- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.581
inşallah canım ya uslu bir kız olur dicem ama belli olmuyor günleri günlerini tutmuyor şimdilik iyiyiz bakalım. ecrinim erkenci 7:30 da ayaktaydı demek. annelerini uyutmuyor kuzucuklar. evet melek gibiler baktıkça gözlerim doluyor tatlım benim. mis kokulum.
sorma çok acayip oluyorum bu yaşta halimi gördükçe dizlerimin üstüne oturamyorum. biraz daha bekleyelim bakalım. zaten 40 gün sonra kontrole gidersek o zamana kadarda geçmez ise kontrolde soracağım. biraz daha bekleyim canım
ah mecbure ah
sonunda beni yoldan çıkardın valla
tıka basa pizza yedim dün akşam cokacimcoook
pizza krizine girmiş gibiydim
bidaha birkaç ay yemem herhalde, yine diyetime döneyim ben mafoldumben
ohhhhhhhhhhhhhhhh afiyet olsun sanaaklinialirimsmileaman haftada bir diyetisyenler bile izin veriyo ayy bende karar aldım diyet yapmaya çalışcam biraz sen nasıl yapıyosun neler yiyosun burdan deyilde özelden yazsana bana yaprakcım zamanın olunca
biz her sabah o saatlerde ayaktayız en çok uyuduğu saat 08:00 oda çok istisnadır yani evet deyişiyor tabiki bende bugün ecrini markete götürdüm fındık kızım özlemiş dışarıya çıkmayı bi saat kadar yürüyüş yaptırıp geldim
ah mecbure ah
sonunda beni yoldan çıkardın valla
tıka basa pizza yedim dün akşam cokacimcoook
pizza krizine girmiş gibiydim
bidaha birkaç ay yemem herhalde, yine diyetime döneyim ben mafoldumben
geçerde ne zaman olur bilemiyorum yani ben preklampsi yüzünden ödem yapmıştım ama öyle böyle bi ödem deyil yani:) bende birden geçmedi zaman aldı mesela bi hafat sonra yüzüm indi sonra ellerim inmeye başladı en son bacaklarım ve ayaklarım normale döndün 20 gün içinde yani 1 ay sonra eski ayakkabılarımı giyebildim
iiakşamlar lızlar nasılsınız..bayağıdır giremedim unutmadınız işallah beni:))
burdan yazsam ne olacak ya, rahatsız olan okumasın
sonuçta doğum sonrası herkes bu telaşa giriyor, diğer topiklerdeki gereksiz geyikler yok bu topikte boşversene
canım ben öyle 2 haftada 5 kilo 1 ayda 10 kilo gibi şok diyetler yapmıyorum
yapmam da zaten. en başta eşim çok karşı böyle birşeye ve bana diyet yapma gerek yok senin kilon gayet iyi deyip duruyor da zemuszemus ben sağlık açısından çok kalorili ve yağlı şeyleri kısıtladım diyeyim sana. mesela eskiden hemen her akşam tatlı yerdim şimdi arada bir yiyiyorum :icecream:. hamur işlerini de öyle. yediğim hamur işi makarna onun da sosunu az koyuyorum. ekmeği azalttım. kola gazoz gibi asitli içecekleri çok nadir içiyorum. genelde sebze yemeklerini tercih ediyorum. eti de yağsız yemeye dikkat ediyorum. yemek porsiyonlarını azalttım bir de cokacimcoook. böyle yani öyle diyet gibi değil. uzun vadeye yaydım ben bu işi. ama arada dün akşam olduğu gibi kaçamaklar da yapıyorum işte. o kadar da olsun ama. haftada 1-2 sefer de egzersiz yapmaya çalışıyorum hihoyyyt. ama 3-4 kg ancak verdim. ideal kiloma gelmek için bir o kadar daha vermem gerek ama yavaş yavaş veririm herhalde. sen de verirsin merak etme.
ohhhhhhhh demek gezdiniz prensesle.ne güzel. darısı bizim başımıza. bizde bi çıksak kızımla gezmelere teyzesi.
benim o derece değild arkadaşım ama yinede çok şişmiştim. ameliyttan hemen sonra normale döndüm eller ayaklar falan sonra yacaş yavaş dahada indi. ama dizlerimdeki acı neden onu bilmiyorum. ben daha ödem var diyorum o yüzden dizlerim acıyor oturup kalkamıyorum diyorum ama bakalım zamanla geçr inşallah.
iiakşamlar lızlar nasılsınız..bayağıdır giremedim unutmadınız işallah beni:))
bak şimdi geldi aklıma ben 4 aymı desem belki dahada fazla bacaklarıma basarken çok zorluk çektim o kadarki ağrıtıyodu sorduğum kişiler aşırı ayakta kalmaktan diyolardı ama ödemdenmi ağrı yaptı sonra yoksa çok ayakta kalmaktanmı onu bilmiyorum çünkü ben gece gündüz hep ayaktaydım
bu arada akşam bizimki doğru düzgün hiç uyumadı. nazar mı değdi nedir? hep mıkırdandı. ağladı. sanki bir yeri ağrıyor gibiydi. gazınıda çıkardık her emzirmeden sonra ama yavrum bir türlü susmadı. şimdi daha yeni yeni dalmaya çalışıyor. umarım artık uyur. bu akşamda uyur inşallah çok üzlüyorum o ağladıkça. geriliyorum ay ben nasıl alışacağım. neden bu kadar duygusalım. oysaki güçlü olmam lazım ağlaya ağlaya büyücek diyorum. sonra yine başa sarıyorum. alsanaalsanasmile
afiyet olsun bacım. ama öyle bir anlattınızki valla insanın canı çekiyor. hımmmmmmmmmmmm.
bu arada akşam bizimki doğru düzgün hiç uyumadı. nazar mı değdi nedir? hep mıkırdandı. ağladı. sanki bir yeri ağrıyor gibiydi. gazınıda çıkardık her emzirmeden sonra ama yavrum bir türlü susmadı. şimdi daha yeni yeni dalmaya çalışıyor. umarım artık uyur. bu akşamda uyur inşallah çok üzlüyorum o ağladıkça. geriliyorum ay ben nasıl alışacağım. neden bu kadar duygusalım. oysaki güçlü olmam lazım ağlaya ağlaya büyücek diyorum. sonra yine başa sarıyorum. alsanaalsanasmile
ooooooo 4 kilo vermişsin daha ne istiyosun yaprakcım tabi sağlık en önemlisi bide bi dolap dolusu kıyafet var hiçbirini giyemiyorum çoğunu verdim ama bazılarınada kıyamıyorum daha bi kere giyip kaldırdığım şeyler var eşin haklı bence bi kaç kilonsa sadece kalan zamana yayarak verirsin bide burda yazın çok kilo veriliyo ben yazın hiç bişey yiyemiyorum sadece kavun karpuz yiyorum soğuk çünkü sıcaktan canım istemiyo yazıda dört gözle bekliyorum kızartmayı bende seviyorum eşimde öyle ama bende bu sene yapmıyorum mümkün oldukça gazlı şeyleri zaten ben kendimi bildim bileli içmem tadlarını sevmiyorumama günde bi tane üçü bi arada kahve içiyorum alışkanlık yaptı o kadar çayıda çok açık içiyorum şeker atıyorum ama nasıl söyleyim bi küp şekerle 6 bardak çay içebilirim bazende hiç atmıyorum bi yerde okmuştum şekersiz zararlı diye bende azcık atıyorum bende veririm ama ne zaman bilmiyorum bana dönem dönem olur bi dönem hiç bişey yemem ve kendiliyinden gider o kilolar bi dönem öyle bi iştahım açılırki ne bulsam yerim yaa ne bileyim şimdi baksana muhabbet topicine döndü diyolar sende haklısın doktor hariç herşey konuşulan topicler var geçen burda bi topice bişeyler yazmıştım yorumumu göremedim sonra silinmiş neden acaba sordum kimse bişey yazmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?