- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.641
limoncum benim sağ tarafımda inanılmaz bi yanma sızlama vardı otrurken yatağa yatarken kalkarken her zaman aradım ahmet beyi oda bazen sağda bazen solda bu tarz yanmaların olabileceyini söyledi geçer 10 güne kadar dedi geçtide gerçekten
canım ilk zamanlar böyle yanma ve acı hissi çok olur endişelenme
daha yeni doğum yaptın sen, havalar da etkiler.
yani ben de biraz üşüteyim hemen ağrı ve yanma başlıyor o bölgede
çok dikkat etmek lazım. ama zamanla geçer.
geçmezse de gidip bir muayne olursun ahmet beye.vereliniortak
kızlar geldinizmiiiii.... nasılsınız? biz çok iyiyiz.dün kontrolümüz vardı.kızım 29 haftalık oldu. 1780 gr ve 44 cm. çok sevindik.boyunu hiç bilmiyorduk öğrenince çok şaşırdık. eşim hemen havaya girdi.manken gibi kızım olcak diye.fotolarınıda gönderiyorum size.koca ayaklarınıda çekti doktor abisi.ben ayaklarını çok seviyorumda ondan :)
ben hala yarım dünyayım:) bi türlü eski formuma dönemedim ama bi gün olcak inş:)
evet canım biz en iyisi annemi hiç göndermeyelimamam babam ne der bilemiyorum adam ne zamandır bekar.:gitme:
tabi artık herşeyi ona göre ayarlıyoruz.artık kızım ne derse o oluyor
bende aynen öyleyim kendime güvenim kalmadı. hiç birşeyim olmuyor. hep aynı kıyafetlerle dolaşıyorum. emzirdiğim için boğazımdanda kesemiyorum. sonum ne olacak bilmem. bide boyum uzun. bide kilo. çok kötü duruyo çok. kapı gibi duruyom eşimin yanında. :kedi::kedi::kedi:
10 gün derken ameliyattan on gün sonra mı demek istedi canım. aynı şey bendekide işte. yani tam anlamıyla geçmesi bayağı bir uzun sürüyor sanırım.
bu arada kızım 4560 gr 56 cm olmuş teyzeleri. kilosu boyu gelişimi iyiymiş çok mutlu oldum çooooooookkkkkkk.
babanda gelsin yaza kadar en iyisi:)tabi bu işin şakası ne kadarda olsa herkesin kendi düzeni annende saolsun geldi zor zamanlarında yanında oldu zamanı gelince gidecek mecbuıren sende alışırsın inan bana kurarsın zamanla düzenini biraz zorluklar oluyo ama yapcak bişey yok anne olmak böyle işte fedakar olman gerekiyo hep ama onlar için herşey deyer
sen uzunmuşsun en azından bende boyda yok:)ama bu kadar takma limoncum bak kızının sağlıklı olması kilo alması sana yeter bi sene sonra ver iki sene sonra ver ne olcakki yeterki kızın sağlıklı olsun bende büyük beden satan yerlerden alıyorum artık kimseye söylemekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
limoncum ben aradığımda yanlış hatırlamıyosam bi hafta geçmişti doğumun üzerinden tabi herşey bi an önce normale dönsün istiyosun ama birazcık sabır canım zamanla düzelcek orasıda
ohhhhhh tospike bakın hele bol bol süt gelsinde bol bol ver annesi bak kilolarım duruyo diyosun onun gelişimini görmek kadar güzel bişey varmı annesi maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ahhhhhhh babam çalışmasa çoktan çağırırdım onuda bide kardeşim var evde o yüzden bizim işimiz olmaz mecburen alışacağız. öğrenmem lazım herşeyi. bide cesaret olsa. panik olmasam. ama umutluyum zamanla alışacağımmelekler herşeye değer.
panik oldum canım neden geçmiyor acaba dikişlerime bişey mi oldu diye neyseki normalmiş. rahatladım canım korkmuştum.
maşallah kızıma. inşallah bol bol süt gelir. ne yiyeceğimi şaşırıyorum süt olsun diye. çok mutlu oldum tabi teyzesi olmazmıyım. çok endişe ediyordum sütüm yetiyor mu besleniyor mu acaba mama vermeye gerek olacak mı diye çok şükür iyiymiş. umarım hep böyle gider. rabbim sağlık versin minişlere.
boy uzun ama kilo fazla olunca kapı gibi görünüyor insan iri yarı. yani yarmagül gibineyse dediğin gibi şimdi yemek zorundayım kızım için. emzireyi bıraktığımız zaman o zaman sıkı bir diyete gireceğiz. ahmet bey her kontrole gittiğimizde tartıldığımda gülüyordu çok kilo aldın ama boyun uzun oradan kurtarıyorsun diyordu. doğumdan sonra sıkı bi diyet lazım diyordu. bende amaaaaaan ne olcak doğumda on kilo gider. zaten zayıfım biraz kilo kalsa bişey olmaz diyordum ama pişmanım keşke abartasaydım hamileyken bu kadar. artık ikinci kez çocuk yaparsam herşeye dikkat edeceğim.kendime kıyafet almıyorum ben henüz belki zamanla göbek falan iner biraz daha zayıflarım diye bide yaz geliyor. yaza kadar böyle idare edeceğim artık yaza birşeyler bakarım kendime.
alışırsın canım merak etme sen zamanla alışıyo insan e napalım ilk bebeklerimiz :)
bahsettiyin gibi yanma hissiyse normal demişti bana doktor ama zamanla geçiyo hatta dokununca sanki ordaki ikişler şişmiş diyer taraf normal gibi geliyodu bana ama terslik yokmuş ben doğumdan sonrada sağ tarafımda sırtıma bi ağrı saplanıyodu nefes alamıyodum ahmet beyde olabilir dedi ameliyatta kanama olunca o tarafa belki daha çok toplanmıştır dedi geçecek iki günde dedi geçti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?