- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.661
benim amcamın eşi var yarmagül deyince o geldi aklıma 90 küsür kilo boyuda 1:80 civarı :)ama inan bana kısa olunca boyun o kilolar çok daha kötü duruyo:)kendimden biliyorum
psilokum kullanıcısından alıntı
kızlar geldinizmiiiii.... nasılsınız? biz çok iyiyiz.dün kontrolümüz vardı.kızım 29 haftalık oldu. 1780 gr ve 44 cm. çok sevindik.boyunu hiç bilmiyorduk öğrenince çok şaşırdık. eşim hemen havaya girdi.manken gibi kızım olcak diye.fotolarınıda gönderiyorum size.koca ayaklarınıda çekti doktor abisi.ben ayaklarını çok seviyorumda ondan :)
biri kızına bri damada çeyiz hazırlıklarına başladık:)
alışacağım inş. canım. başka çare yok. ilk bebek çok zor. tecrübesizlik. ama herşeyin bir ilki var. yaşayarak öğreneceğim
yani böyle yanma sızlama gibi yatıp kalkarken oturup kalkarken falan acıyor. bakalım ben biraz daha bekleyim o zaman....kafamçokkarıştı
ay ne güzel şeyler bunlar
şu kapişonlu hırka elbise tarzı kıyafetlere bayıldım
benim mavişe yaptırsammı bitane acaba
çok şirinler ya alkisalkisalkis
slm kızlar.daha eve dönemedim annemde kalıyorum.doruğa bakmak çok zor,sütüm yetmiyor,göğsümün biri şişti taş gibi oldu ilaç kullanıyorum.mama veriyorduk geçen boğuldu hastaneye zor yetiştirdik.sürekli ağlıyor mama vermeyede korkuyoruz şimdi.o yüzden bir süre daha annemde kalacağım.dua edin bizim için kızlar doruk sürekli mama yerken boğuluyor,öksürürken bile boğuluyor.
neyse herkes iyidir inşallah.bizde iyi olalım döneceğiz teyzeleri.
ablamdan yazıyorum şimdilik bizden bu kadar hepinizi öptum.bu arada bana iyi bir çocuk doktoru tavsiye edeniniz armı kızlar
ahmet beyin muayene ücreti ne kadar? özel muayenehanesinde 3 ya da 4 boyutlu ultason mu var? ve yeri nerde?
limoncum yarmagül de nereden çıktı ya :roflol:
ay alemsin valla,
sen daha yeni doğum yaptın dur bakalım.
birkaç ay sonra ne yarmagül kalır ne bişey
sabret biraz, mecburenin dediği gibi kısa boylu şişman olsan daha mı iyiydi.
sen emziriyorsun, sadece yediklerini fazla abartmazsan verirsin kilolarını merak etme.
ben epey verdim ama sadece istediğim kıvama gelemedim henüz yakında o da olacak inşallah zemuszemus
bak ne güzel sütün yetiyormuş, maşallah kızına esas yarmagül o sanırım
ne güzel kilo almış o prenses öyle annesi
aman nazar değmesin. bi de sitim yetiyormu acaba diyordun işte ispatı şutarafagitti
eşin ve annen sana çok iyi bakmışlar, bu şekilde devam.
sonra verirsin kilolarını. önümüz yaz yazın daha kolay kilo veriliyor
en azından kilo alınmıyor kışın olduğu kadar. annen de bir süre daha kalsın.
en azından yaza kadar. baban da bekar takılsın bir süre napalım torun sahibi olmak kolay değil yani kaydirigubbakcemile5
bi de sen yaren kızıma yeni bir takvim yap annesi
halen hamile gözüküyosun, şöyle cicili bicili bişeyler yapalım prensese vereliniortak
slm kızlar.daha eve dönemedim annemde kalıyorum.doruğa bakmak çok zor,sütüm yetmiyor,göğsümün biri şişti taş gibi oldu ilaç kullanıyorum.mama veriyorduk geçen boğuldu hastaneye zor yetiştirdik.sürekli ağlıyor mama vermeyede korkuyoruz şimdi.o yüzden bir süre daha annemde kalacağım.dua edin bizim için kızlar doruk sürekli mama yerken boğuluyor,öksürürken bile boğuluyor.
neyse herkes iyidir inşallah.bizde iyi olalım döneceğiz teyzeleri.
ablamdan yazıyorum şimdilik bizden bu kadar hepinizi öptum.bu arada bana iyi bir çocuk doktoru tavsiye edeniniz armı kızlar
ahmet beyin muayene ücreti ne kadar? özel muayenehanesinde 3 ya da 4 boyutlu ultason mu var? ve yeri nerde?
öğrenirsin limoncum zamanla alışıyo insan gerçekten bizlerde öyle ben çok korkuyodum hamileyken naparım diye ama şimdi iş başa düşünce her türlü bakıyosun annecin yanında senin en azından toparlayana kadar
anladım canım bendede aynısı oldu ama geçti bi müddet sonra geçer inş en yakın zamanda
limoncum sen 1:78 boy 78sin ben laf aramızda1:68boy 75 kilo bu durumda gün yüzüne çıkmamam lazım:)
evet canım haklısın öğreneceğiz iş başa düşünce. biraz cesaret lazım bana o kadar. paniği üstümden atabilsem.
eskiye göre daha iyiyim zamanla yavaş yavaş geçecek sanırım ben biraz aceleci davranıyorum.
bu durumda kilolarımızla barışık yaşamayı öğrenmemiz lazım. tabi bu laf benim için geçerli canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?