- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.501
bu arada takvim yapmayı öğrendim sonunda kendi kendimekaydirigubbakcemile5
evet ANNE OLUNCA ANLADIM galiba canım. bide sorumluluk çok büyük çok korkuyorum dokunurken bile çekiniyorum henüz alışamadım çok tedirgin oluyorum. tecrübesizlikten sanırım korkuyorum. sen bizlere göre daha çok emek sarf ettin canım yaşadıkların çok zor ama şanslısın çok şükür bebeciğin kollarında ve ben eminim çok sağlıklı. hergün yeni bişeyler yaptıklarını görmek insanı mutlu ediyor. onların yaramzlıkları bile anneleri mutlu ediyor. rabbim bi daha yaşatmasın. zaten sebep olanlarda cezasını çekecektir tatlım. prof kimmiş neden randevu alamıyormuşsunuz? belki olur canım ya randevu alabilirsiniz? biraz dışarı çıkıp hava almak iyi gelirdi ama arabanız halanızda kalmış başka gün artık bugün fıstıkla evde vakit geçirin bakalım. opuyorumnanaktan
evet bencede ama annem küçücük o daha üşür diyo başka bişey demiyor. içine bir çıtçıtlı badi. bir alt. üstüne tulumunun badisini. üstünede tulum gitdiriyoruz. o kadar ama battaniyeyede sarıyoruz. böyle pişiyor sanırım yavrum.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrik ederim canım. bu arada benim takvimde eskidi artık. normal şartlarda bugün 40 haftam doluyordu. ama kızımı daha önce kollarıma aldım şükür allah'a. acaba normal doğum yapacak olsaydım kızım beklermiydi bu zamana kadar ?
mehmet okanmı dedi tam olarak anlamadım ama kesinlikle al demedi o yüzden rahatladım bakalım bi ay daha bekleyecez galiba gene içime sinmezse eyer ankaraya götürcem zaten düşünüyodum gitmeyi ama inş gerek kalmaz evet halada kaldı arabamız az öncede babannesi geldi çıkarcaktım bi diye ama uyudu uyanıncada hava serinlemezse çıkaralım bakalım
bu arada mecbue ikimizden başka kimsecikler gelmiyor bu günlerde herkeşşşşşş nerdeeeeeeeeeeee kızlar.
çok kalın deyil ama battaniyeye sarmayın bari sıcakmış çok eviniz bizim evimiz 23 dereceyi bulunca ecrin terliyo uykulu deyiştiriyorum üstünü o kadar komikki uykulu halde gözleri kapalı bi şekilde oturuyo beşikte ama devrilmiyo çok ilginç fotosunu çekecektim ama dedim şimdi uyandırıp başıma iş almıyımkaydirigubbakcemile3battaniye penyedir inş
vallahi alkışalkisalkisalkisgerçi hiç uğraşmamıştım şimdiye kadar saolsun yaprakcım yaptı iki kere gene beyenmezsen yaparım dedi bugün bi bakayım dedim türkçeymişte yaptım kolaymış bu arada yaprakcımda yok ne zamandır merak ettim vallahi
yaprak yok günde bi kere gelirdi ama ilayda falan rahatsız deyildir inş pari zaten çok sık gelmiyodu yasemin arada uğruyo psilokumda işleri yoğun sevinç daha annesinde galiba başkada kim kaldı senle bende burdalardayız hep aslında iyi oluyo bikaç bişeyde olsa yazmak vallahi kafam dağılıyo ya
evet sıcak diyorum anneme anlamıyor :-( bizimkide çok dern uyuduğu zaman altını alıyoruz hiç uyanmıyor. bir an hayal ettim yazdıklarınıda çok komik. keşke çekseydin fotosunu diyeceğim ama bide uyanınca huysuzlanıyorlar o daha kötü. uğraş dur ondan sonra. yawwwww bizde bi görsek kuzucukların oturduğu yürüteçle gezdiği yürüdüğü zamanları. battaniyemiz penyede oda kalın geliyor sanırım.
evet canım senle ben kaldık umarım herkeşşşşş en kısa zamanda döner aramıza. hamileliğimde sizlerin sayesinde kafamdaki soruları yanıt buldum rahatladım. yalnızlığımı hissetmedim buralarda. şimdiden taze anneler olarak sizlerin tecrücelerinden yararlanacağız. allah razı olsun sizlerde. evet canım iyi geliyor banada rahatlıyorum konuştukça.
aryada gelmiyo ne zamandır
limon teyzesi bak burda kızım 1500 gr hastaneden çıktıktan bi gün sonra boyuda 44 cm
zaten bu aralar teline dokunmaya gelmiyo dişler zorluyo kızımı oda beni tabiki üstteki dişlere dokununca hissdebiliyorum elimle ama çıkamadılar bi türlü görürsünüz su gibi geçer inan bana bak hamilelik bile nasıl geçip gitti
inş iyidir hepsi iyi olsunlarda geç gelsinler napalım artık kimse olmasada girip yazıyorum işte ben:) yardımca olabiliyosak ne ala ilk olunca insan tedirgin oluyo napıcağını bilemiyo yol gösterende yoksa insan afallıyo ne doğru ne deyil bilemiyo işte
bende bi namaz kılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?