- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.541
Limon a çok teşekkkür ederim baştan çok güzel cvp vermiş çok saol yukarıdaki yazıya cvp vermek istiyorum burası herkesin bişeyler öğrenmek için geldiği bir internet sayfası herkese açık bir yer ahmet beye soracaklarımı soruyorum zaten burda insanlar birbirlerinle bişeyler paylaşmak için geliyorlar ahmet beye gelenler diye yazıo ve bilgi nitelikli bir site olduğu içinde dikkat çekio sen muhabbet yeri olarak kullanabilirsin bişey sorulduğunda da yaşasın görsün dersin ama senden başka biri cvp yazar mutlaka çünkü sitenin amacı bu ama sizler dost olmuşsunuz ne güzel bu başka bişey namazı yazman beni bağlamıo müslüman ülkesindeyiz yanlış bişey yazmamışsın ama muhabbete girio demek istedim hani bu kadar muhabbeti msn dede yaparsın demek istedim herkese açık bir yerde değilde özel sayfanda yaparsın demek istedim burda bilgilerini paylaşırsın neyse bidaha cvp vermek istemiorum zaten ahmet beye sorarım bişey olursa teşekkür ederim namazların kabul olsun yüreğin gibi inşallah....bilmiyorumkismile
Herkese selam,
kızlar beni merak etmişsiniz, kusura bakmayın ya
yaklaşık 1 haftadır internetim yoktu,
bizim net bağlantısı kabloluydu, şimdi kablosuza geçtik
kablosuzu alınca doğal olarak eşim diğerini iptal ettirdi
ama kablosuzu da kendi başına kuramadı, daha doğrusu kurarken problem oldu
modem ve bilgisayar servise gitti falan filan böylece 1 hafta geçti yani
diğer topikten arkadaşlarda telefonum var, onlar da merak edip aradı sağolsunlar
onlara açıkladım ama size açıklayamadım ne yazıkki.
sayfada yazmalarını da rica ettim ama tabi bizim diğer topik de yazmışlar
mecburecim oraya bakmak aklına gelmemiş canım. baksaydın orada yazmıştı arkadaş.
neyse umarım bundan sonra bu kadar ayrı kalmayız.olumunekankayizsmile
geçmişi şöyle kabataslak okumaya çalıştım.
ilayda uyudu, uyanmadan hepsine bakayım diye acele acele okuyorum.
mecbure canım ya, dörtçelikte kime gittin
nöroloji doktorumuydu, fakülteye gidecektin ne oldu
orada yokmuymuş nöroloji doktoru. eeg dediği şey neymiş, neyin nesiymiş
ay insan bir açıklar ya. neyse ben eşime sorarım birara o bilir mutlaka
bide bursada çocuk nöroloji doktoru yokmuymuş ya. varsa gerekirse özeline de götürürsün.
ay bu ne ya. anlamadım ben.
diğer topikte emel de prematüre doğum yapmıştı. ona da sor bakalım
o yaptırmış mı. ege yi götürmüş mü nöroloğa.
dörtçelikte çok iyi bir doktordan bahsediyordu. bir onun la da görüş bakalım.
ben de sinir oldum bak şimdi. neyse takma önemli bişey değildir.
bak epey hareketlenmiş keltoş kızım benim hihoyyyt
limoncum da gelmiş. zormuş dimi canım bebek bakmak.
çok tatlılar, canımızdan can onlar bizim ama bakımı çok zor
büyütmek çok emek istiyor. ben bu kış resmen bitip tükendim yani
Allah sağlık sıhhat versin napalım artık. sabredip büyütücez. inşallah birgün düzene girecekler. limoncum benimki bile daha düzene girmedi ki seninki nasıl girsin
daha çok küçük. inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun yaren kızımız.
sevinç ve arya da iyidir inşallah.
paricim de gelmiş. o da epey büyüttü elif prensesi.
yasemin canım hafif bir gerginlik olmuş sayfada anladığım kadarıyla
üzüldüm açıkçası. burada hamileler olsun doğum yapmış anneler olsun
kişi ayrımı gözetmeksizin elimizden geldiğince bilgimiz ölçüsünde
yaşadığımız tecrübelere dayanarak birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.
sanırım mecbureyi yanlış anladın. kesinlikle kötü niyetli birisi değil ve herkese de yardımcı olur. başından çok kötü tecrübeler geçmiş biri olarak yine de dimdik ayakta kalmayı başarmış ve büyük bir mücadele vererek kızını büyütmeye çalışan fedakar annelerden biri kendisi. ona niye kızdığını ya da yanlış anladığını anlayamadım açıkçası.
sorduğun bir soruya istediğin gibi bir cevap vermediyse ya bilmediği içindir ya da bilgisi o kadar olduğu içindir. sonuçta bizler doktor değiliz. sadece okuduğumuz, duyduğumuz ve en önemlisi de yaşadığımız tecrübeleri burada aktarabiliriz.
sayfada özel muhabbet edilmesinden rahatsız olmuşsın sanırım ama inanırmısın özel muhabbetin minimum düzeyde olduğu sayfalardan biri de ahmet yılmaz topiği tatlım. boş bir zamanında diğer doktor topiklerine şöyle bir göz atarsan ne demek istediğimi daha iyi nalayacaksın. eşiyle ve ailesiyle yaşadığı maceraları anlatanlar mı ararsın, o gün ne yediğini, nereye gittiğini, hangi mağazadan ne aldığını mı anlatan ararsın yani daha neler neler. daha fazla yazmıyayım anlayan anladı zaten. bizler de belki farkında olmadan bu sayfada veya takıldığımız diğer topiklerde topiğin amacını aşan gereksiz ve alakasız muhabbetler yapıyoruz zaman zaman. doğru mu dersen doğru değil tabi ama diğer topiklere göre bu topikte yazılanlar inan devede kulak kalıyor. o yüzden sen mecbureye bozulma. başka toiklerde haksız yere çok üzerine gidildi zaten. yaşadıkları gereği onun böyle moral bozukluğundan ziyade desteğe çok ihtiyacı var ki bizler de burada elimizden geldiğince manevi anlamda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.
aramıza sonradan katılmana rağmen sana da kucak açtığımızı, yabancılık göstermediğimizi düşünüyorum ben. senin de böyle düşünmeni istemem vereliniortak
Limon a çok teşekkkür ederim baştan çok güzel cvp vermiş çok saol yukarıdaki yazıya cvp vermek istiyorum burası herkesin bişeyler öğrenmek için geldiği bir internet sayfası herkese açık bir yer ahmet beye soracaklarımı soruyorum zaten burda insanlar birbirlerinle bişeyler paylaşmak için geliyorlar ahmet beye gelenler diye yazıo ve bilgi nitelikli bir site olduğu içinde dikkat çekio sen muhabbet yeri olarak kullanabilirsin bişey sorulduğunda da yaşasın görsün dersin ama senden başka biri cvp yazar mutlaka çünkü sitenin amacı bu ama sizler dost olmuşsunuz ne güzel bu başka bişey namazı yazman beni bağlamıo müslüman ülkesindeyiz yanlış bişey yazmamışsın ama muhabbete girio demek istedim hani bu kadar muhabbeti msn dede yaparsın demek istedim herkese açık bir yerde değilde özel sayfanda yaparsın demek istedim burda bilgilerini paylaşırsın neyse bidaha cvp vermek istemiorum zaten ahmet beye sorarım bişey olursa teşekkür ederim namazların kabul olsun yüreğin gibi inşallah....bilmiyorumkismile
Herkese selam,
kızlar beni merak etmişsiniz, kusura bakmayın ya
yaklaşık 1 haftadır internetim yoktu,
bizim net bağlantısı kabloluydu, şimdi kablosuza geçtik
kablosuzu alınca doğal olarak eşim diğerini iptal ettirdi
ama kablosuzu da kendi başına kuramadı, daha doğrusu kurarken problem oldu
modem ve bilgisayar servise gitti falan filan böylece 1 hafta geçti yani
diğer topikten arkadaşlarda telefonum var, onlar da merak edip aradı sağolsunlar
onlara açıkladım ama size açıklayamadım ne yazıkki.
sayfada yazmalarını da rica ettim ama tabi bizim diğer topik de yazmışlar
mecburecim oraya bakmak aklına gelmemiş canım. baksaydın orada yazmıştı arkadaş.
neyse umarım bundan sonra bu kadar ayrı kalmayız.olumunekankayizsmile
geçmişi şöyle kabataslak okumaya çalıştım.
ilayda uyudu, uyanmadan hepsine bakayım diye acele acele okuyorum.
mecbure canım ya, dörtçelikte kime gittin
nöroloji doktorumuydu, fakülteye gidecektin ne oldu
orada yokmuymuş nöroloji doktoru. eeg dediği şey neymiş, neyin nesiymiş
ay insan bir açıklar ya. neyse ben eşime sorarım birara o bilir mutlaka
bide bursada çocuk nöroloji doktoru yokmuymuş ya. varsa gerekirse özeline de götürürsün.
ay bu ne ya. anlamadım ben.
diğer topikte emel de prematüre doğum yapmıştı. ona da sor bakalım
o yaptırmış mı. ege yi götürmüş mü nöroloğa.
dörtçelikte çok iyi bir doktordan bahsediyordu. bir onun la da görüş bakalım.
ben de sinir oldum bak şimdi. neyse takma önemli bişey değildir.
bak epey hareketlenmiş keltoş kızım benim hihoyyyt
limoncum da gelmiş. zormuş dimi canım bebek bakmak.
çok tatlılar, canımızdan can onlar bizim ama bakımı çok zor
büyütmek çok emek istiyor. ben bu kış resmen bitip tükendim yani
Allah sağlık sıhhat versin napalım artık. sabredip büyütücez. inşallah birgün düzene girecekler. limoncum benimki bile daha düzene girmedi ki seninki nasıl girsin
daha çok küçük. inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun yaren kızımız.
sevinç ve arya da iyidir inşallah.
paricim de gelmiş. o da epey büyüttü elif prensesi.
yasemin canım hafif bir gerginlik olmuş sayfada anladığım kadarıyla
üzüldüm açıkçası. burada hamileler olsun doğum yapmış anneler olsun
kişi ayrımı gözetmeksizin elimizden geldiğince bilgimiz ölçüsünde
yaşadığımız tecrübelere dayanarak birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.
sanırım mecbureyi yanlış anladın. kesinlikle kötü niyetli birisi değil ve herkese de yardımcı olur. başından çok kötü tecrübeler geçmiş biri olarak yine de dimdik ayakta kalmayı başarmış ve büyük bir mücadele vererek kızını büyütmeye çalışan fedakar annelerden biri kendisi. ona niye kızdığını ya da yanlış anladığını anlayamadım açıkçası.
sorduğun bir soruya istediğin gibi bir cevap vermediyse ya bilmediği içindir ya da bilgisi o kadar olduğu içindir. sonuçta bizler doktor değiliz. sadece okuduğumuz, duyduğumuz ve en önemlisi de yaşadığımız tecrübeleri burada aktarabiliriz.
sayfada özel muhabbet edilmesinden rahatsız olmuşsın sanırım ama inanırmısın özel muhabbetin minimum düzeyde olduğu sayfalardan biri de ahmet yılmaz topiği tatlım. boş bir zamanında diğer doktor topiklerine şöyle bir göz atarsan ne demek istediğimi daha iyi nalayacaksın. eşiyle ve ailesiyle yaşadığı maceraları anlatanlar mı ararsın, o gün ne yediğini, nereye gittiğini, hangi mağazadan ne aldığını mı anlatan ararsın yani daha neler neler. daha fazla yazmıyayım anlayan anladı zaten. bizler de belki farkında olmadan bu sayfada veya takıldığımız diğer topiklerde topiğin amacını aşan gereksiz ve alakasız muhabbetler yapıyoruz zaman zaman. doğru mu dersen doğru değil tabi ama diğer topiklere göre bu topikte yazılanlar inan devede kulak kalıyor. o yüzden sen mecbureye bozulma. başka toiklerde haksız yere çok üzerine gidildi zaten. yaşadıkları gereği onun böyle moral bozukluğundan ziyade desteğe çok ihtiyacı var ki bizler de burada elimizden geldiğince manevi anlamda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.
aramıza sonradan katılmana rağmen sana da kucak açtığımızı, yabancılık göstermediğimizi düşünüyorum ben. senin de böyle düşünmeni istemem vereliniortak
hoşgeldin geldin sonunda ahh bende akılmı kaldı yaprak vallahi zombi gibi dolaşıyorum evde cadı geceleri saat başı uyanıyo dişleri çok zorluyo kızımı arada baktım özer beyin topicine ama kimse bişey yazmamış
şimdi fakülteden görümcem almıştı randevuyu çocuk polikliniği muayene edecek sonra nörolojiye sevk ederiz demiş onuda ancak bi ay sonraya veririz dem,iş bizde dörtçelikte bulduk oraya gittik bende bekledim ki muayeneden sonra açıklama yapar eeg beyin filmiymiş onu istiyorum dedi yolladı kafa çevresine bile bakmadı kronolojik ay olarak kaç ayaa uyumlu söylemedi özelde yokmuş ,işte aradım acıbademi konuru anadolu tıp merkezini ama yok gittiyimiz doktorda yeni gelm,iş onunda yokmuş özeli yeşim hanımı aradım oda bursada çocuk nöroloğu yok dedi bakalım bekliyoruz martı yasemin konusuna gelince ya yanlış okudu yada yanlış anladı bende yazdım çünkü farlı konularla ilgili şeyler konuşuyoruz o yüzden geliyoruz diye doğumla ilgil,i şeyleri sormuş hatırladığım kadarıyla yazdım neyse fazla uzatmayım seninde dediyin gibi arada yapıyoruz muhabbet yapmasak olur ama kaçıyo işte arada ama başka topiclere bakarak biz hiç yapmıyoruz sayılırsempatiksalakcinni
slm canım merak ettik seni valla. hergün gelir yazardın uzun süre gelmeyince merakta kaldık haliyle. neyse iyi olmanıza sevindim canım. aramıza dönmenede bu ara topic çok sessiz hemen hemen herkes doğum yaptı sevinç annesinde. arya,pari çok sık gelemiyor artık. annem burada rahatım ben çok şükür. bir kaç gündürde iyiyiz gece uyuyoruz gündüz uyanığız ama çok ağlamıyor öyle beşiğin içinde bakınıyor kızım. annesine fırsat bırakıyor yazışmak için. olumunekankayizsmile
günaydın kızlar ohooooooo kimse gelmemiş uykudamısınz hala ayy benim kafam kazan gibi ecrin gece uyumuyo gündüz uyumuyo 7 30da uyandı cadı gecede saat başı uyandı başka anneler bakıyorum bebekleri uyuyomuş sabah 10a kadar benim kızım niye uyku uyumuyo
ay canım çok sevindim. uslu bir kız olacak demek yaren.
annen de yardım ediyormuş ne güzel. bu dönem önemli çünkü
dinlenmeye çok ihtiyaç duyuyor insan. ben de çok fırsat bulamıyorum işte
ancak uyuduğunda gelip yazabiliyorum ama iyi olmanıza çok sevindim canım.
çok şükür canım. atlattık iyiyiz ikimizde. tarifsiz bir duygu. çok huzurlu hissediyorum kendimi. kızımı kokladığım zaman gözlerim doluyor acayip mutluyum. rabbim hep mutlu olmayı nasip etsin evlatlarımızla. ilk dört gün sütüm gelmedi ona çok üzüldüm. ben üzülüp stres yaptıkça dahada uzadı sütün gelmesi. neyseki şimdi iyiyiz. umarım yetelidir sütümde. bakalım tartıda göreceğiz sütüm yetiyor mu ek mama desteği verecekmiyiz. umarım yetiyordur.
bu arada kızlar göbeğim benim çok büyük kaldı çok moralim bozuluyor. hep böylemi kalacak. ne yapmalı. emzirdiğim için rejimde ypamıyorum. ama göbek çok iğrenç duruyor. çok üzülüyorum. acaba korse falan giysem küçülmesine yardımcı olur mu ? yoksa kendiliğinden inermi? çok çirkin görünüyooooo çok.
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.
anne olmak gerçekten çok güzel bir duygu
tarif edilemez ancak yaşanır, ben de çok duygulanıyordum ilk zamanlar senağlama
zamanla daha bir alışıyorsun gerçek hayata dönüyorsun
hele bide ayaklanıp yaramazlıklara başladı mı bazen sinir küpü olup çıkıyorsun.
şimdi de zaman zaman ağlıyorum ama sinirden :roflol:
süt zamanla gelir canım. evet stres çok etkiliyor.
dinlenmek uyumak bol su içmek en önemli faktör.
sakın süt olsun diye gereksiz yere bol kalorili gıdalar alma
ben o hatayı yaptım sütüm de çok olmadı bi de aldığım kilolarla kaldım
neyse şimdi vermeye başladım.
sütün yetmezse bebeğin doymaz ve çok ağlar merak etme yetiyordur.
rahat ol. rezene çayı falan da iç. humananın sütü arttırıcı bitkisel bir çayı var onu da dene.
bi de çiğ soğan yemek de etkiliymiş. bir dene istersen.
canım dur bakalım ya dün 1 bugün 2
hemen gitmez ki o göbek. daha 40 ın bile çıkmadı
merak etme zamanla eriyecek.
benim bile hala var yani. sen de olması çok normal.
sakın rejim falan yapma. ama dediğim gibi gereksiz yere de yüksek kalorili gıdalar da alma. düzenli ve dengeli beslen sadece
birkaç ay geçsin o zaman yavaş yavaş spor yaparsın. korse de takabilirsin.
ben zaman buldukça spor yapıyorum evde. bisiklet çeviriyorum, mekik falan çekiyorum
ama senin için daha erken biraz sabır. çirkin görünsün boşver o güzel prenses için değmez mi annesi :CüvCüv:
selam canım, evet geldim ama ilaydadan fırsat bulup gelemiyorum yine.
neyse en azından 1-2 bişey yazabiliyorum yine de.
ay o uykusuzluk bizde de var canım. ne zaman dişler çıkmaya başladı uyku muyku kalmadı. gecede en az 2-3 kez uyanıyor. bazen de saat başı. ben de çok yorgun ve uykusuzum ama sabredicez canım başka çaremiz yok.
özer beyin topiğinde değil canım gebelik sayfasındaki bizim diğer topikte.
özer beyin topiğinden birtek emel de var tel.im o da geçen hafta izinliydi. evde de neti yok.
egenin doğumgünüydü geçen hafta ya. parti yaptılar. darısı bizim başımıza inşallah.
canım ya ben senin bu doktor işinden bişey anlayamadım valla.
şimdi sizin ecrini götürdüğünüz dörtçelik hast. deki doktor çocuk nöroloji uzmanı değil mi. sonuçta orası çocuk hastanesi ve orada nöroloji doktoru vardır. herhalde öyleydi. size eeg yani beyin filmi çektirin sonucu tekrar bana getirin mi dedi. pek açıklama yapmadığı için sen de o doktoru sevmemişsin ve şimdi de başka doktor arayışına girdin. doğru mu anladım. yani tabi yeteri kadar açıklama yapması lazım yapmıyorsa da değiştirmek hakkın tabi ama bursada çocuk nöroloji uzmanı çok az diyorsun. başka kime gidebilirsin ki.
bak bence ne yapın biliyormusunuz dörtçelikteki doktorun dediği filmi çektirin.
o film hastanede çekiliyormuymuş sordunuz mu? eğer çekiliyorsa hemen randevu alıp biran önce çektirin. sonra filmin sonucuyla birlikte tekrar gidin o doktora belki o zaman daha ayrıntılı açıklama yapacaktır. yapmazsa da sorarsın sen. yani doktor bey ya da doktor hanım herkimse işte kızımda bir problem varmı. nörolojik olarak ya da beyninde falan bir sorun varmı diye. tedavi gerektiren bir sorun varmı siz kızımın durumunu nasıl yorumluyorsunuz diye tekrar tekrar sorarsın mutlaka açıklama yapacaktır. o kadar da değil yani kötükedihüso
sonra fakülteye gidin yine yani randevunuzu oradan da hemen alın. bir gidin belki o da aynı filmi isteyecektir. 1 ay sonraya randevu verirlerse versinler ya da her kimse o doktor özel muayne ediyormuymuş onu öğrenirsiniz eğer özeli varsa oraya gidersiniz bazen de doç ya da proflar fakültede özel muayne ücreti alarak muayne ediyorlar o zaman çok sıra beklemen gerekmiyor yani öyle 1 ay sonraya falan kalmaz. bir araştırın bakalım. gittiğinizde önce o nöroloji doktorunun adını öğrenin sonra sekreterini bulup ona sorun özel muayne ediyor mu eğer ediyorsa hemen randevu alın. bu işin üzerine gidin mecbure. senin de için rahatlasın. çok gerilmişsin haklı olarak. eşin de araştırsın bir taraftan. ama o filmi çektirin vereliniortak.
bi de benim anlamadığım yeşim hanım niye öyle diyor bursada çocuk nöroloji uzmanı bulamazsınız diye. eee ne yapacakmışsınız istanbula ankaraya mı gidecekmişsiniz. tamam oradan bir doktor önersin madem gerekirse oraya da gidersiniz. ama bursada yok sıra gelmez falan ne demek anlayamadım yani :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?