Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ah mecbure ah
sonunda beni yoldan çıkardın valla
tıka basa pizza yedim dün akşam cokacimcoook
pizza krizine girmiş gibiydim
bidaha birkaç ay yemem herhalde, yine diyetime döneyim ben mafoldumben

biz her sabah o saatlerde ayaktayız en çok uyuduğu saat 08:00 oda çok istisnadır yani evet deyişiyor tabiki bende bugün ecrini markete götürdüm fındık kızım özlemiş dışarıya çıkmayı bi saat kadar yürüyüş yaptırıp geldim

geçerde ne zaman olur bilemiyorum yani ben preklampsi yüzünden ödem yapmıştım ama öyle böyle bi ödem deyil yani:) bende birden geçmedi zaman aldı mesela bi hafat sonra yüzüm indi sonra ellerim inmeye başladı en son bacaklarım ve ayaklarım normale döndün 20 gün içinde yani 1 ay sonra eski ayakkabılarımı giyebildim

ah mecbure ah

ohhhhhhhhhhhhhhhh afiyet olsun sanaaklinialirimsmileaman haftada bir diyetisyenler bile izin veriyo ayy bende karar aldım diyet yapmaya çalışcam biraz sen nasıl yapıyosun neler yiyosun burdan deyilde özelden yazsana bana yaprakcım zamanın olunca

burdan yazsam ne olacak ya, rahatsız olan okumasın
sonuçta doğum sonrası herkes bu telaşa giriyor, diğer topiklerdeki gereksiz geyikler yok bu topikte boşversene

canım ben öyle 2 haftada 5 kilo 1 ayda 10 kilo gibi şok diyetler yapmıyorum
yapmam da zaten. en başta eşim çok karşı böyle birşeye ve bana diyet yapma gerek yok senin kilon gayet iyi deyip duruyor da zemuszemus ben sağlık açısından çok kalorili ve yağlı şeyleri kısıtladım diyeyim sana. mesela eskiden hemen her akşam tatlı yerdim şimdi arada bir yiyiyorum :icecream:. hamur işlerini de öyle. yediğim hamur işi makarna onun da sosunu az koyuyorum. ekmeği azalttım. kola gazoz gibi asitli içecekleri çok nadir içiyorum. genelde sebze yemeklerini tercih ediyorum. eti de yağsız yemeye dikkat ediyorum. yemek porsiyonlarını azalttım bir de cokacimcoook. böyle yani öyle diyet gibi değil. uzun vadeye yaydım ben bu işi. ama arada dün akşam olduğu gibi kaçamaklar da yapıyorum işte. o kadar da olsun ama. haftada 1-2 sefer de egzersiz yapmaya çalışıyorum hihoyyyt. ama 3-4 kg ancak verdim. ideal kiloma gelmek için bir o kadar daha vermem gerek ama yavaş yavaş veririm herhalde. sen de verirsin merak etme.

ohhhhhhhh demek gezdiniz prensesle.ne güzel. darısı bizim başımıza. bizde bi çıksak kızımla gezmelere teyzesi.

ah mecbure ah

afiyet olsun bacım. ama öyle bir anlattınızki valla insanın canı çekiyor. hımmmmmmmmmmmm.

benim o derece değild arkadaşım ama yinede çok şişmiştim. ameliyttan hemen sonra normale döndüm eller ayaklar falan sonra yacaş yavaş dahada indi. ama dizlerimdeki acı neden onu bilmiyorum. ben daha ödem var diyorum o yüzden dizlerim acıyor oturup kalkamıyorum diyorum ama bakalım zamanla geçr inşallah.

ooooooo 4 kilo vermişsin daha ne istiyosun yaprakcım tabi sağlık en önemlisi bide bi dolap dolusu kıyafet var hiçbirini giyemiyorum çoğunu verdim ama bazılarınada kıyamıyorum daha bi kere giyip kaldırdığım şeyler var eşin haklı bence bi kaç kilonsa sadece kalan zamana yayarak verirsin bide burda yazın çok kilo veriliyo ben yazın hiç bişey yiyemiyorum sadece kavun karpuz yiyorum soğuk çünkü sıcaktan canım istemiyo yazıda dört gözle bekliyorum kızartmayı bende seviyorum eşimde öyle ama bende bu sene yapmıyorum mümkün oldukça gazlı şeyleri zaten ben kendimi bildim bileli içmem tadlarını sevmiyorumama günde bi tane üçü bi arada kahve içiyorum alışkanlık yaptı o kadar çayıda çok açık içiyorum şeker atıyorum ama nasıl söyleyim bi küp şekerle 6 bardak çay içebilirim bazende hiç atmıyorum bi yerde okmuştum şekersiz zararlı diye bende azcık atıyorum bende veririm ama ne zaman bilmiyorum bana dönem dönem olur bi dönem hiç bişey yemem ve kendiliyinden gider o kilolar bi dönem öyle bi iştahım açılırki ne bulsam yerim yaa ne bileyim şimdi baksana muhabbet topicine döndü diyolar sende haklısın doktor hariç herşey konuşulan topicler var geçen burda bi topice bişeyler yazmıştım yorumumu göremedim sonra silinmiş neden acaba sordum kimse bişey yazmadı

ohhhhhhhh demek gezdiniz prensesle.ne güzel. darısı bizim başımıza. bizde bi çıksak kızımla gezmelere teyzesi.

gezersiniz sizde annesi dur bakalımboshayallersmilebiz ne zamandır bekliyoruz 6 ay hiç dışarı çıkarmadık biz ecrini sadece doktor gittik yeni yeni çıkıyoruz işte siz tam zamanında çıkacaksınız yaz gelene kadar yarende büyür tam gezmelik olur annesiopuyorumnanaktan

bak şimdi geldi aklıma ben 4 aymı desem belki dahada fazla bacaklarıma basarken çok zorluk çektim o kadarki ağrıtıyodu sorduğum kişiler aşırı ayakta kalmaktan diyolardı ama ödemdenmi ağrı yaptı sonra yoksa çok ayakta kalmaktanmı onu bilmiyorum çünkü ben gece gündüz hep ayaktaydım

benimde öyle ben ödeme bağlıyorum. sanıyorum tam anlamıyla vücudumdaki ödem gitmedi. umarım zamanla iyileşirim böyle çok zor oluyor. ahmet bey hamileliğimin son ayında şişliklerimi normal son ay olur demişti. yüksek tansiyonla birlikte oluyorsa o zaman tehlikeli demişti. ama böyle olacağımı hiç tahmin etmiyordum. doğumdan sonra hemen geçer diye düşünmüştüm. ama daha zaman var sanırım.

bu arada akşam bizimki doğru düzgün hiç uyumadı. nazar mı değdi nedir? hep mıkırdandı. ağladı. sanki bir yeri ağrıyor gibiydi. gazınıda çıkardık her emzirmeden sonra ama yavrum bir türlü susmadı. şimdi daha yeni yeni dalmaya çalışıyor. umarım artık uyur. bu akşamda uyur inşallah çok üzlüyorum o ağladıkça. geriliyorum ay ben nasıl alışacağım. neden bu kadar duygusalım. oysaki güçlü olmam lazım ağlaya ağlaya büyücek diyorum. sonra yine başa sarıyorum. alsanaalsanasmile

maşşalh de annesi en çok anne ve babanın nazarı deyermiş bide her uyumasında okuyun prensese ben bile her uyumasında okuyorum ecrinime ama normaldir bi günü bi gününü tutmaz gazı olur gündüz çok uyumuş olur ne bileyim işte o uyudukça hemen sende yatıp uyu belli olmaz ne zaman uyur ne zman uyumaz bu arada sevinç gelmedimi daha evine acaba

afiyet olsun bacım. ama öyle bir anlattınızki valla insanın canı çekiyor. hımmmmmmmmmmmm.

ay canım ya kusura bakma valla seni düşünmeden yazmışız, ayıp etmişiz.
mecbure günler önce pizza yapacağından bahsetmişti de hatta bana da tarif vermişti de nerdeee bende o yetenek. epeydir canım istiyordu çıkıp dışarda yedik. mecbureye takılıyordum ben de yoldan çıkardın beni diye.

canım senin annen yapar sana ya anneler beceriklidir bu konularda. ama pizzahut veya dominos pizzanın evlere paket servisi de var. hatta şu an fiyatlar çok uygun internet sitelerine girip bir incele gerekirse eve istersin. tekrar kusura bakma ya.

ay canım ya, nazar değdi desene
olur böyle ama limoncum, endişelenme
zamanla düzene girer. bizimkiler bile hala düzelemedi ki
seninki daha küçücük. karnında gazı olmuş olabilir canım
yani sen gazını çıkarttık diyorsun ama senin çıkarttığın gaz mide gazı
bi de karında gazları oluyor esas o kötü çok sancı yapıyor.
ilayda neredeyse 10 aylık onda bile hala gaz var. çok gazlı bir bebek.
bi de dişleri çıkıyor ya gecede kaç kere uyanıyor saymıyorum artık.
ben de çok uykusuz ve yorgunum ama sabredip düzelmelerini bekliycez artık.
iyiki annen yanında gündüz en azından annen göz kulak olur sen uyursun.
yok yok üzülme, duygusal olman normal tabi de alışacaksın zamanla. bebekler böyle büyüyor canım kaydirigubbakcemile5

evet canım haklısın yazın daha kolay kilo veriliyor.
sıcaktan hem çok yemek yiyemiyor insan hem de daha hareketli oluyor
kışın metabolizmada yavaşlıyor sanırım. ben 4 kilo verdim ama 2-3 aydır doğru dürüst bişey yemedim. yani çok azalttım yemeyi içmeyi. bi de spora daha fazla zaman ayırabilseydim şimdiye çoktan bütün kilolarım giderdi ama ilaydadan fırsat olmuyor bi de çok fazla dermanım yok ya. yorgunum yani. o yüzden de yapamıyorum. neyse bahar gelsin birlikte diyet yaparız mecbure. yürüyüşe falan da çıkarız cadılarla beraber. o zaman zayıflarız inşallah hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…