Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

inş yaprakcım zayıflarız bugünde biz dışarı çıktık yağmur başladı geri döndük hemen ahh bi düzelse şu havalr

yaprak ilaydaya ilk adım ayakkabısı aldınızmı siz görümcem ilk adım ayakkabısının boğazlı olup ayak bileklerini sarması gerekiyo diyo bende alcam artık ecrine kısmetse bu aralar bi çıkabilsek

selam kızlar, nasılsınız.
dünden beri gelen giden olmamış. nerelerdesiniz.
herkes iyidir inşallah. bir sorun olmasın da.

inş yaprakcım zayıflarız bugünde biz dışarı çıktık yağmur başladı geri döndük hemen ahh bi düzelse şu havalr

canım az kaldı, biraz daha sabredelim. bahar geliyor. o zaman bol bol gezeriz inşallah.
sen de benim gibi evde çok bunalanlardansın. biz kücük bebişleri kapıp fellik fellik gezenlerden olamadık malesef. olmaya da gerek yok zaten zamanı gelince doya doya gezeriz inşallah . bu havaların güzelliğine de aldanmamak lazım. bir anda bir yağmur bir soğuk hem bebişler hem de biz şifayı kaparız Allah korusun. oyüzden biraz daha sabır vereliniortak

yaprak ilaydaya ilk adım ayakkabısı aldınızmı siz görümcem ilk adım ayakkabısının boğazlı olup ayak bileklerini sarması gerekiyo diyo bende alcam artık ecrine kısmetse bu aralar bi çıkabilsek

yok canım ilk adım ayakkabısı falan almadık biz. nasıl bişeyki.
ilayda zaten evin içinde geziyor. dışarı çıkınca pek yürütmüyorum. geçen gün arif beye kontrole gittiğimizde hastanede biraz yere bıraktım bizimki tıpış tıpış geziyor valla. herkes soruyor kaç aylık bu falan diye söyleyince de ay maşallah erken yürümüş falan derlerken pat bizimki yere düştü nazar değiyor hemen kuzuma eşim de kızdı burası mikrop yuvası burada yere salma diye. ben de genelde ev ortamlarında yürütüyorum. hani şu çoraplı çarık gibi şeyler varya onlardan giyiyor. altı kalın onların çoraptan daha iyi koruyor. aykkabıları var ama henüz giydirmedim ama normal ayakkabı boğazlı falan değil. nasıl bişeymiş bir araştırayım bakalım. eee onları giymezse bir problem olur mu ki, ay işkillendirdin beni şimdi bak mafoldumben

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Kusura bakmayın hiç giremiyorum ben.bebeişler doğdumu?benim bebişte biraz rahatsız aşısı oldu bugün çok huysuz ya göbek fıtığı varmış.sağlık ocağı doktoru öyle söyledi.bi doktora gösterin dedi.görükledeki dörtçelikte bildiğini çok iyi doktor varmı acaba?özeline gitmeden de ilgilenen hemen cvplarsanız çok sevinicem.yarın falan götürcem çünkü.ben yine araştırcam da ilk size sorayım dedim

rabiacım merhaba canım
bebeklerle girmek zor oluyor gerçekten.
o yüzden kusuru falan olmaz bu işlerin, ne zaman fırsat bulursan o zaman gelirsin canım rahat ol.
bu arada çok geçmiş olsun canım. inşallah önemli bişey değildir ve halledersiniz.

canım benim diğer topikten EGE diye bir arkadaşım var. onun oğlu da erken doğmuştu dörtçelik has. de bir doktordan bahsediyordu çok iyi diye. o gerçi özeline götürüyormuş ama hastanede de iyi bakar diye düşünüyorum. bak onun yazısını buldum çocuk doktorları topiğinde ağağıya kopyalıyorum. bir düşün istesen. başka dr da araştır en iyisi kimse ona götür tabi bizim doktorumuz medicalde arif canan. o da iyidir. tabi karar senin canım. Allah acil şifalar versin kızına.

merhabalar bende erken doğum yaptım 32 haftalık benDörtçelik çocuk hastanesinin doktoru Ahmet Memeşaya götürüyorum inanılmaz iyi bir doktor 1,5-2 saate yakın kaldığımızı bilirim muayenede çok ayrıntılı muayene ediyor.

inşallah arkadaşım ya. bizde yaza kadar evdeyiz. emzirdiğim zaman üç saat uyuyor kızım. anneme bırakıp o zaman eşimle çıkıp biraz hava alıyorum. zaman zaman çok daralıyorum.inşallah yaza kızımla çıkıp çıkıp gezeriz diyeceğim ama bakalım kısmet.

hep maşallah deyip öyle seviyorum ama babamıza öğretemedim maşallah demeyi kızıyorum onada. inşallah zamanla alışacak. her zaman okuyoruz kuzumu. ziyarete gelenler olduğu zaman hemen okuyoruz. her yatırdığımızda okuyoruz bilmiyorum artık nazarımız değiyor çocuğa. annemde kızıyor uyurken falan karşısına geçip seyrediyoruz. annem çok kızıyor nazar değdiriyorsunuz çocuğa diye. sevinç gelmedi canım onuda çok özledim umarım iyidir dorukta sevinç te. kırkı çıkana kadar annesinde kalacaktı. daha kırkı çıkmamıştır canım. inşallah en kısa zamanda gelir. doruğuda sevincide merak ediyorum. mesaj atmıştı bana doğum yaptın mı nasılsın diye ? en son öyle msjlaştık. bir daha görüşemedik. ama kırkına az kalmıştır. yakında döner aramıza inş.

yok canım ne kusuru olur mu öyle şey bulunmayacak bişey değil pizza. bi telefon eder isteriz. ben şaka takılıyorum. afiyet olsun size canım.

haklısın canım sizinkiler hala düzene girmemiş. bizimkine ooooooooo daha çok var desene. çok şükür annem burda. asıl zorluk annem gidince başlayacak. böyle böyle büyüteceğiz artık. inşallah bende güçlü olmayı öğreeceğim zamanla.

iyiyiz canım sen nasılsın? bebişler geldi. hayatımıza renk geldi. hiç fırsat olmuyor ki. zaman nasıl geçiyor anlamıyorum inan ki.

mrb iyiyiz canım. sen nasılsın?geçmiş olsun kızına. inşallah çabucak iyileşir canım. biz henüz çocuk doktorları konusunda pek tecrübeli değiliz canım. kusura bakma canım. hiç bilmiyorum. sana bu konuda yaprak ve mecbue yardımcı olur sanırım. tekrar geçmiş olsun canım. acil şifa diliyorum bebişine canım.

merhaba kızlar herkez burada takılıyormuş bende ilayda sayesinde haberdar oldum baya bir kopmuşum ....belki beni hatırlamazsınız çünkü nick değişti..nilüferdi eski nickim....
ahmet yılmaza zamanında devam etmiştim çok mükemmel çok şeker bir doktor kendisinin tecrübesine bilgisine ve insan ilişkilerine diyecek laf bulamıyorum zaten ama erkek olduğu için(eşim yüzünden yani) ben daha sonradan gülin okana devam etme kararı almıştım gülin hanımdanda çok çok memnunum zaten...onunda tecrübesi tartışılmaz...çok şükür iyi gidiyor herşey...
sizleri görünce biraz takılayım dedim..nasılsınız iyimisiniz???herkez iyidir inş....

merhaba ahmet beyin muhayanesinin adresini bilen varmı?teşekkürler
tabikide canım muhayanenesi,nemi gideceksin bulvarda yapıkrediinin üstü akuğurun orada işbankasının yanı 2.kat canım istersen telde veririm ama bence gitmene gerek yok medicalde nasıl davranıyosa öyle davranıyor medicalle git canım

kızlar çok soru soruyorum bu günlerde ama birşey daha soracağım. dikiş yerimin bir tarafı sızlıyor yani nasıl anlatsam yanıyor gibi oluyor. ama kesinin bir tarafı diğer tarafta acı yok. şimdiye kadar oda yoktu ama bir kaç gündür böyle sızlıyor yanıyor gibi. bide üstte görünen dikişte hiç ağrı acı yok. dikişin birazcık üstü karnımın içi acıyor gibi. offffffff bilmem anlatabildim mi? bu durum normal mi kızlar ? ağrı acı olur mu böyle ?

evet ahmet beyin ilgisi her yerde aynı.ancak kullanılan cihazlar aynı değil. kendi yerindeki cihaz 4 boyutlu.çok güzel inceliyor.kalbin her odacığını ayrı ayrı değerlendiriyor vs. ama medicaldeki cihazlar öyle değil.ben 9 haftalıkken medicale gittiğimde bu cihazlarda kalp atışını dineletemiyoruz ama bakın kalbi burda atıyor diye eliyle gösterdi. zaten ayda 2 kere gidiyorsun ama bir kere ücret ödüyorsun dolayısıyla medicaldeki ile aynı fiyata geliyor. muayenehanede cdye kaydediyor. çok hoşuma gidiyor.eve gelip seyrediyorum kuzumu.emin olmak açısındanda en garantisis en son teknoloji tabi.. yavrularımız çok kıymetli

bende giydiriyorum ecrine ama normal ayakkabıları vardı onlar almışlar ilk adım ayakkabısı diye ayağı falan dönerse sorun olmasın diye galiba bide biraz tabanlı bişey o yüzden sordum sana bende şimdi ecrine ayakkabı alcamda ilk adım alayım diyorum yürüteçte epeyi gidiyo adım atmayıda öğrendi bikaç saniye kanepeye yaslayınca ayaktada durabiliyo azcık ama o yüzden almışken ilk adım alayım dedim hatta geçen özdilekte gördüm ama boğazı yok diye cesaret edemedim yeşim hanımıda aramadım şimdi diyecek kadın ayakkabı alcam boğazlımı alayım boğazsızmı diye soruyo diyeaklinialirimsmileşaka bi yanada her soruma büyük bi sabırla cevap veriyo ama ayakkabı sormadım hiç ben hani senin eşin dr olduğu için belki duymuşsundru diye sordum işkillenecek bi durum yok yaprakçım zaten dışarıda basmıyosa yere sorun olmaz heralde evdede zaten çorap yada bahsettiyin şeylerden giyer

bahsetmiştin rabiacım geçmiş olsun canım ama erken tanı konulduya tedavisi vardır tahminimce ben dörtçelikide fakülteyide hiç bilmiyorum yaa geçen bi gittik dörtçelike o kadar bizde medicale gidiyoruz sürekli ama yaprakın verdiyi isme bi bak istersen

10 dk hava bile alsan yeter sana limoncum en iyisi anneni yolama sen:)yaren seni özler anneannesi dersen dayanamaz:)

bebek daha limoncum dışarıya uyum sağlamaya çalışıyo prenses bide size demek istiyoki bu evde artık benim borum öter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…