Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kıyamam ben sana canım. üzülme bişey olsaydı mutlaka söylerdi doktor neden sorumluluk alsın ki böyle düşünme kötümser olma. hiç bişeyi çıkmayacak bıcırığın allahın izniyle. ama seni çok iyi anlıyorum canım.biz anneler çocuklarımız söz konusu olduğunda hep böyleyiz. hep en kötüsünü düşünüyoruz. ama ben eminim ecrinin hiiiiiiiiç bişeyciği yok tatlım. keşke doktora sorsaydın canım neden istediniz. ben tedirgin oldum deseydin canım benim. eşler hep aynı galiba. benimde suyum fazlaydı ya son ay durmadan ağlıyordum. internetten araştırıp araştırıp kötü kötü senaryolar yazıyodum. eşim çok kızıyodu bana hep kötümserim diye. erkekler bu konularda daha genişler yada olumlular galiba. bizim kadar hassas değiller. allahın izniyle bebeciğinde hiç bişey çıkmayacak tatlım. lütfen stres olma. opuyorumnanaktan

tecrübeli annişler size bişey soracağım kızımın boynunda ve çenesinde küçük kırmızı kırmızı noktacıklar oldu bunun nedeni ne acaba ? neden olmuş olabilir ? ne yapmalıyım ? çok huzursuz oldum neden oldu acaba ?

bide kızlar bebişleri ne sılıkla muayeneye götürüyorsunuz? nelere bakıyorlar muayenede ? neler yapılıyor? hiç bişr şeyi kaçırmak istemiyorum. bu konuda bildiklerinizi yapmamız gerekenleri paylaşırsanız sevinirim kızlar? kendimi çok tecrübesiz hissediyorummmm. kafamçokkarıştı

bu arada benim kız saat 10dan beri uyanık fıkır fıkır bir türlü uyutamadık. neden böyle yaptı anlamadım. kaçıncı kez emziriyorum. keçıncı kez altını değiştirdim. gazını çıkardım. bir türlü dalamadı yavrum yaaaaaaaa.

dörtçelike gittik ben bişeyleri anlatmaya çalıştıkça tamam deyip tıktı ağzıma lafları bakalım akşam yeşim hanımı bi arayaım sorayım birini önerir belki ben zaten çok geriliyorum ecrini doktor işi olunca doktorda böyle çıkınca tuz biber oldu

eviniz çok sıcaksa isilikmi ne diyolar ona ondan olmuş olabilir bide sık öpüyosanız oda alerji yapmış olabilir sende yediklerine dikkat et bu arada

ayda bir gidiyoruz biz canım Allah korusun hasta olunca doktor zaten söylüyo sana bi hafta sonra gel yada ilacı bitince gel diye ama rutin olarak ayda bir gidiyoruz biz ilk önce şikayeti olup olmadığını kaka çıkışını iştahını soruyo ondan sonra bezini açıp muayene yapıyo sonra steteskopla göğsünü sırtını dinliyo sonra boğazına bakıyo sonra kulaklarına bakıyo sonra boyunu ölçüyo kafa çevresini ölçüyo üzerindekilerinin tamamını çıkarıp kilosuna bakıyo vitamin veriyosan eyer nasıl vermen gerektiyini açıklıyo ne dozda vermen gerktiyini söylüyo başkada aklıma bişey gelmiyo şimdilik size 2 ay olmadan galiba kalça usgsi verir

eee bu kızların hepsi cadı cadı sıkıntısı yoksa yani ağlamıyosa gaz sancısı yoksa uykusu yoktur yada karnında çok kaldığı için dışarının keyfini çıkarıyodumraklinialirimsmile

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim en güzeli anlattığınız gibi doğum herhalde inşallah benimde öle kolay olur ve bişey daha sorucam :) sonda takılıo dediniz acıyomu o takılırken nasıl takılıo o ( solunum yoluyla bayılmak çok güzel ama damar yolu açılıomu yine de bunlarıda cvplarsanız çok memnun olurum teşekkürler bu arada anestezi ile doğumda en acıyan ameliyat yeri neresi sonda mı damar yolu mu başka bişey mi başka sorum yok baya rahatladım çok sevindim kolay oluyormuş demek ki içim rahatladı teşekkürler inşallah benimde sizler gibi çok kolay olur :)

anladım canım malesef bazı doktorlar böyle. karşındakini hiç düşünmüyorlar. sen doktorunuzu ara bakalım ne diyecek önerdiği biri olursa ona götürürsünüz canım. seni çok iyi anlıyorum anneler biz hep aynıyız. ama bak gör hiç bişey çıkmayacak allahın izniyle canım benim. opuyorumnanaktan

damar yolu açılıyo çünkü serum takılıyo o yüzden açılıyo damar yolu ben çok acı hissetmedim ya sonda takılırken biraz rahatsız edici o kadar lavman gibi oda vallahi ben ayılınca en acıyan yerim ameliyat yerimdi bi 4 saat falan yaşadım sancı bu arada sürekli ağrı kesici iğneler yapıldı sonrasında iyiydim şükür işte anesetziden sonra kimisi başağrısı falan diyolar ama ben hiç yaşamadım çıkardıklarını söylüyolar ama ben çıkarmadımda 12 saat sonra gece 11 gibi çıkarıldı sonda o zaman rahatladım acı vermiyoda beni rahatsız ediyoduboshayallersmilesonra giyindiriyolar sonrada ayağa kalkabilecek gibiysen ayağa kaldırıyolar kapıya kadar yürütüp geri geliyosun sonra meyve suyu ve bisküviye izin veriyolar ertezi gün herşeyi yiyebiliyosun tabi saat başı yürümek lazım ben kendim gidiyodum ertesi gün lavaboya falan ama bişeyi unutmam hiç ertesi gün kalktım ahmet bey geldi bebeyini görebilirsin bugün diye bekliyorum hemşireler porter gönderip beni indirecekler diye ama yok bende çok heyecanlıyım panik var bi taraftan eşime dedim beni koridora götür ablamla görümcemde odada oturuyolar ben bi bağırdım hemşirelere eşim bile şaştıkaydirigubbakcemile3çok sakinimdir ama işte söz konusu kızım oldumu kimseyi görmez benim gözüm onu ilk kuvözde görünce bayılıyodum nerdeyse içerdeki hemşireler sandalyeye oturtup su verdiler eşimde zor tuttu beni rabbim kimseye yaşatmasın sizler çok şanslısınız zamanında gelecek inş evlatlarınız ayy amma yazdım yaasositososito

lohusalık piskolojismidir nedir bilmiyorum zaten herşeye ağlayasım var kızım ağlarken içim parçalanıyor herşeye sinirleniyorum ağlıyorum bide sen yazınca bunları içim bi tuhaf oldu canım ya gözlerim doldu okurken neyseki herşey geride kaldı çok şükür canım. rabbim bi daha yaşatmasın canm.

lohusalıktır bide insan anne olunca anlıyo o değerli varlık nasıl oluyo insan hamileyken ne zorluklar yaşıyo küçücük bi ihmal nelere mal oluyo bak hala sıkıntısı çekiyorum gerginim sürekli bugün 3 tane hastane aradım konuru anadolu tıpı acıbademi yok çocuk nörolojisi yok hiçbi yerde yeşim hanımı aradım çocuk nörolojisi yok bulmanız zor dedi bi tane prof var ama randevu almanız çok zor dedi martta yaptırın o eegyi dedi kuvözde kaldığı için ister normaldir sıkma canını dedi biraz rahatladım bide kızım böyle haşaratlığa başladı çoğu anne kızar ben keyifleniyorum yürütece bindiriyorum ya her yere saldırıya geçti zilli buda benim çok hoşuma gidiyo:lepi:inş bi daha yaşamamda kimseninde yaşamasını istemem şu dünyada seveyim sevmeyeyim hiç bi anne bunları yaşamasın banada bunları yaşatanı Allaha havale ediyorum şimdi çok iyiz bugün dışarı çıkarcaktım kızımı arabamız görümcemlerde kaldı dün onların arabasıyla gittik hastaneye lazım olursa diye bagaja koymuştuk ecrinin arabasını akşam eşimde götürünce arabasınıda unuttuk bagajddabilmiyorumkismile

26-27 derece değişiyor canım. evet çok giydirmemek en iyisi annem üşür diyo benide korkutuyor ama çocuk sıcaklıyor sanırım.

evet genelde annelerle ters düşeriz bu durumda doktorda söyleyecektir canım çok giydirme pamuklu şeyler giydir üşümesi kadar terlemeside tehlikeli biliyosun ki eviniz sıcakmış canım bi badi giydir bi zıbın bide tulum yada benzeri pamuklu giydirsen yeter ayakları çok üşür küçükken onları sıcak tutun yeter biz bile ecrni prematüre olduğu halde o kadar giydirmiyoduk

evet ANNE OLUNCA ANLADIM galiba canım. bide sorumluluk çok büyük çok korkuyorum dokunurken bile çekiniyorum henüz alışamadım çok tedirgin oluyorum. tecrübesizlikten sanırım korkuyorum. sen bizlere göre daha çok emek sarf ettin canım yaşadıkların çok zor ama şanslısın çok şükür bebeciğin kollarında ve ben eminim çok sağlıklı. hergün yeni bişeyler yaptıklarını görmek insanı mutlu ediyor. onların yaramzlıkları bile anneleri mutlu ediyor. rabbim bi daha yaşatmasın. zaten sebep olanlarda cezasını çekecektir tatlım. prof kimmiş neden randevu alamıyormuşsunuz? belki olur canım ya randevu alabilirsiniz? biraz dışarı çıkıp hava almak iyi gelirdi ama arabanız halanızda kalmış başka gün artık bugün fıstıkla evde vakit geçirin bakalım. opuyorumnanaktan

evet bencede ama annem küçücük o daha üşür diyo başka bişey demiyor. içine bir çıtçıtlı badi. bir alt. üstüne tulumunun badisini. üstünede tulum gitdiriyoruz. o kadar ama battaniyeyede sarıyoruz. böyle pişiyor sanırım yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…