Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

gazı vardır muhtemelen sıkınıyosa siz ne kadra çıkarırsanız çıkarın gaz oluyo malesefki sen yediklerine dikkat et meyve suyu olarak kayısı suyu iç süt içmiyosun zaten zamanla geçecek gazı ama biraz sabır etmeniz lazım

çok güzel bilgiler gerçekten bizler bilsekte siz böyle edindiyiniz bilgileri yazın bilmediyimiz şeylerde çıkar arada birbirimizden faydalanalım maviş üzme kendini olur inş yakında bende hamileyim dersin bize ahmet bey ne diyo peki

slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır denk gelemedim sizlerle işallah benimde bebişim gelirde sağlıkla bende sizin gibi bebişimden bahsederim burda sizlerle.

sen gene gel canım hamilelik konusunda kafana takılan şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırız biz biraz oldu doğum yapalı ama aramızda çok taze anneler varopuyorumnanaktan

hıçkırır o her bebekte oluyo evet limon sürün diyolar ama ben hiç denemedim pudrayı hiç bi doktor önermiyo eklem yerlerinde varsa eyer pişik pişik kremi sür sakın pudra deydirme

bende onu kullandım ama ecrinde çok derin bi pişik oldu onların hiçbiri kar etmedi ama gayet güzel chicco eyer pişik deyilse yaren pişik önleyici kremini al istersen her açışta sürebilirsin bildiyim kadarıyla zararı yok ben şimdi arkonun tüpte olan kremleri varya ondan kullanıyorum ecrin pişik olunca tam yağlı kremkaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız, vakit bulup gelemedim birkaç gündür topiğe
epey yazışmışsınız ne güzel. ahmet beyin hastaları ve fanları çoğalıyor desenize :roflol:

mecbure ve limon beni merak etmişsiniz sağolun kızlar
birbirimize epey alıştık, birkaç gün girmesek hemen telaşlanıyoruz acaba ters giden bişey mi var diye. aman Allah korusun iyiyiz çok şükür. mavişim hiç durmuyor devamlı gezinti halinde teyzeleri ben de onun peşinde olunca ancak uyuduğunda gelebiliyorum bazen uyuyunca da gelemiyorum benim de pilim bitiyor çünkü.

mavişcim ne güzel bilgiler vermişsin canım çok sağol. inşallah en kısa zamanda Allah sana da bir bebiş nasip eder ve kendi bebişinde de uygulamak kısmet olur canım :Saruboceq:

limoncum kiloları çok takma ama daha önceden dediğim gibi de benim yaptığım hataları yapma. bana gerek çevre baskısı gerekse eşimin baskısı nedeniyle ye ye süt olsun lafı yüzünden ben çok abarttım ama sonra yanlış yolda olduğumu farkettim ve ilayda ek gıdalara başlar başlamaz ben de kendi yediğim ek gıdalarımı kısıtladım cokacimcoook
10 ay olacak doğum yapalı ve daha yeni yeni gidiyor kilolar.
ki sen daha çok yenisin. zaten 40 gün insanın ödemleri bile inmez derler sen de öyle olduğunu söylüyorsun. o kilo olarak algıladıklarının çoğu ödemdir ve birkaç ay içinde geçecektir canım. zaten yemeyi içmeyi de abartmıyorum diyorsun ee daha ne. verirsin merak etme. bak ne güzel sütün de yeterliymiş. ben o kadar yiyip içmeme rağmen yine de yetmiyordu sütüm ve mama takviyesi yapıyorduk. senin maşallahın var bu konuda da

kendine öyle yarmagül benzetmeleri falan da yapma canım. maşallah uzun boylusun ve 3-5 kilo verdinmi hiç belli bile olmaz boydan dolayı. benim boyum 170 cm düne kadar 68-69 kg arası gidip geliyordum şimdi 65 e indim ama hedefim 60 kg ya inmek ama acelesi yok yavaş yavaş. önümüz bahar ve yaz inşallah daha kolay kilo vericez.

canım bir de pişik kremi sormuşsun ben de popolin, hametan, bepanthen gibi kremler kullandım ama en etkilisi saf zeytinyağ. yani biz artık krem falan kullanmıyoruz. pişik olunca saf zeytinyağ sürüyoruz birkaç saat içinde geçiriyor. ama marketlerde satılanlarda katkı var sanırım biz köyden direk üreticiden alıyoruz. bi de her bebeğin cilt yapısı aynı değil. sen de dene bakalım zeytinyağ iyi gelirse devam edersin canım.

ha bide biz de hıçkırık için limon veriyoruz ilaydaya. daha 1-2 aylıkken başladık. önceleri çay kaşığı ile veriyorduk şimdi tatlı kaşığı ile veriyoruz. hemen kesiyor. arada su da veriyorum ben artık. ilayda ilk zamanlar limonu çok yadırgıyordu suratını ekşitip ağlıyordu senağlama ama artık alıştı. hıçkırınca kendi gelip ağzını açıyor. çünkü hıçkırık çok rahatsız ediyor. ama sen emzirdiğinde kesiliyorsa öyle yap. benimki kesilmiyordu canım.

yakaladım yaprakcım seni nasılsın şimdi özelden yazcaktım sana gelmeyince merak edip diyer topicine bakmıştım hoş olmayan şeyler olmuş oraya yazcaktım ama şimdi sende kimsin fasulye denirse diye yazmadım

onuda söyledi dün doktor pişik kremi yerine sızma zeytinyağı en iyisi diyor bütün ilaçlarda kimsayal varmış

ahmet bey hiç bi sorun yok diyor sadece biraz kilo ver diyor en son gittiğimde sol yumurtan catlamış demişti belkide ben çok acele ediyorum evlendikten nekadar sonra çocuğunuz oldu ben evleneli 11 ay olucak hala yok bebek doktor çok acele ediyorsun dedi 2 yıl olmasın ister sen tam tersisin diyor

canım benim korunmayı bıraktığım ilk ay oldu çok şükür canım. ama ben doğum kontrol hapı falan kullanmadım hiç canım. bir yıla kadar olmaması normalmiş. biraz piskolojikte canım. çocuk yapmayı görev olarak görme canım. inşllah en kısa zamanda hamil kalırsın canım.

insallha esimde bende çok istiyorum benim yasım 21ama esimin 31 onun için yasın geldi diyor esim çok istiyor kafaya takmıyorum ama işte bilemem allahım nezman verirse ozman olacak

insallha esimde bende çok istiyorum benim yasım 21ama esimin 31 onun için yasın geldi diyor esim çok istiyor kafaya takmıyorum ama işte bilemem allahım nezman verirse ozman olacak

canım yaşın daha küçükmüş olur en kısa zamanda inşallah. allah gönlünüze göre versin canım. rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inş. en hayıslı zaman ne zaman ise o zaman olsun canım.

ay sorma mecburecim ya
her topikte var işte birkaç tane çıkıntılık yapan
nedense hep bize geliyor böyleleri
aman neyse geçti gitti.
ben de sana yazacaktım özelden.
ilayda uyanmadan yazabilirsem yazarım yazamazsam da sonra yazıcam mutlaka.

bazı zamanlar oluyor bazende çok huzurlu oluyor anlmıyorum. bakalım biraz daha büyümesini bekleyeceğizz artık.

hıçkırır o her bebekte oluyo evet limon sürün diyolar ama ben hiç denemedim pudrayı hiç bi doktor önermiyo eklem yerlerinde varsa eyer pişik pişik kremi sür sakın pudra deydirme

daha pudra hiç sürmedim. chicconun bakım çantasını almıştık. onun içinde vardı talk pudrası diye ama hiç kullanmadım. geçen görünce annem kızımın boynundaki kızarıklıklar için pudra sürelim dedi. o zaman kullanmayalım canım.

pişik olmadı çok şükür her altını açtığımda sürüyorum. bilmiyorum doğrumudur. olmasın diye hep sürüyorum. sürmesem ya pişik olursa diyekorkuyorum .

limoncum insallah allah versin yasın küçük ama ben çok yalnızm hiç arkadasım yok komsumda yok ailemdennde uzağım onun için olsun bitane bana eğlence diyorum vaktim akar gecer gider hiç anlamam diye düşünüyorum uğrasayım bebeğimle istiyorum geceleri ağlasın uyutmasın beni ama yinede istiyorum ya ben balıkesirliyim edremitli kayınvalidem desen hiç ilgilenmiyor yanlızmısım sıkılımışmısım kadının umrunda değilk sende bursalı değilsin galiba dimi limoncum

senin maviş seni asker ediyor desene canım.bizde gelmeyince merak ettik çok şükür iyisiniz canım. mavişte sürekli gezinti halindeymiş ne güzel şimdi o her yeri keşfetmek istiyor annesi. rabbim bizlerede nasip etsin inş.
kilolarımı artık takmamaya karar verdim. artık yaza çıkalım öyle diyet yapacağım.
bu arada senin kilon gayet iyi bence canım. daha ne olsun. pişik kremi bakalım doktorlada konuşuruz. olmazsa bizde zeytinyağı kullanırız canım.
hıçkırığı emzirdiğimde geçiyor bende hep emziriyorum. ama çok sık tutuyor hıçkırık yavrumu.kötükedihüso

evet her topicte var bi tane öyle kendini bilmez şükür bizim topicte yok kendini çok önemli zanneden var öyle insan anneyse eyer ben anne olduktan sonra bi çok şeyi daha iyi anladım ve karşımdaki insanında anne olduğu için çoğu şeye yorum dahi yapmıyorum o bi tarafa ömensemediyim insanların yazdıklarıda hiçççççççççççç umrumda olmaz burda orda burda saçma sapan yazan insanlar var ama ben sıkıntım olduğunda ne derdim varsa söyledim imlarda bulunup anlamsız yazılar yazmadım umursamadığım insanlara cevap vermem çünkü önemsememonları kendileri konuşur kendileri dinler cevap vermeye tenezzül b,ile etmem özelime mesajlar bile gelmişti zamanında ama tenezzül edip cevap bile yazmadım çünkü cevap yazmak demek onların yazdıklarını umursuyorum demek ki seninde yazdıklarını okudum gayet güzel şeyler yazmışsın insan doğru bildiğinden şaşmamalı bide karşısındaki insana biraz empati yapmalı acaba onun yaşadıklarını ben yaşasaydım ne tepki verirdim diye böyle şeyleri düşünüp can sıkmaya deymez benim var adama gibi adam arkadaşlarım zaten bi buraya bide prematüre bebekler topicine yazıyorum sürekli misafir olarak okumak isteyen arkadaşlar varsa buyursun orayıda okusunkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…