Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

hoşgeldin evet çok mükemmel ve tecrübeli bi doktor cidden ben sayesinde kızıma kavuştum hem beni hem kızımı ölümden kurtardı önce Allah sonra ahmet bey bizle iyiz bebek büyütmeye çalışıyoruz sende bebek bekliyosun galiba inş zamanında ve sağlıklı bi doğum olur doktorundan memnun olmanda güzel erkekler jinekoloji olunca biraz ayrım yapıyolar malesefki ama sorun yoksa doktorunla aranda ne güzel her zaman bekleriz:)

limoncum benim sağ tarafımda inanılmaz bi yanma sızlama vardı otrurken yatağa yatarken kalkarken her zaman aradım ahmet beyi oda bazen sağda bazen solda bu tarz yanmaların olabileceyini söyledi geçer 10 güne kadar dedi geçtide gerçekten

hoşgeldin nilüfercim a.s.
özelden tebrik etmiştim ama buradan da tebrik edeyim canım.
Allah tamamına erdirsin, kucağına aldığın günlerde de bu sayfalarda yazmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
demek sen de bir dönem ahmet beyin hastasıydın
ama bu konuda tek başına karar veremiyoruz evet haklısın
eşine de saygı duymak lazım.
ben de hamileliğimde ahmet beye gidemedim. o ara medicalden ayrılmıştı.
benim gebelik takiplerimi ve doğumumu zübeydehanımda özer kutlu yapmıştı
o da çok mükemmel bir doktordur. gülin hanım hakkında da iyi duyumlar alıyorum hep.
inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın canım.

nasılsın psilokum büyyüttün kızınıda maşşalh sıla prensese:)

canım ilk zamanlar böyle yanma ve acı hissi çok olur endişelenme
daha yeni doğum yaptın sen, havalar da etkiler.
yani ben de biraz üşüteyim hemen ağrı ve yanma başlıyor o bölgede
çok dikkat etmek lazım. ama zamanla geçer.
geçmezse de gidip bir muayne olursun ahmet beye.vereliniortak

kızlar geldinizmiiiii.... nasılsınız? biz çok iyiyiz.dün kontrolümüz vardı.kızım 29 haftalık oldu. 1780 gr ve 44 cm. çok sevindik.boyunu hiç bilmiyorduk öğrenince çok şaşırdık. eşim hemen havaya girdi.manken gibi kızım olcak diye.fotolarınıda gönderiyorum size.koca ayaklarınıda çekti doktor abisi.ben ayaklarını çok seviyorumda ondan :)

canım, ben eşime sordum o biliyormuş ama bizimki için gerek kalmadı artık
ilk adımımı kaldı çocuk neredeyse koşuyor diyor. yani o ilk adım attığında gerekliymiş de bizimki yürüyeli 1 ay oldu neredeyse inşallah bir sorun çıkmaz. arif bey de bahsetmedi hiç öyle bişeyden alın falan dese alırdım hemen.

ay maşallah benim keltoşuma, epey gelişme var desene annesi
günden güne daha da gelişecek merak etme, sen bile inanamayacaksın. hiç evham yapma. prematürelerde bazı şeyleç oluyor. emelin oğlan da yürümüyormuş henüz ama o da takmıyor. olsun sağlıklı olsunlar da varsın geç olsun.

yeşim hanıma sor canım, sizin durumunuz özel. yadırgamaz merak etme. doktorlar alışkın böyle şeylere.

ay maşallah canım ya Allah nazarlardan saklasın kızını
manken gibi maşallah. ne güzel uyumuş çok masum, buldu tabi annesinin sıcacık rahmini mışıl mışıl uyuyor :1closedeyes:. doğunca da böyle uysalar ne güzel olurdu ama biz hasret kaldık uykuya valla. inşallah seninki çok uslu olur lokumcum :Saruboceq:

inşallah canım ama sanmam. geceleri tekmeleme derdinde.şimdiden uyutmuyor.azıcık üstüne yatmaya gör basıyor tekmeyi. uykuda insan farketmiyo bazen hafif üstüne yatabiliyor.bir gece bir tekmeledi sıçradım inan. şimdiden gündüz uyuyor gece uyanık yaramaz. sağlıcakla doğsunda başka bişey istemem.. sizin fıstıklar iyiler inşallah..onlar kızımın tatlı ablacıkları..

hiç işte çocuğun ilk adımı kalmamışki annesi maviş halay çekecek artık koşuyo maşallah ona alacağım zaman arayıp sorarım bu aralar dışarıya çıkamıyoruz ki ayakkabı alabilelim:)cengaver olamadık gitti bi türlü

ayy annesi ne güzel çıkmış yaa maşallah boyuda kilosuda çok güzel sılacığın ayy:) ee anne uzun babada uzun galiba kızda doğar tabi manken gibi yeterki sağlıklı doğsun annesi ama çok güzel olcak belliaklinialirimsmile

belli olmuyor canım benimki karnımda çok usluydu, güzel güzel uyurdu. pek öyle tekmelemzdi de. hatta bazen endişelenirdim niye az hareket ediyor diye
ama şimdi bir göreceksin 1 ay kadar oldu yürümeye başladı benim maviş, lokum teyzesi hiç oturmuyor neredeyse 5-10 dak oturduğunu görsem bişey istemem yani.

bi de diş dönemi şimdi gece sürekli uyanıyor yani. ben uzanıyorum diyelim geliyor paaat diye bi tane vuruyor sorma ohaoldumsmile :1shok:
yani seninki tam tersi olur belki belli olmuyor demek istiyorum. inşallah çok uslu ve uykusu düzenli bir bebek olur sıla :Saruboceq:

Son düzenleme:
mecbure, ecrinin takvimi ne güzel olmuş kız
aferin sana alkisalkisalkis kocaman oldu benim keltoşum tabi.
topiğin ablası onlar ilaydayla ikisi

mecbure, ecrinin takvimi ne güzel olmuş kız
aferin sana alkisalkisalkis kocaman oldu benim keltoşum tabi.
topiğin ablası onlar ilaydayla ikisi

ya öğrendim yapmayı:) evet oldular gerçekten abla bi tek ikisi vardı şimdi topicimiz bebiş kaynıyo maşallah:)ayy düşününce çok acayip oluyorum ecrin normal doğsaydı şimdi 7 buçuk aylık olcaktı ama şimdi doğum gününe iki ay kaldıopuyorumnanaktan

sağol teyzesi ama anne pek manken sayılmaz.ufak tefek bir kadındım eskiden :roflol: şimdi yarım dünya oldum ayrı tabi.. ama fiziğim güzeldi allah için.. babasının ve dayısın boyu uzun.halamızda uzun.. iriliği baba tarafına benzeyecek sanırım.. ama yüzü bana benziyor.. bir yandanda mayıs anneleri ile sohbet ediyorum o yüzden geciktiriyorum cevapları kusura bakmayın..onlarlada çok az görüşebiliyorum ..

psilokum kullanıcısından alıntı

kızlar geldinizmiiiii.... nasılsınız? biz çok iyiyiz.dün kontrolümüz vardı.kızım 29 haftalık oldu. 1780 gr ve 44 cm. çok sevindik.boyunu hiç bilmiyorduk öğrenince çok şaşırdık. eşim hemen havaya girdi.manken gibi kızım olcak diye.fotolarınıda gönderiyorum size.koca ayaklarınıda çekti doktor abisi.ben ayaklarını çok seviyorumda ondan :)

biri kızına bri damada çeyiz hazırlıklarına başladık:)

ben hala yarım dünyayım:) bi türlü eski formuma dönemedim ama bi gün olcak inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…