- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #2.681
olur olur zamnal herşey olur bak sen bile kendine inanamayacaksın bebek bakımı konusunda
ben hastaneden çıktım üç gün sonra aradım hemen ahmet bey terslikmi var diye:)
barışığız zaten hep böyle kalmıycaz ,inşkaydirigubbakcemile3yani dün çok sevdiyim bi pardesüm vardı hiç içine giremiyodum ama denedim bi içine girdim biraz sıktı ama olsunkaydirigubbakcemile5
sende bendensin demek cnm
sen en azından içene girebilmişsin cnm. ben hamilelikten önce giydiğim hiç bir şeyin içine giremiyorum. hala dışarı çıkarken hamile iken aldığım eşofman ve hamile pantolonlarımı giyiyorum. eşofman giymekten fenalık geldi. alsanaalsanasmile
benim sütten ağzım yandı ilk gittiyim doktor diyim ne diyim artık o bayan beni ölümle burun buruna bırakınca şüpeci old7um ama ahmet beye karşı deyil yanlış anlaşılmasın başıma ilk defa gelince bilmiyosun o yüzden hemen aradım niye oluyo diyesempatiksalakcinni
ecrin doğalı 10 ay oldu olsun o kadarcık bende yeni giriyorum ama nasıl girme:)
haklısın arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. biz bile bu kadar şüpheci iken sana ne kalmış. çok haklısın.
bakalım bende bir gün girebilecekmiyim ilerleyen aylarda
evet malesefki kötü bi tecrübeydi bi dahamı tövbeeeeeee doktorun adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyodelikafadulden
bi bakmışsınki limon eski kiloma kavuştum diye seviniyosun aman takma bu kadar boşver verirsin zamanla bana bakılarak sende o kadar yokmuş kilo gerçektenguclubacismile
muayeneücreti 100 tl. özel muayenehanesi fsm bulvarı yapı kredi üstü iş bankası yanı Nilüfer.... 4 boyutlu ultrasonu var.
evet canım malesef kötü bir tecrübe. zamanla hafifleyecek herşey geçmişte kaldı diyeceksin ama hiç aklından çıkmayacak ömrünün sonuna kadar. seni çok iyi anlıyorum. ne diyelim arkadaşım çok şükür ahmet bey'i çıkarmış karşına allah. rabbim bi daha yaşatmasın.
inşallah ilk müjdeyi burada vereceğim zaten. ama emzirdiğim sürece veremem gibi görünüyor. çok acıkıyorum. durmadan bişeyler yemek istiyorum. bide kızıma süt olsun diye yemek zorundayım. ne zaman emzirmeyi bırakacağız o zaman diyete başlayacağım kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?