- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.561
zayıflamak için hiç çaba sarfetmiyorum aksine hamur işi yaptım fırında bekliyorum pişsinki yiyimcokacimcoook
canım rezene çayı benim başımı dödürüyor. bir kaç defa içtim artık içmiyorum. humana still tea içiyorum. günde 4 bardak. şimdilik sütüm var. umarım yeterlidir. bende aç olsa ağlar diyorum. bakalım ne kadar almış. doktor kontrolümüzde belli olacak. emziriğim için çok acıkıyoum. aslında kendim çok kilolu görünmüyorum ama göbek hııııııııııı iğrenç. eşim sormuş ahmet bey'e inecek o zamanla demiş ama bilmem. piskolojim bozuluyor. hala hamile gibiyim. inşallah iner zamanla. ben henüz spor yapamam çünkü ameliyat yerim daha çok yeni zorlamak istemiyorum.. ama dediğin gibi kuzucuklar için herşeye değer canım.
ben o topici unuttum bile yaprakcım vallahi başım sepet gibi hep bi yorgunluk uykusuzluk unutkanlık şimdi doktor olayını şöyle anlatayım gittik hiç bişey söylemedi ay olarak şu yada bu aya uyumlu diye kafa çevresini ölçmedi bi kaç hareketten sonra eeg istedi bende aynı gün çektiririz sanmıştım ama 24 marta verdiler randevuyu bende içim rahat etmedi daha ayrıntılı bakabilecek bi özel hastanede varsa götüreyim muayene etsin dedim ama bulamadım sonra yeşim hanımı aradım sesimdende anladı tabi kadın endişelendiyimi böyle böyle dedim tam tatmin olmadım bide eeg istedi çok korktum ters giden bişeymi var diye dedim oda bursada çocuk nöroloğu yok dedi dörtçeliktekide yeni gelmiş dedi özelide yokmuş dedim evet dedi ama eegyi çektrmesi şart çünkü kuvöz tedavisi aldı ecrin dedi onu çektir içinde rahat olsun yapması gerekeni yaptı dedi açıklama yapmadı diyince onu bilemiyorum dedi bi takım hareketler yaptıktan sonra istedi eegyi dedim nettende araştırdım celebral palsili bebekleremi yapılıyomuş ne dedim güldü kadıncağız:)yok yok korkma rutin o zaten nörolojik muayene o dedi martta çektir sonra doktorla konuş dedi bide sonradan kafama dank etti sorun olsaydı doktor acil eeg isterdi ben çok panik yapıyorum ecrin söz konusu olunca eşimde çok geriliyosun yapma ne olur hiçbişeyi yok diyo ama gelde onu sen benim içime anlat bu aralarda nasıl felaket oldu cadı ecrin diyince neeee diyo kızım ne deyil efendim diyceksin diyincen neeeee diyoopuyorumnanaktan
yaa anne olmak böyle bişey işte o uyusunda uyanmadan yapıyım işleri diyosun olsun uykusuzda kalsak hiçççç önemli deyil yeterki bu kuzucuklar sağlıklı olsunda limoncum moralini boamak gibi olmasında bende hala var göbek yavaş yavaş iniyo ama şuda var benim kanamam hiç olmamıştı o yüzden çok kaldı korsede giymedim hiç aklımada gelmedi açıkçası ben hastaneye gitmekten doğumdan sonra kendime bakmadım rejimde yapmadım halada yapamıyorum:) çok oburum malesefki ilk zamanlar ecrine süt olsun diye yedim şimdide aç ıolunca dayanamıyorum:)
zayıflamak için hiç çaba sarfetmiyorum aksine hamur işi yaptım fırında bekliyorum pişsinki yiyimcokacimcoook
bide hamileliğimin son ayında ödem olmuştu ya bende şişmiştim. doğumdan sonra sizliğim indi. 10 kilo gitti. ama dizlerimi kıvırıp oturamıyorum. merdiven inip çıkarken öyle canım yanıyor. dizlerimin durumu çok kötü. acaba hala ödem mi var. zamanla geçer mi yoksa hep böyle mi kalacağım.
oh ye anacım afiyet olsun cokacimcoook
zaten hamur işi, pizza diye diye canımı istettin iyice
bu akşam ben de bozucam diyeti, pizza yemeye gidicem valla :icecream:
canım ya bu kadar endişe etme. bişey çıkmaz.
sen yine yapılması gerekenleri yap. dediğin gibi çok önemli bir bulguya rastlasaydı acil çektirip getirin derdi. martta çektirip götür sen de. ne kaldı ki marta. sabırsızlanıyorsun ve endişeleniyorsun anlıyorum seni ben olsam ben de aynı olurdum hatta senden de daha panik olurdum ama sen elinden geleni yapıyorsun zaten. aşama aşama ne isteniyorsa yapmaya devam et. filmi çektir, fakülteye de götür. inşallah hiçbirşey çıkmayacak. yazın yürüyecek benim keltoş kızım annesi hiç üzülme sen vereliniortak
eşim anlattı geçen gün. prematüre bir bebek getirmişler muayneye ve bebek körmüş ve düzelme ihtimali de yokmuş. annesi babası çok üzülüyormuş ama elden ne gelir.
ay o kadar üzüldüm ki senağlama. yatıp kalkıp halimize şükretmemiz lazım valla :Saruboceq: çok şanslıyız bizler. tamam sen çok şanssızlıklar yaşamışsın ama bak daha kötüleri de var canım ya üzülme endişelenme bu kadar. ecrin iyi maşallah
bak ne güzel seni algılayıp cevap veriyormuş maşallah ona
ilayda da bugünlerde hadiyi öğrenmiş. sürekli hadi del diyor. önce hadi hadi hadi diyor fatih ürekin şarkısı gibi :roflol: sonra da del del del diyor nereye geleyim kızım diyorum tekrar başa sarıyor hadi hadi hadi diye. çok cadı bunlar canım sorma kaydirigubbakcemile
kızlar bu konu hakkınızda fikriniz varmı? zamanla geçer mi acaba. başınıza geldimi böyle bişey?
bende çaba sarfetmiyorum daha doğrusu edemiyorum. yemezsem sütüm gelmez diye korkuyorum herşey yiyorum. emzirmeyi bırakınca artık diyet. keşke bu kadar kilo almasaydım hamileliğimde. allah nasip ederse ikinci bebek olursa o zaman böyle yapmıcam kontrollü tüketeceğim.:kedi::kedi::kedi:
desene bu göbek kalıcı oyyyyyyyy bilmemki ne yapmalı. eşimde tutturuyor bu göbek böylemi kalacak böylemi kalacak diye. moralimi bozuyor benim.hatta eşim ahmet bey'e sormuş böylemi kalacak göbeği diye oda inecek o zamanla demiş. ama bu zaman ne kadar zaman bilemiyoruz. benimki ne kadar kalacak acaba eğer böyle kalırsa ne giyerim bilmem çok kötü. ama yapacak bişey yok göbecik bana hamileliğimden hatıra kalacak böyle şişik şişik dolaşacağım. :roflol::roflol::roflol:
tünaydın hanımlar ama daha kimse uyanamamış galiba
ödem geçiyo limoncum ama zamanla geçiyo aaaa ödem hakkında bilgim olmazmı benim ben davul gibi şişmiştim 38 numara giyiyorum ayakkabı 40 numara terlik girmedi ayağıma o kadar şişmiştim ellerim ayaklarım bacaklarıma parmağımla bastırıyodum parmağımın izi kalıyodu ayaklarıma basamıyodum şişmişti o kadar inan bana suratım abartısız bi futbol topu kadardı annem doğum yaptığım gün geldi beni yatakta görünce şok oldu kadıncağız neden şiştin bu kadar diye
tüneydın canım. bizim kızı akşam emzirmek için zor uyandırdık. memeyi veriyorum ağzına bayılıyo uykudan ay ne güldüm kafa düşüyor.zor emdi bir türlü uykudan kendini açıp. dün hiç uyumadı. akşam deliksiz uyudu gözünü açamadı. gözü kapalı zorla emdirdik. çok tatlıydı ya.
zamala geçecek umarım bacaklarım dizlerim çok acıyor. benimde ellerim ayaklarım son ay çok şişmişti. ayağıma batırınca içine çöküyordu parmağmın izi kalıyordu. ama bunların hepsi çok şükür son ayımda oldu. daha önce olsaydı çok zor olurdu. hareketlerim çok kısıtlanırdı. suratımdada şişlik vardı. bende acayip olmuştum. ama doğumdan iki gün sonra her yerim indi. çok belli bir şekilde. ama dizlerimde kaldı sanırım çok acıyor. yetmişlik nineler gibi zor oturp zor kalkıyorum.
maşallah prensese görüyomusun ablalarından daha uslu uyku uyuyo biz gene bütün gece saat başı ayaktaydık gene 7 buçukta kalktı sabah ne zaman sabaha kadar uyku uyuyuyacak merak ediyorum evet eminim çok tatlıdır cadı uyku hallerinde melek gibi oluyolar hoş zaten birer melek onlar
evet ödemde öyle oluyo parmağının izi kalıyo çünkü şiş ödemlerinde inerse biraz daha verirsin kilo ama bi arayıp sor istersen ahmet beye diyer taraflar indi ama bacaklarımda var diye sor istersen yetmişlik ninemi oldun limoncum bu yaştaboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?