Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

zayıflamak için hiç çaba sarfetmiyorum aksine hamur işi yaptım fırında bekliyorum pişsinki yiyimcokacimcoook

zayıflamak için hiç çaba sarfetmiyorum aksine hamur işi yaptım fırında bekliyorum pişsinki yiyimcokacimcoook

oh ye anacım afiyet olsun cokacimcoook
zaten hamur işi, pizza diye diye canımı istettin iyice
bu akşam ben de bozucam diyeti, pizza yemeye gidicem valla :icecream:

aaa niye ki ben içiyordum hem de yaz sıcağında
öyle baş dönmesi falan yapmamıştı, süte de faydası var diye biliyorum
ama herkesin bünyesi farklı tabi. sen de farklı bir etki yapmış.
humanaya devam et o zaman sen canım bol bol su iç ve fırsat buldukça uyu ve dinlen.

canım zaten bebeğin 5-6 aylık olmadan ne spor ne diyet yapamazsın.
çok zor yani lmaz:.
heleki şimdi ne sporu. daha dikişlerin duruyordur. boşver zamanla inecek göbeğin. hiç bozulmasın psikolojin.
ben de ilayda 6 aylık olunca falan başladım diyet ve spora ama o kadar yavaş ilerliyorum ki. ne diyetim düzenli ne de sporum. bir-iki gün az yersem üçüncü gün canım ne isterse yiyiyorum. sporu da ancak haftada 1-2 gün kısa süreli yapıyorum. böyle olunca da yavaş kilo veriyorum tabi ama yaza kadar 3-4 kg daha verdimmi yeter bana. manken olacak değilim ya zemuszemus

canım ya bu kadar endişe etme. bişey çıkmaz.
sen yine yapılması gerekenleri yap. dediğin gibi çok önemli bir bulguya rastlasaydı acil çektirip getirin derdi. martta çektirip götür sen de. ne kaldı ki marta. sabırsızlanıyorsun ve endişeleniyorsun anlıyorum seni ben olsam ben de aynı olurdum hatta senden de daha panik olurdum ama sen elinden geleni yapıyorsun zaten. aşama aşama ne isteniyorsa yapmaya devam et. filmi çektir, fakülteye de götür. inşallah hiçbirşey çıkmayacak. yazın yürüyecek benim keltoş kızım annesi hiç üzülme sen vereliniortak

eşim anlattı geçen gün. prematüre bir bebek getirmişler muayneye ve bebek körmüş ve düzelme ihtimali de yokmuş. annesi babası çok üzülüyormuş ama elden ne gelir.
ay o kadar üzüldüm ki senağlama. yatıp kalkıp halimize şükretmemiz lazım valla :Saruboceq: çok şanslıyız bizler. tamam sen çok şanssızlıklar yaşamışsın ama bak daha kötüleri de var canım ya üzülme endişelenme bu kadar. ecrin iyi maşallah
bak ne güzel seni algılayıp cevap veriyormuş maşallah ona

ilayda da bugünlerde hadiyi öğrenmiş. sürekli hadi del diyor. önce hadi hadi hadi diyor fatih ürekin şarkısı gibi :roflol: sonra da del del del diyor nereye geleyim kızım diyorum tekrar başa sarıyor hadi hadi hadi diye. çok cadı bunlar canım sorma kaydirigubbakcemile

desene bu göbek kalıcı oyyyyyyyy bilmemki ne yapmalı. eşimde tutturuyor bu göbek böylemi kalacak böylemi kalacak diye. moralimi bozuyor benim.hatta eşim ahmet bey'e sormuş böylemi kalacak göbeği diye oda inecek o zamanla demiş. ama bu zaman ne kadar zaman bilemiyoruz. benimki ne kadar kalacak acaba eğer böyle kalırsa ne giyerim bilmem çok kötü. ama yapacak bişey yok göbecik bana hamileliğimden hatıra kalacak böyle şişik şişik dolaşacağım. :roflol::roflol::roflol:

bende çaba sarfetmiyorum daha doğrusu edemiyorum. yemezsem sütüm gelmez diye korkuyorum herşey yiyorum. emzirmeyi bırakınca artık diyet. keşke bu kadar kilo almasaydım hamileliğimde. allah nasip ederse ikinci bebek olursa o zaman böyle yapmıcam kontrollü tüketeceğim.:kedi::kedi::kedi:

kızlar bu konu hakkınızda fikriniz varmı? zamanla geçer mi acaba. başınıza geldimi böyle bişey?

oh ye anacım afiyet olsun cokacimcoook
zaten hamur işi, pizza diye diye canımı istettin iyice
bu akşam ben de bozucam diyeti, pizza yemeye gidicem valla :icecream:

vallahi indirdim midemekaydirigubbakcemile3 git canım napalım bende aslında biraz dikkat ediyorum akşam yemekleri yemiyorum birazda yediklerime dikkat ediyorum ama pek bi kilo kaybı yokbilmiyorumkismile

olmazmı var neler neler var bende o ilk gittiyim doktoru dinleseydim bilmiyorum ne olurdu ecrinin durumu prematüre annelerle topiclerde ediyoruz sohbette ordada malesefki öyle iki tane anne var ayy çok üzücü neler yaşıyolar çok üzülüyorum inanki kendi evladımmış gibi üzülüyorum onlara onların bebeklerinde beyinlerine oksijen gitmediyi için sorun yaşıyolar bende bekliyorum dört gözle martın 24 gelsin diye zaten eegde dörtçelikte çekilcek aynı gün çıkarmı bilmem sonuç ama çıktıktan sonra artık açıklama yapar diye beklemiycem ben sorcam herşeyi ama dediyin gibi sorun olsa acil çektirirdi fakülteyede götürmeyi şimdilik düşünmüyorum çıksın bakalım eeg sonuçlarımız zaten herşey anlaşılıyomuş eegde muayenede gözden bişey bile kaçsa eegde çıkıyomuş ayy mavişime bak del diyo haa ecrinde canı uzanmak istemeyince oturuyo gel diyo ayağına istiyo yani bu aralarda eşimle kumanda kavgasındalar tam dikkatle tv izlerken eşim nasıl alıyo hangi ara alıyo ecrin deyiştiriyo bide bakıyo deyişmişmi diye ecrin diyincede gülüyo yaptığının farkında başka kumanda verdik istemiyo onu illa babadan alcak babasıda ecrin diyince neee diyo önce sonrada eyyt diyo babaya kaydirigubbakcemile3

kızlar bu konu hakkınızda fikriniz varmı? zamanla geçer mi acaba. başınıza geldimi böyle bişey?

ödem geçiyo limoncum ama zamanla geçiyo aaaa ödem hakkında bilgim olmazmı benim ben davul gibi şişmiştim 38 numara giyiyorum ayakkabı 40 numara terlik girmedi ayağıma o kadar şişmiştim ellerim ayaklarım bacaklarıma parmağımla bastırıyodum parmağımın izi kalıyodu ayaklarıma basamıyodum şişmişti o kadar inan bana suratım abartısız bi futbol topu kadardı annem doğum yaptığım gün geldi beni yatakta görünce şok oldu kadıncağız neden şiştin bu kadar diye

kiloyu takma kafana bu sene olmazsa seneye verirsin sende yapcak bişey yok kızına süt olsun yeterki bol sıvı şeyler tüket sen ne yersen bebey o geçecek onun için iyi beslenmen lazım kiloda alınıyo limoncum yaa naparsan yap ben 2 ay son doğumdan önce yani akşam yemeyi yemiyodum tuzsuz yemek yiyodum yemeklerden sonra muhakka bi saat yürüyodum ama gene oldum duba gibi

yarenden hatıra o sana:CüvCüv:napalım eşinde aa birazda böyle gez bu haline alışsın bundan sonra böyle dersinkaydirigubbakcemile3alış göbişime dersin yok yok şaka bi yanada geçer zamanlasositososito

tünaydın hanımlar ama daha kimse uyanamamış galiba

tüneydın canım. bizim kızı akşam emzirmek için zor uyandırdık. memeyi veriyorum ağzına bayılıyo uykudan ay ne güldüm kafa düşüyor.zor emdi bir türlü uykudan kendini açıp. dün hiç uyumadı. akşam deliksiz uyudu gözünü açamadı. gözü kapalı zorla emdirdik. çok tatlıydı ya.

zamala geçecek umarım bacaklarım dizlerim çok acıyor. benimde ellerim ayaklarım son ay çok şişmişti. ayağıma batırınca içine çöküyordu parmağmın izi kalıyordu. ama bunların hepsi çok şükür son ayımda oldu. daha önce olsaydı çok zor olurdu. hareketlerim çok kısıtlanırdı. suratımdada şişlik vardı. bende acayip olmuştum. ama doğumdan iki gün sonra her yerim indi. çok belli bir şekilde. ama dizlerimde kaldı sanırım çok acıyor. yetmişlik nineler gibi zor oturp zor kalkıyorum.

maşallah prensese görüyomusun ablalarından daha uslu uyku uyuyo biz gene bütün gece saat başı ayaktaydık gene 7 buçukta kalktı sabah ne zaman sabaha kadar uyku uyuyuyacak merak ediyorum evet eminim çok tatlıdır cadı uyku hallerinde melek gibi oluyolar hoş zaten birer melek onlar

evet ödemde öyle oluyo parmağının izi kalıyo çünkü şiş ödemlerinde inerse biraz daha verirsin kilo ama bi arayıp sor istersen ahmet beye diyer taraflar indi ama bacaklarımda var diye sor istersen yetmişlik ninemi oldun limoncum bu yaştaboshayallersmile

inşallah canım ya uslu bir kız olur dicem ama belli olmuyor günleri günlerini tutmuyor şimdilik iyiyiz bakalım. ecrinim erkenci 7:30 da ayaktaydı demek. annelerini uyutmuyor kuzucuklar. evet melek gibiler baktıkça gözlerim doluyor tatlım benim. mis kokulum.

sorma çok acayip oluyorum bu yaşta halimi gördükçe dizlerimin üstüne oturamyorum. biraz daha bekleyelim bakalım. zaten 40 gün sonra kontrole gidersek o zamana kadarda geçmez ise kontrolde soracağım. biraz daha bekleyim canım

selam kızlar,
limoncum ödemin geçmesi lazım aslında ama niye öyle oldu ki
neyse bir süre daha bekle bakalım ve tuzlu şeylerden uzak dur.

maşallah yarene
geceleri güzel uyuyor demekki
ay bi de bizimkiler uyusa öyle
limoncum uyanmıyorsa bırak uyusun
uyku gelişim açısından beslenmeden çok daha önemliymiş
yani aç olsa uyanır zaten o. o yüzden illa uyandırıp emzirmeye çalışma vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…