- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.601
inş yaprakcım zayıflarız bugünde biz dışarı çıktık yağmur başladı geri döndük hemen ahh bi düzelse şu havalr
yaprak ilaydaya ilk adım ayakkabısı aldınızmı siz görümcem ilk adım ayakkabısının boğazlı olup ayak bileklerini sarması gerekiyo diyo bende alcam artık ecrine kısmetse bu aralar bi çıkabilsek
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Kusura bakmayın hiç giremiyorum ben.bebeişler doğdumu?benim bebişte biraz rahatsız aşısı oldu bugün çok huysuzya göbek fıtığı varmış.sağlık ocağı doktoru öyle söyledi.bi doktora gösterin dedi.görükledeki dörtçelikte bildiğini çok iyi doktor varmı acaba?özeline gitmeden de ilgilenen hemen cvplarsanız çok sevinicem.yarın falan götürcem çünkü.ben yine araştırcam da ilk size sorayım dedim
gezersiniz sizde annesi dur bakalımboshayallersmilebiz ne zamandır bekliyoruz 6 ay hiç dışarı çıkarmadık biz ecrini sadece doktor gittik yeni yeni çıkıyoruz işte siz tam zamanında çıkacaksınız yaz gelene kadar yarende büyür tam gezmelik olur annesiopuyorumnanaktan
maşşalh de annesi en çok anne ve babanın nazarı deyermiş bide her uyumasında okuyun prensese ben bile her uyumasında okuyorum ecrinime ama normaldir bi günü bi gününü tutmaz gazı olur gündüz çok uyumuş olur ne bileyim işte o uyudukça hemen sende yatıp uyu belli olmaz ne zaman uyur ne zman uyumaz bu arada sevinç gelmedimi daha evine acaba
ay canım ya kusura bakma valla seni düşünmeden yazmışız, ayıp etmişiz.
mecbure günler önce pizza yapacağından bahsetmişti de hatta bana da tarif vermişti de nerdeee bende o yetenek. epeydir canım istiyordu çıkıp dışarda yedik. mecbureye takılıyordum ben de yoldan çıkardın beni diye.
canım senin annen yapar sana ya anneler beceriklidir bu konularda. ama pizzahut veya dominos pizzanın evlere paket servisi de var. hatta şu an fiyatlar çok uygun internet sitelerine girip bir incele gerekirse eve istersin. tekrar kusura bakma ya.
ay canım ya, nazar değdi desene
olur böyle ama limoncum, endişelenme
zamanla düzene girer. bizimkiler bile hala düzelemedi ki
seninki daha küçücük. karnında gazı olmuş olabilir canım
yani sen gazını çıkarttık diyorsun ama senin çıkarttığın gaz mide gazı
bi de karında gazları oluyor esas o kötü çok sancı yapıyor.
ilayda neredeyse 10 aylık onda bile hala gaz var. çok gazlı bir bebek.
bi de dişleri çıkıyor ya gecede kaç kere uyanıyor saymıyorum artık.
ben de çok uykusuz ve yorgunum ama sabredip düzelmelerini bekliycez artık.
iyiki annen yanında gündüz en azından annen göz kulak olur sen uyursun.
yok yok üzülme, duygusal olman normal tabi de alışacaksın zamanla. bebekler böyle büyüyor canım kaydirigubbakcemile5
selam kızlar, nasılsınız.
dünden beri gelen giden olmamış. nerelerdesiniz.
herkes iyidir inşallah. bir sorun olmasın da.
canım az kaldı, biraz daha sabredelim. bahar geliyor. o zaman bol bol gezeriz inşallah.
sen de benim gibi evde çok bunalanlardansın. biz kücük bebişleri kapıp fellik fellik gezenlerden olamadık malesef. olmaya da gerek yok zaten zamanı gelince doya doya gezeriz inşallah. bu havaların güzelliğine de aldanmamak lazım. bir anda bir yağmur bir soğuk hem bebişler hem de biz şifayı kaparız Allah korusun. oyüzden biraz daha sabır vereliniortak
yok canım ilk adım ayakkabısı falan almadık biz. nasıl bişeyki.
ilayda zaten evin içinde geziyor. dışarı çıkınca pek yürütmüyorum. geçen gün arif beye kontrole gittiğimizde hastanede biraz yere bıraktım bizimki tıpış tıpış geziyor valla. herkes soruyor kaç aylık bu falan diye söyleyince de ay maşallah erken yürümüş falan derlerken pat bizimki yere düştü nazar değiyor hemen kuzumaeşim de kızdı burası mikrop yuvası burada yere salma diye. ben de genelde ev ortamlarında yürütüyorum. hani şu çoraplı çarık gibi şeyler varya onlardan giyiyor. altı kalın onların çoraptan daha iyi koruyor. aykkabıları var ama henüz giydirmedim ama normal ayakkabı boğazlı falan değil. nasıl bişeymiş bir araştırayım bakalım. eee onları giymezse bir problem olur mu ki, ay işkillendirdin beni şimdi bak mafoldumben
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Kusura bakmayın hiç giremiyorum ben.bebeişler doğdumu?benim bebişte biraz rahatsız aşısı oldu bugün çok huysuzya göbek fıtığı varmış.sağlık ocağı doktoru öyle söyledi.bi doktora gösterin dedi.görükledeki dörtçelikte bildiğini çok iyi doktor varmı acaba?özeline gitmeden de ilgilenen hemen cvplarsanız çok sevinicem.yarın falan götürcem çünkü.ben yine araştırcam da ilk size sorayım dedim
tabikide canım muhayanenesi,nemi gideceksin bulvarda yapıkrediinin üstü akuğurun orada işbankasının yanı 2.kat canım istersen telde veririm ama bence gitmene gerek yok medicalde nasıl davranıyosa öyle davranıyor medicalle git canımmerhaba ahmet beyin muhayanesinin adresini bilen varmı?teşekkürler
tabikide canım muhayanenesi,nemi gideceksin bulvarda yapıkrediinin üstü akuğurun orada işbankasının yanı 2.kat canım istersen telde veririm ama bence gitmene gerek yok medicalde nasıl davranıyosa öyle davranıyor medicalle git canım
selam kızlar, nasılsınız.
dünden beri gelen giden olmamış. nerelerdesiniz.
herkes iyidir inşallah. bir sorun olmasın da.
canım az kaldı, biraz daha sabredelim. bahar geliyor. o zaman bol bol gezeriz inşallah.
sen de benim gibi evde çok bunalanlardansın. biz kücük bebişleri kapıp fellik fellik gezenlerden olamadık malesef. olmaya da gerek yok zaten zamanı gelince doya doya gezeriz inşallah. bu havaların güzelliğine de aldanmamak lazım. bir anda bir yağmur bir soğuk hem bebişler hem de biz şifayı kaparız Allah korusun. oyüzden biraz daha sabır vereliniortak
yok canım ilk adım ayakkabısı falan almadık biz. nasıl bişeyki.
ilayda zaten evin içinde geziyor. dışarı çıkınca pek yürütmüyorum. geçen gün arif beye kontrole gittiğimizde hastanede biraz yere bıraktım bizimki tıpış tıpış geziyor valla. herkes soruyor kaç aylık bu falan diye söyleyince de ay maşallah erken yürümüş falan derlerken pat bizimki yere düştü nazar değiyor hemen kuzumaeşim de kızdı burası mikrop yuvası burada yere salma diye. ben de genelde ev ortamlarında yürütüyorum. hani şu çoraplı çarık gibi şeyler varya onlardan giyiyor. altı kalın onların çoraptan daha iyi koruyor. aykkabıları var ama henüz giydirmedim ama normal ayakkabı boğazlı falan değil. nasıl bişeymiş bir araştırayım bakalım. eee onları giymezse bir problem olur mu ki, ay işkillendirdin beni şimdi bak mafoldumben
inşallah arkadaşım ya. bizde yaza kadar evdeyiz. emzirdiğim zaman üç saat uyuyor kızım. anneme bırakıp o zaman eşimle çıkıp biraz hava alıyorum. zaman zaman çok daralıyorum.inşallah yaza kızımla çıkıp çıkıp gezeriz diyeceğim ama bakalım kısmet.
hep maşallah deyip öyle seviyorum ama babamıza öğretemedim maşallah demeyi kızıyorum onada. inşallah zamanla alışacak. her zaman okuyoruz kuzumu. ziyarete gelenler olduğu zaman hemen okuyoruz. her yatırdığımızda okuyoruz bilmiyorum artık nazarımız değiyor çocuğa. annemde kızıyor uyurken falan karşısına geçip seyrediyoruz. annem çok kızıyor nazar değdiriyorsunuz çocuğa diye. sevinç gelmedi canım onuda çok özledim umarım iyidir dorukta sevinç te. kırkı çıkana kadar annesinde kalacaktı. daha kırkı çıkmamıştır canım. inşallah en kısa zamanda gelir. doruğuda sevincide merak ediyorum. mesaj atmıştı bana doğum yaptın mı nasılsın diye ? en son öyle msjlaştık. bir daha görüşemedik. ama kırkına az kalmıştır. yakında döner aramıza inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?