Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

limoncum yarmagül de nereden çıktı ya :roflol:
ay alemsin valla,

sen daha yeni doğum yaptın dur bakalım.
birkaç ay sonra ne yarmagül kalır ne bişey
sabret biraz, mecburenin dediği gibi kısa boylu şişman olsan daha mı iyiydi.
sen emziriyorsun, sadece yediklerini fazla abartmazsan verirsin kilolarını merak etme.
ben epey verdim ama sadece istediğim kıvama gelemedim henüz yakında o da olacak inşallah zemuszemus

bak ne güzel sütün yetiyormuş, maşallah kızına esas yarmagül o sanırım
ne güzel kilo almış o prenses öyle annesi
aman nazar değmesin. bi de sitim yetiyormu acaba diyordun işte ispatı şutarafagitti

eşin ve annen sana çok iyi bakmışlar, bu şekilde devam.
sonra verirsin kilolarını. önümüz yaz yazın daha kolay kilo veriliyor
en azından kilo alınmıyor kışın olduğu kadar. annen de bir süre daha kalsın.
en azından yaza kadar. baban da bekar takılsın bir süre napalım torun sahibi olmak kolay değil yani kaydirigubbakcemile5

bi de sen yaren kızıma yeni bir takvim yap annesi
halen hamile gözüküyosun, şöyle cicili bicili bişeyler yapalım prensese vereliniortak

ay ne güzel şeyler bunlar
şu kapişonlu hırka elbise tarzı kıyafetlere bayıldım
benim mavişe yaptırsammı bitane acaba
çok şirinler ya alkisalkisalkis

slm kızlar.daha eve dönemedim annemde kalıyorum.doruğa bakmak çok zor,sütüm yetmiyor,göğsümün biri şişti taş gibi oldu ilaç kullanıyorum.mama veriyorduk geçen boğuldu hastaneye zor yetiştirdik.sürekli ağlıyor mama vermeyede korkuyoruz şimdi.o yüzden bir süre daha annemde kalacağım.dua edin bizim için kızlar doruk sürekli mama yerken boğuluyor,öksürürken bile boğuluyor.
neyse herkes iyidir inşallah.bizde iyi olalım döneceğiz teyzeleri.
ablamdan yazıyorum şimdilik bizden bu kadar hepinizi öptum.bu arada bana iyi bir çocuk doktoru tavsiye edeniniz armı kızlar

alışacağım inş. canım. başka çare yok. ilk bebek çok zor. tecrübesizlik. ama herşeyin bir ilki var. yaşayarak öğreneceğim

öğrenirsin limoncum zamanla alışıyo insan gerçekten bizlerde öyle ben çok korkuyodum hamileyken naparım diye ama şimdi iş başa düşünce her türlü bakıyosun annecin yanında senin en azından toparlayana kadar

ay ne güzel şeyler bunlar
şu kapişonlu hırka elbise tarzı kıyafetlere bayıldım
benim mavişe yaptırsammı bitane acaba
çok şirinler ya alkisalkisalkis

tığ işi galiba bunlar yaprakcım ben ecrinden fırsat bulsaydım gerçekten örerdim ilaydaya ama inan bana hiç zamanım olmuyo bi tunik başladım öylece duruyo tunik sorun deyil onu bırakırdım ama benim zilli felaket oldu dişlerde başladıki sorma teyzesi:)

ayy geçmiş olsun sevinçcim yaa üzüldüm doruk paşaya neden tıkanıyoki doruk cidden üzüldüm çok geçmiş olsun canım ben medicalde yeşim hanıma gidiyorum yaprak gene medicalde arif beye gidiyo zafer bey var orda sen kime götürdün ki tıkanınca doruğu acil şifa diliyorum biberondanmı çekemiyoki yoksa yeni doğan biberonlardan gerçi çok az akıyo ama genede tıkanıyo demekki kuzucuk doruk iyi olsunda geç gelirsin napalım

ahmet beyin muayene ücreti ne kadar? özel muayenehanesinde 3 ya da 4 boyutlu ultason mu var? ve yeri nerde?

100 lira galiba ücreti ultrasonu varmış ben hiç gitmedim muayenehanesine ama giden arkadaşlar olduğunu söyledi ben yerinide bilmiyorum canım ama diyer arkadaşlar muhakkak yazarlar

yarmagül diyorum çünkü kendimi öyle hissediyorum. göbek sayesinde bel diye bişey kalmadı. dümdüz kütük gibi bişey oldum. umarım eski formuma kavuşurum. bide çatlaklar tarla gibi oldu karnım. çatlaklar için bir krem önermişti ahmet bey. biraz pahalıydı ama alıp kullanacağım. umarım onlarda işe yarar.

evet canım çok şükür sütüm yetiyormuş. öyle mutlu oldum ki anlatamam. çok korkuyordum. doyuramıyorum gibi geliyordu fıstığımı.

annem nisana kadar kalacak bir aksilik çıkmazsa ondan sonra dönecek memlekete. evler kimbilir nasıl oldu diyor. ne kadar dağıldı kimbilir diyor. orada babamlara yalnız onları düşünüyor. bir taraftan banada kıyamıyor. neyse en azından daha bir ay burada. bu süre içinde kızım biraz daha büyür. ben daha fazla şey öğrenirim. kızıma bakacak kıvama gelirim inş.

takcim yapmak istedim de baceremedim. aslımda şu takvimi ben yapmıştım. ama şimdi beceremedim. :kedi::kedi::kedi:

limoncum sen 1:78 boy 78sin ben laf aramızda1:68boy 75 kilo bu durumda gün yüzüne çıkmamam lazım:)

slm canım. evet bebişlere bakmak biz terübesiz anneler için çok zor.seni öyle iyi anlıyorum ki. annelerimiz olmasa ne yapardık kimbilir. allah onları başımızdan eksik etmesin. göğsünün biri neden şişti ki acaba. batıl gelir belki sana ama bişey görüp canın çekerse yemezsen şişer der annem aa batıl tabi. inşallah en kısa zamanda iyileşir. doruk paşamada sanada geçmiş olsun canım. en kısa zamanda iyi olup aramıza dönmeniz dileğiyle. seni çok özledk inanki.
bu arada biz madicalde zafer beye gitmiştik sarılığımız için bundan sonrada ona dvm edeceğiz. bakalım bir ay kırk günlük fala olunca tekrar götüreceğim. sonra ne sıklıkla çağırıyorlar bilmiyorum. yaprak ve mecbue bu konuda sana yardımcı olurlar biz daha çok tecrübesiziz çocuk doktoru konusunda canım.

evet canım haklısın öğreneceğiz iş başa düşünce. biraz cesaret lazım bana o kadar. paniği üstümden atabilsem.

bu durumda kilolarımızla barışık yaşamayı öğrenmemiz lazım. tabi bu laf benim için geçerli canımcım

barışığız zaten hep böyle kalmıycaz ,inşkaydirigubbakcemile3yani dün çok sevdiyim bi pardesüm vardı hiç içine giremiyodum ama denedim bi içine girdim biraz sıktı ama olsunkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…