyo daha doğrusu gözleri oluyo:)sonra bi uyanıyosun ki herşey bitmiş odana alıyolar seni yatağa alıyolar seni baticonla temizleyip üstüne gecelik yada pijama üstü giydiriyolar sonra doruk paşanı yıkayıp yağlayıp giydirip sana getiriyolar sende onu koklayıp sarılıyosun ve mutlu son:) inş rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
maşallah prensese demek üst dişler geliyor. diş olayı çocukları çok zorluyor. kıyamam en kısa sürede atlatır inş. fıstık. evet canım çok ağladığı zaman çok canım acıyo tutaamıyorum kendimi ağlıyorum bende annemde stres yapma sütünü düşün diyor ama elde değil tutamıyorum kendimi. acemi anneyim çok.bir görsen ne panik oluyorum. zamanla alışırım inş. kuzucuklar bizim için değerli onların azıcık canı yansa bizimki bin katı acıyo.
evet canım 10 aydan bu yana hiçbirşey değişmemiş. aynı uygulamalar aynen devam ediyor. aynı şeyler banada yapıldı. sıralama tamamen aynı.. bir ii şey ekleyim bende. seni doktor gelmeden hazırlıyorlar ameliyathanede. önce damar yolunu açıyorlar. sonra göğsünden aşığıya soğuk bişey sürüyorlar onun adı ne bilmiyorum. bu esnada senin göğsünün altında bez oluyor hiç bişey görmüyorsun. sadece biraz üşüyorsun okadar. sonra örtüyorlar zaten üzerini ısınıyorsun. sonrada doktoru bekliyorsun. doktor başlayalım diyor ve son gördüğün başındaki sana bakan bir kaç yüz gerisini hatırlamıyorsun. bi bakıyorsun uyanıyorsun sonra odana. serum takılıyor. ağrı kesici yapılıyor antibiyotik ve rahim toparlayıcı iğneler yapılıyor belirli aralıklarla iki gün boyunca. ameliyattan 8 saat sonra ayağa kaldırıyorlar ve sondayı çıkarıyorlar. biraz yürütüyorlar. sonra ikinci gün saat başı yürüyorsun. iki gün kalıyorsun hastanede ikinci günü taburcu oluyorsun. bir hafta sonrada dikişlerini aldırmaya gidiyorsun ve bittiiiiiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?