Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

maviş keşke özelden mesaj atsaydın açıktan yazmak yasakmı bilmiyorum ama artık yazdın neyse:)

amin canım haklısın arkadaşım çok şükür ecrin hayatta sağlıklı dediğin gibi evlatlarımız bizim için çok değerli. onlara ufacık bir zarar gelse bizim canımız yanıyor. biz anneler hep böyleyiz ya bişey olursa diye sürekli düşünüyoruz bebişleri. senin durumun daha özel canım. rabbim hep güzel haberle gelmeyi nasip etsin doktorlarından. hepimizin meleklerini korusun.

hadi bakalım inş verirsin ama bu kadarda takma yeni doğum yaptın zaten süt verdikçede gider kiloların evet süt verince çok acıkılıyocokacimcoook

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşallah tatlım. şimdilik ekmeği kestim. sulu şeylertüketiyorum bol bol. en azından bir başlagıç.:teselli:

kızlar bugün kimse gelmemiş limoncum yaren hanım uyutmadımı yoksa

dün akşam hiç uyutmadı yaaaaaaa. ne ağlıyo ne uyuyor.mıkır mıkır hep bi garip sesler çıkardı. sıkındı durdu. kendi kendine sinirleniyor gibi sanki. ağlamıyorda. öyle işte uyumadıbizide uyutmadı. bu akşamda misafir geldi. ancak fırsat bulp gelebildim canım.

evet yaprakta yok bizim kızlar fırsat vermiyor. evet canım çok misafir okuyucusu var kim ki onlar

ben varım ama bebeğim olmadığı için konularınıza katılamıyorum bi fikrim olmadığı için ama ahmet beye gittiğim için bu sayfadayım sürekli takip ediyorum

inşallah en kısa zamanda bebişe kavuşursun canım. sen gel hep. bebiş olmasada knuşacak şey buluruz seninlede canım...

ben artık yatayım bakalım bizim cadı bu akşam ne hava çalacak. hazır uyumuşken bende uyuyayım fırsat bu fırsat.

canım bugün tvde istanbul acıbadem hastanesinin çocuk doktoru vardı güzel bilgiler verdi seninle paylasayım dedim bebekler geceleri 5saat sürekli uyurkarsa uyandırıp emzirmek lazımmış her saat bası emzirmekte çok yanlışmış sütünüz olmaz ozamn diyor her mıkırdanmasında karnı acıktı demek değilmiş akşam yatmadan önce ılık bi duş bebekleri rahatlatıyormuş ama herzamn sampuan kullanmayın diyor bebekler hıçkırık tutarmış çok sık ozman süt emdirin diyor yine gezmezse diline limon değdirin diyor bebekler çok sevmezmiş limonu ama etkili bi çözümmüş akşam yatarken yıkamak bebeği hem rahatlatıyormuş hemmde bebeğin gazlı olmasını engeliyormuş pudraya çok karşıymış doktor cildi kurutuyormuş tatlı badem yağı sürün diyor aynı zamanda çok emzirmek annenin göğüs ucunun catlamasına neden oluyormuş bu gün duyduğum bilgileri paylastım sizlerle zaten siz biliyosunuzdur bunları ama olsun insallah benimde olur 11aylık evliyim artık olsun hiç korunmadımda

slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır denk gelemedim sizlerle işallah benimde bebişim gelirde sağlıkla bende sizin gibi bebişimden bahsederim burda sizlerle.

çok tşkler canım. ahhhhhhhh ahhhhhhhh nerede 5 saat uyucak bizim cadı en fazla üç saattebir uyanıyor emziriyoruz. bizimkinide acayip sık hıçkırık tutuyor neden bilmiyorum. hep emziriyorum geçiyor ama hiç yoksa günde 5-6 kez hıçkırık tutuyor. doktora gittiğimizde soracaktım neden bu kadar sık hıçkırık tutuyor diye. banyo yaptıktan sonra bebek yağıyla masaj yapıyoruz bizim fıstığa ama daha pudra sürmedim hiç. ama annem diyordu eklem yerlerine pudra sürelim pişik olmasın diyordu demek zararlıymış. inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebişe canım allahın izniyle.

slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır denk gelemedim sizlerle işallah benimde bebişim gelirde sağlıkla bende sizin gibi bebişimden bahsederim burda sizlerle.

slm canım iyiyiz sen nasılsın? nekadarlık oldu oğluşun? nasıl gidiyor hamilelik? bebişin gelmesini bekleme sen gel arada biz hep buradayız.opuyorumnanaktan

kızlar bu arada pişik kremi ne tavsiye edersiniz? ben ilk chicco'nun kini kullandım. memnunum aslında pişik yok bebeğimde şimdi bitti yeni alacağım ama tavsiye edeceğiniz daha iyi kullanıp memnun olduğunuz bir marka var mı onu alayım? bide bebekte pişik olmadığı halde biz her altını değiştirdiğimizde pişik kremi sürüyoruz. doğru olan bu mu? her alt açmada krem sürmek doğrumu ? nasıl kullanılmalı kızlar?

bi sorun olurmuki neden yasak olssunki marka falan v ermek yasak değil ama

bende bilmiyorum canım ama geçenlerde bi arkadaş benden cep nosunu istemişti özelden yaz dediler bende öyle yaptım uyarı gelmediyse sana yasak deyildir o zaman ben senin için sıkıntı olmasın diye dedim mavişcim yanlış anlama beniboshayallersmile

amin canım rabbim tüm bebekleri korusun düşündükçe hep o kötü günlerim aklıma geliyo o yüzden uzatmayım bu yazıyıaklinialirimsmile

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşallah tatlım. şimdilik ekmeği kestim. sulu şeylertüketiyorum bol bol. en azından bir başlagıç.:teselli:

dur daha yaa ne kadar oldu doğum olalı verirsin yavaş yavaş hiç kasma bence kendini anneliyinin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…