- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.621
merhaba kızlar herkez burada takılıyormuş bende ilayda sayesinde haberdar oldum baya bir kopmuşum ....belki beni hatırlamazsınız çünkü nick değişti..nilüferdi eski nickim....
ahmet yılmaza zamanında devam etmiştim çok mükemmel çok şeker bir doktor kendisinin tecrübesine bilgisine ve insan ilişkilerine diyecek laf bulamıyorum zaten ama erkek olduğu için(eşim yüzünden yani) ben daha sonradan gülin okana devam etme kararı almıştım gülin hanımdanda çok çok memnunum zaten...onunda tecrübesi tartışılmaz...çok şükür iyi gidiyor herşey...
sizleri görünce biraz takılayım dedim..nasılsınız iyimisiniz???herkez iyidir inş....
kızlar çok soru soruyorum bu günlerde ama birşey daha soracağım. dikiş yerimin bir tarafı sızlıyor yani nasıl anlatsam yanıyor gibi oluyor. ama kesinin bir tarafı diğer tarafta acı yok. şimdiye kadar oda yoktu ama bir kaç gündür böyle sızlıyor yanıyor gibi. bide üstte görünen dikişte hiç ağrı acı yok. dikişin birazcık üstü karnımın içi acıyor gibi. offffffff bilmem anlatabildim mi? bu durum normal mi kızlar ? ağrı acı olur mu böyle ?
merhaba kızlar herkez burada takılıyormuş bende ilayda sayesinde haberdar oldum baya bir kopmuşum ....belki beni hatırlamazsınız çünkü nick değişti..nilüferdi eski nickim....
ahmet yılmaza zamanında devam etmiştim çok mükemmel çok şeker bir doktor kendisinin tecrübesine bilgisine ve insan ilişkilerine diyecek laf bulamıyorum zaten ama erkek olduğu için(eşim yüzünden yani) ben daha sonradan gülin okana devam etme kararı almıştım gülin hanımdanda çok çok memnunum zaten...onunda tecrübesi tartışılmaz...çok şükür iyi gidiyor herşey...
sizleri görünce biraz takılayım dedim..nasılsınız iyimisiniz???herkez iyidir inş....
evet ahmet beyin ilgisi her yerde aynı.ancak kullanılan cihazlar aynı değil. kendi yerindeki cihaz 4 boyutlu.çok güzel inceliyor.kalbin her odacığını ayrı ayrı değerlendiriyor vs. ama medicaldeki cihazlar öyle değil.ben 9 haftalıkken medicale gittiğimde bu cihazlarda kalp atışını dineletemiyoruz ama bakın kalbi burda atıyor diye eliyle gösterdi. zaten ayda 2 kere gidiyorsun ama bir kere ücret ödüyorsun dolayısıyla medicaldeki ile aynı fiyata geliyor. muayenehanede cdye kaydediyor. çok hoşuma gidiyor.eve gelip seyrediyorum kuzumu.emin olmak açısındanda en garantisis en son teknoloji tabi.. yavrularımız çok kıymetli
kızlar çok soru soruyorum bu günlerde ama birşey daha soracağım. dikiş yerimin bir tarafı sızlıyor yani nasıl anlatsam yanıyor gibi oluyor. ama kesinin bir tarafı diğer tarafta acı yok. şimdiye kadar oda yoktu ama bir kaç gündür böyle sızlıyor yanıyor gibi. bide üstte görünen dikişte hiç ağrı acı yok. dikişin birazcık üstü karnımın içi acıyor gibi. offffffff bilmem anlatabildim mi? bu durum normal mi kızlar ? ağrı acı olur mu böyle ?
bende giydiriyorum ecrine ama normal ayakkabıları vardı onlar almışlar ilk adım ayakkabısı diye ayağı falan dönerse sorun olmasın diye galiba bide biraz tabanlı bişey o yüzden sordum sana bende şimdi ecrine ayakkabı alcamda ilk adım alayım diyorum yürüteçte epeyi gidiyo adım atmayıda öğrendi bikaç saniye kanepeye yaslayınca ayaktada durabiliyo azcık ama o yüzden almışken ilk adım alayım dedim hatta geçen özdilekte gördüm ama boğazı yok diye cesaret edemedim yeşim hanımıda aramadım şimdi diyecek kadın ayakkabı alcam boğazlımı alayım boğazsızmı diye soruyo diyeaklinialirimsmileşaka bi yanada her soruma büyük bi sabırla cevap veriyo ama ayakkabı sormadım hiç ben hani senin eşin dr olduğu için belki duymuşsundru diye sordum işkillenecek bi durum yok yaprakçım zaten dışarıda basmıyosa yere sorun olmaz heralde evdede zaten çorap yada bahsettiyin şeylerden giyer
kızlar geldinizmiiiii.... nasılsınız? biz çok iyiyiz.dün kontrolümüz vardı.kızım 29 haftalık oldu. 1780 gr ve 44 cm. çok sevindik.boyunu hiç bilmiyorduk öğrenince çok şaşırdık. eşim hemen havaya girdi.manken gibi kızım olcak diye.fotolarınıda gönderiyorum size.koca ayaklarınıda çekti doktor abisi.ben ayaklarını çok seviyorumda ondan :)
ay maşallah canım ya Allah nazarlardan saklasın kızını
manken gibi maşallah. ne güzel uyumuş çok masum, buldu tabi annesinin sıcacık rahmini mışıl mışıl uyuyor :1closedeyes:. doğunca da böyle uysalar ne güzel olurdu ama biz hasret kaldık uykuya valla. inşallah seninki çok uslu olur lokumcum :Saruboceq:
canım, ben eşime sordum o biliyormuş ama bizimki için gerek kalmadı artık
ilk adımımı kaldı çocuk neredeyse koşuyor diyor. yani o ilk adım attığında gerekliymiş de bizimki yürüyeli 1 ay oldu neredeyseinşallah bir sorun çıkmaz. arif bey de bahsetmedi hiç öyle bişeyden alın falan dese alırdım hemen.
ay maşallah benim keltoşuma, epey gelişme var desene annesi
günden güne daha da gelişecek merak etme, sen bile inanamayacaksın. hiç evham yapma. prematürelerde bazı şeyleç oluyor. emelin oğlan da yürümüyormuş henüz ama o da takmıyor. olsun sağlıklı olsunlar da varsın geç olsun.
yeşim hanıma sor canım, sizin durumunuz özel. yadırgamaz merak etme. doktorlar alışkın böyle şeylere.
kızlar geldinizmiiiii.... nasılsınız? biz çok iyiyiz.dün kontrolümüz vardı.kızım 29 haftalık oldu. 1780 gr ve 44 cm. çok sevindik.boyunu hiç bilmiyorduk öğrenince çok şaşırdık. eşim hemen havaya girdi.manken gibi kızım olcak diye.fotolarınıda gönderiyorum size.koca ayaklarınıda çekti doktor abisi.ben ayaklarını çok seviyorumda ondan :)
inşallah canım ama sanmam. geceleri tekmeleme derdinde.şimdiden uyutmuyor.azıcık üstüne yatmaya gör basıyor tekmeyi. uykuda insan farketmiyo bazen hafif üstüne yatabiliyor.bir gece bir tekmeledi sıçradım inan. şimdiden gündüz uyuyor gece uyanık yaramaz. sağlıcakla doğsunda başka bişey istemem.. sizin fıstıklar iyiler inşallah..onlar kızımın tatlı ablacıkları..
mecbure, ecrinin takvimi ne güzel olmuş kız
aferin sana alkisalkisalkis kocaman oldu benim keltoşum tabi.
topiğin ablası onlar ilaydayla ikisi
ayy annesi ne güzel çıkmış yaa maşallah boyuda kilosuda çok güzel sılacığın ayy:) ee anne uzun babada uzun galiba kızda doğar tabi manken gibi yeterki sağlıklı doğsun annesi ama çok güzel olcak belliaklinialirimsmile
sağol teyzesi ama anne pek manken sayılmaz.ufak tefek bir kadındım eskiden :roflol: şimdi yarım dünya oldum ayrı tabi.. ama fiziğim güzeldi allah için.. babasının ve dayısın boyu uzun.halamızda uzun.. iriliği baba tarafına benzeyecek sanırım.. ama yüzü bana benziyor.. bir yandanda mayıs anneleri ile sohbet ediyorum o yüzden geciktiriyorum cevapları kusura bakmayın..onlarlada çok az görüşebiliyorum ..
10 dk hava bile alsan yeter sana limoncum en iyisi anneni yolama sen:)yaren seni özler anneannesi dersen dayanamaz:)
bebek daha limoncum dışarıya uyum sağlamaya çalışıyo prenses bide size demek istiyoki bu evde artık benim borum öter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?