Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım bişey sorucam kızının sorunumu var özür dilerim ayıp oldu sormak ama kim bu hale getirdi kızını allaha havale ediyorum dem,şssim

yaaaaaaa resim açılmadı bendeeeeeeeee. niyeki göremedim. neden açılmıyor ki?

bende açıldıda sanırım tam olarak ekleyemedim yarın olursan eklerim aslında eşim pek istemiyo foto eklememi ama kaçamak yapıp eklemek istedim ki küçük diyosunuzya benim kızım bile büyüdüğüne göre siniz bebişlerde büyür üzülmeyin diye

inşallah canım çabucak büyürler çok küçükler dokunmaya korkuyorum çok panikim ben yaaaaaaa.

alışırsın zamanla ben kızım hastanedeyken kızımın yanına her gün gittiyim için orda bize bi nevi kurs verdiler bebek nasıl bakılır nasıl yıkanır altı nasıl alınır boğazına bişey kaçarsa ne yapılır kusarsa ne yapılır vs vs yoksa 1 kiloluk bi bebek nasıl bakılır

canım bişey sorucam kızının sorunumu var özür dilerim ayıp oldu sormak ama kim bu hale getirdi kızını allaha havale ediyorum dem,şssim

yok canım sorabilirsin tabi rabbime şükür bişeyi yok kızımın benim kızım 6 buçuk aylık doğdu kuvözde yattı 25 gün preklampsi geçirdim(gebelik zehirlenmesi)yani fakat daha önce başka bi bayan doktora gidiyodum o bunu farketmedi malesefki bi nevi onun yüzünden yaşadım ben bunları kızım onun yüzünden yattı 25 kuvözde çıktığındaysa 1 buçuk kiloydu ben zor zamanlar geçirdim bunlar hala beynimin içinde sürekli unutmaya çalışıyorum tek tesellim kızım hayatta sağlıklı rabbime şükürki son 10 günümü ahmet bey gibi işini hakkıyla yapan beni para aracı deyilde insan olarak gören kızıma deyer veren bi doktorla karşılaştırdı

anlıyorum canım benim eşimde foto eklememi istemiyor. internet ortamıymış diye kızıyor. o yüzden bende ekleyemiyorum. özel bilgilerinizi neden veriyorsunuz nasıl güveniyorsun tanımadığın insanlara diyor. o yüzden bende çok istememe rağmen kızımın fotolarını ekleyemiyorum. ısrar edemiyorum o yüzden anlıyorum seni ama merakta ediyorum. canım sen bizlere göre iki kat emek harcamışsın tatlım. senin kızın çok şükür atlattı o günleri toparlandı canım. rabbim hepimizin kuzucuklarına sağlık versin.

evet canım senin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum bende. ben çok paniğim kızım emerken tıkanıyor bazen ben hemen annemin kucağına veriyorum bakalım annem gidince ne yapacağız

merhaba kızlar eğeydir giremiyodum,kızıma ben bakıyodum yalnız,annem gitti memlekete...geçen hafta bakıcımız başladı çok şükür...gerçi daha çok ben ilgileniyorum yine altını falan ben değiştiriyorum,mamasını ben yapıyorum,o da ev işlerinde yardım ediyor,ayağında sallıyor falan...yeni annelere kuzucukları hayırlar getirsin,sağlıklı,mutlu huzurlu bebekler olsunlar inşallah...kısacık bi merhaba diyeyim dedim,bundan sonra daha sık girerim artık :)hepinizi öpüyorum

özledik sizleri limonla kaldık başbaşa böyle konuşuyoruz herşeyden işte senin prenseste büyümüştür artık kocaman olmuştur elif

bi kere eklemiştim ama sonrasında izin vermedi gerçi ekledikten sonra sildim hemen bende sorcaktım aslında sana bebeyin fotolarını ekle diye ama tabiki eklemekte istemiyo olabilirsin adını yarenmi taktınız canım

evet canım senin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum bende. ben çok paniğim kızım emerken tıkanıyor bazen ben hemen annemin kucağına veriyorum bakalım annem gidince ne yapacağız

alışırsın canım sütün çok geldiyi için onunda emmesi daha yavaş olduğu için tıkanıyodur

Teşekkür ederim cvpladığın için inşallah bizde zamanında alırım evlatlarımızı kucağımıza daha 6 aylık bişey bellli değil çok var daha inşallah sorunsuz Allah kurtarır oğlumuda beni de o küçücük yerde sıkışmaktan kurtulur bende böyle onu görememekten sağlıkla inşallah...bütün üyeler çocuk sahibi olmuş burda heponlar hakkında konuşuolar tabii daha bizde olmadığı için daha başka şeyler arıoruz yazılarda doğum öncesini soruoruz burda herkes doğum sonrasını yazıo Allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi inşallah msn de konuşsanız daha iii olmazmı :) günlük muhabbet ediorsunuz namaz kılayım falan bile olmuş arada ne güzel arkadaş olmuşsunuz msn de daha raha t konuşursunuz valla toplu konuşma yapın herkes yazsın burdan uğraşacağınıza :) benimki sadece öneri sizlere hayırlı günler bilgileriniz için teşekkürler

mrb canım sen büyüttün elifini maşallah prensese. bakıcınızda başlamış hayırlı olsun. iyi dileklerin için tşkler biz daha taze anneleriz sen acemiliği atlattın tatlım.

bi kere eklemiştim ama sonrasında izin vermedi gerçi ekledikten sonra sildim hemen bende sorcaktım aslında sana bebeyin fotolarını ekle diye ama tabiki eklemekte istemiyo olabilirsin adını yarenmi taktınız canım

bebeğin fotoğraflarını eklemeyi çok istiyorum ama eşim istemiyor kızıyor o yüzden. saklı gizlide eklemek istemiyorum. izin vermiyor canım. bende ısrarcı olmak istemiyorum. evet canım yaren koyduk kızımın adını. can yoldaşı bana arkadaş.

inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğlunu. 6 aylık olmuş bile zaman çabucak gelip geçiyor. bişey kalmamış 3 ayın var oda anlamadan geçecek. bizde bir hafta öncesine kadar hamileydik buradaki çocuk sahibi arkadaşlar bize her konuda yardımcı oldular. kafamızdaki her soruya cvp bulduk. sadece doğum yapmış anneler değil hamilelerde var ama sık sık gelemiyorlar. geldiklerinde onlarlada sohpet ediyoruz. yani her türlü konuda birbirimize yardımda bulunuyoruz. kim ne sorarsa bilgisi olan ona yardımcı oluyor. ben burdaki çocuğu olan arkadaşlar sayesinde bir çok şey öğrendim kafamdaki sorulara yanıt buldum. sanada yadımcı olacağımız bişey olursa yardımcı olmaya çalışırız. burada iyi arkadaş olduğumuz için bazen sıkıntımızı mutluluğumuzuda burada paylaşıyoruz. birbirimize destek oluyoruz.

yaprak nerede acaba ya onuda merak etmeye başaladım hiç bu kadar gelmemezlik yapmazdı. sen son 15.02.2010 da girmiş yarın ayın 20 si neredeyse beş gündür yok. nerelerde acaba umarım önemli bişey yoktur.

inş sorunsuz gelir oğlun burda doğum yapan arkadaşlar sordukça bizlerde cevap vermeye çalışıyoruz hamileykende ona yönelik sorulara bildiyimiz kadarıyla cevap vermeye çalıştık senin sorularınada aklımızda kaldığı kadarıyla doğumu ve öncesini cevapladık limonda bende ama tatmin olmadığın bişey varsa sorabilirsin yada ahmet beye sorabilirsin evet burda çok güzel arkadaşlılar kurduk maksat burdaki herkesle farklı konuları paylaşmak yani msnde chat deyil öyle olsa zaten msn arkadaşlarızla yazışır buraya gelmeye gerek bile duymazdık yada kim ne yazarsa yazsın banane ne yaşayıp görsün der cevap bile yazmazdık yani böyle bi zorunluluk burdaki kimsede yok namaz muhabbetini ben yaptım sende anne olunca anlarsın insan uykusuz olunca ne yazmak istiyo ama ortaya ne çıkıyo:)namaz kılıp gelicem yazmayı geçirmiştim aklımdan ama namaz kılcamı yazmışım ve çıkmışım sonra gördüm ama çokta önemsemedim burdaki herkes birbirini iyi kötü tanıyo ben ve yaprak bu aralar çok dalgın ve unutkanız bebeklerin huysuzluklarından uykusuzluktan vs vs işte ama genede gelip burda bikaç satır yazıp diyer arkadaşlarla neşemizi üzüntümüzü sevincimizi paylaşmak bize iyi geliyo o yüzden her tür muhabbet derken burda sadece bebek ve doktor muhabbeti oluyo sen bide başka topicleri görsen kaydirigubbakcemile3

Allah ömür versin yaşadıkça zaten senin hep canyoldaşın arkadaşın olcak cadı ekleme zaten boşver bende eklemiyorum bi kere eklemiştim sonrada eklemedim onuda sordum eşime merak ediyolar ekleyimmi diye oda bi kere ekle ve sil demişti öyle yaptım bende neyse kısmet olur görürüz belki yaren hanımıopuyorumnanaktan

inşallah canım. daha çok küçük emerken tıkanıyor kuzucuğum

tıkanır emme refleksi gelişmiş oluyo en azından ayında doğmuş olan bebeklerin çabuk yoruluyo bide sen tedirgin olduğunda bebek bunu hisseder ve daha çok huysuzluk yapar diyolardı bize hemşireler

Limon a çok teşekkkür ederim baştan çok güzel cvp vermiş çok saol yukarıdaki yazıya cvp vermek istiyorum burası herkesin bişeyler öğrenmek için geldiği bir internet sayfası herkese açık bir yer ahmet beye soracaklarımı soruyorum zaten burda insanlar birbirlerinle bişeyler paylaşmak için geliyorlar ahmet beye gelenler diye yazıo ve bilgi nitelikli bir site olduğu içinde dikkat çekio sen muhabbet yeri olarak kullanabilirsin bişey sorulduğunda da yaşasın görsün dersin ama senden başka biri cvp yazar mutlaka çünkü sitenin amacı bu ama sizler dost olmuşsunuz ne güzel bu başka bişey namazı yazman beni bağlamıo müslüman ülkesindeyiz yanlış bişey yazmamışsın ama muhabbete girio demek istedim hani bu kadar muhabbeti msn dede yaparsın demek istedim herkese açık bir yerde değilde özel sayfanda yaparsın demek istedim burda bilgilerini paylaşırsın neyse bidaha cvp vermek istemiorum zaten ahmet beye sorarım bişey olursa teşekkür ederim namazların kabul olsun yüreğin gibi inşallah....bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…