Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

olur olur zamnal herşey olur bak sen bile kendine inanamayacaksın bebek bakımı konusunda

inşallah arkadaşım doğumu gözümd büyütüyordum çok onu atlattık çok şükür şimdide bebeğe bakmayı gözümde çok büyütüyorum umarım onuda başaracağım inş. oda doğum kadar kolay olur cnm

barışığız zaten hep böyle kalmıycaz ,inşkaydirigubbakcemile3yani dün çok sevdiyim bi pardesüm vardı hiç içine giremiyodum ama denedim bi içine girdim biraz sıktı ama olsunkaydirigubbakcemile5

sen en azından içene girebilmişsin cnm. ben hamilelikten önce giydiğim hiç bir şeyin içine giremiyorum. hala dışarı çıkarken hamile iken aldığım eşofman ve hamile pantolonlarımı giyiyorum. eşofman giymekten fenalık geldi. alsanaalsanasmile

sende bendensin demek cnm

benim sütten ağzım yandı ilk gittiyim doktor diyim ne diyim artık o bayan beni ölümle burun buruna bırakınca şüpeci old7um ama ahmet beye karşı deyil yanlış anlaşılmasın başıma ilk defa gelince bilmiyosun o yüzden hemen aradım niye oluyo diyesempatiksalakcinni

ecrin doğalı 10 ay oldu olsun o kadarcık bende yeni giriyorum ama nasıl girme:)

haklısın arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. biz bile bu kadar şüpheci iken sana ne kalmış. çok haklısın.

evet malesefki kötü bi tecrübeydi bi dahamı tövbeeeeeee doktorun adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyodelikafadulden

evet canım malesef kötü bir tecrübe. zamanla hafifleyecek herşey geçmişte kaldı diyeceksin ama hiç aklından çıkmayacak ömrünün sonuna kadar. seni çok iyi anlıyorum. ne diyelim arkadaşım çok şükür ahmet bey'i çıkarmış karşına allah. rabbim bi daha yaşatmasın.

bi bakmışsınki limon eski kiloma kavuştum diye seviniyosun aman takma bu kadar boşver verirsin zamanla bana bakılarak sende o kadar yokmuş kilo gerçektenguclubacismile

inşallah ilk müjdeyi burada vereceğim zaten. ama emzirdiğim sürece veremem gibi görünüyor. çok acıkıyorum. durmadan bişeyler yemek istiyorum. bide kızıma süt olsun diye yemek zorundayım. ne zaman emzirmeyi bırakacağız o zaman diyete başlayacağım kısmetse.

amin hem bana hemde burdaki herekse rabbim işini adam gibi yapan hakkını veren doktorlar çıkarsın karşımıza ama her zaman aklımda malesefki çıkmıyo hiç ama kızım hayatta yanımda sağlıklı fakat işte doktorlara gittiyimde ters bişey olurmu diye ömrümden ömür gidiyo elimde deyil bunların yaşadığım herşeyin sorumlusu o doktor öyle yada böyle

hadi bakalım inş verirsin ama bu kadarda takma yeni doğum yaptın zaten süt verdikçede gider kiloların evet süt verince çok acıkılıyocokacimcoook

yaprakcım sende yoksun bikaç gündür herşey yolundadır inş ilayda ayaklandı diye fırsat vermiyodur diye düşünüyorum o yüzden bide hafta sonuydu dedim ama bugünde gelmemişsin herşey yolundamı bu arada bizim topicin amma misafir okuyucusu var farkettinizmi kızlar

ben varım ama bebeğim olmadığı için konularınıza katılamıyorum bi fikrim olmadığı için ama ahmet beye gittiğim için bu sayfadayım sürekli takip ediyorum

olsun maviş sende yaz arada hamile olmasanda bebeyin olmasada bi gün olcaksın inş Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…